USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Haftalık burç yorumları... Benzer ruhlar aydınlanabilir!.. İkizler dolunayı ile ‘Ruh İkiziniz’ geliyor!

Haftalık burç yorumları... Benzer ruhlar aydınlanabilir!.. İkizler dolunayı ile ‘Ruh İkiziniz’ geliyor!
27-11-2023

Haftalık burç yorumları… Benzer ruhlar aydınlanabilir!.. İkizler dolunayı ile ‘Ruh İkiziniz’ geliyor!

Pazartesi günü gerçekleşecek olan İkizler burcundaki dolunayda ruh eşlerinizi bulun!..

27 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki dolunayın eşleşmeyi teşvik ettiği resmi olarak ikizleşme zamanı.

Benzer ruhlar aydınlanabilir ve takip eden iki hafta içinde çoğu kişi yap-bozun eksik parçasını bulacaktır.

Ve bu kısa bilgiler ışığında gelelim gökyüzünün bize verdiği astrolojik işaretler doğrultusunda haftalık burç yorumlarımıza…

KOÇ Burcu…

Zodyak’ın öncüsüsün Koç, ama, 27 Kasım Pazartesi günü İkizler'deki dolunay, sosyal üçüncü evini etkilediğinde, birileri senin önüne geçmeye çalışıyor görünebilir.

Çevrenizdekilerin yetenekleri ve dehaları yüzünden rekabetçi ruhunuzun sarsılmasına izin vermeyin.

Güçlerinizi birleştirerek ve dinamik bir ikili olarak dünyaya meydan okuyabilirsiniz.

Bu ortaklığın romantik bir potansiyeli olabilir, ancak üçüncü ev daha çok işle ilgili bir bölge olduğundan, muhtemelen bir iş ortağı veya yaratıcı bir işbirlikçi olacaktır.

Hatta bu kişi kardeşiniz, iş arkadaşınız veya arkadaş çevrenizden biri bile olabilir.

Üçüncü ev iletişim eviniz olduğundan, bu dolunay, büyük fikirlerinizden birini ortaya koyma fırsatları da dahil olmak üzere bazı değişimleri tetikleyebilir.

Ancak karşı konulmaz çekiciliğinizi ortaya çıkarmadan önce, enerjinizi boşa harcamadığınızdan emin olmak için biraz arka plan araştırması yapın.

Üçüncü ev aynı zamanda ulaşımı temsil eder, dolayısıyla bu dolunay sonunda size daha güvenilir bir işe gidip gelme yolu bulma konusunda ilham verebilir; yeni araba, bisiklet, akbil?

Yolculuklarınızda yapacak daha iyi bir şeye ihtiyacınız varsa eğitici yeni ‘podcast'lere abone olun.

Liderlik ve sorumluluk?

Çoğu insanın korktuğu şeyleri omuzlama konusunda korkusuzsunuz. Ancak Cuma gününden itibaren herhangi bir yıl sonu görevinin sorumluluğunu üstlenmeden önce dikkatlice düşünün.

Haberci Merkür, 23 Aralık'a kadar Oğlak burcuna ve hedef odaklı onuncu evinize doğru yelken açacak ve bu sizi gerçekten heyecanlandıracak.

Sorun şu ki; on gün sonra Merkür tersine döndüğünde, 23'üne kadar Oğlak burcunda geri hareket ettiğinde, ardından geri dönüşünün geri kalanı için Yay burcuna ve aşırı genişleyen dokuzuncu evinize geri döndüğünde devasa bir hız tümseğine çarpabilirsiniz, bu da Yeni Yıl'a kadar bitmeyecek.

Şimdi başlattığınız o büyük proje, tam da tatile çıkacağınız andan önce lojistik bir kabusa dönüşebilir.

“Kaotik bir yeni yıl tatili”nden kaçınmak için, planlarınıza 2024'e kadar uzanan cömert bir zaman çizelgesi verin. Ardından, yakınlarınıza odaklanın.

Geleneksel Oğlak burcundaki Merkür, tatillerde akrabalarla kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak.

Vardıktan bir saat sonra kaçıp gitmek yerine, uzun ziyaretler yapmanızdan aileniz de memnun olacaktır.

3 Aralık Pazar günü, güç mücadelesinden kaçınmak için elinizden gelen her şeyi yapın. Diplomatik Venüs, manipülatif Plüton tarafından kontrol edilirken, ‘brunch’ arkadaşlarınızdan sevgilinize kadar herkesin gizli bir amacı var gibi görünüyor. Ve yapabilirler!

Sana ulaşmanın tek yolunun bu olduğunu düşünmeleri de mümkündür.

Bu onların el altından yaptıklarını haklı çıkarmaz elbette ama ahlaki bir tartışmaya girmek yalnızca gerilimi artıracaktır.

Plüton, bilinçdışını yönetir ve bu da olmayan nitelikleri birbirinize yansıtmanıza neden olabilir. Kendinizi savunmada bulursanız, mola verin…

BOĞA Burcu…

Yılın tek İkizler dolunayının ikinci evinizi aydınlattığı 27 Kasım Pazartesi günü, hayatın pratik meselelerine en odağınızı verin.

Para sizi strese mi sokuyor? Bu, sağlık sigortası, vergiler ve emeklilik hesabı katkıları için hazır olduğunuzdan emin olmak gibi mali karışıklığı çözmek için kozmik bir destektir.

Size çekici gelmediğini olmadığını biliyorum, ancak şimdi bu bu işleri temizleyebilirseniz, bu endişeler kafanızı kurcalamadan tatil havasına gireceksiniz.

Son altı ay deli gibi çalışan Boğalar için Ay, çalışma alanında olumlu gelişmeler getirebilir.

2024'ün başlarına kadar işe alınmamış olsanız bile, Yeni Yıl'da keşif çağrılarına ve güçlü toplantılarla ilerleyebileceğiniz bağlantılar kurmak için yıl sonu molasını değerlendirin.

İkinci eviniz, haritanızın geleneği seven alanıdır ve yeni ayın etkisi iki hafta boyunca devam ettiği için, bu yeni yıla giden süreçte ekibinizi bir arada tutan tutkal siz olabilirsiniz.

Herkesi hediyeleşme, yıl başı kokteyli gibi bir aktiviteye dahil edin veya birbirinize iyilikler yapmak gibi kendinize ait yeni bir gelenek başlatın.

Gezici Merkür, Oğlak burcundaki dönüştürücü Plüton'a ve 23 Aralık'a kadar dünyayı dolaşan dokuzuncu evinizde kavuşacağından, Cuma günü yolculuk tutkusu sizi çok etkileyebilir.

Tatil öncesi hızlı bir kaçama yapmayı düşünebilirsiniz. Nedeni?

Merkür 13 Aralık'tan 1 Ocak'a kadar geri harekette olacak. GPS koordinatlarınız ne olursa olsun, kendi şehrinizin bazı sınırlarını keşfederek bu Merkür döngüsünün getirdiği dünyevi merakın tadını çıkarın.

Yabancı film festivallerine, uluslararası galerilere ve küresel adalet mitinglerine göz atın.

Merkür gerilemesi seyahati dışlamaz. Zaten gerileme sırasında seyahat ediyorsanız, bu, tüm planlarınızı sağlamlaştırıp ince ayar yapacağınız haftadır.

‘Airbnb’ gibi gürültülü ekibiniz için muhtemelen çok sıkışık olacak şüpheli rezervasyonları iptal edin.

Tekdüzelikten kurtulmaya ve bazı eski rutinlerin menteşelerini sökmeye hazır mısınız?

3 Aralık Pazar günü, geniş görüşlü dokuzuncu evinizdeki simyasal Plüton, çalışkan altıncı evinizdeki yöneticiniz zevk gezegeni Venüs ile dinamik bir kareye (90 derecelik açı) kilitleniyor.

Kaşmir-kazak seviyesindeki rahatlık, olmazsa olmazlar listenizde üst sıralarda yer alsa da oyunun bir sonraki seviyesine geçmek için bunlardan bir kısmından fedakârlık etmeniz gerekebilir.

2024'te hesaplarınızı dengede tutacak bir iş planı geliştirmek için bir koçla çalışabilirsiniz.

İKİZLER Burcu…

Yılın İkizler burcundaki tek dolunayının size 10.000 watt'lık bir parlaklık verdiği bu 27 Kasım Pazartesi günü, Trafalgar Meydanı ağaçlarından daha parlak parlayacaksınız.

Bu dolunayın tek bir temel talimatı var: Kendi nefsine karşı dürüst ol.

Bu, bazı konularda diğerlerinden ayrılmak anlamına gelse bile, kendi rehberliğinizi takip edin ve ihtiyacınız olan tüm cevapların içinizde olduğuna inanın.

Elbette, kendi mesajınızı damıtmak için meditasyon yapmanız, günlüğe kaydetmeniz veya hatta tarafsız bir sesle konuşmanız gerekebilir.

Yargılayıcı insanlardan kaçının ve sırf içinizde biraz gergin hissettiğiniz için dikkatinizi dağıtmayın.

Bu kaygının altında ruhunuzdan gelen güçlü bir mesaj vardır ve bu notta, o iç sesi duyabilmeniz için bir saat boyunca sessiz bir yalnızlık içinde oturmanız gerekebilir.

Ayrıca bu değişikliğin bu kadar aşırı olması da gerekmiyor.

Yükselişlerden kaçının ("Evimi satmaya ve Lizbon'a taşınmaya karar verdim!"). Eğer sadece zor koşullardan kaçmaya çalışıyorsan, bunun gibi dürtüsel hareketler başarısızlıkla sonuçlanabilir.

Eğer ruhunuz hayatınızı tamamen yenilemeye çağırıyorsa, altı aylık bir deneme sürüşü yapın.

Bu dolunay, İkizler burcunu meydanlara itebilir. Eğer bunu yapmazsanız dehanız asla görülmeyebilir. Dünyanın sihrinizi görmesine izin verin!

Yönetici gezegeniniz, etkileyici Merkür, Oğlak burcundaki ateşli Plüton ve erotik sekizinci eviniz ile 23 Aralık'a kadar birleştiğinde, 1 Aralık Cuma gününden itibaren ilişkilerinizi yakın ve samimi hale getireceksiniz.

Yangın söndürücü alın, çünkü sıcak bir çekim, göz açıp kapayıncaya kadar alevli hale geçebilir. Bekar İkizler burcu anlamlı bir ilişki kurabilir.

13 Aralık'ta Merkür, 1 Ocak gecesine kadar sürecek olan belirsiz bir gerilemeye başlıyor.

Arzunuzun nesnesinin gerçekten ulaşılabilir olduğundan emin olmak sizin elinizde; bu, Merkür'ün gerilemesinin gizleyebileceği bir şey. (Not: Yüzüğün olmaması karşınızdaki kişinin serbest oyuncu olduğu anlamına gelmez.)

İlişkiniz varsa kendine sor bakalım kalbin neyi arzuluyor?

Merkür bunu sevdiğiniz kişiye ifade etmenizi kolaylaştırır.

Dikkat edin çünkü haklı ya da değil kıskançlık ortaya çıkabilir. Ancak kıskançlığın da harika bir rehber olabileceğini unutmayın.

Komşunuza imrenmek yerine, sahip olduklarını değerlendirin ve ardından kendi orijinal yorumunuzla yeniden karıştırın.

Perde arkasında çalışırken gerçek bir şaheser yaratabilirsiniz!

3 Aralık Pazar günü yakınlık bölgenizdeki Plüton'u tutkulu beşinci evinizdeki Venüs'le dinamik bir çekişmeye girerken görüyoruz.

Cazibe ve biraz dalkavukluk sizi çoğu zaman her yere ulaştırır, ancak bu hafta sonu flört veya esprili şakalara güvenmeyin.

Aynı şekilde, insanları gözünüzden kaçıracak kadar geride de durmayın.

Ortaya saçmadan, bariz ilgiyi gösteren eden müstehcen kırıntılar serpin. Eğer insanların hayatınızda olması gerekiyorsa, ipuçlarını anlayacaklar ve çok geçmeden size yanaşacaklar.

YENGEÇ Burcu…

Eğer bu seni aşağı sürüklüyorsa Yengeç, neden dayanıyorsun?

Yılın İkizler burcundaki tek dolunayının tamamlanma ve teslimiyetle ilgili on ikinci evinize indiği 27 Kasım Pazartesi günü, belli bir bağı kesmeye hazır olabilirsiniz.

Hiçbir şey sonsuza dek sürmez Yengeç ve artık size hizmet etmeyen bir şey veya biri varsa, bunu geçmenin zamanı gelmiştir.

Dürüst olmak gerekirse, muhtemelen bunun doğru olmadığını giderek daha fazla fark etmişsinizdir.

Önümüzdeki iki hafta boyunca, iş sorumluluklarını tüketen, zehirli bir arkadaşlık veya kendini sınırlayan inançlar gibi şeylerden uzaklaşmak için evrenden destek alacaksınız.

Ya da kefaleti ödemeye hazır değilseniz en azından konuşun ve kendiniz için daha iyi şartlar üzerinde pazarlık yapın!

Ne yazık ki, nazik olmak herkeste işe yaramıyor, bu yüzden ayağınızı yere koymanız gerekebilir.

Batan bir gemiyi ne kadar hızlı terk ederseniz, en yüksek değerlerinizle daha uyumlu fırsatlara kapıyı o kadar çabuk açarsınız.

Vedalar acı verici olsa da daha iyi fırsatların akması için kapıyı açıyorsunuz.

Bu dolunayda, geçişi kolaylaştırabilecek bir akıl hocası veya bir destek kaynağından yardım alabilirsiniz.

Unutmayın: Tek başınıza üstesinden gelmek zorunda değilsiniz!

3 Aralık Pazar günü, karışık mesajlar ve şifreli sinyaller var ve hatta keskin sezgilerinizle bile, insanların niyetlerini okumakta zorlanabilirsiniz.

Duyarlılık alanınızdaki ‘emo’, Venüs ile ilişki evinizdeki gizemli Plüton arasındaki gergin, bir günlük kareye dikkat edin.

Objektif olmaya ne kadar çabalarsanız çabalayın, her küçük ayrıntı son derece kişisel hissettirecektir.

İnsanların açılmasını sağlamada iyi şanslar!

Ne kadar zorlarsan o kadar geri çekilirler. İşleri zorlamak yerine moralinizi yükselten insanlarla vakit geçirerek dikkatinizi dağıtın.

ASLAN Burcu…

Aslan Takımının yüksek performans gösteren oyuncuları kimler?

Ve kim dürüstçe herkesi aşağıya çekiyor?

Kendine karşı gerçekçi ol Leo.

Bu Pazartesi, 27 Kasım, yılın tek İkizler dolunayını getiriyor.

Toplulukla ilgili on birinci evinize düştüğü için, arkadaşlarınız tarafından değerlendirildiğinize dair aydınlatıcı bir hatırlatma alabilirsiniz.

Burcunuz sadıktır, ancak konu geleceğiniz olduğunda, diğer insanların sorumsuz alışkanlıklarının yaptığınız tüm zorlu işleri mahvetmesine izin veremezsiniz. Bu, her şeyi yalnız başınıza yapmak anlamına gelmez.

Bu topluluk ruhuna sahip dolunayın etkisi altında, kaynaklarınızı gerçekten yenilikçi ve sizinle aynı fikirde olan ruhlarla bir araya getirebilirsiniz.

Yeni ekip üyeleri mi almak istiyorsunuz?

Bu dolunayı takip eden iki hafta boyunca nitelikli adaylara rastlamak her zamankinden daha kolay; o yüzden aramaya hemen başlayın.

Mevcut ekibinizle ulaştığınız kilometre taşlarını kabul ettiğinizden emin olun.

Kutladığınız sadece kısmi bir ilerleme olsa bile, insanları olumlu bir şekilde motive ederek işleri sürdürmeleri için onlara ilham vereceksiniz.

Cuma günü, düşünceli Merkür, Oğlak burcuna ve hizmet ve şifa ile ilgili altıncı evinize doğru ilerlerken ve 23 Aralık'a kadar orada Plüton'la birleşirken, büyük kalbiniz hak ettiği çıkış yolunu buluyor.

Gönüllü olmak için bir hayır kurumu bulun, yiyecek bağışında bulunun veya kışlık mont toplayın.

Sayıların gücü ve eğlencesi olduğundan, benzer düşüncedeki arkadaşlarınızı bu insani misyonunuza katılmaları için bir araya getirin. Ancak şefkatin birazını kendinize saklayın.

Altıncı ev, aynı zamanda kişisel bakımı da yönetir ve tüm dışarıya odaklı çalışmalarınızla, kendi ihtiyaçlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Haberci gezegen 23 Aralık'a kadar buralarda kalacak, ancak 13 Aralık'tan 1 Ocak'a kadar Oğlak burcunda, ardından Yay burcunda geri hareket yapacak.

Yeni yıldan hemen önce bitki bazlı bir diyete geçmenizi önermiyorum ama tatlıları lezzetli yeşillikler ve yağsız proteinlerle dengelemeyi görev edin.

Yarım saatlik kardiyo çalışmaları ve normalden daha uzun yürüyüşlerle kaçınılmaz stresi atın.

Düzenli Merkür verimlilik alanınızdayken, her şeyi yapmak için yeterli zamanınız olacak ve yine de tüm hediye alışverişlerinizi Merkür gerilemeye başlamadan önce halledeceksiniz!

BAŞAK Burcu…

Şapkana bir tüy daha sığdırabilir misin Başak?

Umarım, çünkü geçtiğimiz altı aydaki asil çabalarınız, Pazartesi günkü İkizler burcundaki ayın ve başarı ile ilgili onuncu evinizin parıltısı altında meyvesini verebilir.

Yazdan bu yana ulaşmak için çabaladığınız bir hedefe nihayet ulaşabiliyorsunuz ve onu Pazartesiden itibaren iki hafta içinde tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. Bu, 2023'ü bitirmenin harika bir yolu olacak!

Merdivenlerden yukarı çıkmaya hazır mısın?

Size daha fazla bağımsızlık kazandıracak bir liderlik pozisyonuna veya iktidardakilere önerdiğiniz büyük fikirlerin bazılarını gerçekleştirmenize yardımcı olacak bir destek ekibine başvurabilirsiniz.

Maaşınızı kim imzalarsa imzalasın, 2023'ün bitmeden önce bitirmeniz gereken projeleriniz varsa gece yarısı mesailer yapın.

Önemli gözler sizi izliyor ve bu durum sizi etkileyecek.

Stratejik sosyalleşme aynı zamanda bir kazanç da getirebilir.

Bu yılbaşı partilerinde ışıltıyla gülümseyin ve onların ağ oluşturma etkinlikleri olarak ikiye katlanmasına izin verin.

Asistanının sizi takvime eklemesini sağlamaktansa, patronla en iyi kebapçı hakkında sohbet etmek daha kolaydır.

Bu dolunay aynı zamanda tavsiyelerine saygı duyduğunuz ve güvendiğiniz önemli bir akrabanızla ilgili bir dönüm noktası da getirebilir.

Bu hafta ailenize öncelik verin, ayırmanız gereken tek şey biraz kaliteli zaman.

Cuma gününden itibaren radarın altından uçamayacaksınız.

Göksel yöneticiniz, manşetlere çıkan Merkür, 23 Aralık'a kadar Oğlak burcuna ve aşk dolu, göz kamaştırıcı beşinci evinize geçiş yapacak.

Sizin için her şey tepeden tırnağa payetler ve neondan ibaret. (Baş döndüren arkadaş grubunuz sosyal medyada viral hale gelirse şaşırmayın!)

Bekar Başaklar için, saçlarınızı dağınık bırakmak sizi çok daha yaklaşılabilir kılar; her zaman özel standartlarınızı yüksek tutsanız bile.

Sevgilisi olan Başaklar için gösterişli giyinme randevuları da başlamalı. Bu geçiş sırasında hayat canlandırıcı, neredeyse sinematik bir ışıltıya bürünür, ancak kişiler arası dramaya kapılmayın (beşinci evin bir dezavantajı).

Bu uyarı, Merkür'ün gerilemeye başladığı 13 Aralık'tan (Oğlak burcuna, ardından Yay burcuna) Yeni Yıla kadar iki katına çıkar.

Ne kadar cazip olursa olsun, tavsiye veren rolünü oynamamaya karar verirseniz, bu saçmalıkların çoğunun üstesinden gelebilirsiniz.

Parti planlamak gibi yapacak daha iyi işleriniz var. Ancak sevgilinizle veya en iyi arkadaşınızla ilgili bir sorun varsa, bunu Merkür gerilemesinden önce çözdüğünüzden emin olun.

TERAZİ Burcu…

27 Kasım Pazartesi günü, İkizler burcundaki dolunay, seyahat, macera ve kültürler arası bağlantılarla ilgili dokuzuncu evinizi aydınlatıyor.

O yüzden bırakın içinizdeki Magellan kaptan koltuğuna otursun. Fransız Rivierası'nda Pina Colada yudumlamıyor olsanız bile, evinize yakın yerlerde heyecan verici maceralar yaşayabilirsiniz.

Bir hafta sonu kaçamağı, hatta sadece günü birlik bir gezi bile ruhunuzu canlandırmak için harikalar yaratacaktır.

Ya da belki iki ay sonra yapılması planlanan bir tatil için ön ödeme yaparak kış tatiline katılabilirsiniz.

Bu geniş dolunay size kendinizi büyükelçi gibi hissettiriyor.

Lüks bir otel restoranında yemek için arkadaşlarınızla buluşun ve şehir dışından gelen muhteşem bir grup için tur rehberliği yapmaya başlayın.

Arkadaş çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurmak için çaba gösterin ve bir buluşma ayarlayıp hepsini bir araya getirin.

Karmaşık olmasına gerek yok; farklı komşularla aynı odada bir araya gelmek bile anlamlı bir değişime yol açabilir.

Cuma gününden itibaren arkadaşlarınızı ve ailenizi yeniden yakınlaştırın.

Merkür, 23 Aralık'a kadar Oğlak burcuna ve dördüncü yuva evinize geçiş yapacak ve 13 Aralık'tan 1 Ocak'a kadar üç haftalık bir Merkür gerilemesi olacak.

Zihin istekli olabilir, ancak beden, enerjiyi bulmakta zorlanabilir. Kendinizi ara ara o rahat kanepeden kaldırın.

Bu konuda kalbinin sesini dinle Terazi ve insanların sana gelmesine izin ver.

Sosyal Merkür'ün buraya park etmesiyle eviniz eğlence merkezi haline gelebilir.

Salonlarınızı yılbaşı süsleriyle süsleyin, en sevdiğiniz sonbahar tariflerinden bazılarını alın ve arkadaşlarınızı ve ailenizi sağlıklı yemeklerinizle şaşırtın.

Süper ev sahibi rolünü oynayarak kendinizi fazla zorlamayın.

Bir aile üyesiyle ya da çatınız altında yaşayan biriyle biraz sorununuz mu var?

ŞİMDİ bunu çözmeye başlamanın zamanı geldi çünkü Merkür ters yöndeyken bu gibi tartışmalar raydan çıkabilir.

Özel, rahat bir atmosfer yaratın ve açılmadan önce ikinizin de rahat ve anlayışlı bir durumda olduğunuzdan emin olun. (Zamanlama her şeydir!)

Kibar diplomasi mi yoksa ham gerçek mi? Kibar burcunuz genellikle ilkini seçer, ancak dilinizi en fazla bu kadar tutabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz karizmatik Venüs'ün Terazi'de geçişi ve 8 Kasım'dan bu yana kendinizi ifade ettiğiniz ilk evinizde, her zamankinden biraz daha heyecanlısınız.

Pazar günü hassas dördüncü evinizdeki dikenli Plüton'un karesi sizi gerebilir.

İnsanlar kişisel alanınızı işgal ediyorsa veya “Haus of Libra” kurallarına saygısızlık ediyorsa, bunu açıkça dile getirmelisiniz. Ama öfkene dikkat et!

Nadir öfke duyduğunu anlarda, kendinizi bırakmanın haklı olduğunu hissedebilirsiniz, ancak kişisel saldırılara yönelirseniz, sapanlarınız yakın bir ilişkiye büyük zarar verebilir.

AKREP Burcu…

27 Kasım Pazartesi günü yılın İkizler burcundaki tek dolunayı, baştan çıkarıcı sekizinci evinizde parıldarken, tüm gözleri kendinize çekeceksiniz.

Tek bir kelime (veya destek) olmadan. Denizde bulunması muhtemel balıkların çoğu, yakalayıp bırakan türde olacaktır.

Ancak bu dolunayı takip eden iki hafta boyunca, tutunmaya değer bir şeyle karşılaşabilirsiniz.

Bu duygusal dolunay, hayalini kurduğunuz türden derin bir zihin-beden-ruh bağlantısını sağlayabilir.

Yeni bir kıvılcım ateşlemeyi uman evli Akrepler için şu tavsiye mantıksız gelebilir: Denemeyi bırakın ve rahatlamak için ara verin.

Geçen ay yaptığınız tek hareket kanepe ile buzdolabı arasındaki o olmuşsa, enerjinizin ağır olması pek de şaşırtıcı olmaz.

Yaşam enerjinizin yeniden akmasını sağlamak için spor salonunda veya yoga matınızda ter atın.

Uyuyan Akrep’i yeniden canlandırmak için birkaç etkili egzersiz yeterli olabilir.

En gizemli Akrep bile Cuma gününden itibaren açıklamalarını kendine saklamakta zorlanabilir.

İşte o zaman geveze Merkür Oğlak burcuna kanat açarak üçüncü iletişim evinizi 23 Aralık'a kadar ateşler. Bu sizi dışa dönük biri haline getirebilir.

Saklandığınız yerden çıkın ve sosyal kelebeğin kanatlarını çırpın.

Yakın çevrenizde sıkı bir sınır tutma eğiliminde olsanız da ekibinize katılmaları için birkaç yeni üyeyi davet etmeye yatkın olacaksınız.

Zamanınızı boşa harcamamak için stratejik olarak sosyalleşin.

Bu bir bağ kurma döngüsüdür, öyleyse neden ortak zemindeki insanlarla bağlantı kurmayasınız? Hatta bir hizmet misyonuna katılabilirsiniz.

Kendinizi kandırmayın Akrep: Cazibenizi açtığınızda ciddi anlamda göz kamaştırırsınız.

Ancak bu Merkür aşaması, filtrelenmemiş gezegenin Yeni Yıl Gününe kadar geri hareketine geçtiği 13 Aralık'tan itibaren geçerli olacak bir aşırı paylaşım uyarısıyla birlikte geliyor.

Bu ters dönüşler, odağı geçmişe çevirdiğinden, tatil toplantıları özellikle tatlı olacak ve zorlu ilişkilerin bir süreliğine ikinci planda kalarak soğuması için mükemmel bir bahane sağlayacak.

YAY Burcu…

Müzakere masası 27 Kasım Pazartesi günü sizi çağırıyor, o yüzden oturun Yay.

O gün, 2023'ün İkizler burcundaki tek dolunayı, ortaklık evinizi aydınlatıyor ve güne anlaşma imzalayan bir hava katıyor.

Taahhütlerle ilgili yedinci evinizdeki bu ay yükselişi, Yay burcunun solo gösterisini dinamik bir düete dönüştürebilir. Ancak herhangi birini ortak etmeden önce dikkatlice düşünün.

İkizler dolunayının ikiyüzlülüğü, çelişkili bir karakter ortaya çıkarabilir; mesela içyüzünü hemen göremediğiniz biri. Durum tespiti yapmak için kendinize birkaç hafta verin.

Başlangıçta her şey ortak gibi görünse de küçük bir araştırma, yaşama şeklinizde ve hatta zaman, para ve ilişkilerle ilgili değerlerinizde bazı gerçek farklılıkları ortaya çıkarabilir.

Ancak bu bir anlaşma bozucu olmak zorunda değil, ancak karşıtların çekiciliğini uyumlu hale getirmek için bir miktar müzakere gerekli olacaktır.

Eğer bekar bir Yay iseniz, bu sizin proaktif olmanız gereken haftadır. İnsanlarla sohbet edin, flört edin.

Durumunuz karmaşıksa, bu ay size romantik geleceğinize daha fazla netlik getirme konusunda ilham verebilir.

Eğer sağlam ve sevgi dolu bir birlikteyseniz durumunuz heyecan verici şekillerde gelişebilir.

Bu ay ışınlarını yönlendiren oyuncu İkizler burcuyla, takviminizi kültürel etkinliklerle doldurun.

Hafta sonu için başka bir şehre kaçabilir, biletleri tükenmekte olan bir gösteriye bilet alabilir misiniz? Bunu ilişkinizin sağlığına yapılan bir yatırım olarak düşünün.

Etkileyici Merkür Oğlak burcuna ve topraklanmış, çalışkan ikinci evinize 23 Aralık'a kadar ışınlanırken Cuma gününden itibaren zengin bir sihirden yararlanabilirsiniz.

Burcunuz haberci gezegenine ev sahipliği yaptığı son birkaç hafta boyunca, muhtemelen bazı dahice fikirler uydurmuştur.

Şimdi hangilerinin en uygun olduğunu görmek için birkaçını teste tabi tutmanın zamanı geldi.

Para kazandıracak ya da adınızı öne çıkarabilecek hiçbir şeye takılıp kalmayın!

13 Aralık'ta Merkür, bir geri harekete geçerek 23'üne kadar Oğlak burcunda ilerleyecek, ardından Yay burcuna ve ilk kimlik evinize doğru kayacak.

Bu, kendinize karşı şeytanın avukatlığını yapmanın ve bunu başarmak için ne kadar zamana, hangi kaynaklara ve insan gücüne ihtiyaç duyulduğu gibi zor soruları sormanın zamanıdır.

Her ne kadar dürtüsel burcunuz bu hafta sonu her şeyi bir araya getirmek istese de bu şeyin sürmesini istiyorsanız Ar-Ge sürecini onurlandırmanız gerekir.

2023 sona ererken, basitleştirerek ve önceliklendirerek daha çok değil, daha akıllıca çalışmayı hedefiniz haline getirin. Bu hayatınızın geneli için de geçerli.

Planlayıcınıza eklediğiniz aktiviteler söz konusu olduğunda daha azı kesinlikle daha fazladır.

Geçinmek için mi gidiyorsun? 3 Aralık Pazar günü, güç taciri Plüton'un şenlikli Venüs'ün cazibesine kapılması nedeniyle akran baskısına karşı özellikle duyarlı olabilirsiniz.

Zodyakın en bağımsız burçlarından biri olabilirsiniz, ancak her şeyi “yüksek enerji”de tutma arzunuz nedeniyle siz bile hoşa giden insanların tuzağına düşebilirsiniz.

Güçlü bir kişilik, gerçeğinizi sorgulamanıza neden olabilir. Bu kişinin gerçekten sağlam bir argümanı olsa da onun değerleri de sizinkinden farklıdır.

Herkesin hakkında konuştuğu şeyin ardından gitmeyin.

Bu fikrin geçici bir abartıdan fazlası olduğu kanıtlanana kadar bekleyin.

OĞLAK Burcu…

27 Kasım Pazartesi günü, İkizler'deki verimliliği artıran dolunay, sorumlulukları azaltmanıza ve kişisel bakım için alan yaratmanıza yardımcı olabilir.

Oğlak burcu sarayını yeniden düzenleyebilmek için güverteyi ve zihninizi temizlemek için önce temel şeyleri yapın.

Listenizdeki ilk üç "yapılması gerekeni" incelerken, bunları ekstra, gösterişli bir dokunuşla nasıl tamamlayabileceğinizi düşünün.

Kendinizi pazarlamanın önemini unutmayın. Ofisteki etkileyicilerin ve karar vericilerin (veya en önemli müşterilerinizin) katkılarınızın ve çabalarınızın farkında olduğundan emin olun.

Her şeyi halletme arayışınızda elinizden kaçırdığınız tek şey sağlığınızsa, bu senaryoyu tersine çevirin.

Bir süreliğine kafein ve enerji barlarıyla idare etmeyi başarabilirsiniz, ancak bu vücudunuz ve özellikle de beyniniz için uygun yakıt değildir.

Bu hafta sağlıklı bir beslenmeye karar verin ve buzdolabınızı ve dolaplarınızı sağlıklı yiyeceklerle doldurun. Bu sağlıklı ayın hüküm sürdüğü iki hafta boyunca, işlenmiş malzemeler yerine taze malzemeler gerektiren, kemiklerinizi ısıtan kolay tarifleri araştırın.

Zorluklardan kurtulmak için biraz vücut çalışması planlayın ve kışın soğuk algınlığını uzak tutmak için C vitamini ve diğer bağışıklığı destekleyen takviyeleri yükleyin.

Cuma günü, Merkür burcunuza doğru süzülerek baştan çıkarıcı Plüton'a katılıyor ve sizi önlenemez bir şekilde ifade sahibi hale getiriyor.

Hayvansal çekiciliğiniz 23 Aralık'a kadar öne çıkacak; ancak Merkür 13 Aralık'tan 1 Ocak'a kadar geri giderken kendinizi serbest bırakmak isteyebilirsiniz.

Doğru his geldiğinde (ve kıyafet kuralını iki kez kontrol ettiğinizde) izin verin; içinizdeki vahşi çocuğu dışarı çıkarın. Gümüş ‘Bowie’ çizmeler veya ‘vintage’ desenli palto gibi sıra dışı parçaları gardırobunuzun ön kısmına çekin.

Oğlak burcunun sonsuza kadar resmi ve klasik bir imaja sahip olduğu bir efsanedir. Yüksek moda ve saf özgünlük sunmanın zamanı geldiğinde nasıl ortaya çıkıp oynayacağınızı biliyorsunuz.

Biraz otosansür gerektiren Merkür'ün gerileme dönemi dışında, zekice esprilere kapılmayın. İnsanlara gerçekte ne kadar samimi ve eğlenceli bir iletişimci olduğunuzu gösterin.

Analitik gezegen burcunuzdayken, bir iş planı veya anılarınızı yazmak gibi kişisel bir projeye kendinizi adamak için ilhamlanabilirsiniz.

Dehanın ne zaman ortaya çıkacağını tahmin edemeyeceğiniz için bir günlük veya kayıt uygulamasını her zaman elinizin altında bulundurun.

KOVA Burcu…

Duyun, duyun! Paylaşacak bir mesajınız varsa (ne zaman yok ki?), birisinin sizi röportaj için arayacağını umarak oturup durmayın.

Bu Pazartesi, 27 Kasım, yılın İkizler burcundaki tek dolunayı gösteriş, şöhret ve aşkla ilgili beşinci evinizi sallıyor.

Bu haberi yayarken ‘carpe diem’! Bu girişimci Ay, size kendinizi tanıtmanıza izin verir.

Kendinizi geliştirme konusunda mütevazı olabileceğiniz için tekliflere odaklanın. Dünyayı, içinizden akan güzelliklerden mahrum bırakmayın.

Romantizm bölümünde dolunay, ister yeni bir ilişkinin yükselişe geçmesi, ister can çekişmekte olan bir ilişkinin nihayet kaçınılmaz finaline gelmesine izin vermek olsun, bir dönüm noktası anını ortaya çıkarır.

Her Kova burcunun bildiği gibi, takdir edilmediğinizi veya elinizden gelenin en iyisini yapmadığınızı hissettiren biriyle sıkışıp kalmaktansa, kendinize olan saygınızı sağlam tutmak daha iyidir. Yine de suçlamaktan kaçının.

İnsanlara bize nasıl davranacaklarını öğretiyoruz; dolayısıyla, karşılığında hiçbir şey istemeden veriyorsanız, geri çekilin ve 2023'ün sonuna kadar ilişkinin sağlıklı bir dengeye kavuşup kavuşmadığını görün.

Uzun süredir bir ilişkiniz mi var? Bu dolunay, romantik bir anın zirvesini getirebilir. Eğer diğer yarınız tamamen işin içinde değilse dizginleri elinize alın ve işleri istediğiniz yöne yönlendirin.

Etkileyici Merkür'ün Oğlak burcuna geçtiği ve duygulu ve hassas on ikinci evinizdeki güçlü Plüton'la birleştiği Cuma gününden itibaren duygular mantığa göre değişebilir.

Bugünden 23 Aralık'a kadar, özellikle de Merkür'ün 13 Aralık'tan 1 Ocak'a kadar geri hareketine geçtiği dönemde kolayca gözyaşlarına boğulabilirsiniz.

2023'ün geri kalanındaki mücadeleniz ne olacak?

Ortaya çıkan duyguları kucaklayın. Şu anda (ve gerileme sırasında) bir günah çıkarma ritüeli düzenlemenize gerek yoksa da Cuma gününü, sizi daha fazla öz şefkate iten iki aylık bir iç gözlem yolculuğunun başlangıcı olarak düşünün.

Terapiler artık sonuç verebilir, özellikle de "gölge" konulara değinmeye başlarsanız.

Yaratıcılığınız gibi altıncı hissiniz de şimdi etkinleştirilecek.

İlham perisini dinlemek için daha fazla yalnız zaman geçirin. 2023 bitmeden potansiyel bir damat eseri geliştirebilirsin.

BALIK Burcu…

Balık Sarayı'nda huzur içinde misiniz?

27 Kasım Pazartesi günü yılın tek İkizler dolunayı aile köşenizde ışık saçıyor.

Eviniz güvenli, huzurlu bir vaha gibi gelmiyorsa etrafınıza bakın ve işe yarayacak ne gibi değişiklikler yapabileceğinize karar verin.

Biraz dekore etmeye veya yenilemeye mi ihtiyacınız var?

Gürültülü üst kat komşunuzla sessiz saatler hakkında sohbet mi edeceksiniz?

Belki de yılın büyük bölümünde yüzebileceğiniz veya kayak yapabileceğiniz tamamen farklı bir iklime taşınmayı düşünüyorsunuz.

Başka yerleri keşfetmek için yıl sonundan önce zamanı sıkıştırın ve başka bir yerde gerçekten daha mutlu olup olamayacağınızı görün.

En azından kendinizi derinlemesine temizleme ve dağınıklığı giderme görevine atayın. Bu, iç cephede ne yaparsanız yapın ilk adımdır.

Önümüzdeki iki hafta boyunca yakın çevrenize odaklanın; bu, ister "seçilmiş aile" ister DNA'nızı paylaşan insanlar olsun, sizin için en önemli olan insanlarla zaman geçirecek şekilde.

İyi arkadaşlarınızla bir araya gelip onları yeni düzenli mekanınıza davet etmenin tam zamanı. Ancak aşırıya kaçmayın. Küçük ve samimi bir ev partisi bu ayın en eğlenceli sosyal etkinliği olabilir.

Bu Cuma, geveze Merkür Oğlak burcuna ve sosyal ağlarla ilgili on birinci evinize 23 Aralık'a kadar girerken popülariteniz artmaya başlıyor.

İnsanlar tekliflerinize açık ve arkadaşlığınıza istekli olacaklar.

Anlaşma yapmak için iyi bir zaman ama tam bir işkolik olmayın.

Bu, çok sosyal bir geçiş ve mürettebatınızla birlikte dışarı çıkarken, bu harika bağlantıları organik olarak kurabilirsiniz.

Sırf eğlenmek için eğlenmek önümüzdeki iki ay boyunca akıl sağlığınız için çok önemli olacak.

Konuk listenizi kısıtlamak boşuna olabilir, bu nedenle her zaman birkaç beklenmedik kişiyi planlayın.

Masanızda birkaç sandalye daha bulundurun. Bu döngü, 13 Aralık'tan 1 Ocak'a kadar olan gerilemeyi içeriyor ve bu, iç sığınağınıza kimlerin girmesine izin vereceğiniz konusunda daha katı sınırlar gerektirecek.

Ayırt etme filtrelerinizi yüksek tutun!

Ev sahipliği yaparken, herkesten bir yemek, tatlı veya içecek getirmesini istemek onlara katkıda bulunma şansı verir ve mutfakta geçireceğiniz sayısız saatten tasarruf etmenizi sağlar!

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?