USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Koç Burcundaki Süper Yeni Ay ile Tam Güneş Tutulması ve 8-18 Nisan burç yorumları

Koç Burcundaki Süper Yeni Ay ile Tam Güneş Tutulması ve 8-18 Nisan burç yorumları
08-04-2024

Koç Burcundaki Süper Yeni Ay ve Tam Güneş Tutulması

Haftaya tutulmayla başlayıp hafta ortası (Çarşamba) Mars- Saturn kavuşumunun gerilimini yaşıyoruz. Tutulmadan korkmayın ama etkili bir enerji açığa çıkıyor. Güzel başlangıçlara hazır olun. Keyifli bir hafta ve iyi bayramlar dilerim.

KOÇ Burcu…

Yenilenmek için doğru anı bekliyorsanız, bu 8 Nisan Pazartesi tam zamanı.

Burcunuzdaki yeni ayda tam bir güneş tutulması oluyor; 20 Nisan 2023'ten 29 Mart 2025'e kadar burcunuzu canlandıran, oyunun kurallarını değiştiren iki yıllık tutulmalar üçlüsünün ikincisi. Bu, bir işaret olabilir. Ancak bir sonraki 12 aylık döngüye geçmeden önce fırsatları görmek için gizli yerlere bakın.

Gölgelerde saklı şeyler genellikle tutulmalar sırasında aydınlanır. Bu, herhangi bir gizli noktayı dikkate almak için iyi bir nedendir. 1-25 Nisan tarihleri ​​arasında burcunuzda Merkür gerilemesi ile bu "ilerle ama dikkatli ol" uyarısı iki katına çıkar.

Bu tutulma, sürekli büyüme için bir sıçrama tahtası olabilir ve sürdürülebilir ilerlemeye yer açmak için neyi salıvermeniz gerektiğini düşünme şansı olabilir.

Aşırı duygusal bir tip değilsin ve vizyonunu desteklemeyen şeyleri bırakma konusunda sağlıklı bir tavrın var. Bu, yeni insanları ve durumları çekmenin önemli bir bileşenidir.

Önümüzdeki altı ay için en derin arzularınızla gerçekten bağlantı kurmak ve bazı yüksek niyetleri belirlemek için bu tutulmanın güçlendirici enerjisini kullanın. Ve onları sadece düşünmeyin, yazın. Bunları el yazısıyla yazarak ve bunları başardığınızda nasıl hissedeceğinizi hayal ederek çok daha fazla tezahür gücü toplayacaksınız.

Dürtüsel olabilseniz de başarınızı değerlendirmek için kendinize 17 Ekim'deki Koç dolunayına kadar zaman tanıyın. Hedeflerinizden herhangi biri yaratıcı projeler içeriyorsa tekerleği yeniden icat etmenize gerek olmadığını unutmayın.

Daha önce bu yolu yürümüş insanlarla konuşun ve eski notlarınızı gözden geçirin. Asla bilemezsiniz: Bazıları hala geçerli olabilir ve tamamen yeni bir vizyonun kıvılcımını ateşleyebilir!

Hafta ortasına gelindiğinde kendinizi yorgun ve gergin hissediyor olabilirsiniz ve bu aslında çok mantıklı. Çarşamba günkü gökyüzünde yöneticiniz, Mars ve Balık burcundaki Satürn’ün on ikinci evinizde karışımı söz konusu.

Olayları göründüğü gibi kabul etme hatasına düşmeyin. Bu karışımla birlikte pek çok aksiyon muhtemelen yüzeyin altında gerçekleşir. Bu enerji, tüm gün boyunca etkili olacağından hikayenin tamamını öğrenmek mümkün olmayabilir.

Takviminizi Çarşamba günü temiz tutarak ve önemli toplantıları veya sunumları Perşembe veya daha sonraya planlayarak kafa karışıklığını önleyin. Zihninizin, sizi sadece olayları okuduğunuza inandırarak size oyun oynamasına izin vermeyin.

Bütün hafta, kendi temel motivasyonlarınızın farkında olamama ihtimalinizi göz önünde bulundurun. Zaten sisli olan bir duruma kafa karışıklığı eklemenin hiçbir anlamı yok.

Gömülü duyguların patlayıp patlamayacağını veya ne zaman patlayacağını ve bunun davranışınızı nasıl etkileyeceğini tahmin edemediğiniz için, dikkat çekmeyin ve daha fazla gözlemci olun.

BOĞA Burcu…

8 Nisan Pazartesi, gökyüzünde, yani hayatınızda gerçekten destansı bir gün!

Yeni başlangıçların Koç burcundaki yeni ayı, iç gözlem, kapanma ve iyileşmeyle ilgili on ikinci evinize iniyor. Ancak bu kozmik buzdağının yalnızca görünen kısmı. Bu olayın önemi, bu ayın, hızlı ve çarpıcı değişiklikler getirebilecek bir tam güneş tutulması olmasından kaynaklanıyor.

On ikinci eviniz bu şekilde elektriklendiğinde, rahatsızlık veren insanları ve durumları görmezden gelemezsiniz.

Tutulmalar, gölgelerde gizlenen şeyleri aydınlatır ve çoğu zaman büyük sürprizler getirir. Dolayısıyla, geleceğinizi hayalinizde canlandırmak ve hayatınızı birlikte yaratmakla meşgul olsanız bile, önümüzdeki altı ay içinde bazı beklenmedik köklü değişimlerin olabileceği gerçeğini göz ardı etmeyin.

Değişim hiç kimse için kolay değildir ve kararlı "sabit" burcunuz, özellikle de statükodan oldukça memnunsanız, zor anlar yaşayabilir. Ancak direndiğinizi hissettiğinizde -ki bu kaçınılmaz olmasa da kaçınılmaz değildir- kontrolünüzü gevşetmek için destek ve rehberlik alacaksınız. Yalnızca nihai sonuca odaklanmayın.

Bu erken aşamada gereken tek şey sizin istekli olmanızdır. Muhtemelen, kalbinizin derinliklerinde, bir şeyi ya da birini serbest bırakmanın SİZİN kişisel gelişiminiz için olduğunu biliyorsunuzdur.

Önümüzdeki iki hafta boyunca, ne olmadan yaşayabileceğinizi düşünün; kendini sabote eden davranışlardan toksik bir ilişkide sıkışıp kalmaya kadar.

Kendinize karşı nazik olun, ancak yenilgiyi kabul eden davranışlara geri dönmeyin. Her seferinde bir niyet belirleyin ve her aşama tamamlanana kadar buna bağlı kalın.

Çarşamba günü teknoloji ve ekip çalışmasıyla ilgili on birinci evinizde Mars, stratejik Satürn ile aynı hizaya geldiğinden, bu hafta her türlü boşluğu doldurabilirsiniz.

İki yılda bir olan bu nadir karışım, seçici ve sabırlı olmanıza rağmen gerekli önlemleri almanıza yardımcı olur. Çelişkili gelebilir ama aslında dengeleyici bir enerjidir. Örneğin, birisiyle bir anlık çekim hissederseniz, Satürn size duyguları bir kenara bırakıp performans kayıtlarını ve referanslarını iyice kontrol etmenin ne kadar önemli olduğunu hatırlatır.

Çarşamba, sosyal ağınızla (yeniden) bağlantı kurmak için iyi bir gün; bu, düşündüğünüzden daha zengin ilham kaynağı olabilir.

Mars ve Satürn'ün senkronize olmasıyla, tam olarak doğru insanları çekmek için sağlıklı bir tutku ve azim dengesinden yararlanabileceksiniz.

Dikkatli olmanız gereken bir şey, potansiyel olarak kırbaç darbesine neden olan bu kavuşum altında ileri geri hareket eden kendi enerji seviyelerinizdir.

Etrafınızdaki hafif enerji değişimlerine uyum sağlayın, sakin olun ve gerektiğinde Mars'ın yüksek oktavlı hareketinden VEYA Satürn'ün istikrarından yararlanabileceğinize güvenin.

İKİZLER Burcu…

Bir İkizler olarak, ekip çalışmasının hayalleri gerçekleştirdiğini biliyorsunuz. Ancak bu, 8 Nisan Pazartesi günü Koç burcundaki ve gruplar, topluluk, teknoloji ve ekip çalışmasından oluşan on birinci evinizdeki tam güneş tutulması sayesinde bu ay ve gelecek yıl için mümkün olabileceklerin yalnızca başlangıcı.

Gemini mürettebatına yeni yetenekler katmayı düşünüyorsanız, bu ay, döndüğünüz her yerde benzer ruhları çekmenize yardımcı olacaktır.

Önümüzdeki günlerde, birlik ruhunuz yükselmeye devam edecek ve işe alma veya yönetmeden sorumlu olsanız da olmasanız da çevrenizdeki personelde tam bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Her iki durumda da bu kozmik olay büyük bir motivasyonu tetiklemeli.

İşyerinde veya sosyal çevrenizde yeni insanlarla yakınlaştıkça, sadakat puanları kazanmış olan ekibinizi eksik bırakmadığınızdan emin olun.

İnsanların tepkilerine dikkat edin. Kapsayıcı olduğunuzu düşünseniz bile önemli olan ONLARIN ne hissettiğidir. Kaygınızın gerekli konuşmaları başlatmaktan sizi alıkoymasına izin vermeyin.

Küçük şeylerin kontrolden çıkması çok fazla zaman almaz. On birinci ev aynı zamanda teknolojiyi de yönettiğinden, bu tutulma cihazlarınızın, yazılımlarınızın ve depolama sistemlerinizin etkinliğini gözden geçirmek için iyi bir fırsattır. Bunun, yeni bir şey satın almak veya indirmektense değerlendirme ve araştırma yapmak için daha iyi bir zaman olduğunu unutmayın.

Yönetici gezegeniniz Merkür, 25 Nisan'a kadar geri harekette olacak, bu da bundan SONRA daha güvenli olduğu anlamına geliyor. Bununla birlikte, şimdi tüm hassas dosyalarınızı yedeklemenin ve önemli belgeleri kontrol etmenin tam zamanı.

Bu tutulma sizi belirli bir girişimde ilerlemeye istekli hale getirebilir, ancak Çarşamba gününün yıldızları "Acele edin ve bekleyin" diye fısıldıyor.

Hızlı hareket eden burcunuz sabırsızlansa da farklı koşullar için farklı hızların uygun olduğunu biliyorsunuz. Ve bu zorlu günde, aslında bir şeye yarışmak ile acele etmemek arasındaki en tatlı noktayı bulabilirsin.

Mars, profesyonel evinizde temkinli ve yapılandırılmış Satürn ile nadir bir karışım oluşturuyor. Bu nadir (iki yılda bir) uyum, öngörü, sabır ve korkusuzluğun dengeleyici bir karışımını getirebilir ve bu da uygun bir hızda ilerlemenize yardımcı olabilir.

Başkalarının korkuya atlamasına veya şüpheden kurtulup, tereddüt etmesine izin verin. Bir profesyonel gibi sürünün içinden nasıl geçeceğinizi tam olarak bileceksiniz.

Elbette, eğer koşullara uyum sağlamazsanız, kendinize bir zihinsel darbe durumu yaşatabilirsiniz, bu da hassas zamanlamayı kullanmayı kritik hale getirir.

Farkındalığınızı yüksek tutun, ipuçlarını yakalayın ve tepki vermekte yavaş olun. Gerektiğinde harekete geçmeniz gerekse de o anda gerekli olanı atlamayın.

Beyninizin ve sinir sisteminizin sıfırlanmasına izin vermek için hiper üretken modunuza küçük molalar verin. Kariyer köşeniz bu şekilde aydınlanmışken, profesyonel ilişkilerinizi her seferinde bir bağlantı olacak şekilde geliştirmeye odaklanın.

YENGEÇ Burcu…

Profesyonel tutkularınız, 8 Nisan Pazartesi gününden itibaren destansı bir şekilde gerçekleşmeye başlayabilir. Bu sadece Koç burcunun aktif hale gelen yeni ayı değil, aynı zamanda bir tam güneş tutulması olacak ve onuncu evinize elektrik vermek üzere.

Önümüzdeki iki hafta boyunca -ve önümüzdeki altı aya kadar- başarabileceklerinizin neredeyse hiçbir sınırı yok... Tabii eğer gerçekten istiyorsanız ve aklınıza koyarsanız. İşte bu yüzden şimdi önemli bir soruyu cevaplamanız gerekiyor Yengeç: 17 ​​Ekim'deki Koç dolunayında iş açısından nerede olmak istiyorsunuz?

Bu, takviminizde bir "hedef" olarak daire içine alacağınız bir tarihtir ve şimdi ile o zaman arasında, oraya ulaşmak için atmanız gereken adımları tersine mühendislik yaparak biraz zaman geçirin.

Tam varış noktasını biliyorsanız, bir yere ulaşmak her zaman daha kolaydır. Bu tutulmanın en büyük gücü, rastgele kozmik ışınların değil, gerçek hayattaki hayal gücünüzün, kararlılığınızın ve cesaretinizin sonucudur.

Önceki deneyimlerden, lazer odaklı olduğunuzda ve hiçbir şeyin sizi rotanızdan saptırmasına izin vermediğinizde, neredeyse imkansız olanı başarabileceğinizi biliyorsunuz.

Hedeflediğiniz şeye ulaşacağınıza göre, çıtayı en az hedefiniz kadar yükseğe koymaya özen gösterin.

İşte size küçük bir etik test, Yengeç burcu: Dürüstlük HER ZAMAN en iyi politika mıdır?

Cevap vermeden önce bir dakikanızı ayırın.

Çarşamba günü, dürtüsel Mars'ın Balık burcundaki Satürn’le samimi dokuzuncu evinizde aynı hizaya geldiği böyle bir anla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu iki gezegen, çok farklı kurallara göre işliyor; hiçbiri diğerinden "daha iyi" değil ve yalnızca iki yılda bir buluşuyorlar.

Bunu yaptıklarında kafa karıştırıcı bir paradoksla karşı karşıya kalabilirsiniz. İncelikli bir durumun evet veya hayır şeklinde bir çözümü olabilir ya da bu sizi doğrudan “duruma göre değişir” e getirebilir.

Mars hızı sever, Satürn ise sizi güvenlik modunda tutar ve gerçeğin siyah ve beyazın birçok tonunda geldiğini fark edebilirsiniz. Örneğin, yeni bir ilişki kurduğunuzda aşırı istekli görünmemek için bazı şeyleri ertelemeye karar verebilir veya sadece güveninizi kazanana kadar bekleyebilirsiniz.

Ve elbette, "kimin hakikatinden" bahsettiğimize dair felsefi bir soru var. Bazen önemli olan inançlarınızın doğru olup olmadığı değil, onları diğer insanlara nasıl ifade ettiğinizdir.

Atmayı düşündüğünüz hakikat bombası, birisine eksikliklerini anlatmayı veya onu derinden incitme potansiyeli içeriyorsa, buna değer mi?

Olumsuzu olumluya çevirerek düşüncelerinizi iletmenin bir yolu olup olmadığını keşfedin; örneğin, iş arkadaşınızın nerede hata yaptığını belirtmek yerine, ona işleri başka şekilde yapmayı denemesini önerin. Ortamı hafifletmek için biraz mizah iyi gider!

ASLAN Burcu…

Zodyak’ın muhteşem hükümdarı olarak kükremen ve uçman gerekiyor Aslan. Ancak son zamanlarda ikisini de yapmadıysanız, bu hafta karşınıza çıkacak kozmik rüzgâra fazlasıyla hazır olacaksınız!

8 Nisan Pazartesi gününün manşet haberi; Koç burcunda ve cesur dokuzuncu evinizde gerçekleşen nadir ve heyecan verici bir tam güneş tutulması.

Bu büyümenin, küreselleşmenin, seyahatin ve maceranın alanıdır. Son dakikada bir kaçamak yapabilir misin? Eğer öyleyse, hazırlığa başlayın. Yeni ufuklar sizi bekliyor ve tek sınır tatil zamanınız, paranız ve hayal gücünüz.

Güneş tutulmaları, yüksek enerjili yeni aylardır, dolayısıyla HERHANGİ bir tür yeni girişim başlatma fikri, önümüzdeki birkaç hafta içinde dört katına çıkacak. Aslında bu o kadar muazzam ki, sonuçların tam olarak farkına varmanız altı ay kadar sürebilir.

Bu ay gerçekleştireceğiniz eylemler, şu anda hayal edebileceğinizden çok daha etkili olabilir. Anlamı: Seyahat ederken, genişlerken ve esnerken bile bunun yakın gelecekte çok daha fazlasına dönüşebileceğini unutmayın. Bu nedenle, tesadüfen ortaya çıkan fırsatları kaçırmamak için gözlerinizi (ve zihninizi) açık tutun. Programınızı esnek tutmak için elinizden geleni yapın.

Sonuçta Leo, bu ayın gücü NE yaptığından çok, NASIL yaptığınla ilgilidir. Ve cesur dokuzuncu evinizde olduğu için, keşifçi bir zihniyete sahip olmaktan fayda göreceksiniz.

Seyahat, çalışma ve girişimcilik alanınızın aydınlanmasıyla, evinizin konforunu hiç terk etmeden, herkesle etkileşim kurmanın yeni yolunu benimseyebilirsiniz!

Sadık Aslan: Konu kalp meselelerine gelince, "dalga geçmek”le ilgilenmiyorsun, bu yüzden bunu gerçek tuttuğundan emin ol! Bu, gerçek romantik olan burcunuz için sıradan bir iş gibi görünse de bu Çarşamba, şehvetli ve pervasız Mars'ın, baştan çıkarma ve kalıcı bağlılıklarla ilgili sekizinci evinizdeki ciddi, temkinli Satürn ile senkronize olduğu bu çarşamba hazırlıksız yakalanabilirsiniz.

Eğer tatmin edici bir ilişki içindeyseniz, bunu uzaklarda hissetmeyebilirsiniz. Ancak bağlılığın altındaki herhangi bir şey, size biraz başıboş bir bakış açısı sağlayabilir. Bazı Aslanlar erotik dürtülerine göre hareket etmek isteyecekler; bunu yapmanın sizi yalnız ve tatminsiz hissettirip hissettirmeyeceğini bir düşünün.

Bekar mı yoksa flört etmekte özgür müsün? Bu yoğun baştan çıkarıcı bölge etkinleştirildiğinde, partnerinizden alacağınız birkaç ısırık, şu anda lezzetli olabilir, ancak altı çeşit yemek isteğinizi doyurmayacaktır.

Doğanız gereği tutkulu bir yaratıksınız ve tüm eğlenceyi kaçırıyormuş gibi hissetseniz bile en gerçek benliğinizi onurlandırmanız ruh gelişiminiz için hayati öneme sahiptir.

Yanıcı kimyayı göz ardı etmek zordur, ancak mesafelere katlanmayacak biriyle bir gecenin -hatta birkaç gecenin- suçluluk duygusuna değip değmeyeceğine yalnızca siz karar verebilirsiniz.

Hızla hareket eden Mars ile temkinli Satürn'ün bu çarpışması, baştan çıkarıcılığa direnmenize yardımcı olabilir belki de sabırla SİZİNLE tanışmayı bekleyen birini aramanız için size rehberlik edebilir!

BAŞAK Burcu…

Normal koşullar altında, pragmatik burcunuz genellikle gizem ve entrikadan hoşlanmaz. Ancak 8 Nisan Pazartesi günü Koç burcundaki ve metafiziksel -ve kesinlikle fiziksel- sekizinci evinizdeki tam güneş tutulması "tipik koşullara" uymuyor!

Güneş tutulmaları, değişimi ve yeni başlangıçları destekledikleri için bu tutulma, sizin tam ve coşkulu ilginizi hak ediyor.

Hangi heyecan verici yeni girişimlerin hayalini kuruyorsun Başak? İlk adımı atmaya ne kadar hazırsınız? Ancak bu nadir kozmik olayların tamamen ortaya çıkması haftalar, bazen de altı aya kadar sürebilir, bu yüzden kendinize ayak uydurun.

Kendinizi alışık olduğunuzdan çok farklı durumların ve insanların çekiciliğine kapılmış halde bulabilirsiniz. Sekizinci ev gizemlerin, erotik baştan çıkarmaların ve her türlü birleşmenin merkezidir ve bu şekilde alışılmadık boyutlara erişebilirsiniz. Kanatlarınızı normalden biraz daha fazla uzatmaktan korkmayın.

Bekarsanız veya idare eder bir ilişki içindeyseniz, onu değiştirme gücüne sahip olduğunuzu unutmayın.

Ve hayır Başak, bunu başarmak için "izne" veya talimatlara ihtiyacın yok! İster romantik ister iş amaçlı birini arıyor olun, “uyumlu partner”in size nasıl hissettirdiği konusunda biraz iç vizyon çalışması yapın.

Onları çağırdığınızda, ilkelerinizden veya bağımsızlığınızdan taviz vermeyi düşünmeyin. Bu tutulma, cinsel dürtünüzü yeniden başlatma potansiyeline sahip.

Uyarı: Gösterge tablonuzdaki göstergeyi kontrol etmeden bir ortaklığa girmek üzere yarışıyorsanız, Çarşamba günkü kozmik çarpışma vites küçültmenize yardımcı olacaktır. O gün, gökyüzü, kararlı birlikteliklerin yedinci evinde tutkulu (ve bazen saldırgan) Mars ile ölçülü, stratejik Satürn'ün (iki yılda bir) bir karışımını sergiliyor.

Bu, duygusal bir darbeye neden olsa da ister bir ilişki ister yaratıcı bir işbirliği olsun, biraz fazla aceleci davrandığınız her şey için iyi bir dengeleme aracıdır. Ancak bunu düzeltmeniz, yani hızlandırmanız veya yavaşlatmanız gerekiyorsa, bu nadir kavuşum yardımcı olabilir…

Aslında en iyi taktiğiniz aktif oyuncudan çok, gözlemci olmak olabilir.

Gitmek istediğiniz yönden emin değil misiniz? Satürn'ün liderliğini takip edin: Durumu daha objektif bir perspektiften değerlendirmek için mola verin. İlerlemeyi bırakana kadar ne kadar ileri gittiğinizi fark etmeyebilirsiniz.

GPS noktanızı sıfırladıktan sonra direksiyonu Mars'a verebilir ve yavaş yavaş ivme kazanabilirsiniz. Durum ne olursa olsun, işleri tekrar yoluna koyabileceğinize güvenmek için bu mükemmel bir an.

Bir süredir “ortak çalıştığınız kişi”yle görüşme yapmadıysanız, bunu en büyük önceliğiniz haline getirin. Duruma ne kadar şeffaflık ve içtenlik getirirseniz herkes o kadar mutlu ve üretken olacaktır.

TERAZİ Burcu…

Terazi, seninle ilgili olan şey, TÜM sevgi dillerinde akıcı olmandır. Ve bu belagat, 8 Nisan Pazartesi günü, aşırı yüklü bir tam güneş tutulması, ilişkilerle ilgili yedinci evinize güç verdiğinde size çok iyi hizmet edecek.

Yedinci ev, ortaklık odaklı burcunuzla ilişkili olduğu için, bu tutulma kesinlikle birleşme arzunuzu yoğunlaştıracaktır. Bekar Teraziler için müjde. Hiç çaba harcamadan doğal olarak karizma ve özel bir çekicilik yayıyorsunuz, ancak bu çekici ay ışığında insanların dikkatini çekmek ÇOK fazla kolay olacak.

Tutulmaların açığa vurduğu kadar gizlediği de bilinir; bu nedenle hemen sonuca varmayın. Cilveli havanın ve farklı insan türlerini tanımanın tadını çıkarın, ancak adil oynayın. Şansları yoksa kimseyi yönlendirmeyin.

Bu tutulmanın güçlendirici etkisi altı ay boyunca etkili olacak ancak önümüzdeki iki hafta boyunca özellikle güçlü olacak; zirve “tezahür zamanı”.

Ciddi bir ilişki içinde olmak istediğinizi açıkça biliyorsanız, arama görevini ciddiye alın. Bazen tüm bariz "yanlış" kişileri ortadan kaldırmak ve oyun alanını sınırlamak, tamamen sıfırdan başlamaktan daha kolaydır. O zaman bile normalde dikkate almayacağınız potansiyel ortaklar konusunda açık fikirli olun.

Tutulmalar sürprizler getirir ve bu da sizi çekici bir karşıtlığa sürükleyebilir. Ancak doğru olduğunu DÜŞÜNdüğünüz şey konusunda çok katı davranırsanız, özel birini kaçırabilirsiniz.

Tutulmalar aynı zamanda gölgelerde saklanan şeyleri de ortaya çıkarır, bu da sizi rahatsız eden bir şeyi ele almak için mükemmel bir zaman haline getirir; tabii ki klasik Terazi nezaketini kullanmak.

Eğer partnerinizle ikiniz de ilişkinin yürümesini sağlamaya kararlıysanız, yalnızca bunun üstesinden gelmekle kalmayacak, aynı zamanda sonuç olarak bağınızı da derinleştirebileceksiniz.

Çarşamba günü, bir şeyler yapma konusunda endişeli hissedebilirsiniz, ancak bir başka yönünüz aslında hazzınızı ertelemekten hoşlanır.

Peki hangi dürtüye yaslanmalıyım?

İyi soru!

Aslında, kararlı bir eyleme geçmek VEYA zamanınızı, olayları derinlemesine düşünmeye ayırmanız sorun değil.

Satürn’ün yavaş ve istikrarlı hızına alışmaya ve görünüşte önemsiz ayrıntılara dikkat etmeye başlıyorsunuz! Ancak Mars'ın iyi yönetilmesi gerekiyor ve kendi kaynayan huzursuzluğunuzu kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.

Bu iç çekişmede ilerlemenin en iyi yolu daha geniş bir bakış açısı elde etmektir.

Şu anda canınızın çektiği her şeyi yapamıyor olsanız bile, kendinize sonsuza kadar kısıtlanmış hissetmeyeceğinizi hatırlatın.

Mars, başka bir gün Satürn'ün yanından geçecek ve o zaman özgür olacaksın. O zamana kadar, dikkat dağıtıcı işleri bir kenara bırakın ve tek bir üretken faaliyete odaklanın; belki de haberci Merkür, geri harekette olduğundan beyanları veya sözleşmeleri gözden geçirmek gerekir. Bu karma, sağlıklı yaşam alanınızda gerçekleştiğinden, belki de yavaşlama stresinizi azaltacak ve biraz daha uykuya dalmanıza olanak tanıyacaktır.

AKREP Burcu…

Sağlık eşittir zenginlik. Bu, önümüzdeki haftalarda ve aylarda sana çok iyi hizmet edecek bir formül, Akrep!

Süper yüklü tam güneş tutulması, sağlıklı yaşam, kişisel bakım ve görev bilincindeki altıncı evinize güç verdiği 8 Nisan Pazartesi gününden itibaren bunu içgüdüsel olarak hissetmeye başlayabilirsiniz.

Bu ay, sizi yeni bir zihin-beden ve ruh sağlığı seviyesine fırlatabilir. Bu kesinlikle olumlu bir şey, ancak lütfen önceki "suçlarınız" nedeniyle kendinizi hırpalamayın. Ne yaparsan yap, yüzde 110'unu koyarsın ama yine de sadece insansın, Akrep.

Şu anda nerede olursanız olun, sağlıklı yaşama başlamak için mükemmel bir yerdir.

Hemen “ekstrem fitness” moduna geçmeyin. Sürdürülebilir başarının sırrı, bir oyun planına sahip olmak ve bu değişiklikleri NEDEN yaptığınızı bilmektir. Bu nedenle, vizyonunuzu netleştirin ve ardından yavaş yavaş ve mantıklı bir şekilde gerçekten keyif aldığınız yeni alışkanlıkları ekleyin, böylece onlara bağlı kalabilirsiniz.

Bir sonraki adıma hazır olduğunuzda ister diyet ister hareketsiz kalmak olsun, bırakmak için bir veya iki zararlı alışkanlık seçin.

Egzersiz söz konusu olduğunda, vücudunuzu hareket ettirmekten gerçekte nasıl keyif aldığınıza odaklanın.

Doğru ya da yanlış yoktur; yalnızca doğal olarak yöneldiğiniz şeyler vardır (örneğin, yoga, spor salonu, koşma ya da dans). Son bir şey; “acı yoksa kazanç da yok” zihniyetini aşın. Vücudunuzu sevin ve gerisinin yerli yerine oturacağına güvenin!

Normalde kararlı burcunuz karar vermekte zorlanmaz, ancak yardımcı yöneticiniz aceleci Mars'ın hassas Balık burcundaki ve beşinci evinizdeki temkinli Satürn ile nadir (iki yılda bir) bir kavuşum oluşturduğu Çarşamba günü tüm bahisler kapalıdır.

Gün boyunca kendinizi tamamen zıt sonuçların peşinde koşan iki farklı insan gibi hissedebilirsiniz! Bir parçanız flört etmek istiyor ya da eğer bir ilişkiniz varsa özel zaman geçirmek için eve erken kaçmak istiyor. Ancak daha münzevi tarafınız, yaratıcı bilgiler indirmek dışında tüm dikkat dağıtıcı unsurları engellemeyi ve bir iş projesine odaklanmayı tercih ediyor.

Neyse ki Akrep, uzlaşmanın bir yolu var. İşin püf noktası, her iki dürtüyü de tatmin edebilmenizdir, ancak aynı anda değil. Günün bir bölümünde, olağanüstü enerjinizi sürükleyici bir şeye harcayın. Ardından, yeni bir e-posta şablonu tasarlamak veya vizyon panonuzu düzenlemek gibi sağ beyninizi daha çok kullanan eğlenceli aktiviteler yapabilmek için önceliklerinizi karıştırın.

İşiniz bittiğinde başarılarınızı paylaşın. Bu övünmek değil. Kişisel tanıtım, insanlara neler yaptığınızı bildirmenin yasal bir yoludur.

Bildiğiniz gibi, bir başkasının risk alması ve kendini ortaya koyması için ihtiyaç duyulan ilhamı sağlayabilirsiniz!

YAY Burcu…

Çoğu Yay için çok önemli olan bir şey bu hafta iki katına (ve belki de dört katına) çıkıyor: Eğlenmek.

Koç burcundaki ve yaratıcılık, romantizm ve şöhretle ilgili beşinci evinizdeki tam güneş tutulması sayesinde 8 Nisan Pazartesi günü, büyük bir hatırlatma geliyor.

Önümüzdeki altı ay boyunca geçerli olacak bu ay, kişisel yaşamınızda yepyeni bir sayfa açma potansiyeline sahip. Hayatınıza biraz daha drama ve yoğunluk katarsa ​​şaşırmayın.

Tutkulu bir ateş burcu olarak adrenalinle çalışırsınız, bu nedenle aydaki bu enerji artışı çok iyi bir şey. Ama kimseyi adadan atmayın çünkü onlar sizin gibi yüksek dalga boyunda değiller.

Bekar Yaylar muhtemelen birinden çok etkilenecektir, ancak sizi dengeleyen ve temellendiren birini de göz ardı etmeyin. Çiftler, yaratıcılıkla etkinliklerinize renk katabilirsiniz. Beşinci ev, aynı zamanda doğurganlığı da yönettiğinden, aklınızda bebek varsa bu "verimli" bir hafta olabilir.

Bu Çarşamba, kavgacı Mars, Balık burcundaki ayık ve istikrarlı Satürn, dördüncü ev ile nadir (iki yılda bir) bir karışım oluşturuyor. Elbette, ŞİMDİ kendinizi sakin, serinkanlı ve toparlanmış hissedebilirsiniz, ancak biraz bekleyin.

Bu düşmanca karışıklığın değişkenliği sayesinde, öfkeniz hiçbir uyarıda bulunmadan alevlenebilir. Kavgaya hazırlanıyormuşsunuz gibi değil ama yakınınızdaki biri çok fazla düğmeye basarsa patlayabilirsiniz. Eğer öfkenizi veya kırgınlığınızı bastırıyorsanız, bu durum günümüzün gezegensel düdüklü tenceresinde patlayabilir.

Güçlü duygulara teslim olmak, sizin yönteminiz değil, ancak pazarlığa açık olmayan yönleriniz vardır ve bunlar bulanıklaştığında, rahat tavırlı DEĞİLSİNİZ.

Neyse ki, mücadeleci Mars, sizi harekete geçmeye teşvik etse bile Satürn, ölçüyü kaybetmenize izin vermeyecektir.

Anahtar, her zaman olduğu gibi dürüst ve doğrudan iletişimdir. Bu durumdan gerçekten bir şeyler kazanmak için, bu duyguların altında yatan şeye ve kalbinizde olanı göstermenin sizin için neden zor olduğuna bir bakın.

Birinin sizi gerçek duyguları ifade ettiğiniz için yargılayacağından mı korkuyorsunuz?

Bu, daha geniş bakış açısına sahip biriyle konuşmaya değer bir konu.

OĞLAK Burcu…

8 Nisan Pazartesi günü Koç burcundaki ve dördüncü evinizdeki destansı tutulma sayesinde eviniz her zamankinden daha tatlı hale gelmek üzere.

Bu aşırı yüklü ay aynı zamanda nadir görülen bir tam güneş tutulmasıdır ve bir başlatma potansiyeline sahiptir. Sen sadece rastgele masum bir seyirci değilsin. Bu etkinlikten yaratacağınız şeyler SİZİN vizyonunuzla ve bunun sonucunda yaptığınız seçimlerle başlar.

Hedef odaklı Oğlak burcuna, niyetlerinizin sonuçlarınızın tohumları olduğunu söylememe gerek yok. Ancak herkes iş yeri dışındaki yaşamını ara sıra yeniden değerlendirmekten fayda görür.

Nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz?

Nerede tatmin olmuş hissetmiyorsun?

Bu tutulma, akrabalardan oluşan dördüncü evinize ineceğinden, yaşam düzenlemenizle başlamanız faydalı olabilir.

Mutlu değil misiniz?

Kendinizi çok sınırlı veya ilhamsız mı hissediyorsunuz?

Proaktif olun ve işleri tersine çevirecek önlemler alın ve olası seçenekleri sınırlamayın.

Bu ay hayalinizdeki senaryoyu gerçekleştiremiyorsanız, ona zaman verin. İstediğiniz düzenlemeyi gözünüzde canlandırın ve neye benzeyebileceğini hayal etmek için günlük pratik yapın.

Bazı Oğlaklar artık harekete geçme zamanının geldiği sonucuna varabilir. Aceleci bir şey yapmanıza gerek yok -ki bu zaten pek karakteristik bir davranış olmaz- ancak ilanları kontrol etmeye ve farklı mahalleleri keşfetmeye başlayın.

Tutulmalar beklenmedik yönlere işaret edebileceğinden, daha önce dikkate almadığınız alanlar hakkında açık fikirli olun.

Ve sen olduğun yerde kalsan bile, kim bilir?

Rutininizin bir parçası haline gelecek yeni gelenleri keşfedebilir, hızlı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Büyük bir toplantı veya sunum planlamanız gerekiyorsa Çarşambaya kadar beklemeye çalışın. Bu hafta, iletişimle ilgili üçüncü evinizde, dürtüsel Mars ve temkinli Satürn'ün (kozmik yöneticiniz) nadir ve potansiyel olarak kırbaç darbesine neden olabilecek hizalanmasını ön plana çıkarıyoruz.

Bu, birbirinden son derece farklı iki içgüdüyle hareket ettiğinizi hissettirebilir. Örneğin; bir ekip projesinde, bir kişi gaza basarken bir başkası frene basıyor olabilir. Bu, iletişim kesintilerine yol açan türden bir kopukluktur.

Gürültünün üstesinden gelmek için ne kadar çabalarsanız çabalayın, hafta ortasına gelindiğinde çatışmalar, diplomatik burcunuz için bile çok fazla olabilir.

Eski "özür dilemektense güvende olmak daha iyidir" kuralı tüm gün geçerlidir veya öyle olmalıdır; bu nedenle projenizin size düşen kısmını geliştirmek için ne gerekiyorsa yapın.

Saygı duyduğunuz insanlarla konuşun ve geri bildirimler isteyin. Sonra, açıklamaya hazır olun. O zamana kadar kartlarınızı göğsünüze yakın tutun: Bu uyumsuz kozmik enerji, olayların sadece hedefi kaçırmasına değil, aynı zamanda geri tepmesine de neden olabilir.

Bir ortaklık içinde çalışmaktan kaçınamıyorsanız, liderden ziyade gözlemci olun ve ilişki dinamikleri hakkında yeni bir bakış açısı elde etmeye çalışın.

Profesyonel ipucu: Bir şeyleri tartışırken, tartışmaları değil diyalogları düşünün!

KOVA Burcu…

Herkesin nereye gittiğini merak ediyorsanız, öğrenmek için 8 Nisan Pazartesi gününe kadar beklemeniz gerekecek. O gün, Koç'ta ve iletişim ve sosyalleşmeyle ilgili üçüncü evinizde nadir ve süper yüklü bir tam güneş tutulması yaşanacak ve hayatınızın bu alanlarını dramatik bir şekilde harekete geçireceği kesin!

Önümüzdeki iki hafta içinde işlerin değişeceği kesin. Aslında güneş tutulmaları, artık işinize yaramayan şeyleri ortadan kaldırabilir ve hedeflerinize giden yeni yolları ortaya çıkarabilir.

Biraz cesur ol!..

Davet edilmeyi bekleme; liderliği ele al, bir buluşma önerisinde bulun ve olayların kontrolsüz bir yangın gibi yayılmasını izle. Nihai sonuca daha az odaklan ve sinerjilerinizi ve ortak ilgi alanlarınızı keşfetmenin tadını çıkar. Ve Kova burcunun yargılama eğilimine diren.

Bildiğiniz gibi, sıradan, düşük riskli bir akşam yemeği, başarılı bir işbirliğine veya bir yan işe yol açabilir. Bir arkadaşınızla, komşunuzla veya kardeşinizle aranız bozulduysa, daha sağlam bir zeminde yeniden inşa etmeye hazır olun.

Bu hafta inandığınız bir şeyin arkasında durmaktan çekinmeyin. İlkelerinizden hemen vazgeçen biri değilsiniz ama bu hafta kendinizi alışılmadık şekilde kışkırtılmış bulabilirsiniz. Bu kızgın olmakla ya da kavga aramakla aynı şey değil. Haklı öfkeden ve derinden önemsediğiniz şeyleri veya insanları savunmaktan bahsediyorum.

Bu, hafta ortasında, Mars'ın Balık burcundaki kararlı Satürn ve güvenlik ve ilkelerle ilgili evinizde nadir bir karışım oluşturduğu zaman geçerli olabilir.

Elbette, bunu gerçek Kova burcu tarzında ele almanın ideal yolu, sakin ve tarafsız bir şekilde durumu hafifletmenin bir yolunu bulmaktır. Ancak karşı taraf, sizin bakış açınıza yaklaşmazsa, yapmak isteyeceğiniz son şey iktidara gerçeği söylemeyi reddetmek olacaktır.

Adil olmayan veya etik olmayan şeyleri kabullenmek ve görmezden gelmek sizin doğanızda yoktur. Bunun için, sizi raydan çıkmaktan alıkoyan ölçülü ve son derece sorumlu yardımcı yöneticiniz Satürn'e teşekkür edebilirsiniz; evet, kavgacı Mars, işleri tetiklese bile.

Ulaşmak istediğiniz sonucu göz önünde bulundurmak ve ardından hangi adımları atacağınızı ve destek için kime başvuracağınızı belirlemek için geriye doğru çalışmak yararlı olabilir.

Stratejinin tamamını kendiniz oluşturmanıza gerek yok. En bilge destekçilerinize başvurun ve bir çıkış yolu bulmak için beyin fırtınası yapın.

Herkesin üzerinde hemfikir olduğu noktalara öncülük edin ve oradan, gerçek Kova burcu tarzında, argümanınızı her seferinde mantıklı bir adım atarak ortaya koyun!

BALIK Burcu…

8 Nisan Pazartesi, size finans, istikrar ve güvenlik konularında epik fırsatlar getiriyor ve bu avantajlardan tam olarak yararlanmanın yollarını bulmaya değer.

O gün sadece Koç burcunun bereketli ikinci evinizde yeni bir başlangıcın habercisi olan yeni ayı değil, aynı zamanda süper yüklü bir tam güneş tutulmasıdır.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde, hatta altı aya kadar sürecek mali durumunuzda bazı büyük, olumlu değişiklikleri sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz.

Bu enerji dolu yeni ay sırasında, istediğiniz değişiklikleri desteklemek için çok daha fazla gücünüz var. Örneğin, borçtan kurtulmaya çalışıyorsanız veya yavaş ama emin adımlarla ilerlemeye çalışıyorsanız, bu ay, işleri farklı şekilde yapmanın bazı yollarını aydınlatabilir. (Evet, açık fikirli Balık burcu bile bazen aynı eski rutine sıkışıp kalabilir.)

Kira veya ipotek ödemelerinizden tasarruf edebilir misiniz?

Ne olmadan kolaylıkla yaşayabilirsiniz (yayın hizmetleri, şık öğleden sonra ‘latte'leri veya ikramları)?

Doğal yeteneklerinizi bir gelir akışı eklemek veya zaten yaptığınız bir ek işi bulmak için, üstelik hiçbir ücret ödemeden nasıl kullanabilirsiniz?

Bu tutulmanın özeti: Yalnızca daha fazla kazanıp daha az harcamakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda ikinci ev kişisel değerlerinizi yönettiği için, para ve tasarruf konusundaki tutumlarınızı yükseltebilirsiniz.

Kazandığınız para sadece emeklilik için değil, aynı zamanda sizi (daha fazla) borca ​​sokmadan yaşam kalitenizi artırabilir. Paranızın yaşam tarzınızı iyileştirdiğini görmeye başladığınızda (örneğin kendinize birkaç büyük ürüne harcama izni verdiğinizde), serveti NASIL biriktirdiğinizle ilişkiniz genişlemeye başlar.

Dikkatsiz olmanız veya finansal sorumluluğu göz ardı etmeniz gerektiğini söylemiyoruz ama çekim yasasıyla çalışmayı öğrenmek oyunun kurallarını değiştirir... ve bu tutulma sizin başlangıcınız olabilir.

Her ne kadar herkesçe bilinen bir erdem olsa da bu Çarşamba Balık burcunun sabrı yetersiz olabilir! Antsy Mars, bugün ihtiyatlı bir şekilde stratejik Satürn ile iki yılda bir gerçekleşen karışımına giriyor ve otuz yıldır ilk kez, bu kırbaç yaratan kavuşum sizin burcunuzda gerçekleşiyor.

Bu "frene basarken gaza bas" düzeni, en hoşgörülü Balık burcunun öz kontrolünü test edebilir. Ancak soğukkanlılığınızı kaybetmek size herhangi bir puan kazandırmayacağından veya stresi azaltmayacağından, birkaç gün boyunca dikkatinizi dağıtmanın ve temponuzu ayarlamanın yaratıcı yollarını arayabilirsiniz.

Eğer bir başkasının ekip çalışmasının bir parçasını tamamlamasını bekliyorsanız, biraz daha dayanmanın bir yolunu bulun.

Mikro yönetimden ne kadar nefret ettiğinizi biliyorsunuz, bu yüzden, ne kadar sinir bozucu olsa da bunun bir nedeni olduğuna güvenin. Elbette, Mars beklemekten nefret eder ama bilge yaşlı Satürn, hedeflerinizi yeniden değerlendirmenize ve gerekli ayarlamaları yapmanıza yardımcı olabilir.

Eğer bu kozmik buluşmanın bir sonucu olarak kendinizi hem yorgun hem de gergin hissediyorsanız, dikkatinizi kontrol edebildiğiniz bir şeye odaklayın.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?