USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Rahatlatan Yengeç dolunayı, yüzeye çıkacak duygular ve 25-31 Aralık Burç yorumları

Rahatlatan Yengeç dolunayı, yüzeye çıkacak duygular ve 25-31 Aralık Burç yorumları
25-12-2023

Rahatlatan Yengeç dolunayı, yüzeye çıkacak duygular ve 25-31 Aralık Burç yorumları

26 Aralık Salı günü Yengeç burcundaki dolunay bizi rahat bir hisle kaplıyor. Yılın ikinci Yengeç dolunayının sessizliği ve rahatlığı, 26 Aralık Salı günü saat 19:33'de çok ihtiyaç duyulan bir anı getiriyor. Eşofmanları çekip, yakın arkadaşlarınızla sohbet etmek ve yeni yıl kutlamalarınız hakkında notlar almak için bugünü kullanın.

Duygular yüzeye çıkacak, bu nedenle duygusal bir alışveriş başlatırsa şaşırmayın. Ya da belki de tüm bu neşeli konuşmalardan sonra uzun bir kış uykusuna ihtiyacınız var.

Rahat evinize girin ya da yuvanızı konforlu bir yere dönüştürmek için biraz zaman harcayın.

Bu dolunay sistematik Satürn'den destek aldığından, kişisel yaşamınızda yetişkinlere yönelik bazı kararlar almaya hazır olun.

Önümüzdeki haftalarda bir akrabanızın ekstra desteğe ihtiyacı olabilir veya bazı işlerini finanse etmeniz gerekebilir. Unutmayın hayatta her iyiliğin bir dönüşü vardır. Gelelim şimdi de astrolojik işaretlere göre haftalık burç yorumlarına

KOÇ Burcu…

Yere oturun ve göz ardı edebileceğiniz tüm cihazları kapatın.

26 Aralık Salı günü, Yengeç dolunayı aile evinizde bir ışık yakarak, yıl sona ererken arkadaşlarınızı ve ailenizi yalnız bırakmamanızı sağlıyor.

Gelecek iki hafta boyunca, ister "seçilmiş aile" olsun, ister DNA'nızı paylaşan kişiler olsun, sizin için en önemli olan kişilerle kaliteli zaman geçirmek için planınızı alın. “Casa de Aries” huzurlu hissettirmiyorsa etrafınıza bakın ve evinizi huzura kavuşturacak ne gibi değişiklikler yapabileceğinize karar verin.

Evi yeniden dekore etmeye veya yenilemeye ihtiyacınız olabilir. En azından kendinizi derinlemesine temizleme ve ortalığı toparlama görevine adayın. Bu aile odaklı dolunay, bir akrabanızla gelişmekte olan bir anlaşmazlığı patlatabilir.

Havayı yumuşatmak iyi bir fikir -eğer mümkünse- ancak 1 Ocak'a kadar Merkür geri hareketindeyken, 2024'ün başına kadar beklemeniz tavsiye edilir. 

Bu hafta hayatınızda sizi destekleyen insanlara, özellikle de aşırı çalıştığını ve yeterince takdir edilmediğini hisseden kişilere odaklanın.

29 Aralık Cuma günü şenlikli, göz alıcı Venüs, Yay burcuna geçerek parti ışığınızı ateşliyor. Kalkıp dışarı çıkıp bir şeyler yapabilmek için çok geç değil!

Bu dünyevi, özgür ruhlu Venüs döngüsü, şu andan itibaren 23 Ocak'a kadar ev dışında her yerde olabileceğiniz anlamına geliyor. Aşkı ve güzelliği yöneten gezegen olarak bu Venüs döngüsü, önümüzdeki üç hafta boyunca taliplerinizi önemli ölçüde artırabilir. 

Seyahat etmek, sevgilisi olan Koçlar için saf bir sihirdir, bu nedenle, ideal olarak 1 Ocak'ta Merkür ileri harekete geçtikten sonra maceralı bir tatil için planları harekete geçirin. Bu yaratıcılığı girişimci bir projeye de aktarabilirsiniz. İş gardırobunuza birkaç parça ekleyin, böylece ortama adım attığınız anda ışıl ışıl patlayacaksınız. 

Elibol Jüpiter'in Boğa burcundaki ve güvenlik ve finansla ilgili ikinci evinizdeki dört aylık uykuyu sona erdirdiği bu Cumartesi gününden itibaren maddi durumunuz katlanarak artıyor.

Önümüzdeki günlerde önünüze bir sürü fırsat gelebilir. Bu yıllık gerileme sırasında durmuş veya ortadan kaybolmuş bir proje veya teklif şimdi yüksek vitese geçebilir. Borcunuzu ödüyorsanız, Jüpiter ileri harekette size gerekli fedakarlıkları yapma ve uzun vadeli bir tasarruf planını uygulamaya koyma vizyonunu ve güvenini verebilir.

Öz disiplin kesinlikle denklemin önemli bir parçası olsa da gelirinizi artırmak da öyle; bu, cömert Jüpiter'in 25 Mayıs'a kadar Boğa burcunda ilerlemesi sırasında büyük fırsatlar gerçekleşebilir. 

BOĞA Burcu…

26 Aralık Salı günü, yerel olaylarla ilgili üçüncü evinizi ateşleyen Yengeç dolunayı sayesinde kasabanın kadeh kaldırıcısı olabilirsiniz. Evinizde kadar rahat olursanız olun, oturup arkadaşlarınızın spontane bir davetle mesaj atmasını beklemeyin.

Ekibinizi toplayın ve 2024'e tam da istediğiniz gibi başlayın. Önümüzdeki iki hafta boyunca, ücretsiz etkinliklerde, galerilerde veya şehir merkezindeki etkinliklerde tanıdık bir yüz olun.

Fırçanızı yerel renge batırırken kişisel mutluluk oranınızı iyice düşünün. Dokunsal bir dünya burcu olarak, çevrenizin güzelliğinden etkilenirsiniz ve benzer ruhların arasında olduğunuzda gelişirsiniz.

Ortak çalışma alanlarından yoga stüdyolarına kadar çevrenin sunduğu olanakları daha derinlemesine keşfedin. Bu üçüncü ev aynı zamanda iletişimi ve ulaşımı da yönetir ve dolunayın size hediyesi yeni bir cep telefonu olabilir ya da araba olabilir. 

29 Aralık Cuma günü Venüs Yay burcuna ve sekizinci evinize taşınıyor. 23 Ocak'a kadar yakın ilişki arzulayacaksınız. Birleşme arzunuz kesinlikle güçleniyor. Ancak Venüs zevk odaklı bir gezegen olduğu için hiçbir şeyi zorlamak istemeyeceksiniz.

Kolay ve doğal gelmiyorsa derin bir nefes alın. Cinsel açıdan Venüs'ün sekizinci evinizdeki turu tutku seviyelerini yoğunlaştırabilir. Ancak aynı zamanda daha fazla sadakat güvencesine ve değişmez bir gizlilik politikasına da ihtiyacınız olacak.

Güven bir zorunluluktur ve işinizi tehlikeye atan hiç kimseye nazik davranmazsınız! Yaratıcı Venüs ilham perisini çağırabilir ancak en çok geceleri ilham alacağınızı unutmayın.

Vahşi hayal gücünüz sizi şarkı sözleriyle, bir kancayla veya gelir getirici bir icat fikriyle uyandırırsa şaşırmayın.

İKİZLER Burcu…

26 Aralık Salı gününe kadar alışveriş dürtünüzü erteleyebilirseniz, o zaman kalbinizin istediği kadar parayla oynayabilirsiniz. Bu şans, finans ile ilgili ikinci evinizi aydınlatan Yengeç dolunayı sayesinde geliyor.

Bütçeniz ne olursa olsun, bu ay yükselişi süper gibi bir destek getiriyor. Diğerleri yavaş ve durgun bir şekilde işlerine geri dönerken, siz para akışınızla meşgul olacaksınız.

Önümüzdeki iki hafta içinde bu dolunay, bir ikramiye, zam, yeni bir iş ya da bunların tümü hakkında uzun zamandır beklenen haberleri getirebilir.

Bunu, 17 Temmuz'daki Yengeç Yeni Ayı'ndan bu yana, son altı ayda yaptığınız sıkı çalışma ve fedakarlıklar için hak edilmiş bir ödül olarak düşünün. Tanınma ve saygınlığın tadını çıkarın, ancak çok uzun süre dinlenmeyin.

Mevcut işinizde zirveye ulaştığınızı düşünüyorsanız, 2024'te birlikte çalışmak istediğiniz uzmanlara ve şirketlere ulaşın. İyi bağlantıları olan arkadaşlarınıza bunu gizlice söyleyin ve onlara başarılı olmak istediğinizi bildirin.

Özgeçmişiniz ve profesyonel profilleriniz biraz gözden geçirin. Aydaki bu yükseliş, daha sorumlu (yani geleceğe yönelik) mali planlama ve para yönetimine ilham veriyor.

Açıkça görülen "Harcadığınızdan daha fazlasını kazanın" tavsiyesinin yanı sıra, yeni bir yazılımın, bir mali danışmanın veya bazı koçlukların bankada nasıl paraya dönüşebileceğini araştırın.

Aşk dolu Venüs'ün Yay burcuna geçtiği ve 23 Ocak'a kadar ilişkilerle ilgili yedinci evinize büyüleyici ışıklar saçtığı 29 Aralık Cuma günü, ilişkiler yıl sonu yükselişine kavuşuyor.

Bir ortaklığa bir ayrıcalık şartı koymanın zamanı geldi mi? Neyse ki, diplomatik Venüs kazan-kazan anlaşmalarını kolaylaştırıyor.

Hepsini masaya koyun: Uzun vadeli hedefleriniz karşılıklı bir şekilde ilerleyecek mi?

Birlikte bir hayat kurmakla ilgileniyor musunuz?

Bu konular, dümende ışıltılı Venüs varken şakacı bir havada ele alınabilir.

Zıt kutupların çekimine açık olun! Venüs burcunuzun tam karşısında olduğundan, daha önce radarınıza hiç takılmamış birine çekilebilirsiniz. Aşkı alışıldık yerlerde arama, ey cesur aşk yolcusu.

Ne kadar açık olursanız, seçenekleriniz o kadar büyüleyici hale gelir.

Bir anlaşmazlık noktası üzerinde tartışan Çift ikizler, barış gezegeninden gelen bu yardım elini tutacaklar ve 1 Ocak sonunda Merkür ileri hareket ettiğinde, ilişkiniz tükenmeden bu önemli konuları tartışabilirsiniz.

Aşk Denizi'nde sorunsuz bir yolculuk yaptıysanız, aşk yolculuğunuzun bir sonraki ayağında birlikte yelken açtığınızı, daire anahtarlarını değiş tokuş ettiğinizi ve hatta birlikte bir iş kurduğunuzu bile görebilirsiniz.

YENGEÇ Burcu…

26 Aralık Salı günü, Yengeç dolunayı, 2023'te ikinci kez burcunuza ışınlanırken mantralar patlamaya başlıyor.

Altı aylık bir "kostümlü prova”nın ardından nihayet gösteri zamanı. 17 Temmuz'daki Yengeç yeni ayı sırasında veya 6 Ocak'ta yılın ilk Yengeç Dolunayı sırasında başlattığınız girişimler artık viral hale gelebilir.

Önümüzdeki iki hafta boyunca oyununuzu sergileyin ve dünyaya neler yapabileceğinizi gösterin. Doğru Merkür, 1 Ocak'a kadar geri harekette olacak, dolayısıyla bir açıklamaya hazırsanız izleyicilerin algısını test etmek için yumuşak bir lansman yapmayı deneyin.

Herhangi bir geri bildirim, önemli son dakika ayarlamaları yapmanıza yardımcı olabilir.

Sevgili Yengeçler, sahnede rahat olun çünkü bir süre orada olabilirsiniz. Kendi işinizi yönetiyorsanız, 2024'ün başları markanızı değiştirmek (ve yükseltmek!) için mükemmel bir zamandır.

Tekliflerinizden sosyal yayınlarınıza kadar sizi temsil eden her şeyin parıldamasını istiyorsunuz.

Yeni yılda birlikte çalışmak isteyeceğiniz bir ‘VIP'yi mi gözünüze kestirdiniz? İyi bağlantıları olan bir arkadaşınızdan sizin adınıza bir girişim yapmasını veya güzel bir söz söylemesini isteyin. Bundan sonrasını takip etmek size kalmış!

Cumartesi gününden itibaren, diğer önemli ilişkileri tekrar rayına oturtabilir veya Jüpiter'in yıllık dört aylık geri hareketine girdiği 4 Eylül'den beri durmuş olan parlak bir işbirlikçi projeye devam edebilirsiniz.

Bu yıl, kudretli gezegenin geri dönüşü, ağ oluşturma ve teknolojiyle ilgili on birinci evinizin çalışmalarına bir İngiliz anahtarı atıyor.

Belki bazı cihaz veya yazılım sorunları yaşadınız: Jüpiter'i suçlayın!

Yengeç Takımında bir sorun varsa, Jüpiter'in dönüşüyle ​​birlikte, gerilimin ve kafa karışıklığının uçup gitmesini sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz, bu da herkesi 25 Mayıs'a kadar aynı sayfada tutacaktır.

Önümüzdeki dört ay, yeni arkadaşlıklar kurmak veya organizasyonlara katılmak için idealdir. Hala gerçek ekibinizi arıyorsanız, "onların" sizi bulmasını beklemeyin. Dışarı çıkın ve ilgi alanlarınızın etrafında dönen grupları ve buluşmalara katılın. 

ASLAN Burcu…

26 Aralık Salı günü duygusal bir sarmalın içine sürüklenebilirsiniz.

Dolunay duygusal Yengeç burcunda büyük görünürken, bir kenara ittiğiniz bazı duyguları güçlendirebilir. “Pozitif kalmaya” çalışıyorsunuz ama kolunuz kadar uzun bir şükran listesi yazıyor olsanız bile bu, gözyaşlarına boğulmanızı engellemeye yetmeyebilir.

Teslim ol Leo ve bırak duyguların akmasına izin ver.

Yüzeyin altında neyin yattığını kabul ettiğinizde, ibreyi hareket ettirecek bazı problem çözme işlemlerini başlatabileceksiniz. 

Bu sene neyi bırakmak istiyorsun? Kuyruğunuza hangi kabağı taktınız?

Veya belki de başka birinden pişmanlık duyduğunuz bir davranıştan dolayı SİZİ affetmesini istemeniz gerekiyor?

İhtiyaçlarınıza gönülsüzce uyum sağlamak veya ortalıkta dolaşmak yerine, bu Ay hareketi, şefkat ve bağışlamanın gelgit gibi dalgalanmasına neden oluyor.

Devam etme konusunda ciddiyseniz, çözüm getirme ruhuyla bir konuşma başlatın.

Perspektif ve netlik kazanmak için üzerinde düşünmeye zaman ayırın; ideal olarak, 2024 başladığında bunları arkanızda bırakabilirsiniz.

On ikinci ev kapanma ve geçişlerle ilişkili olduğundan, evinizde artık hayatınıza ya da ileriye doğru gittiğini hayal ettiğiniz hayatınıza uymayan her şeyi temizlemeye hazırlanın. İleri ve yukarı Aslan!

BAŞAK Burcu…

Gidecek yerler, görecek insanlar var ama 26 Aralık Salı günü Yengeç burcundaki dolunay, dostlarınızı temsil eden on birinci evinizi aydınlattığında, bir şeye hızlı bir şekilde karar vermeniz gerekecek.

Yakın çevrenizin en üst kademesinde kim var? Ve dahası, Başak Takımının sizin onları yasal olarak hangi değerli üyeleri olarak gördüğünüzü bildiklerinden nasıl emin olabilirsiniz?

Yeni Yıl öncesi küçük bir parti düzenlemek (veya Yeni Yıl sonrası, meşgul olduğunuzu biliyoruz), onlarla kaliteli bir zaman geçirmenin bir yolu olabilir.

Ve on birinci ev, aynı zamanda teknolojiyi de yönettiği için, gerçek hayattaki karşılaşmalarla sınırlı değilsiniz.

2024'te sosyal hayatınızı yeniden aktifleştirmek istiyorsanız şimdi hızlı bir başlangıç ​​yapın.

Değerlerinizi paylaşan insanlarla iletişim kuracağınız farklı kuruluşlardaki pozisyonlara göz atın.

1 Ocak'a kadar Merkür'ün geri gitmesiyle, herhangi bir şeye resmi olarak katılmamanızı öneririm; sadece dolaşın.

Düşündüğünüz herhangi bir dijital girişimi başlatmak için 2024'ün başına kadar bekleyebilirsiniz, ancak mevcut sanal profillerinizi güncelleyin.

İnsanlar sizi arayacak ve gerçek Tarzınızı iyi ve doğru temsil etmeniz gerekiyor!

TERAZİ Burcu…

29 Aralık Cuma günü, ışıltılı Venüs Yay burcuna ve hayati önem taşıyan altıncı evinize 23 Ocak'a kadar ilerlerken, sağlık pınarı size akıyor.

Masa üstlerinde dans etmek ve kadife kanepelerde uzanmak son birkaç haftadır eğlenceliydi, ancak Venüs şimdi daha dengeli bir omurga istiyor.

Aynı zamanda daha sağlıklı, bu nedenle gününüze daha fazla sağlıklı yaşam ritüeli eklemeye başlayın.

Enerjinizi geri kazanmak ve içinde bulunduğunuz cildi sevmek için bu gerekli.

Kış havasının sizi halsiz bırakmasına izin vermek için hiçbir neden yok. Pilates üyeliğinizi yenileyin veya daha dik ve kendinden emin hissetmenize yardımcı olacak etkiye sahip olabilecek merkez bölge egzersizlerine odaklanın.

İlişkideki Teraziler sabah smoothie'leri ve arkadaş egzersizleriyle birbirinizi desteklemek, 2024 başlarken ikinizin de ivme kazanmanıza yardımcı olabilir.

Bekar mısınız? Venüs kalp atış hızınızı sağlık bilincine sahip bir şekilde yükseltirken, spor salonunda maça çıkabilirsiniz. Bitişikteki ağırlık sehpasında oturan kişi tatlı küçük bir sohbet başlatmak isterse diye kulaklıkların ses seviyesini oldukça düşük tutun.

Cumartesi gününden itibaren, diğer önemli ilişkileri tekrar rayına oturtabilir veya geniş Jüpiter'in yıllık dört aylık geri hareketine girdiği 4 Eylül'den beri durmuş olan parlak bir işbirlikçi projeye devam edebilirsiniz.

AKREP Burcu…

26 Aralık Salı günü, rahat Yengeç burcundaki dolunay, küresel maceralarla dolu dokuzuncu evinizde havalandığında, "uzaktaki bir ev" sizi çağırabilir.

Bu muhtemelen kulağa bir tuhaf geliyor ve öyle de.

Muhtemelen bir gönlünüz beyaz kumlu plajların, tropikal iklimin, dağlarda küçük bir kulübenin veya başka rüya gibi bir yerlerin hayalini kuruyor.

Şanslısın, gökyüzü sana harika bir tatil vaadediyor. Ancak sen evinde bornozla dolaşıyorsan endişelenme.

Muhtemelen çok yakında yolculuk tutkunu harekete geçireceksin ve bu Ay hareketi, seni harekete geçirecek.

Nereye gitmek istediğinden emin değil misin?

Bu dolunay, yepyeni bir yeri aydınlatabilir veya şimdiye kadarki en iyi hafta sonu tatilin olabilir.

Şimdi tasarruf etmeye başla ve belki de kendin için özel bir bütçe oluşturabilirsin. Bir yere kaçamıyor musun?

Dünyanın diğer yerlerindeki insanlarla veya kendi çevrenizdeki farklı geçmişlerden gelen insanlarla ilişki kurun.

Bu dolunay aynı zamanda kendi işinizi kurma dürtüsünü de tetikleyebilir ve işe duygusal düzeyde bağlandığınız sürece doğru yoldasınız demektir.

YAY Burcu…

Yengeç burcundaki güçlü dolunayın sekizinci evinizi harekete geçirmesi sayesinde, 26 Aralık Salı günü baştan çıkarma gücünüz göz kamaştırıcı bir yüksekliğe çıkabilir.

Bir cazibe merkezi oluşuyorsa dikkatli olun; tutkulu bir ilişkiyle sonuçlanabilir. Bir yakalama: Koşulsuz bir kaçışa hazırım deseniz de Yengeç burcunun duygu fırtınası, genellikle kalıcıdır.

Niyetiniz konusunda dürüst olsanız bile, bir başkasının duygulara kapılmasını engelleyemezsiniz.

Kendi iyiliğiniz için bundan ne istediğiniz konusunda kendinizle dalga geçmediğinizden emin olun.

Eğer "daha fazlasını" arzulayan sizseniz, bunu sıradanlık kisvesi altında oynamayın.

Aşık olduğunuzu 'itiraf etmek' cesaret gerektirse de, nerede durduğunuzu bilmek ve karşılıklılık karşısında hoş bir sürpriz yaşama riskini almak daha iyidir!

Romantik radarınızda kimse yok mu? Dolunayı takip eden iki hafta boyunca Latin dansından ‘Enneagram'a kadar zevklerinizi ve tutkularınızı paylaştığınız insanlar arasında sosyalleşerek bu durumu düzeltmek için adımlar atın.

Doğru insan sandığınızdan daha kolay bulunabilir.  

OĞLAK Burcu…

26 Aralık'ta, Yengeç burcundaki dolunay ortaklıklarla ilgili yedinci evinize girerken 2023'te eksik yapboz parçanız olmaya hazırlanan biriyle bir bağlılığı resmileştirmeye hazır olabilirsiniz.

Bir birlikteyseniz ancak sevgiyi hissetmiyorsanız veya bunun mümkün olduğu kadar ileri gittiğini hissetmiyorsanız, bu doruğa ulaşan dolunay, bilinçli olarak ayrılmanıza yardımcı olabilir.

Ruhunuzu araştırın ve öfkeyi, kızgınlığı ve acıyı ayıklayın ve kalbinizde ne olduğu hakkında dürüst (acı verici de olsa) bir konuşma başlatın. Bunun aylarca veya yıllarca sürmesine izin vermektense temiz bir es vermek daha iyidir.

Bu ay boyunca her türlü ortaklık mercek altına alınıyor. Ne kadar süredir ikili olursanız olun, aynı fikirde olduğunuzu varsaymayın.

Yıl bitmeden önce, herhangi bir şeyin uyumsuz olup olmadığını veya yanlış varsayımların havada kalıp kalmadığını görmek için bir "birlik durumu" yapın.

Sorunları konuşun ve eğer bir iş bağlantısıysa, her şeyi yazılı olarak kaydedin, böylece 1 Ocak'tan sonra Merkür ileri hareket ettiğinde imzalayabilirsiniz.

Bu, kartlarınızı masaya yatırma ve karşı tarafı "çağırma" zamanıdır.

Ellerini göster. Bir şeyi ne kadar uzun süre içeride tutarsanız o kadar iltihaplanır ve temizlemek o kadar zor olur.

KOVA Burcu…

Önümüzdeki iki hafta boyunca (dolunayın "hasat zamanı") egzersizlere ve besin değeri açısından yoğun bir diyet planına evet deyin.

Büyük sonuçları görmek için aşırılıklara gitmenize gerek yok.

Diyetinize daha fazla yağsız protein, taze organik ürünler ve sağlıklı yağlar ekleyin.

Yeni yapraklar filizlenirken, hayatınıza dahil edecek kadar sevdiğiniz yiyecekleri ve egzersizleri seçin.

Sizi motive edecek gerçekçi ama zorlu hedefler oluşturun. Sonunda maraton koşmaya veya 30 günlük bir "eğitim kampı"na katılmaya hazır OLABİLİR MİSİNİZ?

Sizi sorumlu tutabilecek, motivasyonu yüksek biriyle arkadaş olun.

29 Aralık Cuma günü, Venüs Yay burcuna ve on birinci evinize (aslında Kova burcunun yönettiği ev) 23 Ocak'a kadar saldırıyor.

Aşk hayatında tatlı bir rahatlama hissedeceksiniz! On yıllık bir plana takılıp kalmak yerine akışta kalmayı tercih ederek aşk konusunda rahatlayacaksınız.

Gelecek vaat eden bir potansiyel mi arıyorsunuz? Venüs teknoloji evinizde gezindiğinden, sanal dünyadan biriyle  tanıyabilirsiniz.

Gerçek hayatı deneyimlemeyi tercih ediyorsanız, ortak arkadaşlarınızın tanıştırması yoluyla birilerini bulabilirsiniz.

Grup etkinliklerine evet deyin: snowboard, kitap kulüpleri, aktivist buluşmaları. Sıradışı ilgi alanlarının peşinden gitmek romantizmi de beraberinde getirebilir.

İlişkideki Kovalar için, bir çift olarak sosyalleşmek aranızdaki bağa yeni bir soluk getirecek.

Tüm bu ev yenileme projelerine veya diğer işlere ara verin ve biraz eğlenin! Deneysel on birinci ev, ilişkinize biraz ilginçlik getirebilir.

BALIK Burcu…

26 Aralık Salı günü, Yengeç burcundaki dolunay hareketli, gösterişli beşinci evinizde şenlik yaparken tutkulu bir oyun zamanını işaret ediyor.

Bekar Balık burcu için yürek yakan bir ilişki kök salabilir. Ancak cesaretinizi toplayıp kahve daveti yapmanız gerekebilir; veya bir sonraki adımı teklif edin.

Radarınızda kimse yoksa daha büyük bir ekrandan bakın! Aynı derede balık tutmayı bırakın ve yeni yerlere göz atın.

Bu, sabah, ‘matcha latte'niz için dışarıdayken gönülsüzce baktığınız bir şey yerine, farklı bir flört uygulaması indirin ve buna ciddiyetle yaklaşın.

Bir arkadaşınızdan size iyi ışık alan fotoğraflar çekmesini isteyin. Beşinci ev, aynı zamanda şöhret evidir, dolayısıyla bir projenin üretim aşamasında zorlanıyorsanız bunu izleyicilerinize sunun!

Çok kısa sürede ÇOK fazla paylaşmadığınızdan emin olun.

Merkür, 1 Ocak'a kadar geri harekette olacak ve bu durum, taklitçilerin istekli köpek balıkları gibi etrafta dolaştığına dair uyarıda bulunuyor. (Bazıları sizinle bir süredir aynı gemiyi paylaşıyor.)

Orijinallik, yaratıcılığınızın hissesidir, ancak bu dolunay aynı zamanda fikri mülkiyet haklarınızı korumaya dikkat edin! Sizi işinizin bu yatırıma değmeyeceğine ikna etmeye çalışan herkesten kaçın.

29 Aralık Cuma günü Venüs, Yay burcuna ve hedef odaklı onuncu evinize 23 Ocak'a kadar ilerliyor.

Kristal bir küreye geçin Balık.

Şimdi geleceği ve romantik yapbozunuzun parçaları ile yaratıcı uğraşlarınızın birbirine nasıl uyduğunu düşünmeden edemiyorsunuz.

Eğer bekarsanız uzak ihtimalleri kovalamayı bırakın. Sizinle aynı yerde olan ve ilişkiye hazır olan birine ihtiyacınız var. Boşanmış biri ya da şirketin süperstarı artık size hitap edebilir.

İlişkiniz varsa önümüzdeki birkaç hafta, sonraki adımları konuşmak için uygun zamandır. Birlikte bir proje üstlenebilir, hatta sevgilinizle iş ortağı olma fikrini düşünebilirsiniz. Haritanızın bu kariyer odaklı bölgesinde büyüleyici Venüs varken, Yeni Yıl tatili dönüşü ağ oluşturma bir öncelik haline geliyor.

Kış uykusunun sizi bu etkinliklerden uzak tutmasına izin vermeyin.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?