USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Yavaşlayın, Jüpiter retrosu geliyor! 4 - 10 Eylül burç yorumları

Yavaşlayın, Jüpiter retrosu geliyor! 4 - 10 Eylül burç yorumları
04-09-2023

Bu haftanın önemli gök olayı, Jüpiter retrosu. 4 ay sürecek bu periyotta burçları neler bekliyor bir bakalım! 

KOÇ Burcu…

O meşhur çanta iplerini sıkı tutun!

4 Eylül Pazartesi günü, para biraz komik olmaya başlayabilir. O gün, şanslı ve genişletici olan Jüpiter, finans alanınızda dört aylık geri hareketine geçiyor. Ancak bu, panik butonuna basmaya sebep değil.

Bir iktisatçı gibi düşünün; kaygısız harcamalardan sonra işleri tekrar gerçekçi bir halde ele almanız gerekiyor.

Yarınlar yokmuş gibi yaşıyorsanız veya bir bütçeniz olduğunu unutuyorsanız, bu U dönüşü sizin için iyidir.

Hiç kimse, tüm lükslerinizden vazgeçmenizi beklemiyor; üst düzey zevklerinizi şımartmanın yeni yollarını öğrenebilirsiniz.

Bu kısa vadeli kemer sıkma döngüsü sırasında (30 Aralık'a kadar) motivasyonunuzu korumak için, kendinize birkaç büyük hedef belirleyin.

Koç, yeni sistemler ve süreçlerle denemeler yaparken, her şeyi kendi başına yapmak yerine, ihtiyaç duyduğunda yardım istemeyi öğren.

Çarşamba günü, kooperatif İkizler burcundaki çeyrek ay, denge ışınlarını solo performansınıza yolluyor ve arkadaşlarınızın yardımıyla daha hızlı ilerleyeceğinizi hatırlatıyor.

Hayatı kolaylaştıracak (ve daha kârlı) hale getirecek potansiyel işbirlikçiler var; ancak onlara size yardım etmeleri için şans vermelisiniz!

Öte yandan, belirli bir ortaklığın getirilerinin azaldığını fark edebilirsiniz.

Onlara size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın yani onları öylece savurmayın. En azından birbirinize saygı göstererek yolunuza devam edebilirsiniz.

Henüz rastgele iyilik yapma alışkanlığınız yoksa, Boğa burcunda geri giden cömert Jüpiter'in altıncı hizmet evinizdeki Başak Güneşi ile senkronize olduğu bu Cuma günü iyilik yapmak isteyebilirsiniz.

Geriye doğru giderken bile Jüpiter, gerçekçi kalmak için uyarılarda bulunarak bolluğu ve şansı davet ediyor.

Bu tatlı ışınlar, kelimenin tam anlamıyla ileriye dönük bir kazanç getirir.

Aşırı yük altında olan bir iş arkadaşınıza yardım edin; Yük taşıyan biri için kapıyı tutun veya yardım etmeyi teklif edin.

Karşılık yok. Karşılıksız, beklenti olmadan verin.

Gerçek zenginlik bankada ne kadar paranız olduğuyla değil, ilişkilerinizin zenginliğiyle ölçülür.

BOĞA Burcu…

Jüpiter'in 16 Mayıs'ta Boğa burcuna geçmesinden bu yana, yeni keşfettiğiniz bir tür ferahlığa alışmış olabilirsiniz.

Ancak 4 Eylül Pazartesi günü, katlanarak artan büyümenizin bir kısmını yeniden değerlendirmeye ayırabilirsiniz.

Bunun nedeni, Jüpiter’in burcunuzda 30 Aralık'a kadar geri harekete geçiyor olması.

Bu kötü bir haber değil: Bunu, yararlı bir “düzeltme” olarak düşünün.

Muhtemelen Jüpiter süreci, heyecan vericiydi ama aynı zaman da dürüst olmak gerekirse biraz yorucuydu.

Her iki durumda da yavaşlamanın tadını çıkarabilir ve bunu da bir lütuf olarak görebilirsiniz.

Hiçbir şeyi durdurmak zorunda değilsiniz; sadece yeniden düzenleyin.

Birkaç etkinliğe katılmazsanız, büyük ev temizliği ve gönüllü bir proje gibi asla vaktiniz olmayan etkinlikleri planlayabilirsiniz.

Gerilemeler yansıtma ve gözden geçirme fırsatı sağladığından, evinizi, ilişkilerinizi ve sosyal yükümlülüklerinizi nesnel bir şekilde yeniden değerlendirmek için altın bir fırsata sahipsiniz.

Nerede kısıtlama yapabileceğinizi bulmak için ihtiyacınız kadar zaman ayırın. 

Bir rehberin size yardımcı olacağını düşünüyorsanız fikirlerinizi yakın bir arkadaşınızla paylaşın veya bu konulara odaklanan bir arkadaş grubuna katılın.

İKİZLER Burcu…

Her ne kadar “hareket” göbek adınız olsa da geniş Jüpiter'in 4 Eylül Pazartesi günü, dört aylık geri hareketine başlaması nedeniyle önümüzdeki aylarda dinlenmeyi tercih edebilirsiniz.

30 Aralık'a kadar, yeni bir şeye dalmak yerine halihazırda başlamış olduğunuz şeyleri gözden geçirmeniz daha iyi olur.

Geri çekilmek, şarj olmak ve iyileşmeyi düşünmek yararlı olacaktır!

Mumu her iki ucundan yakmanın daha fazla ışık sağlamadığını, sadece sizi yaktığını anladığınızda, bu geri hareketi kollarınızı açarak karşılayabilirsiniz.

Bu yavaşlayan tempoya alıştığınızda, daha yavaş ve bağlantılı bir şekilde hareket etmeye ve hayallerinizde dolaşmak da dahil olmak üzere kişisel işlerinizle ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

Bu aktivitelerin zaman kaybettirici olmadığını, iyileşme ve yenilik için gerekli adımlar olduğunu anladığınızda, bunu gerçekten yeni yönteminiz olarak benimseyebilirsiniz

YENGEÇ Burcu…

4 Eylül Pazartesi günü takım çalışması için bir büyük çaba gösterin!

Bu, süper büyük Jüpiter'in Boğa burcunda ve topluluk ve teknolojiyle ilgili on birinci evinizde 30 Aralık'a kadar geri hareketine başlayacağı gün.

Bu, dört ay boyunca isyanlara ve yazılım başarısızlıklarına katlanmak zorunda kalacağınız anlamına gelmiyor, ancak mürettebatınız ivme kaybedebilir; özen göstermezseniz görev sona erebilir.

Kontrol edemeyeceğiniz nedenlerden dolayı yavaşlayın.

Bu şekilde, önümüzdeki dört ay içinde ne olursa olsun, her şeyinizi verdiğinizi bileceksiniz.

Eğer bir projede, bir arkadaşlık ilişkisinde veya bir organizasyona üyelikte sıkıntı yaşarsanız, bunu kişisel algılamayın.

Her şeyin bir nedenden dolayı olduğunu biliyorsunuz ve bildiğiniz gibi bu bir nimete dönüşebilir.

Bu durum, uygun olmayan bir şeyden sıyrılma veya oyun planınızı yenileme ve takım çalışmasını geliştirme şansı olabilir.

Olumlu tarafı, önümüzdeki dört ay boyunca hem profesyonel hem de sosyal açıdan size en uygun ortak ve işbirlikçiler hakkında yeni bir netlik kazanacaksınız. 

Çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırdıysanız, bu Jüpiter inzivası size yeni bir öğretiyi benimsemeniz için ilham verecek: “Nitelik nicelikten üstündür!”

ASLAN Burcu…

Bir iş projesinde o kadar hızlı yarışıyor ve o kadar zorluyorsun ki, ne kadar tatmin olduğunun farkında bile değilsin.

O zaman evrenin yavaşlama düzenini, diğer bir deyişle 4 Eylül Pazartesi günü başlayan, kariyer köşenizdeki Jüpiter'in geriye dönük hareketini takdir edeceksiniz.

Uğurlu Jüpiter, 16 Mayıs'tan bu yana profesyonel alanınıza şans getirdi; yeni bir iş veya mevcut işte daha fazla sorumluluk aldınız.

Her şey yolunda ve güzel, ancak dersleri duraklatmak, entegre etmek ve büyümeye uyum sağlamak için çok yüksek devirde çalıştınız ve en değerli şeyleri kaçırdınız!

Dolayısıyla, 30 Aralık'a kadar olan bu Jüpiter U dönüşü, nerede olduğunuza objektif bir şekilde bakmak, ilerlemenizi değerlendirmek ve ilerlemek istediğiniz yönün bu olup olmadığına karar vermek için altın bir fırsat.

Rotanızdan saptıysanız veya rotanızı değiştirmek istiyorsanız, şimdi bu fırsatı kullanın. 

Hızınızı ayarlamanız ve muhtemelen birkaç düzeltme yapmanız veya yeni yılda tamamen yeni bir yola çıkmanız gerekebilir.

Bu aynı zamanda acil durum planları yapmak için de uygun bir zamandır. 

Başkalarının davranışlarını kontrol edemeseniz de bu içe dönük geçiş sırasında en iyi ve en kötü senaryolar için akıllı planlar yapabilirsiniz.

BAŞAK Burcu…

4 Eylül Pazartesi günü, Jüpiter'in Boğa burcuna ve dokuzuncu evinize geçişinden bu yana yarattığınız tüm olumlu vizyonları objektif olarak değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Bu hafta, Jüpiter dört ay boyunca tersine dönmeye başlıyor ve gerçeklik kontrolleri için tekrarlanan fırsatlar getiriyor. 

Sistematik ve mantıksal burcunuz temkinli hareket ediyor.

Ancak Jüpiter, güven depolarınızı aşırı doldurabilir ve normalde mantıklı olan beyninize uçuk ve görkemli kavramlar yerleştirebilir.

Bu zamanı ve bunun getireceği yavaşlamaları veya geri dönüşleri, gerekli bir rota ayarı olarak düşünün; 

Neyin gerçekçi, neyin “uçuk düşünce” kategorisine ait olduğunu görme şansına sahipsiniz.

Önümüzdeki dört ayı (30 Aralık'a kadar) masadakileri gözden geçirmek, gerekli ayarlamaları yapmak ve büyük fikirlerinizi somut bir şeye dönüştürmek için sağlam bir plan hazırlamak için kullanın. 

Dokuzuncu ev seyahat ve macerayı yönettiğinden, sizin için özel önem taşıyan bir yeri tekrar ziyaret etmeye karar verebilirsiniz. Bir uyarı: Aynı deneyimi iki kez yaşamayı beklemeyin!

TERAZİ Burcu…

Jüpiter, geçtiğimiz 16 Mayıs'ta Boğa burcuna ve sekizinci evinize girdiğinden beri dikkatinizi samimi ilişkilerinize ve özellikle cinselliğe çeviriyor.

Ancak 4 Eylül Pazartesi gününden itibaren, Jüpiter geri gitmeye başladığında işler ÇOK yeraltına inebilir. (Önümüzdeki dört ay boyunca!)

Bu, yıllık tersine dönüş, sizi içe döndürecek ve yüzeyin altındaki şeylerle daha çok ilgilenmenizi sağlayacaktır.

Parti davetleri, yalnız veya özel biriyle geçirilen zamanla karşılaştırıldığında sönük kalabilir.

Sekizinci evinizde, geri giden Jüpiter, bazı yeni derinlik rekorları kırmanıza sebep olabilir!

Yoğunlaşan etkisi ilişkilerinizi güçlendirebilir ve bağlılık ihtiyacına neden olabilir; VEYA bazı Teraziler daha fazla seçeneği keşfetmek için uzun bir tasmaya ihtiyaç duyduklarını keşfedebilirler. 

Birlikteliğiniz etkilenmediyse inançlarınızı yeniden düşünmeye başlayabilirsiniz. 

Tam olarak arayıcı modunda olacaksınız, ancak Jüpiter, çok fazla seçenek arasında boğulmanıza neden olabilir; karar vermede zorluk yaşayan bir Terazi için bu iyi bir şey değil! 

Güçlü bir rekabet gerektirmeyen her şeyi eleyin, ardından "Büyümek istiyorsanız, vazgeçmeniz gerekir" ilkesinin rehberliğinde, tek bir akıllı ve bilgili kişiye odaklanın; her alanda!

AKREP Burcu…

Felsefi Jüpiter, dört aylık bir gerilemeye başlarken, ilişki durumunuz 4 Eylül Pazartesi gününden itibaren gözden geçirilmeye hazır.

Bekar, bağlı veya bir ilişkiye sürükleniyorsanız, bu, bir adım geri çekilip olaylara objektif bir gözle bakmaya yeterli perspektifi kazanmak için mükemmel bir fırsattır.

Jüpiter, Zodyak’ın gerçeği anlatıcısıdır ve tersine dönüşü sırasında, kendinize anlattığınız TÜM hikayelere bakma ve ihtiyaç duyulursa ve arzu edilirse gerekli rota düzeltmelerini yapma şansına sahip olacaksınız ki bu aslında mükemmel bir fırsat.

Çiftler, sorunları konuşmak ve yeniden uyum sağlamak için birlikte oturup konuşmaya zaman bulmalıdır.

Ancak biriniz, işin son teslim tarihi nedeniyle stresli olduğunda veya endişe verici bir aile sorunuyla uğraşırken, buna yaklaşmayın.

Bekarsanız; Jüpiter, 16 Mayıs'ta bu alana girdiğinden beri ortaklık parametrelerinizi genişletiyor.

Şimdi, bu retro sırasında, bazı ilginç türlere evet demek de dahil olmak üzere, flört konusunda farklı yaklaşımları deneyebilirsiniz.

Jüpiter'in geri dönmesiyle ilgili tek gerçek uyarı, aşırıya kaçmamak veya bir şeyde ÇOK hızlı ilerlememektir.

YAY Burcu…

Kısayol yok!

4 Eylül Pazartesi gününden itibaren galaktik koruyucunuz Jüpiter, 30 Aralık'a kadar altıncı eviniz olan iş ve hizmet evinde geri harekette olacak.

Hareketli ve neşeli burcunuz Jüpiter’le boyanıyor, ancak dev gezegen, ayrıntılar ve hassasiyetle dolu altıncı evinizde gezinirken, yeniden kalibrasyona ihtiyaç duyabilirsiniz. 

Bu yıllık dört aylık geri dönüş sırasında varış yerinin yolculuktan önemsiz olduğunu ilk elden öğrenebilirsiniz. 

Dolayısıyla gecikmeler, tersine dönüşler veya dolambaçlı sapmalarla karşılaşırsanız, bunların üstesinden gelinmesi gereken sıkıntılar değil, büyümenize yardımcı olmak için kozmik olarak tasarlanmış önemli deneyimler olduğunu bilin. 

İster iş ister kişisel bir proje olsun, neyle meşgul olursanız olun, ne kadar tekrarlayıcı veya zahmetli olursa olsun, sürece odaklanın.

Kilitlendiğiniz durumlarda, yardım alma dürtüsüne direnmek, vizyonunuzla olan bağlantınızı derinleştirecektir. 

Öğretmen Jüpiter'in sizin için büyük dersleri olduğunu bilin.

İşler sizi tatmin edecek şekilde yapıldığında, başka türlü elde edilemeyecek bir başarı duygusuyla gururlanacaksınız.

OĞLAK Burcu…

Gelişmekte olan bir ilişki veya yaratıcı bir proje ilgi görmeye başlarken, 4 Eylül Pazartesi gününden itibaren işler yavaşlayabilir.

Bunun nedeni, 16 Mayıs'tan bu yana romantik ve sanatsal girişimleri genişleten Jüpiter'in, dört aylık geri hareketine geçerek tehdit edici bir durum yaratmasıdır.

Bu ne kadar sinir bozucu olursa olsun, işler akmıyorsa ilerlemeyi zorlamaya çalışmayın.

Şans eseri, siz bu gibi durumların üstesinden gelmeye alışık, disiplinli bir Oğlak burcusunuz.

Bu yılın dönüm noktası Boğa burcunda ve aşk dolu, göz alıcı beşinci evinizde gerçekleşiyor.

İleri harekette Jüpiter, büyük ve ekstra dramatik eylemleri hızla tetikleyebilir.

Ancak retro etkisi tam tersidir.

Kırmızı benekli dev gezegen, aynı zamanda göklerdeki hakikat anlatıcısıdır ve eğer savunmayı bırakıp, ona gerçekten hak verirseniz, bazı değerli dersler alabilirsiniz.

Duyduklarınızı beğenseniz de beğenmeseniz de, bu gerçeklik size netlik sağlayabilir.

Retrolar geçmişi yönettiğinden, “geçmiş listeniz”deki birine ikinci bir şans verebilirsiniz.

Ancak herhangi bir resmi duyuru yapmak için Jüpiter'in 30 Aralık'ta ileri harekete devam etmesini bekleyin!

KOVA Burcu…

Siz o kadar sosyalsiniz ki yabancılar sizin için sadece henüz tanışmadığınız arkadaşlardır.

Ancak bu, 4 Eylül Pazartesi günü, bu sosyalliği bir süreliğine durdurmak isteyebilirsiniz.

Genişleyen Jüpiter, Boğa burcunda ve dördüncü evinizde geri hareket ederken, 30 Aralık'a kadar sizi sakin bir kafaya sokuyor.

Güçlü gezegen, aile bölgenize ve köklerinize 16 Mayıs'ta girdi ve o zamandan beri, yaşamın bu alanları aktiviteyle dolu.

Şimdi, Jüpiter'in gücü retro etkisiyle kesildiğinde, programınızdaki taleplerin azalması hoşunuza gidecek.

Akrabalarınıza sınırlar koyun ve ONLARIN da SİZİ desteklemesine izin verin.

Bu retro, evinizi hem kelimenin tam anlamıyla düzene sokmak ve geceleri kanepede tek başınıza keyif yapmak ve daha pek çok şey yapmak için mükemmel bir zamandır.

Bunu daha sonra anlayacaksınız.

Romantik bir canlanma var mı?

İkizler burcundaki çeyrek ayın ve aşkla ilgili beşinci evinizin dengeleyici etkisi sayesinde bu Çarşamba havada aşk kokusu ve romantizm var.

İlişki durumunuz ne olursa olsun, o sevgi dolu duyguları arayabilir veya geri getirebilirsiniz.

İster koruyucu potansiyeli olan biriyle tanışmak, ister hiçbir yere gitmeyen bir duruma son vermek veya özel biri ile bir sonraki büyük adımı atmak olsun, aşk hayatınızda bir yön belirleyerek başlayın.

Daha sonra, Eros'un ruhunu uyandıracak bir şey yapın -içinizdeki baştan çıkarıcıyı yeniden tanımak için- dansa gitmek veya vücudunuza bakım yapmak için bir ‘spa’ya gitmek gibi.

Sevdiğiniz kişiyle yeterince kaliteli zaman geçirmediyseniz, birlikte geçirdiğiniz değerli anları söylenerek veya şikâyet ederek boşa harcamayın.

Bunun yerine, bir sonraki başbaşa zamanı mümkün olduğunca eğlenceli ve heyecanlı hale getirin. 

Bir de bu hafta, çeyrek ay “şöhret” evinizde olduğundan, bir veya iki gösterişli ve baş döndürücü kıyafet seçerek, bakışları üstünüze çekmeye hazırlanın.

BALIK Burcu…

Açık sözlü Jüpiter gerilemeye başladığı 4 Eylül Pazartesi gününden itibaren ağzınızdan çıkanları ve parmaklarınızın yazdığını durup izleyin.

Jüpiter, 16 Mayıs'tan beri Boğa burcunda ve iletişim alanınızda bulunuyor ve kendinizi gereksiz yere sınırlayabileceğiniz alanlarda kalıpların dışında düşünmenize yardımcı oluyor. 

Ancak tam tersi, Jüpiter gerçekçi olmayan beklentilerden sorumlu olabilir. Bu nedenle hassas konuları açmadan önce iki kez düşünmelisiniz. 

Jüpiter, hukuk işleriyle ilişkilidir, bu nedenle taşa kazındığını DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ önemli anlaşmaların gerçekte öyle olduğundan emin olun.

Başkalarının eylemlerini kontrol edemeseniz de söyledikleriniz ve yaptıklarınızdan siz sorumlusunuz.

Jüpiter iletişim alanınızda geriye doğru dönerken, “Bunu gerçekten mi söyledim?!” diye düşünebilirsiniz.

İşin iyi tarafı, Jüpiter'in geri adım atmasıyla, kendinize biraz boş zaman ayırabileceksiniz; bu, şiir yazmak veya bir ‘podcast’ başlatmak gibi bir projeyi yeniden gözden geçirmeniz için mükemmel bir fırsat olabilir.

Çarşamba günü, İkizler burcundaki dengeleyici çeyrek ay, gerçeği duygudan ayırmanıza yardımcı olabilir.

Birinin size davranışına aşırı tepki gösteriyorsanız, bu yararlı olacaktır.

Kendinizi veya diğer kişiyi tahmin etmek yerine, ikinizin de nasıl hissettiğine dair bir konuşma başlatmak için sinirlerinizi bozmanız yerinde olur.

Sağlam ilişkiler bile periyodik yeniden kalibrasyonlar gerektirir.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?