USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Soros'un fonladığı, İngilizlerin kolladığı LGBT sapkınlarını kışkırtarak ABD Türkiye'de kaos mu hedefliyor!

27-06-2018

“Eşcinselliğe karşı olanları öylesine çirkin göstereceğiz ki, sıradan bir Amerikalı bile onlardan ayrı durmak isteyecek”İnsanın kanını donduran bu söz; eşcinsel sapkınlığın önde gelen savunucularından, yaklaşık 30 yıl önce, Amerika’ya eşcinselliğin yerleştirilmesi için izlenmesi gereken taktik ve stratejileri anlatan Marshall K. Kirk ile Erastes Pill’e ait.

Bu sapkınlara göre ilk gündem maddesi, eşcinseller ve eşcinsellikle ilgili olarak halkın duyarsızlaştırılmasıdır. 

Bunun için takip edilmesi önerilen yöntem ve aşamalar şunlardır;

a - Eşcinseller ve eşcinsellik hakkında olabildiğince yüksek sesle ve olabildiğince sık konuşmak.

Eşcinsellikle ilgili yeni ortaya çıkan hassasiyetleri uyuşturmanın yolu, pek çok insanın doğal ve destekleyici şekilde konu hakkında konuşmalarını sağlamaktır. 

Halkın duyarsızlaştırılması ise, eşcinselliğe coşkulu bir ilgiyle bakmak yerine bir ilgisizlik veya kayıtsızlıkla bakmaya yardımcı olur. 

Böylelikle hemen hemen her davranış, bir süre sonra normal görünmeye başlar. 

b - Eşcinsellerin agresif meydan okuyucular olarak değil, mağdurlar olarak resmedilmesi; 

Halkı kazanmak için yapılan herhangi bir kampanyada eşcinseller korunmaya ihtiyacı olan mağdurlar olarak gösterilmelidir, böylece heteroseksüeller koruyucu rolünü üstlenmeye meyilli olacaklardır.

c - Koruyuculara haklı bir neden verilmesi; 

Eşcinselleri toplum kurbanları gibi gösteren ve heteroseksüelleri onların koruyucusu olmaya teşvik eden bir medya kampanyası, kendilerine ait yeni bakış açılarını ileri sürüp açıklayanlar için işi kolaylaştırmak zorundadır. 

Az sayıdaki heteroseksüel kadın ve daha az sayıdaki heteroseksüel erkek, eşcinselliği cesaretle savunmak isteyeceklerdir.

Pek çoğu uyartılmış koruyucu dürtüsünü,  daha ziyade bir takım hukuk veya adalet ilkesiyle ve toplumda uyumlu ve adil muamele isteğiyle ilişkilendirecektir.

d - Eşcinsellerin hoş gösterilmesi;

Bir eşcinsel Mağdurun, heteroseksüellere sempatik gösterilmesi için, bu kişiyi sıradan bir adam gibi tasvir etmeniz gerekir. 

Ancak kampanyaya eklenecek ilave bir tema daha girişken ve neşeli olmalıdır: 

Giderek artan ve son zamanlarda eşcinsel erkek ve kadınlara baskı kuran kötü medyayı dengelemek için kampanyanın,  eşcinselleri toplumun önemli ve üstün kişileri olarak göstermesi gerekir.

e - Mağdur (kurban) duruma düşürenlerin kötü gösterilmesi; 

Eşcinsel haklarıyla ilgili medya kampanyasının ilerleyen aşamalarında, diğer eşcinsel reklamlar sıradan hale geldikten çok sonra, geri kalan muhaliflere karşı sertleşme zamanı gelecektir. 

Sözlerini sakınmadan, pervasızca söyleyebilmeleri için açıktan açığa karalanmaları gerekir. 

f - Fonlama konusunda ısrar edilmesi; 

bu tipteki her büyük kampanya, aylarca ve hatta yıllarca eşi benzeri görülmemiş harcamalar yapılmasını gerektirecektir, böylece eşsiz bir para toplama kampanyası başlatılacaktır. (1)

Bu süreç ve denenen yöntemlerin ABD’de tuttuğu ortada.

26 Haziran 2015’te ABD Yüksek Mahkemesi, eşcinsellerin ülkenin her yerinde evlenme hakkı bulunduğuna 4’e karşı 5 oyla kararvermiş, eşcinsellerin ABD’deki yaklaşık 20 yıllık mücadelesinin sonucu olan karar, mahkeme önünde bekleyen eşcinsel hakları savunucularını sevince boğmuştu. 

50 ABD eyaletinden sadece 37’sinde serbest olan eşcinsel evliliği bu kararla ABD’nin genelinde serbest kalmıştı. (2)

Türkiye’de de makalede açıklanan taktik ve stratejilerin uygulanmakta olduğu, hatta bunun maalesef bazı diplomatik misyonlarca yürütüldüğü fark edilecektir.

Dün A9 TV Yapımcısı ve yorumcusu Ayşegül Hüma Babuna’nın; ABD Ankara Büyükelçiliğine sözde gökkuşağı renklerinden oluşan LGBT armasının asıldığı bilgi ve görselini içeren paylaşımı dikkatimi çekti. 

Hatırlarsanız 14 Haziran 2016’da ABD’nin Orlando kentinde eşcinsellerin gittiği gece kulübüne düzenlenen ve 49 kişinin öldüğü saldırı sonrası Ankara’nın ABD Büyükelçiliği’ne ve İstanbul’da ABD Başkonsolosluğu’na Lezbiyen, Gey, Biseksüel ve Trans (LGBT) hareketinin simgesi “gökkuşağı arması” asılmıştı..

Başkonsolos Charles Hunter, “Bu trajedinin kurbanları anısına ve LGBT topluluğu ile dünyada eşitlik ve haysiyet değerlerini savunan herkesle dayanışma içinde gökkuşağı bayrağını asıyoruz” demişti. (3)

Bir yıl sonra 21 Haziran 2017’de ABD’nin Ankara Büyükelçiliği tarafından Amerika’nın Orlando kentinde eşcinsellerin gittiği gece kulübüne düzenlenen ve 49 kişinin öldüğü saldırının yıl dönümünde yine elçilik binasına LGBT arması asılmıştı. (4)

SAPKINLIĞI KORUYAN GELENEK BU YIL DA BOZULMADI...

ABD’nin eşcinsel sapkınlığı koruyan kollayan geleneği bozulmadı, bu yıl da Türkiye’deki diplomatik misyonlarına LGBT arması çekildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakının başarısı ile sonuçlanan 24 Haziran seçimleri ertesine denk gelen görüntüye çeşitli anlamlar yüklendi. 

Dünyada ve ülkemizde büyük çoğunluk tarafından ahlâksızlık olarak nitelendirilen ve LGBT kısaltması ile bilinen “Lezbiyen Gay Biseksüel ve Transgender” mensupları tarafından seçilerek bayraklaştırılan renkli bezin, devasa ölçülerde Başkent Ankara’daki ABD Büyükelçiliği duvarına asılmasının sebebinin “Orlando katliamının yıldönümü” olduğu anlaşıldı.

Hemen bütün ülkelerde “Genel Ahlak kuralları dışında” diye değerlendirilen ve ölçüsüz eylemleri ile çeşitli tepkiler çeken LGBT mensuplarının, ABD’nin Orlando kentinde gittiği bir gece kulübünde 2016 Haziran’ında gerçekleştirilen ve 50 kişinin öldüğü, 53 kişinin yaralandığı saldırının, “Ülke tarihinin en kanlı silahlı saldırısı” olduğu ifade edilmişti. 

Terör Örgütü IŞİD tarafından üstlenilen saldırıyı gerçekleştiren şahsın ise dünya çapında faaliyet gösteren ABD’li bir özel güvenlik şirketinin mensubu olduğu ortaya çıkmıştı.

110’dan fazla ülkede faaliyet gösteren 620 bin çalışanı bulunan güvenlik şirketinin sözcülüğünü ise bir süre önce ABD’nin yeni Ankara Büyükelçisi olarak atanan David Satterfield, Dışişlerindeki görevi ile birlikte yürütüyordu. 

Büyükelçilik binasında, bir kaç gündür asılı bulunan dev LGBT bayrağı bir yana, Ankara’ya yeni Amerikan Büyükelçisi olarak atanan Satterfield, henüz göreve başlamadan, hakkındaki spekülasyonlar da bir bir dikkat çekmeye başladı. (5)

Araştırmacı yazar Serdar Bozdoğan’a göre ABD istihbaratbirimleri Gladyo yapılanmasını (Ahtapotun Kolları–Octopus Armsperdelemek için gökkuşağı renklerini içeren LGBTarmasını kullanıyor. 

Ankara’daki ABD Büyükelçiliğine asılan LGBT armasındaki yeşil rengin ABD bayrağı ile yan yana gelmesi ise Octopus Arms çatısı altındaki yeşil renk ile temsil edilen gladyo departmanının harekete geçeceği anlamına geliyor.

Yeşil renk ile sembolize edilen birim, Türkiye gibi İslam ülkelerinde dini cemaat ve gruplara sızmış örgüt mensuplarının eylem yapması demek. (6)

.

.

- Türkiye’deki “O biçim” yürüyüşlere, CHP ve HDP’li milletvekilleri de ellerinde tuttukları çeşitli “şey”lerler ön saflarda bizzat katılarak açıkça destek veriyor…- 

Bu yıl yapılmayan ama yapılması için ortam hazırlanılmaya çalışılan LGBT Yürüyüşü, düzenli olarak her yıl Haziran ayının son günlerinde dünya genelinde gerçekleştiriliyor. 

AMERİKA'DA BAŞLAYAN AYAKLANMANIN YIL DÖNÜMÜNDE...

LGBT yürüyüşü, LGBTİ bireylerin katılımlarıyla Stonewall ayaklanmasının yıl dönümünde yapılıyor ve LGBTİ bireylere destek verenler tarafından düzenleniyor. 

Stonewall ayaklanması, 1969’da ABD’nin New York şehrinde Stonewall Inn isimli bir bara polisin yaptığı baskına karşı olarak düzenlenmiş bir ayaklanmadır. 

28 Haziran 1970 tarihinde New York ve Los Angeles şehirlerinde gerçekleşen bu ayaklanmanın yıldönümünde anan yürüyüşler organize edildi.

Bu yürüyüşler zamanla başka ülkelere de yayıldı. 

Stonewall ayaklanması en başta ABD olmak üzere tüm dünya üzerinde "eşcinsel hakları" hareketinin başlangıcı oldu. 

LGBT yürüyüşü Türkiye’de ilk olarak 1993 yılında “Cinsel özgürlük haftası” adı altında kutlanmak istendiğinde İstanbul valiliği bu kutlamaya izin vermediği gibi bu etkinlik için yurtdışından gelenleri sınır dışı etmişti. 

2013’te orta doğu ve Avrupa’nın en büyük onur yürüyüşü Türkiye’de gerçekleşmiştir.

Geçen sene yani 2017 senesinde ise Ramazan ayının birinci gününe denk gelen yürüyüşe, İstanbul valisi engel olmuştu. (7)

SOROS FONLARI DESTEKLİYOR… İNGİLİZLER KORUYOR...

Örgütlenme özgürlüğünün suiistimali olan ve Soros Fonları tarafından  finanse edilen LGBT dernekleri, “sapkınlığın görünür olması ve provokasyon” amacıyla yürüyüş düzenliyor.

İngilizlerin dünya çapında eşcinsellik sapkınlığının koruyuculuğuna soyundukları biliniyor. 

Birleşik Krallık, diğer ülkelere, özellikle Asya ülkelerine meşhur eşcinsellerini göndererek, sözde eşcinsellik haklarının savunuculuğunu üstleniyor. 

Bu çerçevede dünyaca ünlü sanatçı Elton John, Moskova ziyareti sırasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşerek Rusya’daki eşcinsel haklarını konuşmak niyetinde olduğunu açıklamıştı. 

İngilizler, eşcinsellik üzerinden Türkiye’de de faal. 

İnsan kaynaklarını, LGBT kıtalarından devşiriyorlar. 

İngiltere Başkonsolosu Leigh Turner, Haziran 2014’te İstanbul’da da düzenlenen "Onur Yürüyüşleri" ve LGBT (lezbiyen, gay, biseksüel, trans) mücadelesine destek veren bir yazı kaleme almış, Birleşik Krallık’ın eşcinsellerin yanında olduğunu belirtmişti. 

"İngilizlerden neyim eksik" diye düşünen ABD İstanbul Konsolosu Charles Hunter’de, “Eşcinselim ve LGBTİ’nin onur haftasında ben de varım” açıklamasında bulunmuştu. 

Rakamlar resmi olarak bilinmese de Türkiye’ye yılda yaklaşık 300 bin LGBT turistin geldiği tahmin ediliyor. 

Lezbiyen ve gay turizm pazarı konusunda araştırmaları ile tanınan Spartacus şirketinin araştırmasına göre, Türkiye; gay turizmi olarak adlandırılan gay, lezbiyen, biseksüel ve transgender bireylere yönelik turizm konusunda 138 ülke arasında 90’ncı sırada. 

Anlaşılan amaçları Türkiye’nin ahlaki genleri ile oynamak.

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, Türk genci Ramadan Çaysever ile evlenmiş, düğünleri eşcinsel evliliğe izin verilen ABD Wisconsin’de yapılmıştı. 

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter ile Ramadan Çaysever adlı Türk gencinin Kırım Kilisesi’ndeki bir törende tanıştıkları, Çaysever’in, Hunter’in Arnavutköy’deki rezidansına taşındığı belirtilmişti. 

Hunter’ın resmi davetlere bile Çaysever ile birlikte katıldığı ortaya çıkmıştı. 

Hunter’ın evliliği, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın onayı ilegerçekleşmiş, Ramadan Çaysever ile evleneceğini yakınlarına Şükran Günü yemeğinde açıklamıştı. 

Charles F. Hunter, 1990’dan bu yana mensubu olduğu ABD Dışişleri Bakanlığı’nda “Kıdemli müşavir” unvanına sahip olan bir diplomat. 

Türkçe dil eğitiminin ardından, Eylül 2013’te ABD’nin İstanbul Başkonsolosu olarak Türkiye’deki görevine başladı. 

Hunter, yakın dönemde Irak’ta ABD’nin Bağdat Büyükelçiliği Basın ve Kültür Konsolosu (2011-12) ve Suriye, ŞamBüyükelçiliği Başmüsteşarı ve Maslahatgüzarı (2009-11) olarak görev yaptı. 

Hunter; Türkçe, Arapça ve Fransızca konuşuyor. 

Appleton-Wisconsin doğumlu olan Hunter, Lawrence Üniversitesi’nden (Fransızca) lisans derecesi ile Stanford Üniversitesi’nden master ve doktora (Fransızca ve Beşeri Bilimler) derecelerine sahip. 

Özel ilgi alanları arasında; müzik (özellikle acapella), okuma, yemek pişirme, mimari, Türk ve Ortadoğu tarihi bulunuyor.

03 Temmuz 2015’te Amerika Birleşik Devletleri’nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle İstanbul’da düzenlenen davette bir ilk yaşanmış, İstinye’deki davette, konukları karşılayanlar arasında yaptıkları evlilik ile çok konuşulan "başkonsolos ve eşi" de yer almıştı. 

Amerika’da “Gay evliliğin” serbest olduğu bir eyalette resmen evlenen ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter ve Türk eşi Ramadan Çaysever, misafirlerini kapıda karşılamıştı. (8)

Yeni Büyükelçi daha gelmeden LGBT seviciliğini, armalarını asarak ilan ettiyse ona da mim koymak gerekebilir!

Bakınız:
1- Marshall K. Kirk – Erastes Pill/Savaşan Barış: Heteroseksüel Amerika’nın Revizyonu/ http://www.aileakademisi.org/sites/default/files/savasan_baris_heteroseksuel_amerikanin_revizyonu.pdf
2- https://tr.sputniknews.com/abd/201506261016223294/
3- https://www.ntv.com.tr/turkiye/abd-baskonsolosluguna-lgbt-bayragi,3Qg934UYpkWESNZsedj5wQ
4- http://www.hurriyet.com.tr/gundem/abd-ankara-buyukelciligine-lgbt-bayragi-asildi-40497298
5- http://www.dikgazete.com/ozel-haber/25-haziran-da-ankaraabd-buyukelciliginde-dev-lgbt-bayragi-h356265.html
6- https://www.dustopya.com/lgbt-yuruyusu.html
7- http://kafkassam.com/ahtapotun-kollari-octopus-arms.html
8- http://kafkassam.com/abd-ingiltere-ve-israil-neden-turkiyeye-escinsel-diplomat-gonderiyor.html

.

Ömür Çelikdönmez
Twitter: @oc32oc39

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ece06
Ece06 6 yıl önce
Aptal aptal haberler yapmayın. Özgürlüktür bu! Sizin saçma örümceklerin ağ yaptığı zihinleriniz insanların hayatlarını karartamayacak! Evet güçleniyorlar. Ben de heteroseksüel olarak arkalarındayım ! Sapık holofobikler