USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Tutulma sezonu bugün Ay tutulmasıyla başlıyor… Ve işte 25-31 Mart Burç yorumları...

Tutulma sezonu bugün Ay tutulmasıyla başlıyor… Ve işte 25-31 Mart Burç yorumları...
25-03-2024

Tutulma sezonu bugün Ay tutulmasıyla başlıyor… Ve işte 25-31 Mart Burç yorumları...

Tutulma sezonu bu hafta Pazartesi günü Ay tutulmasıyla başlıyor…

Tutulma sezonu”, yılın ilk tutulma ikilisinin sürprizleriyle geldiği anlamına geliyor. 25 Mart Pazartesi günü, yarı gölgeli bir ay tutulması olan Terazi dolunayıyla başlıyor.

8 Nisan'da, Koç burcunda her yıl gerçekleşen yeni ay sırasında, bir tam güneş tutulması gökyüzünü karartacak. Hem kişisel olarak hem de dünya sahnesinde Terazi'nin barış, sevgi ve uyum temaları, Koç'un savaş, özerklik ve bağımsızlık temalarına karşı oynayacak.

İki haftalık "tutulma koridoru" uzun zamandır beklenen değişiklikleri hızlandırabilir. 2024'te adaletin yerini bulduğunu ve yeni, güçlü liderlerin ortaya çıktığını görebiliriz.

Yarı gölgeli ay tutulması, ortaklık burcu olan 5°07' Terazi burcunda olacak.

Ortaklık ve işbirliği ön planda, ancak gördükleriniz tam olarak elde ettiğinizle aynı olmayabilir!

Bu dolunay, bazı önemli gerçekleri gizleyebilecek bir ay tutulmasıdır.

Hayatınıza davet ettiğiniz herkesin geçmişini kontrol edin ve hevesle bir ilişkiye atlamak yerine gözlerinizi açarak ilerleyin.

Aynı zamanda hiç beklemediğiniz bir anda, doğru kişiyle eşleşmek için bir fırsat bulabilirsiniz.

Yeni insanlarla güçlerinizi birleştirmeye açık olun. Mevcut ilişkiler, heyecan verici bir aşamaya geçebilir.

Bunun tersi de olabilir: Bir ortaklık en iyi dönemini geçmişse, artık "gölgede kalabilir". Tutulmalar, olay örgüsünde beklenmedik gelişmelere yol açabilecek dönüm noktalarıdır. Asla bilemezsin!

Bu dolunay, Plüton'la uyumlu bir üçgen oluşturacak. Derin deneyime ve nüfuza sahip biriyle tanışabilir veya mevcut bir ortaklığı, çok daha ciddi bir seviyeye taşıyabilirsiniz.

Ekip kurmak, kapıları açabilir. Direksiyonda Terazi varsa her şey dengeyle ilgilidir!

Astrololojide durum ve yıldızların açısına göre 12 Burcun her biri için ayrıntılı burç yorumları ise sırasıyla şöyle

:

KOÇ Burcu…

Çift olmaya hazır mısın Koç?

İlişki durumunuz ne olursa olsun, işler sıfırdan "Aman Tanrım!"a gidebilir. 25 Mart Pazartesi, 2024'ün ilk ay tutulması, yedinci ortaklık evinizi aydınlatıyor.

Bu tutulma, aynı zamanda karşıt burcunuz Terazi'de gerçekleşen bir dolunaydır, bu da "hayatınızı birleştireceğiniz insanlar"ı temsil eden evinize ineceği anlamına gelir ve 20 bu da Nisan'dan bu yana kişisel yaşamınızın ilişkiler alanını sallayan enerjiye katkıda bulunacaktır.

2023 yılı, Terazi-Koç eksenindeki bu iki yıllık tutulma serisinin başladığı yıl.

Önümüzdeki iki hafta, tezahür etmenin zirve zamanıdır (ama gerçekte, tamamen ortaya çıkması için altı ay verin) ve önümüzdeki haftalar ve aylarda arzuladığınız değişiklikleri yaşayabilirsiniz.

Bekar mısınız?

Çoğu proaktif Koç burcunun çok iyi bildiği gibi, dönüşüm düşünerek veya dileyerek gerçekleşmez. Yani, nihayet eşinizle tanışmaya hazırsanız vakit kaybetmeyin.

Tutulmalar aksiyonu hızlandırır ve eğer çaba gösterirseniz, potansiyeli olan biriyle tanışabilirsiniz ve işler ciddi şekilde kızışabilir!

Yedinci ev hem romantik hem de profesyonel ittifakları yönetir, bu nedenle şu anda birine sırılsıklam aşık olmazsanız, bir iş veya yaratıcı ortaklığa başlayabilirsiniz (veya derinleştirebilirsiniz).

Bu nedenle neye ihtiyacınız olduğunu ve anlaşmayı bozan unsurların neler olduğunu bilmeniz çok önemlidir.

Yeni ilişkiler önümüzdeki birkaç hafta içinde işleri resmileştirmeye karar verebilir. Konuşurken partnerinizi hissedin ve başka neleri tartışabileceğinizi öğrenin.

Evli Koçlar için, benzersiz ilişkinizi kutlamak için bir şeyler yapın; örneğin nikah tazeleme töreni veya ikinci balayı.

Diğer taraftan (çünkü Terazi her zaman her iki tarafı da açıkça görür), bir ittifakı sona erdirme cesaretini bulmayı umuyorsanız, bu tutulma size ihtiyacınız olan motivasyonu sağlayabilir.

Veda etmek, hiçbir zaman kolay değildir, ancak her şeyi denediyseniz, enerjinizi boşa harcamayı bırakıp o yara bandını çıkarmanın zamanı gelmiştir.

Bu haftaki aksiyon gerçekten önden yüklemeli çünkü Pazartesi günü de derinlere dalan Plüton ile aşk gezegeni Venüs arasındaki gergin yarım kare, herhangi bir yakın ilişkide yüzeyin altına bakmanızı sağlayabilir.

Profesyonel ipucu: Bir şeyi yapmaya ne kadar istekli olursanız olun, unutmayın, hemen harekete geçmek zorunda değilsiniz.

BOĞA Burcu…

Zodyak’ın güvenilir "tamircisi" olarak her zaman herkesin yanındasınız.

Ve "bırakmak" kelimesinin anlamını bilmeyen biri olarak kimseyi asla başıboş ve çaresiz bırakmazsınız. Ancak bazen yetersiz kaldığınız bir alan vardır: kişisel bakım.

Bu alanda değişiklik yapmaya karar vermeden önce sormanız gereken iyi bir soru: NEDEN öncelik listesinin en altına düşme eğilimindesiniz?

İyi haber şu ki; 25 Mart Pazartesi günü Terazi dolunayı/ay tutulması iş ve hizmetle ve kendini beslemeyle ilgili altıncı evinizi aydınlattığında işler değişmeye başlayabilir.

Bu, 20 Nisan 2023'ten bu yana, Terazi-Koç ekseninde gerçekleşen, sağlık alanlarınızı ve iç dünyanızı sarsan, iki yıllık bir serinin orta nokta tutulmasıdır.

Önümüzdeki iki hafta, bu tutulmanın en yüksek tezahür zamanıdır (ve daha uzun vadeli etkilerin ortaya çıkması altı aya kadar sürebilir), bu nedenle oyununuzu geliştirmek için verdiğiniz tüm sözleri yerine getirmek için ortak bir çaba gösterin.

Neyse ki sen sabırlısın Boğa, çünkü tekerleği bir gecede yeniden icat etmek imkansız. (Ve bir şekilde bunu yapabilseniz bile, aynı hızla geri dönebilir!)

Bu bir süreç çalışmasıdır; uzun süre kendinizi adamanız gereken bir şey.

Sonuçta, bu yorgunluk, hayal kırıklığı veya bunalma aşamasına ulaşmanız biraz zaman aldı, dolayısıyla iyileşmenin biraz zaman alması doğaldır. Ama bir yerden başlamalısın! Heyecan verici bir dolunay tutulması altında sağlık ve refah rejimlerinizi iyileştirmek için ciddi bir niyet belirlemek mükemmel bir başlangıçtır.

Önümüzdeki birkaç hafta boyunca tüm gereksiz planları iptal edin, sağlıklı beslenme veya enerji terapileri için randevu alın ve kişisel zevk ve tutku arayışınızı bir yol gösterici haline getirin.

Profesyonel ipucu: Zamanı "bulamazsınız" Boğa; onu yaratmalısın.

Ve bunu gerçekten anladığınızda, bu dünyada sadece çalışmak ve başkalarına bakmak için bulunmadığınızı giderek daha net bir şekilde görmeye başlayacaksınız.

Yine Pazartesi günü, derinlere dalan Plüton ile aşk gezegeni Venüs (yöneticiniz) arasındaki gergin yarım kare, iş nedeniyle ihmal ettiğiniz bir arkadaşınızla veya arkadaş grubuyla yeniden kontak kurmanız için size yardım edebilir.

Kırgınlık hissediyorsanız, bir zeytin dalı uzatın; hiçbir karşılık beklemeyin.

İKİZLER Burcu…

25 Mart Pazartesi günü ilham perisinin ‘DM'lerinde "sil" tuşuna basmayın, çünkü bu kesinlikle bir ‘spam’ değildir.

Aslında, yılın tek Terazi dolunayı iyi haberler getirecek ve bu heyecan verici bir ay tutulması olacak.

Bu, romantizm, yaratıcılık ve şöhretle ilgili beşinci evinize indiği için, son altı aydaki çabalarınızı göz kamaştırıcı bir sona ve muhtemelen bir dönüm noktasına getirebilir.

İster sanatsal bir çaba ister filizlenen yeni bir ilişki ya da bebek yapma projesi üzerinde çalışıyor olun, bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz.

Ay tutulmaları, gizlenmiş olan şeyleri ortaya çıkarmasıyla ünlüdür ve beklenmedik olaylarla ilişkilendirilir.

Bu, 20 Nisan 2023'ten bu yana Terazi-Koç ekseninizi harekete geçiren iki yıllık bir serinin ortasındaki tutulmadır.

Eğer gerçekten işe koyulduysanız ve sabır gösterdiyseniz, sonunda dengeyi yerine getirebilirsiniz.

Hedefinize son rötuşları yapın ve onu ya dünyayla paylaşın ya da bunun hayatınızdaki mutluluğunu yaşayın. İnsanlar fikirlerinizi ve yeteneklerinizi çoktan fark etmeye başlamış olabilir.

Eğer bir sanatçıysanız, evren arkanızı kollar ve sizi akıllıca bir risk alıp kendinizi ortaya koymaya teşvik eder.

Hangi fırsatların sizi beklediğini görün -ya da sadece bazı etkili kişilere ulaşın- ve her seçmeye, karaoke gecesine ve müzikale katılmaya özen gösterin.

Çalışmanızı gerçekleştirebileceğiniz veya sunabileceğiniz stüdyo ve galerilerin temsilcileri ve yöneticileri için araştırma yapın veya arkadaşlarınızdan tavsiye isteyin.

Sosyal medya hesaplarınızı güncelleyin. Sosyal açıdan anlayışlı Terazi burcundaki bu ay, doğru insanlarla ilişki kurmanıza yardımcı olacaktır.

Bunu yapana kadar biraz numara yapmak zorunda kalsanız bile, bu çabaya değecektir.

Bu tutulmayı takip eden haftalarda bir profesyonel gibi sunum ve tanıtım yapın.

Romantik açıdan konuşursak, bu dolunay tutulması 2024'ün ilk yarısının en önemli olaylarından biri olabilir.

İster iki harika seçenek arasında kalsanız, ister bir çekimin gerçek olup olmadığı konusunda kafanız karışsa da bu ay ışığı akıllıca seçimler yapmanıza yardımcı olabilir.

Yoksa hissettiğin şey sadece şehvet mi?

Çiftler, bağlarını güçlendirebilir (veya yenileyebilir). Küçük, samimi jestler çok iş yapacak. Sürprizler bonus puan getirebilir!

Ayrıca Pazartesi günü, çalışma bölgenizdeki Plüton ile Venüs arasındaki gergin yarım kare, sizi bir iş arkadaşınızla çizgiyi aşmaya ya da bir randevuya gitmek için son teslim tarihini ertelemeye teşvik edebilir.

Unutmayın: İstediğiniz seçimi yapmakta özgürsünüz.

YENGEÇ Burcu…

İniş için gel Yengeç!

25 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek büyük bir gök olayı sayesinde, önümüzdeki haftalarda kalbinizin ve en sevdiğiniz insanlardan bazılarının toplanacağı yer evinizdir.

Sabahın erken saatlerinde gökyüzünde yılın tek Terazi dolunayı görülüyor ve bu aynı zamanda heyecan verici bir durum.

Ay tutulması ve birkaç hafta boyunca ve potansiyel olarak altı ay boyunca dördüncü evinize güç verecek.

Bu, 20 Nisan 2023'te Terazi-Koç ekseninde başlayan iki yıllık bir serinin tutulmasıdır ve dikkatinizi eviniz ve ailenizle ilgili konulara çevirmektedir.

Bu temalar, son zamanlarda en önemli öncelikleriniz arasında yer almıyorsa, bu senaryoyu kasıtlı olarak çevirebilir veya bekleyip büyük bir değişimin gerçekleşmesini izleyebilirsiniz.

Bazı değişiklikler hoş olacak ve kesinlikle takdir edilecektir. Bazı hız tümseklerinin etrafından dolaşmanız gerekebilir, ancak diğer yandan, en azından doğru yolda olup olmadığınızı bileceksiniz.

Bu aydınlatıcı tutulma, bir ilişkinin temelindeki çatlakları aydınlatabilir ve duygusal bir çatışmayı doğrudan ele almanız için size ilham verebilir.

Birlikte yaşıyorsanız, bu konuşmayı evinizin dışında yapmanız gerekebilir.

Bu yüz yüze karşılaşmadan korkmanıza gerek yok çünkü bunun arkasında çok büyük bir potansiyel var.

Arkadaşlarınızı spontane bir yemeğe davet edin ve olayların organik bir şekilde gelişmesine izin verin.

Bir hamle yapmayı düşünen Yengeçler aramaya başlayın; bu, herhangi bir şeye söz vermeniz gerektiği anlamına gelmez!

Mükemmel yeri bulmak birkaç hafta, hatta aylar sürebilir.

Ayrıca Pazartesi günü, yakınlık bölgenizdeki nüfuz eden Plüton ile maceracı köşenizdeki aşk gezegeni Venüs arasındaki gergin yarım kare, bazı kıskançlıklara veya kafa karışıklığına yol açabilir.

Her şeyde olduğu gibi dürüstlük en iyi politikanız olacaktır.

ASLAN Burcu…

İletişim tarzınızda büyük bir gelişmeye hazır olun Leo!

25 Mart Pazartesi günü, ay tutulması ile gelen Terazi dolunayı, ifade, işbirliği ve yerel olaylarla ilgili üçüncü evinizi harekete geçirir.

Bu baş döndürücü ay yükselişi, 20 Nisan 2023'te başlayan ve Terazi-Koç eksenini harekete geçiren iki yıllık bir tutulma serisinin orta noktasıdır.

Tutulmalar gizlenmiş şeyleri aydınlatır, dolayısıyla bunca zamandır gözünüzün önünde saklanan altın bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Başarmak İSTEDİĞİNİZ şeyle başlayın, sonra etrafı koklayın ve bariz bir şeyin (veya birinin) önünüze çıkıp çıkmadığını görün.

Önümüzdeki haftalarda hiçbir şeyi göründüğü gibi kabul etmeyin.

Eğer insanları mavi görüyorsanız ve gerçekten mavilerse, sorgulanmaya itiraz etmezler (ya da renk değiştirmezler).

Ay (dolunay) tutulmaları, üzerinde çalıştığınız projelerin veya ilişkilerin tamamlanmasını da sağlayabilir.

Bir takım arkadaşınızın ayak sürümesi veya ilgilendiğiniz yeni bir kişinin ilk hamleyi yapmaması durumunda proaktif olmanız gerekebilir.

Cesur bir Aslan gibi davranın ve kazan-kazan'a yol açabilecek bir şey önerin.

Eğer kalbinizde (Aslan tarafından yönetilen organdır), bir ilişkiden uzaklaşmanın zamanının geldiğini biliyorsanız, yara bandını sökün ve bunu sona erdirmenin zarif bir yolunu bulun.

Her şeyin sonsuza kadar sürmesi gerekmiyor ve ne zaman oradan ayrılacağınızı bilmek önemlidir.

Bu ay, mesajınızı ifade etmek için mükemmel kelimeleri (ve görüntüleri) aydınlatabildiğinden, herhangi bir yazı veya medya projesi için özellikle yararlıdır.

Aktarmak istediğiniz şey için uygun bir platformunuz yoksa fikirlerinizi paylaşmak için doğru alanı araştırmaya başlayın.

Pazartesi gününün diğer yönünün enerjinizi tüketmesine izin vermeyin! Yakın ilişki evinizde derinlere dalan Plüton ile aşk gezegeni Venüs arasındaki gergin yarım bir kare var.

Şüpheli bir şeyin döndüğünü hissederseniz, bunu takıntı haline getirmeyin; hemen dışarı çıkın ve sorun.

BAŞAK Burcu…

25 Mart Pazartesi günü "yağmur yağdırma" çabalarınız çiseleyen yağmurdan musona dönüşebilir, bu nedenle yolunuza çıkan tüm bolluk fırsatlarını yakalamak için uygun bir yönteme sahip olduğunuzdan emin olun.

Yorulmak bilmez bir çalışansınız ve öncelikler söz konusu olduğunda herkesi önünüze koymak sizin için çok kolaydır.

Ancak 25 Mart Pazartesi günü, güvenlik ve finans evinize inecek olan heyecan verici Terazi dolunayı ve ay tutulması, oyunun kurallarını tamamen değiştirebilir.

Bu aktive edici tutulma, 20 Nisan 2023'te başlayan Terazi-Koç ekseni boyunca iki yıllık bir serinin orta noktasıdır ve bu nedenle finansal ortamınız için çok önemli bir an olabilir.

Nakit akışınız ve kârınız gibi şeylerin farkında olmadığınız anlamına gelmez, ancak bazen analitik Başaklar bile bilmek ile yapmak arasındaki ve dürtüsel aşırı harcama ile bilinçli tasarruf arasındaki boşluğu kapatmakta zorlanır.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde (bu ayın en yoğun tezahür zamanı) insanlara ne aradığınızı bildirin; ister yeni bir iş ister ek bir iş olsun.

Mevcut pozisyonunuzdan ayrılmaya niyetiniz yoksa, işinize saygı duyan üst düzey biriyle konuşun ve şu anda mevcut fırsatlar olup olmadığına veya birkaç ay içinde açılıp açılmayacağına bakın.

Tutulmaların tamamen ortaya çıkması genellikle altı ay kadar zaman alır; bu nedenle, en kısa sürede hiçbir şey olmazsa umudunuzu kaybetmeyin.

Birinin kulağına gittiğinizde, Başak burcunun başarılarınızı küçümseme eğilimini aşın ve onları kendinden emin bir gururla azarlayın.

Yeterli parayı bir kenara atmayı başardıysanız, bu, kendinize yapılacaklar listenizdeki bir şeyi ısmarlamak için mükemmel bir fırsat olabilir; tatil, e-bisiklet veya ev tadilatı?

Yine Pazartesi günü, organizasyon ve hizmetle ilgili altıncı evinizdeki ("Başak evi") Plüton ile ilişki bölgenizdeki aşk dolu Venüs arasındaki gergin yarım kare, küçük "kusurların" önemsediğiniz biri hakkındaki kararınızı gölgelemesine neden olabilir.

Bu kişiyi bir ayna olarak görün ve önce kendi yaşamınızı iyileştirmek için neler yapabileceğinizi düşünün!

TERAZİ Burcu…

Terazi'yi şu anda elde etmek zor olabilir, ancak iyi tarafı, bu hafta sizin için sezonun en çarpıcı ve heyecan verici haftalarından biri olabilir!

25 Mart Pazartesi, burcunuzda yılın tek dolunayı var ve bu, heyecan verici bir ay tutulması ile beraber oluyor.

Tüm dolunaylar tamamlanma veya dönüm noktalarına işaret eder ve tutulma olduklarında, son altı aydır üzerinde çalıştığınız bir şeye göz kamaştırıcı derecede dramatik bir son veya çözüm getirebilirler.

Bu, 20 Nisan 2023'te başlayan Terazi-Koç ekseni boyunca iki yıllık bir serideki orta yol tutulmasıdır; başlı başına bir dönüm noktasıdır.

Tutulmalar, gizli bilgilerden önemsiz başarılara kadar her şeyi gölgelerden çıkarır. Tutku projelerinizden birini ortaya çıkarmaya hazır mısınız?

“Mükemmel” olduğunu düşünene kadar beklemeyin. Kozmos, bu ay boyunca ve onu takip eden birkaç hafta boyunca arkanızdadır.

Amacınız övgü değil, ancak uygun insanlara neler yaptığınızı göstermek, beklediğinizden daha olumlu geri bildirimler sağlayabilir ve bu da ivmenizi ve coşkunuzu yoğunlaştırabilir.

Büyük açılıştan önce birkaç şeyde değişiklik yapmanız gerekiyorsa, bunu geliştirmek için kendinize iki hafta verin, ardından bir sıçrama yapmaya hazır olun.

Burcunuz güzelliği ve estetiği yönettiği için kovanızı o ilham kuyusuna daldırın.

Bekarsanız ve arayış içindeyseniz, hem tarzınızı geri kazanmak için gereken ayarlamaları hem de yeni bir saç kesimi yaptırmak, dolabınızı düzenlemek veya uygulamalardaki profillerinizi güncellemek gibi birkaç ayarlama yapın. (O an geldiğinde hazır olmak istersiniz ve o an birdenbire ortaya çıkabilir!)

Sonuçta bunun içeriden yapılan bir iş olduğunu ve rolünüzün kendi ateşinizi güçlü tutmak veya ilk etapta onu yakmak olduğunu bilirsiniz.

Bir ilişkideyseniz duygusal açıdan akıllı bir yaklaşım benimseyin ve duygularınız ve ihtiyaçlarınız hakkında samimiyetle ve nezaketle konuşun.

Onlarla nasıl başa çıktığınız sağlıklı bir ilişkinin işaretidir. Ayrıca Pazartesi günü, iletişim merkezinizdeki delici Plüton ile eleştirel bakış açısına sahip altıncı evinizdeki yöneticiniz diplomatik Venüs arasındaki gergin yarım kare, sizi her zamankinden daha kırıcı veya alaycı yapabilir.

Önemsediğiniz birine zarar vermeden önce, sizi GERÇEKTEN sizi neyin rahatsız ettiğini bulmaya çalışın.

AKREP Burcu…

Tam da hayatın daha yoğun veya gerçeküstü olamayacağını düşündüğünüz sırada, çığır açan bir dolunay ve ay tutulması, gökleri ve bilinçdışı, şifa, mistisizm, rüyalar, fantezi ve geçişlerle ilgili on ikinci evinizi sarsıyor.

Vay be!

25 Mart Pazartesi günü erken saatlerde, bu canlandırıcı ay, gökyüzüne hücum ederek, 20 Nisan 2023'te Terazi-Koç ekseninde başlayan iki yıllık bir serinin orta noktasında potansiyel olarak çok önemli değişiklikler getiriyor.

Önümüzdeki iki hafta, yayınlanmaya hazır; kötü alışkanlıklar, toksik ilişkiler, olumsuz düşünceler ve hayallerinizi gerçekleştirmenizi ve hayal edebileceğiniz en iyi hayatı yaşamanızı engelleyen her şeyi ele alacaksınız.

Önümüzdeki iki hafta boyunca, bu dolunayın zirveye çıkma zamanı; neye son vermeye hazır olduğunuzu ve madalyonun diğer tarafında neyi ifade etmeye istekli olduğunuzu düşünmek için biraz zaman ayırın.

Bu ay ışığı hayal gücünüzü harekete geçirir ve bir çığ gibi ilahi indirmeleri tetikleyebilir.

Bu nadir ve güçlü enerjiden en iyi şekilde yararlanmak için, onunla çalışmak üzere biraz alan açın ve onun SİZİNLE çalışmasına izin verin.

Hayatınızın her saniyesini iş, ev içi ve sosyal yükümlülükler ve hatta eğlenceli şeylerle doldurmaya ara verin.

Bu hafta gerçekten işleri yeniden dengeye getirmek önemli.

Daha büyük hedeflerinizi gözden kaçırdıysanız veya inanmaya devam ettiğiniz bahaneler üretmeye devam ediyorsanız, artık sıkı bir sıfırlamanın zamanı gelmiştir ve bu on ikinci ev tutulması bunu başarabilir.

Amacınıza ulaşmak için, zihninizi tüm bu gürültü ve meşguliyetten arındırarak başlamak isteyebilirsiniz.

Önümüzdeki haftalarda önceliklerinizi değiştirerek meditasyon, temiz beslenme, hafif hareketler ve yoğun egzersiz gibi şeyleri en üst sıralara çıkarın.

Olağanüstü enerjinizi sanatsal veya manevi bir projeye dönüştürmek için; sizin tarafınızdan yapılması gereken bir bağışlama işinin olup olmadığını araştırın.

Bu romantizm için tatlı bir zaman olabilir; yanlış kişiyi kürsüye koymadığınızdan emin olun.

Diğer taraftan, eğer bir ilişkiye şans (defalarca) verdiyseniz, bu tutulma yara bandını söküp yola devam etmenizi kolaylaştırabilir.

Yine Pazartesi günü, evinizde ve aile bölgenizdeki delici Plüton (yöneticiniz) ile aşk ve yaratıcılık evinizdeki aşk dolu Venüs arasındaki gergin yarım kare, sizi ertelediğiniz bir şey için harekete geçmeye itebilir.

Niyetinizi dünyaya açıklamanıza gerek yok Akrep, ancak doğru yönde buzları kıran bir adım atmak çok iyi bir başlangıç!

YAY Burcu…

Her anlayışlı Yay, ekip çalışmasının rüyanın gerçekleşmesini sağladığını bilir.

Bu hafta, doğru işbirlikçilerle çalışmanın hayatınızı nasıl kolaylaştıracağı ve hayallerinizin daha hızlı gerçekleşmesini nasıl sağlayacağı konusunda bir ustalık dersi alacaksınız.

25 Mart Pazartesi, topluluk ve teknolojiyle ilgili on birinci eviniz yılın tek Terazi dolunayını işaret ediyor.

Dolunay olduğu için, içine daldığınız bir projeyi çarpıcı bir sonuca ulaştırabilir veya hak ettiğiniz takdiri bahşedebilir.

Bu, aynı zamanda güçlü bir ay tutulması olduğundan, gizli gerçekler veya şaşırtıcı açıklamalar ortaya çıkabilir ve SİZİ ilgi odağı haline getirebilir!

Bu, 20 Nisan 2023'te Terazi-Koç ekseninde başlayan iki yıllık bir serinin ortası tutulmasıdır ve hayatınızın pek çok önemli yönünün uzun vadeli sarsılması açısından çok önemlidir.

Etkileri iki hafta sürecek ve tamamen ortaya çıkması altı aya kadar sürebilir; dolayısıyla bugün ve önümüzdeki birkaç hafta içinde harcadığınız zaman, yılın ilerleyen dönemlerinde karşılığını alacaktır.

Büyük bir zaferi mi kutluyorsunuz?

Herkesin bireysel katkılarını ve fedakarlıklarını kabul ettiğinizden emin olun.

Tek başına bir girişim üzerinde çalışıyorsanız ve kendinizi biraz bitkin hissediyorsanız, bu ay size birkaç yetenekli insanı katılmaya davet etme konusunda ilham verebilir.

Rüya takımınızı oluşturmak için bu ay güç dalgasından yararlanın. Ancak kendinizi sadece arkadaşlarınız ve dalkavuklarla kuşatmayın.

İdeal durumda, değerlerinizi ve iş ahlakınızı paylaşan ancak farklı fikir ve becerileri masaya koyan ve hatta size meydan okumaya cesaret edebilecek insanlardan oluşan bir denge istiyorsunuz.

Güçlü bir liderin göstergesi, açık fikirlilikle dinleyebilmek, savunmaya geçememek ve aslında herhangi bir kavramı hak ettiği şekilde değerlendirebilmektir.

Yine Pazartesi günü, iletişim merkezinizdeki delici Plüton ile evinizdeki sevecen Venüs arasındaki gergin yarım kare sizi asabi yapabilir.

Birinin patlamadan önce, durumdan uzaklaşın, nefes alın ve ona kadar sayın; hâlâ kızgın hissediyorsanız bildiğinizi okuyun!

OĞLAK Burcu…

Terazi dolunayı, profesyonel yaşamınızın en verimli ve prestijli dönemlerinden birini başlatabilir!

25 Mart Pazartesi günü, bu dolunay aynı zamanda güçlü bir ay tutulmasıdır ve bu sizin için gerçekten çok önemli bir fırsat çünkü kariyer hırsı ve başarı ile ilgili onuncu evinize düşüyor.

Bu, iş hayatınızda çok hızlı bir değişime işaret edebilir.

20 Nisan 2023'te Terazi-Koç ekseninde başlayan iki yıllık bir tutulma serisinin ortasındayız ve bu "orta nokta" size gecikmeli tanınma, terfi, zam veya tamamen yeni bir iş getirebilir.

Portföyünüze başka bir şey eklemeye hazırsanız, önümüzdeki iki ila dört hafta içinde servet oluşturma yolunu keşfedebilirsiniz.

Çoğu Oğlak burcunun kulağına hoş gelen bir şey olsa da elbette yalnızca SİZİN cevaplayabileceğiniz bir soru var: Sizi en mutlu eden şey nedir?

Statükoyla başlayın.

Şu anki işinizden memnunsunuz ancak daha fazla sorumluluk veya para mı istiyorsunuz?

Eğer öyleyse, bir plan yapın ve ardından bunu gerçekleştirebilecek konumda olan kişilerle bir görüşme planlayın.

Bu toplantıya etkileyici fikirler getirdiğinizden emin olun.

Harekete geçmeye hazır mısınız?

Nereye inmek istediğinize dair bir fikriniz olsun.

Şirket insanı olmayı seviyor musun?

Başka bir firmaya geçmeyi umuyorsanız arkadaşlarınızla veya eski iş arkadaşlarınızla sohbet edin.

O anda boş pozisyon olmasa bile ne zaman açılacağını asla bilemezsiniz.

İnsanların bunu bilmesini sağlamak her zaman önemlidir, çünkü bu tek başına hareket bile enerjiyi hareket ettirebilir ve kapıları açabilir.

Eğer “Oğlak, Inc.” Uzun süredir hayalini kurduğunuz ve nihayet gerçekleştirmeye hazır olduğunuz bir hayal ise, şimdi bunu test etmek için ideal bir zaman.

Tutulmaların etkilerinin ortaya çıkması uzun sürebileceğinden, kendinize bu işi bitirmek için birkaç hafta ve çabalarınızın kârlı hale geldiğini görmek için altı aya kadar zaman tanıyın.

Kariyer mutluluğunuzun peşinden gitmeye ne kadar çabuk başlarsanız, hayalinizi o kadar çabuk yaşarsınız!

Profesyonel ipucu: Ne kadar heyecanlı olursanız olun, çok ısrarcı veya aşırı istekli olmayın.

İnsanlara, ne yaparsanız yapın, yine de size tamamen güvenebileceklerini göstermek istiyorsunuz.

Yine Pazartesi günü, finansal bölgenizdeki Plüton ile dostane Venüs arasındaki gergin yarım kare, arkadaşlarınızla veya kardeşinizle ortak bir harcama etrafında gerginlik yaratabilir.

Düşüncenizi (veya duygularınızı) karşı tarafa aktarmanın diplomatik bir yolunu bulun.

KOVA Burcu…

Yuvarlanmaya hazır mısın?

Herhangi bir yere gitme planınız olmasa bile, 25 Mart Pazartesi gününden sonra bir anda heyecan verici bazı planlar ortaya çıkabilir.

O gün, 2024'ün tek Terazi dolunayına ev sahipliği yapıyor ve bu yıl, bu yıllık olay aynı zamanda Ay tutulması.

20 Nisan 2023'te Terazi-Koç ekseni boyunca başlayan iki yıllık bir tutulma döngüsünün orta noktası.

Terazi, seyahat, macera ve ufkunuzu genişletmenin yolları ile ilgili dokuzuncu evinizi yönetir.

Bu harekete geçirici ay, sizi heyecan verici yeni bir girişime fırlatacak nokta olabilir.

Bir süredir, dünyayı daha fazla görmenin, bir girişim yapmamın, okula geri dönmenin veya yeni bir disiplin veya yöntemde sertifika almanın yollarını bulmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Bu aydınlatıcı ay ışınları, dışarı çıkıp, kumar oynamanız için gereken son adım olabilir!

Çok sayıda çevrimiçi öğrenme seçeneği sayesinde, bir ustalık sınıfına, atölye çalışmasına katılabilir (veya liderlik edebilir) veya mentorluğa katılabilirsiniz.

Dersin hangi tarafında olursanız olun, doğru konu duygusal ve ruhsal gelişimi destekleyebilir.

Gerçeğinizi söyleme arzusu bu hafta bunaltıcı olabilir ancak dinleyicilerinizi akıllıca seçin.

Diplomatik olmaya çalışarak içinizde tuttuysanız dikkatli olun.

Şimşek gibi öfkeniz sizi "salatalık kadar soğuk"tan "mızrak kadar keskin"e dönüştürebilir.

Herhangi birini, elektrikle öldürmeden önce, bunun özünde ne olduğunu anlamanıza yardımcı olabilecek birine açıklayın.

Suçlu tarafla samimi bir konuşma yapmak için doğru zaman birkaç hafta gelmeyebilir. Ancak herhangi bir karara varmadan önce kendinize tüm duyguları deneyimleme izni verin.

Yine Pazartesi günü, derin dalış yapan Plüton ile para ve güvenlik bölgenizdeki değer odaklı Venüs arasındaki gergin yarım kare, mali durumunuza daha derinlemesine bakmanıza ilham verebilir.

Önemli olan yalnızca ne kadar harcadığınız veya biriktirdiğiniz değildir; gerçekten önemli olan şu ya da bu şekilde sizi yönlendiren zihinsel durumunuzdur.

BALIK Burcu…

Eğer tutku nabzınız son zamanlarda biraz yavaşladıysa, içinizdeki ateşin alevlenmesine hazır olun!

Somurtkan bir şekilde bekar olmanız, mutlu bir şekilde evli olmanız ya da bu ikisinin arasında bir şey olmanız önemli değil.

25 Mart Pazartesi günü, Terazi'de göz kamaştırıcı bir dolunay ay tutulması meydana geliyor ve sekizinci samimiyet, baştan çıkarma ve erotizm evinize -aynı zamanda paylaşılan kaynaklara- güç veriyor.

Bu, 20 Nisan 2023'te Terazi-Koç ekseninde başlayan iki yıllık tutulma serisinin orta noktasıdır.

Geçtiğimiz yıl boyunca para, güvenlik ve güven hayatınızın ana temalarıydı ve bu ay, yeni gelişmeler getirebilir.

Bekar Balıklar için bu büyük bir değişiklik getirebilir: Aniden gerçekten ilgi çekici ve umutlu adaylarla tanışırsınız.

Acele etmeyin ve hemen sonuca varmadan önce size gerçek yüzlerini göstermelerine izin verin.

Tutulmaların etkilerinin tamamen ortaya çıkması altı aya kadar sürebilir; bu nedenle sürecin tadını çıkarın!

Bu ay yükselişinin altında, manyetik olarak karşı konulmazsınız, o yüzden komik, güneşli tarafınızı sergilerseniz ve küçük oynamazsanız ne olacağını görün.

Hayatınıza çektiğiniz insanların niceliği ve niteliği karşısında şaşkına dönebilirsiniz.

Sizin "göreviniz" ne aradığınız konusunda samimi ve net olmak ve sizinle ilgilenen insanları kandırmamaktır.

Uzaklara gitme potansiyeli olan birini aradığınızı biliyorsanız, biraz savunmasız olmaya hazır mısınız?

Bu tutulma, zamana karşı dayanıklı, derin ve samimi bir ilişkinin yolunu açabilir.

Evli, ilişkide veya yeni biriyle çıkan Balık, yarattığınız ortak geleceği nasıl ortaya çıkaracağınız konusunda normalden daha derin konuşmalar yapmak için ilham alabilir.

Sekizinci ev, ortak varlıkları ve uzun vadeli zenginliği yönettiğinden, fonlarınızı birleştirmeye veya gayrimenkul gibi büyük bir yatırım yapmaya hazır hissedebilirsiniz.

Yine Pazartesi günü, bilinçdışı aleminizdeki Plüton ile burcunuzdaki aşk gezegeni Venüs arasındaki gergin yarım kare, bir süredir başa çıkmadığınız bazı duyguları ortaya çıkarabilir.

Balık burcu olmanın işe yaradığı yer burası çünkü bu geçişte, herhangi bir dürtüsel eylemde bulunmaktan ziyade yolunuzu hissetmek daha iyidir.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Vonaldawams
Vonaldawams 1 ay önce
Приобретая дачный комплекс для ребенка, необходимо учитывать возрастную категорию играющих. Каждое изделие рассчитано на эксплуатацию людьми разной весовой категории. Для карапузов подойдут и тонкие пластиковые изделия, в то время, как подросткам желательно купить усил