USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Türkiye Yüzyılı, dünyada Tevhid Milenyumu

Türkiye Yüzyılı, dünyada Tevhid Milenyumu
29-05-2023

15 Temmuz’da meydanları boş bırakmayan Anadolu’nun saf/ temiz ve berrak gönüllü yiğitleri, sandığın kıymetini bilmiş; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih etmiştir.

Anadolu, elindeki mühürü zayi etmedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleri ile seçime giden yolun kapısı açıldı: “Büyük Türkiye Zaferi ile... BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI!

Bu Coğrafyada, Anadolu’da nice Horasan Ereni/evliyaullah; bizden olan hüküm sahibi devlet başkanı/ Reis’e yol gösterdi, meşale tuttu, hakkı tavsiye etti.

Recep Tayyip Erdoğan; Kardeşimizdir.” El verdin, elde tuttun; yalnız bırakmadın.

Bilmeyen, ne bilsin bizi; bilenlere selâm olsun.

Yan yüreğim yan, gör ki neler var

Bu halk içinde de canım bize gülen var…

Yunus sen burda
Meydan isteme canım
Meydanlar içinde canım
Merdaneler var…

Bize yeni bir zafer daha yaşatan milletimiz var olsun. Türkiye Yüzyılı kutlu olsun. Büyük Türkiye zaferimiz hayırlı olsun” sözüyle seçim sonucunu duyuran Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor; Allah’tan sağlık-sıhhat ve afiyet vermesini ve temenni ediyorum. Mazlumların, mustazafların duası her daim kendisine olacak.

“Deryada olsa her şey muzaffer. Dillerde tekbir, Allahu Ekber Allahu Ekber, Allahu Ekber Ordumuz olsun daim muzaffer!

Sadece Türkiye kazanmadı; Bosna’dan Kuzey Makedonya’ya, Kosova’dan Arnavutluk’a, Akdeniz’den Karadeniz’e, Hazar’dan Karabağ’a, Ortadoğu’dan Afrika’ya, Kafkaslar’dan Türkistan’a, Balkanlar’dan Avrupa’ya İslam Coğrafyası, Gönül Bağımız olan Dost, Kardeşlerimiz de kazandı.

Türkiye Muzaffer!

“Gönül coğrafyamız gönlümüz gibi geniş; yürek coğrafyamız, yüreğimiz gibi muhabbet dolu; mayamız sönmemiş; hatırımız âlî ve kadîm; ufkumuz mücessem ve mücedded fetihlere gebe...”

Washington yenildi!

Londra yenildi!

Berlin yenildi!

Paris yenildi!

Küresel Şer Güçler ve Şeytan Şebekesi yenildi.

Şimdi bütünleşme ve kucaklaşma dönemi başlıyor. Seçim geride kaldı. Halkın katılımı, daha adil, sürdürülebilir ve yaşama kalitesinin arttırılması bu devletin elinde.

Kamu güveni; halkın devlete olan güvenini ve buna bağlı olarak iş birliği ve uyumunu sağlar. Halkın katılımı, kamu güvenini artırır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bunun sözünü veriyor; “artık milli hedeflerimiz, milli hayallerimiz etrafında birleşme, bütünleşme vaktidir.”

“Emri olur başım gözüm
üstüne üstüne üstüne…”

Türkiye; 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ile; El verdi. Kasımpaşalı yiğidimizi, en üst lige taşıdı.

Büyük Değişim şimdi başlıyor.

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, insanımız; “İslam’ın Barış, esenlik dini” olduğunu dünya aleme söylemeliyiz.

Kurtuluş İslam’da. Bu cevher, hazine elimizde.

Hoşunuza gidecek bir diğer husus da Allah’tan bir yardım ve yakın bir zaferdir. (Resûlüm! Bunları) mü’minlere müjdele!”

Ey iman edenler! Allah’ın (dininin/Kur’an’ın hayata hâkim olmasının) yardımcıları olun. Meryemoğlu İsa’nın havârilere: ‘Allah (dâvâsın)da benim yardımcılarım kim (olacak)?’ deyip de havârilerin de: ‘Allah (dâvâsın)ın yardımcıları biziz.’ dedikleri gibi (ey mü’ minler! Siz de öyle deyin). Sonuçta, İsrâiloğulları’ndan bir zümre (böyle) iman etti, bir zümre de inkâr etti. Biz de iman edenleri, düşmanlarına karşı destekledik de galip geldiler.” -Kur’an-ı Kerim, Saff Suresi 13.14. ayetler-

Türkiye Yüzyılı; Dünyanın da Yüzyılı olacak.

Adaleti, İnsan Hak ve Onurunu savunanlar, neslin güvenliğini arzu edenler; etnik, dini kimlikleri ne olursa olsun bir araya gelirse o zaman başarırız.

Yeni Bin Yılın çağrısı; “İslam Adaleti, Tevhid Milenyumu.”

“Mehmed’im, sevinin, başlar yüksekte!

Ölsek de sevinin, eve dönsek de!

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!

Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!

Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!” (Merhum Necip Fazıl Kısakürek, Sakarya Şiiri)

29 Mayıs 1453 İstanbul’un Fethinin 570. Yılı kutlu olsun.

Yıkılsın “Yeni Dünya Düzeni”niz!..

.

Mehmet Yıldırım, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?