USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Güzel bir haftanın keyfi ile 18-23 Eylül haftalık burç yorumları!

Güzel bir haftanın keyfi ile 18-23 Eylül haftalık burç yorumları!
18-09-2023

18-23 Eylül haftalık burç yorumları!

Neptün ve Güneş karşıtlığı yüzünden biraz kafalar karışsa da bu durum, sadece bir gün sürecek ve ondan sonra güzel bir haftanın keyfini çıkarmak mümkün… Bu çerçevede yıldızlar, gökyüzü hareketleri ve Astrolojiye göre, 18 -23 Eylül arası Burç yorumları şöyle:

KOÇ Burcu…

19 Eylül Salı günü, “hakkında her şeyi” bilmekle ilgili bir dürtünüz olabilir, ancak buna ulaşmanız zorlu görünüyor.

Başak burcundaki Güneş, on ikinci evinizdeki Neptün ile karşıt açıda. Bir konuyu bırakın etraflıca öğrenmeyi, konunun ne olduğunu bile anlamak çok zor olabilir.

Sakin olun çünkü bu kafa karışıklığı durumu, gelip geçici. Sadece bir gün sürecek bir açı yüzünden…

Görünüşte basit bir işarete rastlasanız bile bu sizi, doğrudan bir yabani çalılığa sürükleyebilir.

Her ne kadar kendinizi çevik bir şekilde dışarı çıkarabilseniz de çıkış yolunuzu bulurken ne kadar derinlerde kaybolduğunuzu fark edemeyebilirsiniz.

Neyse ki; araştırmacı Plüton, Güneş ile üçgen açı oluşturduğunda, Çarşamba günü geç saatlerde (ya da yaşadığınız yere bağlı olarak Perşembe günü erken saatlerde) sizi kurtarmaya geliyor.

Bu çarpıcı açı, size birinci sınıf hafiyelik becerilerinin yanı sıra “büyük resme” dair felsefi bir yaklaşım kazandırıyor.

Bu süreçte “bir şeyi yenemiyorsan ona katıl” mottonuz olabilir.

Kaybedeceğiniz bir mücadele verdiğinizi veya sürekli birileriyle rekabet etmekten yorulduğunuzu fark ederseniz, kazan-kazan takımı oluşturmak şu anda en iyi taktiğiniz olabilir.

Öte yandan, eğer bir “rakip” hakkında büyük şüpheleriniz varsa ve her türlü işbirliğine direndiyseniz, şüpheleriniz doğrulanabilir ve haftayı, işleri kendi başınıza yürütmek konusunda son derece emin hissederek bitirebilirsiniz.

Göz kamaştırıcı Güneş, Terazi burcundan ve evlilik evinizden geçmeye başlarken, Cumartesi günü, önemli bir ilişkiyi başlatabilir, derinleştirebilir veya güçlendirebilirsiniz.

Çekiciliğiniz yılın en yüksek seviyesine ulaşıyor. Bu, ne aradığını bilen Koçlar için harika bir haber.

Hayatınızda biri yoksa bu tutkulu güneş dalgası altında kendinizi birine kaptırmanız kolay olabilir.

Bekâr ve yalnız Koçlar: Gerçek potansiyele sahip bir partnerle tanışabilirsiniz, açık fikirli olun. Özellikle de “aynı döngü” sizi çıkmaza sürüklemeye devam ediyorsa aynı tip kişiler konusunda uyanık olun.

Görüştüğünüz biri varsa ve özellikle de kararlı bir birliktelik içindeyseniz, ilişkinizle ilgili kararlılığınızı ve ciddiyetinizi ortaya koyun. Şans sizden yana olacaktır.

Eğer çiftseniz ve aranızdaki bağı derinleştirmek istiyorsanız, bu geçiş, bunun için mükemmeldir.

Önemli ihtiyaçlarınızı açıkça konuşmak veya bir problemde uzlaşmak için destekler sizinle.

BOĞA Burcu…

Kamuoyu anketlerini kapatın!

Kararını vermeden ÖNCE herkese fikir sormak senin yöntemin değil Boğa.

Ancak 19 Eylül Salı günü, yılda bir kez kendine güvenen Başak Güneşi ile işbirliği bölgenizdeki belirsiz Neptün'ün kafa karıştırıcı muhalefeti, daha önce berrak olan suları bulandırıyor.

Belki de bu yüzden hayatınızı kurtarmak için bir karar veremiyorsunuz!

Ve yaratıcı beşinci evinizdeki Güneş'in, sınırlara meydan okuyan Neptün ile uyumsuz olması nedeniyle, olasılıkları hayal ederken kaybolmanız çok kolay olur.

Bu bir günlük geçiş, sol beyin projeleri için harika olmasa da hayal gücü ve açık fikirlilik gerektiren her şey için harikadır.

Çarşamba günü, ilerleyen saatlerde (ya da yaşadığınız yere bağlı olarak Perşembe günü erken saatlerde) başka bir şaşırtıcı enerji dalgası yakalayacaksınız, ancak bu farklı bir doğaya sahip, çünkü gizemli Plüton, Güneş'le tam bir üçgen açı oluşturuyor; aslında olumlu, destekleyici bir açı.

Birisinin, bilgiyi kilit altında tuttuğunu ve bu “birinin” SİZ olabileceğini fark edebilirsiniz Boğa!

Arkadaşlarınızla olan ilişkinizde tüm gizlilik hükümlerine uymanız gerekirken, insanların şüpheli bir şeyler olup olmadığını sorgulamasına neden olacak kadar kartlarınızı göğsünüze yakın tutmayın.

İKİZLER Burcu…

Hizmet odaklı Başak burcundaki Güneş ile kariyer köşenizdeki sınırlara meydan okuyan Neptün arasındaki zorlu çekişme yüzünden, kişisel ve profesyonel dünyalarınızdaki talepler 19 Eylül Salı günü çatışabilir.

Sinir bozucu bir şekilde, iş yerinde coşku ve parlak fikirlerle dolu olabilirsiniz, ancak odak noktanız dağınıktır.

Üstelik, sürekli olarak kendi üstlerinizin ve sevdiklerinizin ihtiyaçları arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz ve ne yaparsanız yapın, hiçbir şey yeterli görünmeyebilir.

Hangilerinin önemli olduğu veya zamana duyarlı olduğu gibi öncelikleri belirleyerek ve enerjinizi oraya yönlendirerek iç stresi en aza indirebilirsiniz.

Odak noktanızı daraltmaya başlayabilir ve Güneş'in nüfuz eden Plüton'la destekleyici bir senkronizasyona girdiği Çarşamba günü geç saatlerde (veya yaşadığınız yere bağlı olarak Perşembe günü erken saatlerde) gerçekten derinlere dalabilirsiniz.

Herkesi memnun edemeseniz de üst düzey çalışanlarınızın sizin tarafınızdan sevildiklerini, önemsendiklerini ve takdir edildiklerini bilmelerini sağlayabilirsiniz!

Güneş akraba ve akrabalarla ilgili dördüncü evinizi aydınlatırken, sosyal kelebek kanatlarınız Cumartesi günü, kendi kendine çırpmaya başlayabilir.

O gün, Güneş Terazi'de parlayarak tutkulu, gösterişli beşinci evinizi 23 Ekim'e kadar ısıtıyor.

Bu şehvetli güneş enerjisi dalgalanması sırasında, benzersiz stil ve yaratıcılığınız -ve drama- tam olarak sergilenecek. Tadını çıkarın!

Yazı çok iyi bir şekilde bitirmek için deneysel burcunuzun saçınız, makyajınız ve gardırobunuzla oynamasının tam zamanı!

Hiçbir yükümlülüğünüz olmasa da önümüzdeki dört haftayı uzun bir podyum gösterisi veya kostüm partisi olarak düşünebilirsiniz.

YENGEÇ Burcu…

Nasıl hissediyorsun Yengeç?

Cidden, birisi sizi umursuyor; buna inanmasanız bile. Ancak kozmos sizi bunun tersine ikna etmek istiyor.

Bu yüzden, Başak burcundaki Güneş'in şefkatli Balık burcundaki sezgisel Neptün ile tam bir açı oluşturduğu 19 Eylül Salı günü elinizde ne varsa vermek isteyeceksiniz.

İhtiyacı olan insanlara fazlasını vererek kendinizi tüketmemeye dikkat edin.

Bu cömertliği gösterdiğiniz kişiler, kendilerine cömert davrandığınızın farkında.

Bu yüzden birinin sizi dinlemesine ihtiyacınız olduğunda ya da bir teselli ye ihtiyaç duyduğunuzda onlara ulaşmaktan çekinmeyin.

Eğer bunu istemek sizin için gerçekten zorsa, şöyle düşünün: Onlara samimi bir iyilik yapıyorsunuz.

Hafta ortası gökyüzünde, sosyalleşme evinizdeki Güneş, Çarşamba günü sonlarında (veya yaşadığınız yere bağlı olarak Perşembe günü erken saatlerde) ilişki evinizdeki yoğunlaştırıcı Plüton ile akıcı bir senkronizasyona girdiğinde bu “destek yardımı”nı daha da güçlendiriyor.

Bu açı, yılda iki kez gerçekleşir ve en yakın ve en önemli ilişkilerinizden bazılarını daha da derin bir düzeye taşımak için mükemmel bir fırsata işaret eder.

İnsanlara aslında her şeyi kendiniz yapamayacağınızı bildirdiğinizde, sizin farklı bir yanınızı, yani en savunmasız insan yanınızı görebilirler!

Bunu yapamayanları terk etmek zorunda değilsiniz, ancak en yakınlarınızın sınırlarını bilmek, zamanınızı ve enerjinizi nereye yönlendireceğinize öncelik vermenize yardımcı olabilir.

ASLAN Burcu…

Aslanların 19 Eylül Salı günü uğraşmaktan kaçınmaması gereken iki şey var: Duygularınız ve maddi durumunuz.

Bugün, Başak burcunda olan ve gelir ve güvenlikle ilgili ikinci evinizdeki parlak Güneş'in, yoğun, gizemli sekizinci evinizdeki hassas Neptün ile karşı karşıya geldiği bir gün.

Güçlü duygular bir tsunami gibi yükselebilir ve onları görmezden gelmek, onları yalnızca güçlendirir!

Eğer sihirli bir şekilde kendiliğinden ortadan kalkacağını umduğunuz maddi sorunlar hiçbir dağılma belirtisi göstermiyorsa, en kısa sürede harekete geçmeniz gerekebilir.

Sakin olun, gerekirse profesyonel tavsiye alın.

Duyguların tüm hafta boyunca göz ardı edilmesi imkânsız olabilir.

Çarşamba günü geç saatlerde (veya yaşadığınız yere bağlı olarak Perşembe günü erken saatlerde), delici Plüton, 11. evinizden Güneşe delici bir ışın göndererek size bir numaralı sosyal kuralı hatırlatır:

Kendinizi izole etmeyin!

Ne yaşıyor olursanız olun, yakın çevreniz bu duruma mutlu bir şekilde ayak uyduracaktır; fakat onlara ihtiyacınız olduğuna dair bir ipucu vermeniz gerek.

Ağlayacak bir omuza ihtiyacınız olup olmadığı önemli değil, ihtiyacınız olanı elde etmenin önünde duran tek engel onu istememektir.

Cumartesi günü, banka hesap özetlerinden başınızı kaldırın. Güneş Terazi'ye, üçüncü arkadaş evinize ve oturduğunuz muhitteki olaylara ışık tutarken, sosyal yaşamınız bir ay boyunca enerjiyle doluyor.

Yolunuza çıkacağı kesin olan tüm davetleri önceden tahmin ederek takviminizde mümkün olduğunca fazla yer açın.

Etkinlik direktörü olup almayacağınıza veya başkalarının plan yapmasına izin verip vermeyeceğinize karar verin, ancak her iki durumda da bir sosyal kral gibi dışarıda olacaksınız.

BAŞAK Burcu…

Başak burcunda bir yıl daha sona ererken, iş ve kişisel ilgi alanlarınız arasında sürdürülebilir bir denge kurmayı görev haline getirin.

Ancak bu haftanın başında sinyal karıştıran bir transit, planlarınızı sekteye uğratabilir.

19 Eylül Salı günü, analitik, rasyonel burcunuzdaki Güneş, ortaklık bölgenizdeki belirsiz Neptün'le kafa karıştırıcı bir karşıtlığa kilitlendiğinde, müzakerelerde hız artışı yaşanabilir.

Sevdiğiniz biriyle iletişim, netlik ve şeffaflık çabalarınıza rağmen ters gidebilir ve her şey dramatize edilmiş gibi görünebilir.

Bu kesintiyi aşmanın anahtarı gerilimi azaltmaktır.

Yanlış kişiye çok mu güvendin?

Niyetleriniz konusunda belirsiz miydiniz, yoksa ONLAR mı belirsizdi?

Kişilerarası bu düğümü hemen çözemeyebileceğinizden, daha derine inmek yerine, bu kişiye daha sonra geniş bir zaman ayırın ve kontrol edebileceğiniz şeylere odaklanın.

Araştırmacı Plüton, Çarşamba günü geç saatlerde (ya da yaşadığınız yere bağlı olarak Perşembe günü erken saatlerde) Güneş'e yaklaşıp destekleyici bir açı oluşturduğunda, sis kalkmaya başlayacak.

O zamana kadar, soğukkanlılığınızı korumak için Başak burcu oluşunuzu en iyi şekilde kullanın!

TERAZİ Burcu…

İnsanlara yardım etmekle onlara olanak sağlamak arasındaki farkı biliyor musunuz?

Hizmet odaklı Başak burcunda ve yeraltındaki on ikinci evinizde saklanan aydınlatıcı Güneş, altıncı evinizdeki sınırlara meydan okuyan Neptün'le yıllık karşıt açısını oluştururken, 19 Eylül Salı günü, tam da bu konuyla ilgili ücretsiz bir ustalık dersi alacaksınız.

Bu sizi tamamen şaşkına çevirebilir VEYA enerji seviyenizi sıfırlayabilir.

İnsan odaklı burcunuz, ihtiyacı olan bir arkadaşınızın (veya akrabanızın veya iş arkadaşınızın) yardımına hemen atlayabilir, ancak sağlıklı KİŞİSEL sınırları korumak zor olabilir.

İstekler uygunsuz olduğunda “hayır” demeyi deneyin ve ardından bunun nasıl hissettirdiğini kabul etmeye çalışın.

Sahiplenici ve delici Plüton, Çarşamba günü sonlarında (veya yaşadığınız yere bağlı olarak Perşembe günü erken saatlerde) Güneş ile aynı hizaya geldiğinde müdahale etme içgüdüsü daha da yoğunlaşır.

Kendinizi durdurmak zor olsa da deneyin ve ardından başınıza ne geleceğini düşünün.

Başka birinin durumu hakkında onlardan daha fazla endişelendiğinizi veya ne yaparsanız yapın asla tatmin olmadıklarını fark ederseniz, bu genellikle karşılıklı bağımlılık konularında bir imadır.

Bu, kişinin acısını hafifletmek istediğiniz kadar, bakıcı rolüne takılıp kalmanın sonunda sizi yoracağını ve kırgın bırakacağını kendinize hatırlatın.

Ve ONLAR, ağır psikolojik yüklerini kendileri üstlenmekten kaynaklanan önemli derslerini kaçıracaklar!

AKREP Burcu…

Normalde Akrep, herhangi bir kervana atlayan ilk kişi DEĞİLDİR.

Ancak bu hafta, pratik Başak Güneşi işbirlikçi on birinci evinizden geçerken, bu fikre ısınıyor olabilirsiniz.

19 Eylül Salı günü, beşinci evinizdeki Neptün, güçlendirici Güneş’le karşıt konuma geçerek sizi sahneye yükseltecek.

İlk tepkiniz “Kesinlikle hayır” olsa da bunun içinize sinmesi için bir dakikanızı ayırın.

Başka bir yanınızın, anı yaşama ihtimalinden gizlice heyecanlandığını keşfedebilirsiniz.

Size bir fırsat sunulursa ancak kararınızı tam olarak veremezseniz, motivasyonunuzu ve ayrıca direnç olarak neyin ortaya çıktığını kontrol edin.

Eğer bu bariz bir gösteriş ve ego okşama girişimi gibi geliyorsa, o zaman bu, muhtemelen gizemli ve abartısız kişiliğiniz için doğru durum değildir.

Ancak, yeteneklerinizi sergilemek ve üzerinde çalıştığınız bir şeyi paylaşmak için nadir bir şansınız varsa, o zaman cesaretinizi toplayın ve parlayın!

Çarşamba günü geç saatlerde (veya yaşadığınız yere bağlı olarak Perşembe günü erken saatlerde), yöneticiniz Plüton, Güneş ile güçlü bir destekleyici senkronizasyon oluşturarak, ne seçerseniz seçin, olumlu destek ve hatta övgü dolu eleştiriler alacağınızı öne sürüyor.

Öte yandan, eğer bu birisini etkilemek için bariz bir girişimse, o kadar da iyi sonuçlanmayabilir.

Tekneyi sallamak senin yöntemin değil. Çünkü biliyorsun ki bazen bu sadece hafif bir dalgaya sebep olmuyor; bazen tüm gemiyi alabora edebilir!

YAY Burcu…

Aydınlatıcı Güneş, neredeyse bir aydır Başak burcundan ve profesyonel onuncu evinizden güç alıyor ve umarım sizi büyük bir ilerlemeye hazırlamıştır.

Bununla birlikte, 19 Eylül Salı günü, olası bir hız tümseğine (veya yoldan sapmaya) hazırlıklı olun.

O gün, Güneşin muhalefeti dördüncü evinizdeki Neptün'ün kafasını karıştırıyor.

Bitiş çizgisine veya tamamlama enerjisine yaklaştığınızda, ev cephesinden gelen talepler, gününüzün değerli zamanını çalarak sizi raydan çıkarabilir.

Burada bir yıldız işareti var Yay: EĞER izin verirsen.

Ses getiren biri olarak ne kadar zaman ve enerji harcayacağınız konusunda sınırlar belirleyin, ardından onları yardımcı olacak kaynaklara yönlendirmeye başlayın.

Yay burcu, görevde kalman gerekiyor, bu da birkaç şeye “hayır” demeni gerektirebilir.

Odaklanmış kararlılığınız, yoğunlaştırıcı ve dönüştürücü Plüton, Güneş'e süper güçlü desteğini verdiğinde, Çarşamba günü geç veya Perşembe günü (yaşadığınız yere bağlı olarak) meyvesini verebilir.

Yine de bu sağlıklı sınırları koruyan kişi siz olmalısınız.

Neyse ki her iki gezegen de toprak burçlarında yer alıyor ve bu da onların pragmatizmini ve sınırlara ve son teslim tarihlerine saygı göstermelerini sağlıyor!

Tutkulu Güneş, önümüzdeki dört hafta boyunca insan odaklı Terazi’de ve ortak on birinci evinizde parlarken, bu hafta sonu ile birlikte hak ettiğiniz ve muhtemelen gerekli olan bir mola yakalayacaksınız.

Sizi bir işkoliğe dönüştürmekle tehdit eden bir ayın ardından, vites küçültmek ve bir süreliğine yola ağır devam etmek ve başarılarınızı iş arkadaşlarınızla kutlamak için kimsenin iznine ihtiyacınız yok.

Başardıklarınızdan dolayı saygı kazandınız; şimdi takım elbisenizi temizlikçiye bırakmanın veya bir kostüm değişikliği yapmanın zamanı geldi.

OĞLAK Burcu…

19 Eylül Salı günü, samimi dokuzuncu evinizdeki Başak Güneşi, iletişim köşenizde sınırlara meydan okuyan Neptün ile karşı karşıya geliyor ve sizi dedikoduya, meraklılığa ve aşırı paylaşıma yatkın hale getiriyor.

Bir dakikanızı ayırıp, bu düzeydeki bayağılığın sizi güvenilmez bir ortak haline getirerek büyük hedeflerinizi nasıl baltalayabileceğini düşünün ve ardından bu dürtüyü daha başlangıçta bastırın.

Büyük fikirlere aracılık etme konusunda başarılısınız ve daha küresel bir destek beklentisiyle heyecanlanıyorsunuz, ancak bu düzeyde güvenlik iznini hak etmemiş kişilerle “devlet sırları”nı paylaşacak kadar kendinizi kaptırmayın.

Temkinli veya ketum görünmek istemezsiniz ancak fikri mülkiyetinizi korumanız çok önemli!

Profesyonel veya kişisel bir durumla ilgili herhangi bir şeyi açıklamadan önce çevrenize çok dikkat edin.

İsteyeceğiniz son şey bir rakibin bu bilgiyi size karşı kullanması olacaktır.

Çarşamba günü geç saatlerde (veya yaşadığınız yere bağlı olarak Perşembe günü erken saatlerde), sinsi Plüton, Güneş'e destekleyici bir açıya döndüğünde, birine güvenme konusunda ani bir karar vermeniz gereken bir senaryo ortaya çıkabilir.

Onlara her şeyi anlatmak zorunda olmadığınızı bilin, ancak yararlı (ve güvenli) geliyorsa, devam edin ve birkaç ilginç ipucu bırakın ve nasıl tepki verdiklerini görün.

Cumartesi günü Güneş, Başak burcunda ve geniş, ileri görüşlü dokuzuncu evinizde hisselerini yükseltiyor ve Terazi'ye ve kariyer hırsıyla ilgili onuncu evinize alevler saçarak önümüzdeki dört hafta boyunca ivmenizi artırıyor.

Hedef odaklı bir öncü burç olarak gözleriniz nadiren ödülden kayar, ancak önümüzdeki dört hafta, boynuzlarınızı yere koymanız ve durdurulamaz bir şekilde altına doğru ilerlemeniz için gerçekten en iyi zaman!

KOVA Burcu…

Fazla güvenmek diye bir şey vardır bilirsin Kova burcu!

Ve aydınlatıcı Güneş'in analitik Başak burcunda ve sekizinci sırlar evinizde yürüyüşüyle ​​birinin niyetinin kendine hizmet eden bir gündemi sakladığından şüphelenmeye başlıyorsunuz.

Ve ne kadar denerseniz deneyin, bu konuda net bir okuma elde etmek imkânsızdır.

İşleri daha da karıştıran Güneş, 19 Eylül Salı günü kişisel para ve güvenlikten oluşan evinizde aldatıcı Neptün ile kafa karıştırıcı bir karşıtlığa kilitleniyor.

Birisi gerçekten de kartlarını açıklamıyor olabilir ve açıklasa bile el çabukluğu konusunda usta.

Size oldukça pahalıya mal olabilecek herhangi bir karar vermekten kaçının.

Keskin algılama gücünüz haftanın ilk yarısında kapalı olabilir, ancak daha sonra Çarşamba sonlarında (ya da yaşadığınız yere bağlı olarak Perşembe başında) Plüton basamaklarına nüfuz ederek süper güçlerinizi geri kazanın.

Neptün sisi dağılmaya başladığında, kendinizi herhangi bir şeye adamaya zaman ayırın.

Yarım yamalak gelen ne varsa, kapsamlı bir durum tespiti yapana kadar bir kenara bırakın.

O zamana kadar, gözlemci rolünde kalın ve bu kişinin veya bu durumun kendisini tamamen ortaya çıkarmasına izin verin.

O zaman, güvenle ilerleyebilirsiniz.

BALIK Burcu…

Ortaklık sizin için kutsaldır Balık ve işler senkronize olmadığında, bu işleri gerçekten başa sardırabilir.

Ancak bazen kısa süreli bir kargaşa aslında ilişkiyi daha da güçlendirir!

Umarım 19 Eylül Salı günü, Başak burcundaki Güneş ve dinamik ikili bölgeniz, galaktik koruyucunuz belirsiz Neptün'le muhalefet oluşturduğunda durum böyle olur.

Durup dururken, kafa karışıklığı veya yanlış iletişim ortaya çıktığında işler sorunsuz bir şekilde akıyor olabilir ve bırakın geleceği nasıl ölçeceğiniz konusunda net olmanızı, nerede durduğunuzdan bile emin olamamanıza neden olabilir.

Sağlam bir birliktelik içindeyseniz sabırlı olun.

Sevgilinize biraz yer verin ve her şeyin kısa sürede her zamanki mutlu ortamınıza geri döneceğine güvenin!

Bu transit altında cevap almaya çalışmak zaman kaybı ve umarım yarına kadar ikiniz de BUNUN neyle ilgili olduğunu merak edeceksiniz.

Profesyonel ortaklıklarda birisinin bazı önemli bilgileri sakladığını hissedebilirsiniz.

İhtiyacınız olan bilgiye sahip olmadıklarını VEYA şüpheli iş ahlakına sahip olduklarını varsayalım; her iki durumda da daha fazla zorlamak umduğunuz şeyi getirmeyecektir.

Bugün bunu anlamaya çalışma günü DEĞİLDİR!

Bir dereceye kadar netlik istemek doğaldır, ancak bazen gerçekten arkanıza yaslanıp sürece güvenmeniz gerekir.

Bunun bir günlük bir geçiş olduğu bilgisiyle kendinizi avutun ve Plüton “ya hep ya hiç” olarak Çarşamba günü sonlarında (veya saat diliminize bağlı olarak Perşembe günü erken saatlerde) adım attığında, berraklığın geri döneceğini ve eski günlerinize geri dönebileceğinizi bilerek kendinizi avutun.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?