USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Kasım ayı burç yorumları ile yakın tarihte burçları neler bekliyor?

Kasım ayı burç yorumları ile yakın tarihte burçları neler bekliyor?
06-11-2023

Venüs, Çarşamba günü Terazi'ye geçmeden önce Pazartesi Plüton'a üçgen açı yapıyor…

6 Kasım Pazartesi günü, "çekici"nin tanımı, yoğun tutku ile ayakları yere basan, güvenilir bir ilişkinin bir karışımı olabilir. Bunların hepsini tek bir kişide bulmanız mümkün mü?

Eğer bir gün varsa, işte o gün bu gün! Çiftler bağlarını derinleştirebilir veya zihin-beden-ruh bağlantısından daha fazla keyif alabilirler. Biraz daha savunmasız olun ve partnerinizin daha derin bir katmana inmesine izin verin.

Venüs ve Plüton'un becerikli toprak burçlarında olmasıyla, ortak mali durumunuzda "birlik olmak" için iyi bir gün.

Aşık Venüs, 8 Kasım Çarşamba günü ana üssü Terazi'ye geçiyor. 4 Aralık'a kadar sürecek bu geçiş sırasında düşünceli dokunuşlara ve dekoratif süslemelere zaman ayırın; bu küçük hareketler, artık çok fazla anlam ifade ediyor.

Herkes seninle flört ediyormuş gibi mi geliyor? Bu sevimli ve zarif burçta Venüs böyle işler. Esprili sözlerinizi vurgulayın ve çekiciliğinizle silahsızlandırın. Aşk gezegeni mevsiminin doruğundayken ilişkiler resmiyete dönüşebilir. Ancak Terazi burcundaki Venüs, suçluluk duygusuna kapılmalara ve aşk bombardımanına değil, nazik kur yapmaya yanıt verir. Baskıyı azaltın ve düşünceli hareketleri artırın.

12 Burç için gökyüzü gezegen hareketleri ile astrolojik yorumlar ise şöyle:

KOÇ Burcu…

Romantizm yükseliyor!

Aşk gezegeni Venüs'ün Terazi'ye ve kararlı İlişkileri temsil eden yedinci evinize girmesiyle aşk tanrısının çarpıcı sezonu 8 Kasım Çarşamba günü başlıyor. İstediğinizi alıyorsunuz.

Şimdi, ateşli Venüs 4 Aralık'a kadar Terazi'deyken, sizi tamamlayan o özel insana zaman ayırın. Eğer ciddi bir ilişkiniz varsa ve daha duygulu ve şehvetli bir seviyeye taşımak istiyorsanız, ilişkiyi güçlendirmeye zaman ayırın.

Eğer biriniz ayak sürürken diğeriniz bir sonraki adıma geçmek için çabalıyorsa, iyi planlamış bir romantik görüşme planı yapın; ancak ikinizden biri yorgun veya huysuz olduğunda değil. 

Merkür, 22 Ekim'den bu yana Akrep'te ve sekizinci evinizde gizli bir görevde. Ancak bu Cuma, iletişim gezegeni, 1 Aralık'a kadar basit Yay burcuna ve dokuzuncu evinize dönüyor.

Ayın geri kalanında konuşmalarınız sansürlemeniz gerekebilir. Felsefi konuşmalar müstehcen konuşmalara dönebilir; dikkatli olun. 

Önümüzdeki hafta sonu, düşüncelerinizin başında para gelebilir. Cumartesi günkü (iki yılda bir olan) Mars ve Uranüs karşıtlığı yüzünden mali durumunuz ani bir değişim yaşayabilir.

Nakit akışınızı, yani her ay gelir ve giderlerinizi net bir şekilde ele almanız gerekir. Ancak önümüzdeki hafta sonu, yeni olasılıklar sizi heyecanlandırabilir.

Birkaç karlı fikre şans verebilirsiniz. Uranüs'ün kalıpların çok ötesinde düşünme yeteneğini de hesaba kattığınızda, hayatınıza neyi çekebileceğinizi bilemezsiniz.

Uranüs, Zodyak’ın teknisyenidir ve bu açı size dijital bir ürün geliştirmeniz veya yapmakta olduğunuz işe fayda sağlayacak bir hizmet sunmanız için ilham verebilir. Ancak şunu unutmayın: Bu gezegenlerin her ikisi de hızlı eylemi teşvik ettiğinden, dikkatlice davranmanız gerekir.

BOĞA Burcu…

Egzersiz yapmak ve temiz beslenmek “yoksunluk” moduna girmenizi gerektirmez!

8 Kasım Çarşamba, galaktik yöneticiniz, konfor arayan Venüs, Terazi'ye ve sağlıklı yaşam alanınıza taşınıyor. Havalar soğuduğunda ve sonbahar bereketi halk pazarlarına doğru yol aldığında, mevsime uyum sağlayabilirsiniz.

Daha önce denemediğiniz malzemeler içeren bazı yeni yemek tariflerinde uzmanlaşmak için kendinize şans verin ve farklı ‘fitness’ yöntemlerini deneyin.

Boğa burcu olarak, hareketsiz kalıplara kaymanız kolaydır.

Bu, günlük olarak vücudunuzu hareket ettirmenizi daha da önemli hale getirir. Bu görevi daha keyifli hale getirecek bir antrenman arkadaşını bulun.

Ancak hızlanırsanız ve onu geride bırakırsanız, bunun sizi yavaşlatmasına izin vermeyin. Farklı seviyelerde çalışıyorsanız onlara bağlı kalmanıza gerek yok.

İvmenin büyümesini sürdürmek için evde de birçok şey yapabilirsiniz. Enerji veren kardiyo dersleri alın, dansla karışık antrenmanları deneyin.

Genel “check up” ve diş muayenelerinden enerji çalışmalarına kadar her türlü kişisel bakım için harika bir ay.

Aşk hayatınızın “hayati önem taşıyan noktalarını” kontrol etmeyi de unutmayın!

Bekarsanız bedenine ve sağlıklı bir yaşam tarzına önem veren insanlara öncelik vererek flört kriterlerinizi yükseltin. İlişkiniz varsa partnerinize sizinle daha aktif olması için ilham verin.

Haberci Merkür, Cuma günü Yay burcuna girdiğinde, erotizm Boğa'nın gündeminde olacak ve 1 Aralık'a kadar sekizinci evinizin közlerini alevlendirecek.

Eğer kararlı bir birlikteyseniz bu, fantezileriniz de dahil olmak üzere gizli tuttuğunuz şeyler hakkında iletişim kurmak için harika bir aşamadır. “Check-in” yapın ve ortak geleceğinize ilişkin vizyonlar konusunda aynı sayfada olduğunuzdan emin olun.

Arkadaşlarınızı ektiğiniz için arkadaşlarınıza herhangi bir mazeret sunmanıza gerek kalmayacak; o “Cheshire” kedisi gülümsemeleri sizi ele verecek. Yeter ki sınırlarınızı bilin ve onları koruyun.

Sekizinci ev, yalnızca şehvetli olanları değil, her türlü birleşme ve satın almayı yönetir; bu nedenle, 2024'te genişlemeniz ve büyümeniz için size alan sağlamak amacıyla tamamlanmamış tüm işleri tamamlamak için fırsatınız var.

İKİZLER Burcu…

Yaz gelip geçmiş olabilir, ancak bu haftanın yıldızları sizi geç çiçek açan bir sevgiye hazırlıyor.

8 Kasım Çarşamba günü, canlı Venüs, kendi evi olan evi Terazi burcuna geri dönüyor ve tutkulu beşinci evinizde işleri kızıştırıyor.

Bu yıllık döngü, manyetizmanızın zirve seviyelere çıkmasını sağlar.

Tektaşların uzağa gitmesine gerek yok. Sadece doğal cazibenizi serbest bırakın ve 4 Aralık’a kadar romantizmin zenginliklerini yaşayın. Ancak, harcadığınız zamana değmesini istiyorsanız, sadece yüzeye göz atmayın. İlginizi duyurmak için kalbinizden paylaşın ve ne gerekiyorsa yapın.

Bir uyarı: Herkesin size kraliyet ailesi gibi davranacağını varsaymayın. KENDİ arzularınız tarafından yönlendirildiğiniz kadar, özel birine ne sunmanız gerektiğine de odaklanın.

Beklentilerinizi gerçekçi tutun ve büyük jestler kadar küçük jestleri de kabul ederek sinerjiyi artırın.

Peşin ödemeyi unutmayın. Kalıcı birliktelikler alma - verme dengesine dayanır.

Yoğun programlar, çocuklar ve aile yükümlülükleri nedeniyle bu zor olsa bile çiftler eğlenceye öncelik vermelidir. Diğer randevular gibi randevu geceleri planlayarak, birlikte geçireceğiniz zamanı özel hale getirin.

Bereketli beşinci evdeki Venüs bebek yapmayı destekler, bu nedenle bir aile kurmayı veya genişletmeyi hayal ediyorsanız, tam sırası.

Yöneticiniz cilveli Merkür'ün 1 Aralık'a kadar Yay burcuna ve kararlı ortaklığın yedinci evine girmesiyle bu Cuma gününden itibaren bağ kurma daha da yüksek bir öncelik haline gelecek.

Eğer net bir şekilde okuyamadığınız bir durum içindeyseniz, bazı doğrudan soruları sormanız gerek.

Sadece eşit derecede doğrudan yanıtlara hazırlıklı olun. Sevgili İkizler: Olayları nasıl çerçevelediğinizi düşünün: Ateşli açık sözlülüğünüz şimdi bir darbe vuruyor ve insanlar önümüzdeki üç hafta boyunca ekstra tepkisel olacak.

Görüştüğünüz veya birlikte olmak istediğiniz biriyle işler ters gittiyse ona bir özür borçlu olup olmadığınızı veya onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu sorun. Bunun seninle hiçbir alakası olmayabilir ama üzgün olmaktansa tedbirli olmak daha iyidir.

YENGEÇ Burcu…

8 Kasım Çarşamba günü, rahatlık arayan Venüs, Terazi'ye ve dördüncü evinize 4 Aralık'a kadar inerek, yıllık dinlenme sezonunuzu başlatıyor.

Bu, tatil sezonundaki kasırgaya hazırlanırken, tam hazırda bekleme moduna girmeden, boşalmış pillerinizi şarj etmek için harika bir fırsat. Kendi başınıza zaman geçirin ancak kendinizi izole etmemeye çalışın. En yakın çevreniz sizinle BİRAZ zaman geçirmeyi bekliyor olacak.

Bazı Yengeçler, evlerini yeniden dekore etme veya yeniden modelleme telaşına düşebilir. Ancak hızlı ve öfkeli bir görevi tamamlamaya çalışırken kendinizi strese sokmak yerine, düzenleme yapmak istediğiniz bir alanı seçin.

Gerçekçi bir “Kendin Yap” projesi için net bir vizyonunuz varsa, ‘Pinterest'i araştırmaya biraz zaman ayırın. Yatırım yapmadan önce tercih ettiğiniz malzemeler için en iyi fırsatları arayın.

Venüs, aşk gezegeni olduğundan, tasarım vizyonunuzun başka bir kişi için bolca yer içerdiğinden emin olun, çünkü sevgilinize daha fazla sarılmayı sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz.

Tamam, bu tam olarak son dakika haberi değil Yengeç burcu, ama bu hafta şunu belirtmekte fayda var: Kişisel bakım, bir lüks değil!

İhtiyaç duyduğunuzda zihinsel ve fiziksel kaynaklarınızın yüzde 100'ünün kullanılabilmesi için kendinizi topraklama, yeniden şarj etme ve yeniden dengeleme yönteminiz budur.

Şimdi tam zamanı çünkü Cuma günü, Merkür, sağlıklı yaşamla ilgili altıncı evinize kanat açarak sağlıklı bir tatil sezonuna giden yolunuzu canlandırmanıza yardımcı olacak.

Tercüme: Kurabiye tepsileri ve özel kokteyllerden önce, yaşamı destekleyen bazı alışkanlıkları artık dayanak noktası olarak alın.

ASLAN Burcu…

8 Kasım Çarşamba gününden itibaren ilgi odağı olma fırsatları önünüze çıkıyor.

Sanatsal Venüs o gün Terazi'ye ve iletişim ve topluluk evinize doğru podyumda yürüyor ve 4 Aralık'a kadar orada. Bu enerjik döngü sırasında, tüm ikili ilişkileriniz dinamik olacak ve en çok umut vadeden ikililer, enerjinizi odaklamanız gereken yerler olacak.

Burcunuzun doğal özgüvenine yaslanın ve topu yuvarlayın. Doğuştan gelen liderlik yeteneklerinizi ve verimli hayal gücünüzü de ekleyin ve muazzam bir şey ortaya çıkaracağınızdan emin olabilirsiniz!

Üçüncü ev, yerel aktiviteleri yönetir ve bu dört haftalık sosyal dalgalanma sizi yakınlardaki tekliflerin tadını çıkarmak için evinizden çıkarabilir.

Kişisel mesajınızı geliştiriyorsanız bu ayın geri kalanı, fikirlerinizi mahalledeki mekanlara sunmak için ideal. Her ne kadar Venüs romantizm gezegeni olsa da bekar Aslanlar bu taahhütsüz döngü sırasında işleri hafif ve havadar tutmaktan mutlu olabilirler.

İlişkide ve közleri yeniden yakmaya istekli misiniz? Doğrudan hedefe gitmeyin. Uyarıcı konuşmalarla nabız atışlarını artırın!

Cuma günü, haberci Merkür, Yay burcuna geçiyor ve 1 Aralık'a kadar şöhret, şenlik ve romantizmle dolu beşinci evinizde bir ateş yakıyor.

İyi göründüğünüzde kendinizi iyi hissedersiniz Aslan burcu, o yüzden salon bakımlarının ve belki de bir güzellik salonunun keyfini inkâr etmeyin.

Küçük tatil merkezli alışveriş çılgınlığı. Beşinci evinizdeki Merkür, “selfie” sezonunun habercisidir; kostümler isteğe bağlıdır. Ve bu yaratıcılık patlaması sırasında yeteneklerinizi gururla sergileyin!

Dijital çağda, kendi kendini tanıtmak önemli, bu nedenle her zaman ekstra kartvizitler veya çalışma örnekleri hazırlayın ve bunları dağıtmaya hazır bulundurun.

Becerilerinizin başkalarına fayda sağlayabileceğini düşünüyorsanız, insanların ne yaptığınızı bilmesini sağlamak için elinizden geleni yapın. Aşk oyununda, ister bir sohbet başlatıyor olun, ister partneriniz ile ikiniz için sırada ne olacağı hakkında konuşuyor olun, liderliği ele alın.

BAŞAK Burcu…

Uğurlu Venüs, 8 Kasım Çarşamba günü burcunuzdan ayrılıyor ve bu da biraz daha sönük hissetmenize neden olabilir. Ancak iyi haber şu ki, değer odaklı gezegen, 4 Aralık'a kadar Terazi'ye ve maddi mülkiyet ve güvenlikle ilgili ikinci evinize giriyor.

Doğal ayırt etme duygunuzun yanı sıra, bu dört haftalık döngü, her şeyi net bir şekilde anlamanız için harika.

Eviniz ve kişisel alanınız hakkında sevdiğiniz şeyler ve daha çok ilerlemenizi sınırlayan dağınıklık gibi şeyler.

Bu yıllık Venüs döngüsü, gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu değerlendirmek için mükemmel bir zamandır.

Bu süreç, sadece paradan tasarruf etmenizi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda hazzı ertelemenin ve bir şey olarak nakit olarak ödeyebileceğiniz zamana kadar beklemenin yüce zevkini de öğretecektir.

Harcama alışkanlıklarınız konusunda daha kontrollü olmaya çalışıyorsanız, dolabınızdan alışveriş yaparak veya arkadaşlarınızla bir kıyafet değişimi organize ederek başlayın.

Daha sonra bütçenizi zorlamayan deneyimlerin keyfini çıkararak beyninizin ödül merkezlerini etkinleştirin. Ücretsiz etkinlikleri araştırın ve doğadan daha muhteşem bir yer olmadığını unutmayın.

Bu Cuma, göksel rehberiniz Merkür, 1 Aralık'a kadar ev hayatı ve mahremiyetle ilgili dördüncü eviniz olan Yay burcuna yerleşiyor.

Sosyalleşmeye hazır olmadığınızı söylemek gerek. Elbette, eğer bir taahhütte bulunduysanız o zaman başka. Önemli olan, Başak kalbinizin hayal edebileceği her şeyin tadını çıkarmak için daha fazla zaman ayırmaktır.

Dördüncü ev, aileyi yönetir, bu nedenle bir akrabanızla çözmeniz gereken bir hesap varsa, bir araya gelmeden önce durumu çözün.

Yuva kurma içgüdüleriniz devreye girdiğinde, becerikli Merkür her türlü karışıklığı organize etmenize ve kişisel alanınızdaki dağınıklığı ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilir.

TERAZİ Burcu…

8 Kasım Çarşamba ile 4 Aralık arasında bir tür eve dönüş geçit töreninin tadını çıkarabilirsiniz.

Hayat dolu Venüs, Terazi'deki yıllık turuna ve ilk evinizde, gül yapraklarını ayaklarınıza fırlatıyor.

Doğuştan gelen tarzınıza ve Terazi yeteneğinize yeniden kavuşuyorsunuz. Güzellik ve çekicilik ile ilgili tüm konularda kendi ilham perinizsiniz ve bu Venüs geçişi her şeyi on kat geri getirecek! 

Gördüğünüz kişiler yalnızca “Zoom” ve sosyal medyada olsa bile, her sabah süslemeye fazladan zaman ayırın.

Burcunuzun diğerlerinden daha iyi bildiği bir şey varsa, kendinizi iyi hissettiğinizde daha fazla canlılık ve özgüven yaydığınızın farkındalığıdır.

Terazi burcundaki Venüs ile aşk ışığınız her zamankinden daha parlak olacak. Bu süreçte, yüksek zihninizi de harekete geçiren insanları arayın. Ancak talep ve beklentilerinizi hafifletmeyin. 

Bu Cuma daha heyecan verici kozmik hareketler var!

Merkür, Yay burcuna ve iletişim odaklı üçüncü evinize doğru kanatlanıyor.

Terazi olarak en tatlı dile sen sahipsin ve bu geçişin altında, 1 Aralık'a kadar doğanın bu anlamda bir lütfusun. Mikrofonu ya da klavyeyi ya kapın VE yakın çevrenizin 2023'ü şenlikle bitirdiğinden emin olun.

Merkür, yerel aktiviteler bölgenizde uzağınızda değil. Bölgenizde neler var araştırın.

Bu transitin en tatlı yanı, yapmanız gereken şeyin ortaya çıkmasıdır; işler oradan başlayacak.

Ekibi toplayamıyor musunuz? Endişelenmeyin. Dost canlısı bir tavırla ve açık fikirlilikle tek başınıza yola çıkın; neyi (veya kimi) keşfedebileceğinizi bilemezsiniz.

AKREP Burcu…

Fantezinin yanılgıya benzediğini söyleyen kişi, Akrep burcunda doğmamıştır!

8 Kasım Çarşamba günü, Venüs'ün Terazi'ye ve on ikinci evinize girmesiyle 4 Aralık'a kadar hayal gücünüzü şımartmak için kozmik izne sahipsiniz.

Bazı ilgi çekici yeni insanların içeri girmesine izin verebilirsiniz.

Şefkatli Venüs içsel süreçler, salıverme ve geçişler alanınızda ikamet ederken, kalbinizi takdire şayan "umutlu" bir erişime açabilirsiniz.

Sadece bir ayağınızı yerde tutun, böylece derin bir hayale daldığınızda bile uyanık olabilirsiniz.

Unutmayın, birinin potansiyeliyle ilgilenmiyorsunuz. Artık size uygun bir partneri arzuluyorsunuz ve bunu hak ediyorsunuz. Bu yüzden çıtayı yeterince yüksek tutun ve zaten uyumlu olmadığını düşündüğünüz hiç kimse için çıtayı düşürmeyin.

Çiftler, duygusal aktivitelere katılmak için birbirlerine zaman ayırmanın faydasını görebilirler.

Sadece birlikte uyumak ve yatakta kitap okumak veya film izlemek gibi bir hareketin tadını çıkarmak, karşılıklı bağlılığınızı güçlendirecektir.

Burcunuzda girişken Merkür'e ev sahipliği yaptığınız birkaç süper sosyal haftanın ardından (22 Ekim'den beri), insanları daha az takip etmeye ve daha fazla kar elde etmeye hazırsınız!

Mükemmel zamanlama Akrep, çünkü 10 Kasım Cuma günü, Merkür vites değiştiriyor ve Yay burcuna ve gelir, değerler ve lüksle ilgili ikinci evinize geçiyor.

Zahmetsizce, stratejik planlama güçleriniz devreye girecek ve 1 Aralık'a kadar karınızı artırmak için tam olarak neler yapabileceğinize dair net bir fikir sahibi olacaksınız.

Büyük bir karar vermeniz gerektiğini biliyorsanız artıları ve eksileri zihinsel olarak tartın, ancak sonra bilgili burcunuzun en iyi yaptığı şeyi yapın; özellikle de içgüdülerinizin size söylediklerine dinleyin. Aklınızda bir seçeneği canlandırın:

Aklınıza hangi duygular geliyor?

Bu psikosomatik sürece güvenin!

Harcamalara bazı sınırlar koymak için özgür iradenizi kullanın. Tatil zevklerinin borç tavanınızı yükseltmemesi için bütçenizi şimdi düzenleyin; aylık harcamalarınız için ne kadar ayırmanız gerektiğini tam olarak hesaplayın.

YAY Burcu…

Dostane Venüs, Terazi'ye ve topluluk, ekip çalışması ve teknolojiyle ilgili on birinci evinize girerken, 8 Kasım Çarşamba günü popülariteniz artacak.

Önümüzdeki dört hafta boyunca herkes sizin yanınızda görünecek.

Dar görüşlü değilsin ama 4 Aralık’a kadar, sosyal açıdan her zamankinden daha deneysel olacaksın. Venüs'ün karizmatik liderliğini takip edin ve bir gruptan diğerine uçun.

İster gerçek hayatta ister sanal olarak, davet edildiğiniz toplantılara veya çağrılara katılmaya özen gösterin.

Bekarsanız on birinci ev platonik bir bölgedir ve havadaki ağ oluşturma enerjisinden tam olarak yararlanırsanız, bazı kıvılcımların keyfini çıkarabilirsiniz.

Bu romantik bir şekilde sonuçlanmasa bile, enerji verici bir arkadaşlık büyük bir ödüldür. Onbirinci ev aynı zamanda dijital alanınızdır. Çiftler için bu deneysel döngü sizi heyecan verici yeni alanlara yönlendirebilir.

Haberci Merkür, son üç haftayı Akrep'te ve iç gözlemsel on ikinci evinizde düşük güç modunda geçirdi. Umarım bu size gerekli kesinti süresini ve fişi çekip yeniden şarj etme şansını vermiştir.

Konuşkan gezegenin burcunuza girip, tatlı dilinizi serbest bıraktığı bu Cuma gününden itibaren 1 Aralık'a kadar Yay enerji rezervlerinizin tamamına ihtiyacınız olacak.

Görünmez olmayı unutun!

Kimlik bilgilerinizi yeniden oluşturmak ve yüksek sesle Yay'ın geri döndüğünü dünyaya duyurmak için doğru zaman.

Önümüzdeki birkaç hafta, gizli tuttuğunuz her şeyin ilk kez ortaya çıkması için ideal.

Bir uyarı: Burcunuzdaki Merkür'ün konuşkan olması sizi her zamankinden daha açık sözlü ve kaba yapabilir.

İnsanların gerçekte nasıl hissettiğinizi bilmeleri iyi bir şeydir. Onları efsanevi hakikat çekicinizin altında ezmek kesinlikle çok ileri gitmek olur. Dikkatli bir şekilde ilerleyin.

OĞLAK Burcu…

Ne kadar çalışkan olsanız da anlayışlı burcunuz, kariyer başarısının yalnızca çabalarınızın sonucu olmadığını biliyor.

Zirveye ulaşmak, güçlü profesyonel ilişkileri ve karşılıklı desteği gerektirir.

Ve denklemin "kimi tanıyorsunuz" kısmı, dostane Venüs'ün benzer ruhlarla ekip kurarak etki alanınızı genişletmeniz için kişisel bir davet sunduğu 8 Kasım Çarşamba günü, yıllık destek vuruşunu yapacak.

Romantizm, çekicilik ve diplomasinin gezegeni, profesyonel ilişkilerinizin çarklarını yağlamak için tam zamanında geliyor.

Venüs'ün bir ay sürecek Terazi turu ve onuncu eviniz, iş arkadaşlarınızla, müşterilerinizle ve eğer patronsanız çalışanlarınızla sohbet etmeye ve ağ kurmaya daha fazla zaman ayırmanız için size ilham verebilir.

Bazı popüler tavsiyelere rağmen, meslektaşlarınızın, metanetli iş yüzü dışındaki taraflarınızı görmesine izin vermek kötü bir yöntem değildir.

Oğlak, yapının ve otoritenin burcudur, ancak bu geçiş sırasında, sertlikten ziyade davetkar bir gülümsemeyle daha fazla fırsat yakalayacaksınız. Bazı ekip oluşturma faaliyetleri sunmaya veya bunlara katılmaya ne dersiniz?

İleriye bakın Kaptan: Bir gün referans veya tanıtım isteyebileceğiniz kişiler bunlar olduğundan, onlarla şimdi özgün, olumlu ilişkiler geliştirmek akıllıca bir fikirdir.

Tüm bu profesyonel ağların ortasında bile takviminize bol miktarda mola eklediğinizden emin olun.

Cuma günü, dikkatli Merkür, Yay burcuna taşınıyor ve önümüzdeki üç hafta boyunca dikkatinizi iç dünyanıza çeviriyor.

Bu, kendinizin daha derin tarafıyla yeniden bağlantı kurmak için yıllık izin gibidir. 1 Aralık’a kadar, durup derinden hissetmenizi gerektiren bazı güçlü duygusal akımlar yaşayabilirsiniz.

On ikinci evinizdeki Merkür, ruhunuzun daha derin katmanlarına erişmenizi sağlar ve orada olup bitenleri radarla görmenizi sağlar.

2023 sona ermeden önce, mutluluğunuzu engelleyen duygularınızı tutma modelini tespit edebilir ve ondan kurtulabilirsiniz!

Sessizce düşünerek sabah pratiğine başlayın (veya derinleştirin): Meditasyon yapın, günlük tutun veya içsel odaklı herhangi bir şey yapın. Ek olarak, daha iyi konsantrasyona, daha az strese ve daha fazla mutluluğa sahip olduğunuzu görebilirsiniz!

KOVA Burcu…

Mevcut ilişki durumunuz ne olursa olsun, 8 Kasım Çarşamba gününden itibaren tutkuya dair bakış açınızı genişletmek üzeresiniz.

Aşk dolu Venüs Terazi'ye ve küresel dokuzuncu evinize parlayarak "şehvet"i yolculuk tutkusuna sokar. Bu dört haftalık geniş geçiş sırasında "olağan" dışında her şey işe yarayacaktır. 

4 Aralık'a kadar kozmik koket, aşk hayatınızı renklendirmek için kafanızı sulu, yaratıcı fikirlerle dolduracak.

Ne kadar tatil zamanınız olduğuna ve risk tolerans seviyenize bağlı olarak, sonunda tekerlekli bir spor çantası hazırlayabilir ve kendinize tek yön bir bilet satın alabilirsiniz.

Belki sen ve sevgilin, en sevdiğiniz manzaralı rotalarda yolculuk yapabilirsiniz. Veya yalnız Kova burcu olarak tek başınıza bir konaklamaya çıkın.

Yola çıkmanız ya da orada kalmanız önemli değil; Venüs daha fazla deney ve sosyal çeşitlilik için çağrıda bulunacak.

Arkadaşlarınızı seviyorsunuz ve pek çok ortak noktanız var, ancak yankı odasının dışına adım atmanın kazanacağı çok şey var.

Sadık burcunuzun güçlü fikirleriniz ve değerlerinizle ters dönmesi muhtemel değil, ancak kendinizin yeni boyutlarını keşfedebilir ve bu süreçte bazı büyüleyici ilişkiler kurabilirsiniz!

Geveze Merkür, 1 Aralık'a kadar Yay burcuna ve grup faaliyetleriyle ilgili on birinci evinize doğru kanatlanırken, hem gerçekte hem de sanal sosyal hayatınız bu Cuma gününden itibaren ateş gibi ısınacak.

Ekip çalışması, teknoloji ve inovasyon bölgenizde güçlü ve potansiyel olarak dahice fikirler ortaya çıkabilir. Kavgadan bir adım geri çekilin ve hayal gücünüzün serbest kalmasına izin verin.

Hayal etmek ve plan yapmak tek başına harika bir uğraştır, ancak bir şeyi uygulamaya karar verdiğinizde, istekli işbirlikçileriniz eksik olmayacaktır.

İşleri yoluna koymak VE işler gelişmeye başladığında heyecan yaratmak için Kova zihninden yararlanın.

Bu üç haftalık Merkür döngüsü ağ oluşturmak için ideal bir zamandır.

İster iş ister zevk için olsun, "seni tanıma" konuşmalarının biraz daha uzun sürmesine veya normalde istediğinden biraz daha derinleşmesine izin ver. Ne kadar çoksa o kadar neşeli!

BALIK Burcu…

Vahşi doğanın çağrısını duyuyorsunuz!

Büyüleyici Venüs Terazi'ye ve baştan çıkarma, erotizm ve samimiyetle ilgili sekizinci evinize park ederken, 8 Kasım Çarşamba günü direksiyona geçecek.

4 Aralık'a kadar fantezilerinizi bir arada tutmak ve iş yükümlülüklerinizi yerine getirmeye odaklanmak için daha çok çalışmanız gerekecek.

Her şeyin bir zamanı ve yeri var Balık, her kuşu potansiyel bir partner olarak görmeyi bırakın.

Duygusal birleşmeyle ilgili sekizinci eviniz etkinleşiyor ancak güçlü sezgilerinizi ve sekizinci evin manyetik güç alanını kullanabilirseniz, her üç kategoride de (zihin, beden ve ruh) kazanabileceksiniz.

İlişkiniz varsa, mutluluk oranınızı dürüstçe değerlendirin. Duygusal terazinin yeniden dengelenmesi gerektiğinin farkına varırsanız, bir konuşma yapmak ve tartışmak için iyi bir zaman bulun.

Bazı sorunlar aşkla çözülemez, ancak kırgınlığı giderdikten sonra kalp kapaklarını yeniden açacaksınız.

Analitik Merkür Cuma günü Yay burcuna ve iddialı onuncu evinize girdiğinde, tatil hazırlığı yapmak isteyeceksiniz.

1 Aralık'a kadar profesyonel başarıya giden kesintisiz bir trene biniyorsunuz.

Tekrar hoş geldin, odaklanma ve netlik!

Zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Önceki üç hafta boyunca, hareketli haberci gezegeni macera dolu dokuzuncu evinizden geçiyordu. Bu döngü, şüphesiz eğlenceli ve teşvik edici olsa da gerçekte ne kadarını başardınız?

Artık Merkür, kariyer köşenizi ateşlediğine göre, projeleri tamamlanana kadar görecek enerjiye ve etkiye sahip olacaksınız.

Dışarıda sosyalleşmeye gittiğinizde bile, iş konuşmalarına katılmaktan kendinizi alıkoyamayabilirsiniz. Diğer insanların gerçek ilgi düzeyine dikkat etmeniz koşuluyla, her şey yolunda ve güzel.

Gündelik bir sohbet, yeni yılda bir işbirliğine dönüşebilir. Bu da şu soruyu akla getiriyor: 2024 hedeflerinizi ve kararlarınızı hiç düşündünüz mü? Merkür bu önemli hedeflerinizi başlatmanıza yardımcı olabilir!

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?