
DEVLETİN SAVUNMA SANAYİİ, STRATEJİK BİR SİLAHIN TÜRKİYE’DE ÜRETİMİ KAPATIP BAŞKA BİR ÜLKEDE ÜRETİM YAPAMAZ.
Devletin Savunma Sanayii şaibeli olduğu bilinen Hindistan’lı, ABD’li, İsrail’li vd. yazılım firmalarına yazılım işi veremez.
Savunma Sanayii’ne vakıf bir kardeşim bilgilendirme notu paylaşmış.
“Siyasi karar vericilerin, iktidarın, her gün televizyonlarda, sosyal medyada milli güvenlikle ilgili yakın tehlikeleri apaçık bir şekilde kamuoyuna aktardıkları son aylarda, özellikle İsrail kaynaklı tehditler öncelik kazanmış durumda…
Devlet büyükleri normalde bu tür tehditleri insanlarda gereksiz panik oluşturmamak için son raddeye kadar açıklamaktan imtina ederler. Demek ki tehlike yakın.
Peki İsrail’in böyle bir saldırısı mevzubahis olursa, milli savunmayı hangi silah sistemlerine dayandıracağız?
Biliyorsunuz birçok silah sistemi geliştirdik ancak bunların birçoğu henüz seri üretim aşamasında değil. Peki seri üretime geçtiğimiz ve belki de dünyanın en üstün teknolojileriyle askeri endüstriyel seviyede ürettiğimiz Kamikaze Dronlarımızın üretimini durup dururken, denizaşırı bir ülkeye sırf “üç beş kuruş daha ucuza mal oluyor!” diye göndermek ve Türkiye’deki üretim tesisinin kapısına kilit vurmak ne demektir?
O zaman aklımıza şöyle bir şey geliyor, vitrine henüz seri üretime girmemiş ama göz kamaştırıcı teknoloji ürünlerini koyup, halkın ve iktidarın gözünü boyayalım arkada ise milli savunmamızı ve hatta gerekirse milli taarruzumuzu dayandıracağımız KAMİKAZE DRON gibi yüksek vuruş yüzdesine sahip, savaş ortamında kendini ispat etmiş silah sisteminin fabrikasını kapatıp daha ucuz üretim maskesiyle dünyanın öbür tarafındaki bir ülkeye göndererek milli savunmamızı felç edelim.”
Bilgi notu bu…
Sayın Cumhurbaşkanım…
Sizden başka arz edecek güvenilir makam kalmadı bizce.
Düşününüz…
Sivil bir üretici mesela Baykar, Kale, Canik, Sarsılmaz vb. bunu yapabilir. Kâr üretici için yaşam sebebidir. Ancak tüyü bitmemiş yetim parası olan devlet bütçesi ve TSK kökenli yardım vakıflarının sermayesi ile desteklenen Savunma Sanayii kuruluşu, KAMİKAZE DRON gibi yüksek vuruş yüzdesine sahip, savaş ortamında kendini ispat etmiş, stratejik silah sisteminin fabrikasını kapatıp daha ucuz üretim maskesiyle dünyanın öbür tarafındaki bir ülkeye göndererek milli savunmamızı felç edemez.
Savunma Sanayimizin hiçbir yazılımı İsrail, Hindistan, ABD, İngiltere, Pakistan, Malezya vd. ülkede yapılamaz. Duyuyoruz Hindistan’a yazılım veriliyor, hem de doğrudan. Bir de kendisi 20 milyon dolara bünyesinde yazılım yaptırmışken…
Allah Aşkına İran’ın programlarına Hindistan’da yazılan programlarla İsrail’in sızdığı duyulmadı mı?
En önemlisi de Millî bir iktidar ve ortakları varken FETÖCÜLER gibi, MASONLAR gibi şahıs ve duruşu herkesçe bilinen işbirlikçi kadroların devlette işi ne?
Rahmetli ATATÜRK için anlatılır…
Sorar masadaki atadığı klasik çevresindeki misafirlerine;
“Benim için gelecekte ne derler?”
“Böyle lider, şöyle komutan vs. derler” diyorlar.
Kendisi ise;
“O yanındakiler olmasa daha çok işler yapardı derler” diyor.
Çevresindekiler utanmak yerine bu sözü alkışlayınca, elindeki kadehi masaya fırlatıp salondan çıkıyor.
Bu hatırayı Atatürkçülük iddiasındakiler övünerek anlatır. Şimdi ben soruyorum size…
“O masadaki adamları kim seçti, kim atadı, kim görevlendirdi, kim millet ve devletin başına belâ etti?”
Benzer bir durum şu anda Cumhurbaşkanımız R. T. ERDOĞAN için de söz konusu…
Siz iyisiniz, eyvallah da bu toplumun kuşku ile baktığı şaibeli adamları kim atadı, kim görevlendirdi?
Hala FETÖCÜ, Mason, işbirlikçi adamlar stratejik kurumlarda neden aktif ve güçlenmeye devam ediyor?
Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB)’na bağlı hiçbir şirket Türkiye’de üretim kapatamaz, öz kardeş Kıbrıs ve Azerbaycan gibi bir ülke dahi olsa üretimi taşınamaz.
Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) altındaki hiçbir şirket, şaibeli olduğu bilinen Hindistan’lı, ABD’li, İsrail’li vd. yazılım firmalarına yazılım işi veremez.
Bizim duyumlarımız doğru ise gereğini yapınız. Doğru değilse çıkınız ve açıklama yapınız…
Biliniz ki bıçak kemiğe dayandı.
Biliniz ki Allah büyüktür ve adildir.
.
Emekli Yarbay Halil Mert, dikGAZETE.com
-Strateji ve Yönetim Uzmanı, Elektrik-Elektronik Mühendisi
Yazıyı ayrıntılı olarak buradan izleyebilirsiniz:
.