USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Ukrayna'da Rusya ile savaşan evrensel LGBT cephesine Türkiye'den de eşcinseller katılıyor mu?

Ukrayna'da Rusya ile savaşan evrensel LGBT cephesine Türkiye'den de eşcinseller katılıyor mu?
08-07-2023

"Eşcinselliğe karşı olanları öylesine çirkin göstereceğiz ki, sıradan bir Amerikalı bile onlardan ayrı durmak isteyecek!..” İnsanın kanını donduran bu söz; önde gelen eşcinsel sapkınlığın savunucularından, yaklaşık 30 yıl önce, Amerika’ya eşcinselliğin yerleştirilmesi için izlenmesi gereken taktik ve stratejileri anlatan Marshall K. Kirk ile Erastes Pille ait.

Bu sapkınlara göre ilk gündem maddesi, eşcinseller ve eşcinsellikle ilgili olarak halkın duyarsızlaştırılmasıdır.

ABD, LBGT desteğini aleni yapıyor!

Ne hikmetse ABD, bu konuda öncü.

Birkaç yıl önce ABD Ankara Büyükelçiliğine sözde gökkuşağı renklerinden oluşan LGBT armasının asıldığı, bilgi ve görselini içeren paylaşımı dikkatimi çekmişti.

Hatırlarsanız 14.06.2016’da ABD’nin Orlando kentinde eşcinsellerin gittiği gece kulübüne düzenlenen ve 49 kişinin öldüğü saldırı sonrası Ankara’nın ABD Büyükelçiliği’ne ve İstanbul’da ABD Başkonsolosluğu’na Lezbiyen, Gey, Biseksüel ve Trans (LGBT) hareketinin simgesi “gökkuşağı arması” asılmıştı…

Başkonsolos Charles Hunter, “Bu trajedinin kurbanları anısına ve LGBT topluluğu ile dünyada eşitlik ve haysiyet değerlerini savunan herkesle dayanışma içinde gökkuşağı bayrağını asıyoruz” demişti.

Türkiye diplomasisinde eşcinsel tercihlere yer yoksa neden   yabancı diplomatlar .bne?

Son yıllarda yabancı devletlerin özellikle İstanbul konsolosluklarına atadıkları bazı diplomatlar eşcinsel. Demek ki İstanbul’un bu yönde teberrüz etmiş kötü bir şöhreti var.

Türkiye’de eşcinsel hareket doğrultusunda adımların atılmasında ilk çalışmalar İzmir’de İbrahim Eren’in öncülüğünde başladı, daha sonra İstanbul öne geçti. Günümüzde en güçlü eşcinsel örgütlenme İstanbul’da. Lambda İstanbul, Türkiye’nin ilk ve şu an en faal eşcinsel dayanışma guruplarından birisi. 1992'de Gökkuşağı92 topluluğu kuruldu.

Türkiye'deki eşcinseller Alman ekolünden…

Almanya’da bulunan Enternasyonal Eşcinsel Derneği, İstanbul’daki eşcinsel camiaya, 93 yılı Eşcinsel Onur etkinliklerini İstanbul’da ortak kutlamayı önerdi. Bu teklif üzerine Gökkuşağı grubunun tamamı, Almanya’dan ilgili derneğin bir temsilcisi (Eşcinsel Enternasyonal Berlin’in Türkiye Temsilcisi Heribert Mürmann.) ve İstanbul’daki diğer bazı eşcinsel bireyler, 11 Nisan 1993 günü (Lambda’nın fiili doğum tarihi) bir araya gelerek yeni bir oluşuma gittiler. O gün bu gündür maalesef ülkemizde eşcinsel lobi oluştu.

İngilizlerin İstihbarat ağında eşcinseller…

İngilizler eşcinsellik üzerinden Türkiye’de de faal. İnsan kaynaklarını, LGBT kıtalarından devşiriyorlar.

İngiltere Başkonsolosu Leigh Turner, Haziran 2014’te İstanbul’da da düzenlenen “Onur Yürüyüşleri” ve LGBT (lezbiyen, gey, biseksüel, trans) mücadelesine destek veren bir yazı kaleme almış, Birleşik Krallık’ın eşcinsellerin yanında olduğunu belirtmişti.

Bununla da yetinmemiş, İngiltere Konsolosluğu’nun “twitter”daki adresinden yayınlanan mesajda, İngiliz bayrağının altında eşcinselleri temsil eden gökkuşağı bayrağının dalgalandığı bir fotoğrafla birlikte, “Bugün Taksim’de gerçekleşecek LGBT onur yürüyüşünü @UKinTurkey olarak destekliyoruz” denilmişti.

Ukrayna üzerinden Slavları LBGTirmek!..

Batı medyası, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinde 50.000 LGBT asker bulunduğunu yazdı. Bu hiç de az-buz rakam değil. Kiev Uluslararası Sosyoloji Enstitüsü tarafından 2022 Mayıs ayında yapılan bir ankete göre, son altı yılda LGBT topluluğu hakkında "olumsuz görüşe" sahip kişilerin sayısı yüzde 60,4'ten yüzde 38,2'ye düşmüş.

Belki bu düşüşte Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Oleksandroviç Zelenski'nin eşcinsel olduğu iddialarının da payı büyüktür.

Ukrayna’nıntoplumsal cinsiyet eşitliği” gayesi ile yaptığı düzenlemelerden sonra, kimliğini açıklayan eşcinsellerin toplumun her kesiminde olduğu gibi ordu içinde de yaygınlaştığı anlaşılıyor. Bunun bir başka nedeni de Ukrayna ordusunu eğitmek için ABD, İngiltere, Kanada, Almanya gibi ülkelerden gönderilen askeri danışmanların büyük çoğunluğunun eşcinsel olması.

Hatta 2015’te Kiev’de bile yadırganan Eşcinsel Yürüyüşü, bugün Ukrayna’nın tüm şehirlerinde çok büyük katılımla yapılıyor. Ukrayna ordusunda eşcinselliğin kabul görmesi ve yaygınlaşması için kurulan derneğin yüzlerce asker üyesi var. Ancak eşcinsel askerler bu dernekle sınırlı değil, başka bazı gruplar altında da pek çok muvazzaf eşcinsel asker bulunuyor. Hatta Ukrayna ordusunun taşınmasını serbest bıraktığı bir eşcinsel amblemi bile var!

Ukrayna’da eşcinsel askerler ile ilgili tüm faaliyetler Batılı ülkeler tarafından destekleniyor. Ordu içindeki eşcinsel derneğe doğrudan ABD’nin Kiev Büyükelçiliğinden para akıtılıyor.

Soros bağlantılı sivil toplum şebekelerine dahil olan bu yapılar, Kanada ve Hollanda Büyükelçiliklerinden de parasal yardım alıyor. Batılı devletler, tüm dünyada olduğu gibi Ukrayna’da da eşcinsellik ideolojisine büyük kaynak aktarıyor.

Rus karşıtlığı Homoseksüel askerlerin temel ideolojisi…

Ukraynalı eşcinsel askerler, savaşa aktif katılımlarının yanı sıra “homofobi”nin "geleneksel bir Rus değeri" olarak algılanmasının Ukrayna toplumunda eşcinsel ilişkilere hoşgörünün artmasına yol açacağı görüşündeler.

Ukrayna ulusalcılığı "Svidomitler" arasında böyle bir yönelimin büyümesinin ana nedeni, Rus olan her şeye nefret olarak adlandırılıyor.

Svidomizm nedir?

Svidomizm” fikri üç ana bileşenden oluşur: uzlaşmaz Rusofobi / Rusça övünme, tüm Rusların Ukraynalı hale getirilmesi üzerine kurulum ve Ukrayna'yı Avrupa devletine dönüştürmek için Rus uygarlığı kodunun değiştirilmesi (Avrupa entegrasyonu).

Bu sanrısal paralojik fikirler tamamen "Svidomo -ukrayants" varlığını dolduruyor. Bunlar için gerçek bir "Ukraynalı" olmak ve Ruslardan nefret etmemek imkansızdır, çünkü "Svidomizm" ideolojisine göre onlar Ukraynalı her şeyin ebedi yıkıcısı ve yabancısıdır.

Ukrainofobi, Ukraynaca olan her şeyi küçümseme, kendisini esas olarak iki farklı kültür düzeyinde ve kitlesel ve bireysel bilinçte gösterir.

Ukraynalıların bir kısmı İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanyası ile işbirliği yapan milliyetçi lider Stepan Bandera'nın -Banderovtsy- sempatizanlarıdır. Ama bu klişeye rağmen, 4,5 milyon Ukraynalı, II. Dünya Savaşı sırasında Nazi Almanyasına karşı Kızıl Ordu'ya katıldı.

Ukraynalılar da Naziler tarafından Slav oldukları için Untermenschen olarak kabul edildi ve buna göre muamele gördü. Untermensch veya alt insan, Naziler tarafından sık sık "Doğu’dan gelen kitleler" olarak adlandırılan, Aryan olmayan kitleleri, alt insan olarak betimleyen terim. Yahudiler, Romanlar, Slavlar bu tanımlama içerisine sokulmuştur. Terim aynı zamanda Siyahlar, Mulattolar ve Fin-Asya'ya da uygulandı.

Putin'in insan, ahlak ve aile anlayışı…

Putin’ininsan tabiatına ve geleneksel değerlere aykırı” bulduğu şeyin toplumsal cinsiyet eşitliği ve LGBT hakları olduğu aşikâr. Bu söylemi, Putin’in Rusya’da faaliyet gösteren LGBT örgütlerini “yabancı ajan” olarak görmesiyle tamamen uyumlu.

Geçen yıl Rusya Devlet Başkanı Putin, geleneksel olmayan cinsel ilişki, pedofili ve cinsiyet değiştirme isteğine neden olabilecek enformasyon propagandasını yasaklayan yasayı onayladı. Buna göre, geleneksel olmayan cinsel ilişki ve pedofilinin kitle iletişim araçları, internet, reklamlar, edebi eserler ve sinema yoluyla yaygınlaştırılması yasa dışı olarak değerlendirilebilecek.

Aynı mecralarda gençler arasında cinsiyet değiştirme çağrıları da yasak kapsamına alındı.

Çocukların LGBT ile ilgili bilgileri dinlemesi ve izlemesine erişimi sınırlayan mekanizmanın hayata geçirilmesini de öngören yasayla, hükümet tarafından yetkilendirilen bir kuruluşun izleme yapmasına olanak sağlanacak.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, LGBT ile ilgili yaptığı açıklamada, "Aile, bir erkek ve bir kadın arasındaki birlik demektir.  Dünyadaki her dinin kutsal metinleri bunu ifade diyor. Ama Batı, bu kutsal metinlerden şüphe ediyor. Çocuklarımızı yozlaşmadan korumalıyız ve koruyacağız" sözleri ile ABD ve AB’nin tüm dünyaya  LBGT dayatmasına karşı çıkmıştı.

ABD, PKK/YPG’lileri Ukrayna'ya mı taşıyor?

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) PKK/PYD’yi Ukrayna ordusu için silah altına alıyor. Rus resmi medya kuruluşu RIA Novosti, Ukrayna’daki başarısız gidişattan dolayı, ABD’nin Suriye’den PKK/PYD militanlarını Rusya’ya karşı savaşmak için topladığını yazdı.

CIA; Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin bir parçası olarak savaşmak isteyenleri göndermek için YPG (PKK/PYD) bağlantılı aşiretlerin liderleriyle görüşmelerde bulunmuş. PKK/PYD’lilere teklif edilen aylık maaşın 2 bin dolar civarında.

Türkiye'deki eşcinseller Ukrayna ordusuna katılmak ister mi?

Türk Vatandaşlığı Kanunu, Türkiye'nin savaş halinde bulunması durumunda bazı sonuçlara işaret ediyor. Buna göre Vatana Bağlılıkla Bağdaşmayan Eylemler'i ifade eden 25’inci maddenin c bendi "Türkiye ile savaş halinde bulunan bir Devletin her türlü hizmetinde kendi istekleriyle Hükümetin izni olmaksızın çalışmaya devam etmek" vatandaşlığının kaybettirme ya da çıkarma sebebi olarak sıralanıyor.

Bu konuda bazı gizli servislerin çalışma yaptığına dair söylentiler yaygın. Şimdiye kadar Türkiye'den kaç LBGT’li bireyin Ukrayna ordusuna katıldığına dair net rakam veren bir kaynağa rastlayamadım. Bununla birlikte Türkiye'de yaşayan bazı yabancı LBGT’li bireylerin savaşa iştirak ettiklerine dair duyumlar var.

Şimdi soruyorum; insan doğasına uygun kutsal metinler ekseninde aile temelli bir ahlâk anlayışından söz eden Putin'in Rusyası’nı destekliyorsunuz yoksa Volodimir Oleksandroviç Zelenski'nin eşcinsel ordusunu mu?

Merak ediyorum acaba çiçeği burnunda Dışişleri Bakanı Dr. Hakan Fidan, Kırım Tatar Türklerinin bir zamanlar lideri olan Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ile görüşmesinde bu minvalde bir sual tevcih etmiş midir?

.

Ömür Çelikdönmez, dikGAZETE.com 

Seçilmiş Kaynakça

http://www.ji.lviv.ua/n18texts/okara.htm

https://www.equaldex.com/region/ukraine

https://www.pravda.ru/world/1854417-lgbt_ukraine/

https://kaosgl.org/haber/kiev-direniyor-ama-gokkusagina-yer-yok

https://www.aydinlik.com.tr/koseyazisi/ukrayna-lgbt-savasi-mi-324060

https://tr.topwar.ru/72870-paranoyyalnye-sverhcennye-idei-ukrainstva.html

https://tr.euronews.com/2022/03/14/ukrayna-ya-savasmak-icin-yabanc-gonullu-olarak-gitmek-yasal-m

https://www.dikgazete.com/yazi/soros-un-fonladigi-ingilizlerin-kolladigilgbt-sapkinlarinikiskirtarakabd-turkiye-de-kaos-mu-hedefliyor-makale,714.html-714.html

https://kafkassam.com/abd-turkiyede-escinsel-sapkinlari-kiskirtarak-kaos-mu-amacliyor.html

https://www.gazeteduvar.com.tr/rus-isgali-ukraynadaki-lgbtleri-nasil-etkileyecek-haber-1559213

https://www.dikgazete.com/yazi/paris-yanarken-pkk-ukrayna-ya-mi-tasiniyor-5825.html

https://twitter.com/sldvtaydin/status/1676681727006130178?t=9F6UMEkHBD3

OefXwR1soeQ&s=19

https://m.bianet.org/bianet/lgbti/264425-ukrayna-da-escinsel-evliligin-yasallasmasi-icin-ilk-adim-atildi

https://www.dikgazete.com/haber/rusya-devlet-baskani-putin-lgbt-propagandasina-karsi-yasayi-onayladi-807422.html

https://www.aydinlik.com.tr/haber/abdnin-suriyedeki-pkkpyd-baglantisi-ukraynadaki-basarisizlik-ve-stratejik-iliskiler-401400

https://eks33.ru/tr/child-development-4-years/chto-oznachaet-vyrazhenie-poskrebi-russkogo-naidesh-tatarina-poskrebi.html

https://www.trthaber.com/haber/gundem/disisleri-bakani-fidan-kirim-tatar-turklerinin-lideri-kirimoglunu-kabul-etti-780148.html

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Havai
Havai 10 ay önce
Kimsenin tarih bildiği yok at gözlüklü sürüsü. Gerçeklerden kopuk çoğu insan. hamasetle bir yere varılmaz. Muhafazakâr kesim nasıl olurda eşcinseller için savaşı kazansın diye dua ediyor. Allah akıl fikir versin diyeceğim bu kadar
Türk-İslam
Türk-İslam 10 ay önce
Rus düşmanlığı yapıcaz diye Ukraynaya destek veren ne kadar sözde Türkçü milliyetçi İslamcı varsa yazıklar olsun yazıklar olsun
Henry Peter
Henry Peter 10 ay önce
Cinsiyet ayrımcılığı ilkel toplumlara özgü.
vahşi
vahşi 10 ay önce
Kıçları ile Top atsınlar