USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Tek bayrak, tek vatan, tek millet için…

Tek bayrak, tek vatan, tek millet için…
14-01-2024

Tek bayrak, tek vatan, tek millet için…

Bakü, AZERBAYCAN

12 Ekim'de teröristler, Türkiye Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadele operasyonu bölgesinde, askeri üs bölgesine girmeye çalıştılar.

MSB: Son 24 saatte Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 57'ye yükseldi.

13 Ocak Cumartesi günü, Türkiye Milli Savunma Bakanlığı tarafından haber, kamuoyuna bildiriliyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1984'ten bu yana PKK'lı militanların Türkiye'ye karşı ilk kez böyle kanlı bir suç işlediklerini ve Mart 2020'ye kadar bu kanlı örgütün ellerinde 7 bin 500 Türk güvenlik gücü çalışanı ve 6 bin 800 sivilin öldüğünü söyledi.

ABD ve Avrupa Birliği, PKK'yı terör örgütlerinin listelerine taşıdı.

Ankara'nın ortaya çıkan durumu çözmenin yollarını bulma çabalarına rağmen, terör örgütü PKK'nın Temmuz 2015'ten bu yana, silahlı saldırılara devam ettiği görülüyor.

İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bir güvenlik toplantısı yapıldı.

Toplantı, İstanbul Dolmabahçe'de bulunan Türkiye Cumhurbaşkanının çalışma ofisinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Türkiye Cumhurbaşkanı Yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanının Dış Politika ve Güvenlik İşleri Baş Danışmanı Akif Çağatay Kılıç katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısında, önceki gün Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde düzenlenen hain terör saldırısı ve terörle mücadele bağlamında atılan ve atılacak adımlar ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik toplantısında, terörle mücadele stratejilerinin bütünlüklü olarak değerlendirildiği bildirildi.

Türkiye Silahlı Kuvvetleri ile PKK terör örgütü arasındaki çatışmanın 35. yılında 40 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

Kahraman Mehmetçik, Türk askerlerimiz, soğuk ve zor şartlar demeden sınırlarını ve sivilleri korumak için şehitliği göze alıyor.

Şehit olan askerlerin cenazeleri memleketlerine getirildi... Şehit cenazeleri, gözyaşları, dualar ve tekbirlerle defnedildi.

Bugün bu topraklarda rahat bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz tek bayrak, tek vatan, tek millet için canlarını ne pahasına olursa olsun ortaya koymaktan çekinmediler...

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...

.

Nərmin Novruzova, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?