USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Dengesiz durumlar haftası… 15-21 Mayıs Burç yorumları

Dengesiz durumlar haftası… 15-21 Mayıs Burç yorumları
15-05-2023

DENGESİZ DURUMLAR HAFTASI

Bu hafta Pazartesi’nden itibaren gel-gitler ve duygusal dengesizlikler yaşayarak “bir öyle-bir böyle” olacağız. Aşırı duyarlılık, hassasiyet ve alınganlık yapmamız söz konusu.

Büyük kararlar verirken duygularımızdan ziyade, mantığımızı dinlememiz gereken bir hafta olacak.

Pazartesi ve Salı Ay, Koç Burcunda. Bu etki, kendinize güveninizi artırıyor ve ertelediğiniz mücadele gerektiren işlere odaklanmak için doğru zaman. Ay ve Plüton arasında bir geçiş olacak, özellikle vergiler, iş ortaklarınız miras, nafaka gibi konuları haftanın başında halletmeye çalışın çünkü Çarşamba itibariyle bu alanlarda zorlanabilirsiniz.

Çarşamba günü Ay, Boğa Burcuna geçiyor ve Ay, Jüpiter ile kavuşum yapacak. Ay, Boğa Burcunda olduğu için finansal yönden şanslı bir hafta olduğunu söyleyebilirim. Yatırımlarınızdan kazanç elde edeceksiniz.

Perşembe günü Boğa Ay’ı, Boğa Merkür’ü ile kavuşacak. Yeni bir işe başlayabilmeniz için son derece uygun enerjiler mevcut.

Cuma günü; Ay, İkizler Burcuna geçecek ve bugün gerçekleşecek Yeni Ay ile duygusallığınız artacak. Duygusal yeme alışkanlığınız varsa dikkatli olmalısınız.

Cumartesi günü sağlık konusu önem kazanıyor… Bu yüzden hafif yiyeceklerle beslenmeyi tercih etmelisiniz; ağır yiyeceklerden uzak durun.

Hafta sonu Aslan Burcundaki Mars ile Plüton karşıt açı yapacak. Bu yüzden bilhassa Pazar günü gerginlikler tavan yapabilir.

Kendi alanlarınızda geçirmenizi tavsiye edeceğim bir gün. Kavga, çatışma ve savaş enerjisi hatta hayati tehlikelere varabilir. Sakin kalmak için kalabalıklara çıkmamanızı ve günün enerjisinin böyle olduğunu kabul ederek bir tehlikeye mahal vermemenizi tavsiye ederim.

Koç Burcu…

Koçlar için enerjik olumlu ve şanslı bir döneme giriyor. Bu haftaki gündeminiz kişisel gelişim olabilir. Farklı şeyler deneyip, risk almaktan korkmayın.

Pazartesi günü gün içinde de enerji patlamaları yaşayabilirsiniz. Salı günü kırılgan hissedebilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırın. Bugün, hiçbir şeyi kişisel algılamamak en iyisi. Haftanın ortasında beklenmedik haberler veya durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Çarşamba günü biraz stres yaşayacaksınız. Sakin kalmaya ve büyük kararlar vermemeye çalışın.

Perşembe kontrolü ele alın, iş ya da kişisel hayatınızda liderlik gücünüzü hissedeceksiniz. Haftanın sonuna doğru, tatil enerjisini hissedeceksiniz. Seyahatler için çok uygun bir hafta sonu olacak.

Cumartesi günü sosyalleşme zamanı. Yeni arkadaşlar edinmeye ve sosyal çevrenizi genişletmeye odaklanın. Pazar günü özellikle kendinize zaman ayırın ve dinlenin.

Boğa Burcu…

Boğalar için olumlu ve üretken geçecek bir hafta olacak. Jüpiter ve Ay, burcunuza geçiyor bu demektir ki enerjiler sizin için yenilenecek.

Pazartesi ve Salı iletişim alanınız güçleniyor güçlü ilişkiler kuracaksınız. Söylemekte zorlandığınız şeyleri kolaylıkla ifade edebildiğinizi göreceksiniz. Bu iki güne bir toplantı ya da özel bir görüşmeyi alabilirsiniz; muhtemelen olumlu sonuçlanacaktır.

Çarşamba ve Perşembe sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bu sürprizlerde değişim enerjisi var; siz değişimi pek kolay kabul edemezsiniz bu konuda biraz daha esnek olmanızı ve akışa güvenmenizi tavsiye ediyorum.

Cuma ve Cumartesi günleri sosyalleşebilirsiniz. İş hayatınıza katkıda bulunacak kişilerle tanışabilirsiniz.

Bu hafta yeniliklere açık olun ve konfor alanınızdan çıkın. Pazar günü kendinize odaklanın ve rahatlayın. Yoğun bir hafta geçirmiş olacağınız için enerjinizi yeniden kazanmak için güzelce dinlenin.

İkizler Burcu

İkizler için yoğun bir hafta olacak. İletişim becerileriniz artıyor ve kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yeni arkadaşlar edinebilir ve arkadaşlarınızla birkaç kere bir araya gelebilmeniz mümkün.

Pazartesi biraz huzursuz hissedebilirsiniz bugün kendinizi fazla yormayın ve küçük molalar vererek çalışın.

Salı yeni insanlarla tanışma ve network kurmak için uygun bir enerji hakim.

Çarşamba günü bir anda yeni fikirler aklınıza gelebilir ve sanatsal bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Cesur davranın ve yeni şeyler denemekten kaçmayın.

Perşembe günü sorumluluklarınız biraz artacak ve yoğun bir gün olacak.

Cuma, Cupid’in oku sizi vurabilir; aşık olabilirsiniz! İlişkiniz varsa sevgiliniz ya da eşinizle güzel anlar yaşayacaksınız. Bekarsanız özel biriyle tanışabilirsiniz.

Hafta sonu kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. İletişim gücünüzü kullanarak çevrenizdekilerle açık bir şekilde konuşmayı deneyin ve empati kurarak anlayışlı davranmaya gayret edin. Pazar günü dinlenmek için kendinize zaman ayırın.

Yengeç Burcu…

Bu hafta Yengeçler için epey yoğun geçecek. Hem enerji olarak hem de duygularınızda dengesizlik yaşayabilirsiniz. Bazı engellemelerle karşılaşabilirsiniz moralinizi yüksek tutmaya çalışın çünkü bu engellerin üstesinden geleceksiniz.

Haftaya biraz stresli başlayacaksınız. Fazla sorumluluk yüklenebilir, bütün bunlarla meşgul olurken yorulabilirsiniz. İş planı yaparak bu stresi biraz azaltabilirsiniz.

Salı günü beklenmedik haberler alabilirsiniz. Sizin için zor olsa da duygusallık yerine olaylara mantıklı bakmaya çalışın.

Çarşamba günü kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Gerginlikten kurtulmak için yeni şeyler denemenizi öneririm. Özellikle ev alanınızda bir değişiklik yeni bir süs bitkisi veya dekoratif bir obje satın almak size iyi gelecektir.

Perşembe günü tüm gerginliğiniz son buluyor. Enerjik ve üretken olacaksınız. “Bu hafta gel-gitli” demiştik ya; Cuma günü aynı enerji ve üretkenliği kendinizde bulamayacaksınız. Cuma günü dinlenin ve kendinize vakit ayırmaya çalışın.

Cumartesi, arkadaşlarınızla plan yapabilir, sevdiklerinizle olabilirsiniz. Pazar günü evinizde kalarak dinlenmeye bakın. 

Aslan Burcu…

Haftaya çok güçlü bir enerjiyle “Aslan Kral” olarak başlıyorsunuz. Birçok konuda yöneticiliği ele alacağınız durum ve projelerle karşı karşıya kalabilirsiniz, ancak takım çalışmasını göz ardı etmemelisiniz aksi halde çok yorulacaksınız. Ancak İş birliği yaparak ele aldığınız işleri mükemmele ulaştırabilirsiniz.

Özellikle Pazartesi liderlik açısından sizler için çok başarılı geçecek.

Salı hisleriniz ve sezgileriniz artabilir. Bugün, hislerinize güvenin ve önemli bir karar almadan önce içsesinizi dinleyin. Bilhassa yatırım konusunda da içgüdülerinize güvenin. İlişkiniz varsa bugün yanlış anlaşılmalara dikkat edin. İletişimde açık ve dürüst olun.

Çarşamba günü biraz gergin olabilirsiniz. Bugün biraz dinlenmeniz iyi olacaktır. Bugün sosyalleşin, doğada vakit geçirin ama ne yaparsanız yapın kendinizi yormayın.

Perşembe, sanatsallığınız artacak. Üretken olursanız iyi işler çıkarabilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizde de huzur ve uyumu hissediyor olacaksınız.

Cumartesi iletişime biraz dikkat edin kırıcı ve fevri davranmayın. Ayrıca açık ve dürüst ve samimi davranın. Pazar günü hareket edin. Zihin beden koordinasyonunuz için spor yapmak çok iyi gelecektir.

Başak Burcu…

Başaklar haftaya mükemmel başlıyor. Özellikle Pazartesi günü mantıklı düşünecek, sorunları çözeceksiniz ve bulmak istediğiniz ipuçlarını ve detayları yakalayacaksınız.

Pazartesi, dahil olduğunuz projelerde öne çıkacak ve takdir göreceksiniz. Gereksiz yere kendinizi yormayın ve molalar vererek çalışın.

Salı günü biraz gergin olabilirsiniz ama merak etmeyin bu durum geçici olacak. Nefes terapisi alın, yoga ve meditasyona zaman ayırın.

Çarşamba günü iletişime özen gösterin. Düşüncelerinizi açık bir şekilde ifade etmeye gayret edin. İyi de bir dinleyici olmalısınız.

Perşembe, sezgileriniz artacak ve bugün oldukça verimli geçecek. Ancak sezgilerin bu kadar yüksek oluşu sizi yorabilir, bu yüzden dinlenmeyi ihmal etmeyin.

Cuma günü sürpriz bir haber alacaksınız. Bu haberle birlikte karşınıza yeni fırsatlar çıkacak. Cesur olun ve risk almaktan korkmayın.

Cumartesi günü biraz gergin olacaksınız bugün enerjinizi bol işlerde tüketmeyin ve verimli işlere harcayın. Yeni bir hobiye başlamak size iyi gelecek. Pazar günü bu yorucu haftanın mükafatını alacağınız bir gün olacak.

Terazi Burcu…

Bu hafta, yeni arkadaşlar edinmeye çok açık olacaksınız. Kendinizi bir anda bir partide veya etkinlikte bulabilirsiniz. Pazartesi çevrenizdeki arkadaşlarınızla daha da yakınlaşacaksınız.

Salı günü stres ve gerginlikler mümkün. Bugün sakin kalıp az çalışın. Doğada yürüyüş yapmak ya da su kenarında olmak size iyi gelecek.

Çarşamba günü moral ve motivasyonunuz tavan yapacak. İş alanlarınızdaki hedeflerinize yoğunlaşmalısınız. Bugün yapacağınız işler uzun dönemde sizi etkileyecek. Perşembe günü ise parasal açıdan şanslı bir gün olacak.

Cuma günü aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili müjdeler var. Sevdiklerinizle bir araya gelip yakınlaşmak için pek çok fırsatınız olacak.

Cumartesi günü duygusal açıdan hassas hissedebilirsiniz, durumları ve söylemleri şahsi algılamamaya gayret gösterin.

Pazar günü, bu hafta yaptıklarınızı değerlendirin ve kendinize vakit ayırarak yeni bir haftaya hazırlık yapın.

Akrep Burcu…

Haftaya enerji patlamalarıyla başlayacaksınız. Pazartesi günü sanatsallığınız ve yaratıcılık becerilerinizi kullanmanız için çok uygun enerjiler var. Ancak bugün biraz sabırsız olabilir, düşünmeden harekete geçmemeye özen göstermelisiniz.

Salı günü fevri davranmayın; ani tepkiler verebilir ve kıskançlık krizi yaşayabilirsiniz bu enerjiye dikkat edin.

Çarşamba günü sosyalleşmek isteyecek ve çeşitli aktivitelere yöneleceksiniz. Fakat kalabalıklar içindeyken çevrenizdekilere dikkat edin çünkü yönlendirilmelere açık olacaksınız.

Perşembe günü yine içinizde hareket etmeye ve maceraya atılmaya dair büyük bir istek olacak. Düşünmeden hareket etmemeye özen gösterin.

Hafta sonu iletişime dikkat edin çünkü yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle Cuma, önemli kararlar vermekten kaçının.

Cumartesi ve Pazar günü, iş alanınız öne çıkıyor; uzun vadeli kariyer planınız varsa bunun için harekete geçebilirsiniz.

Yay Burcu…

Yaylar için sıra dışı bir hafta olacak. Her gün yeni bir şey arıyor olacaksınız. Yeni şeyler denemekten korkmayın, bu bakımdan enerjiler sizi destekliyor.

Salı, iş hayatınızla ilgili olumlu geri dönüşler alacaksınız. Cesur olun ve sağlam adımlar atmaya devam edin. Yaptıklarınız uzun vadede kazanç olarak size geri dönecek.

Çarşamba günü, sevdiklerinizle vakit geçirmek için mükemmel bir zaman.

Perşembe ve Cuma fikirsel anlamda dönüşüm günü. Bugün değer ve inançlarınızı sorgulayacak ve olaylara farklı bir açıdan bakmaya başlayacaksınız. Bu durum, sizi yaptıklarınızı sorgulamaya itecek.

Hafta sonu seyahat etmek ve uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Seyahat edemeseniz de yeni şeyler öğrenmeye devam edin ve bilgeliğinizi artırın.

Bugün başladığınız şeyler size büyük bir mükafat olarak dönecek. Bu yoğun haftanın üzerine Pazar gününü kendinize, sevdiklerinize ve dinlenmeye ayırın.

Oğlak Burcu…

Oğlaklar haftaya stresli ve gergin başlıyor, fakat yine Pazartesi günü güzel haberler alarak haftanın devamında sevinçli ve mutlu olacak.

Salı günü odağınız işiniz olacak. Kariyerinizle ilgili müjdeler alabilirsiniz; çok başarılı bir gün geçireceksiniz. Bu coşkunuzu vakit kaybetmeden yeni işler başarmak için kullanın.

Çarşamba günü liderlik yönünüz ön plana çıkıyor. Yakın çevrenizden sizden fikir almak isteyenler olabilir. Bu durum, o kişilerle ilişkinizi güçlendirerek iki tarafa da fayda getirecek.

Perşembe günü biraz sinirli olabilirsiniz. Gerektiğinde geri adım atıp, derin bir nefes almayı unutmayın. Aklınız hep uzun vadeli hedeflerinizde olsun.

Cuma, epeydir görmediğiniz arkadaşlarınız ya da akrabalarınızdan haber alabilirsiniz. Bugün sevdiklerinizle zaman geçirmeye çalışın.

Cumartesi günü, enerjik hissedecek ve gezmek tozmak isteyeceksiniz. Pazar günü biraz dinlenmenizde fayda var. Bugün kendinize vakit ayırmanızı tavsiye ederim.

Kova Burcu…

Kovalar için bu haftanın enerjileri iletişim üzerine olacak.

Pazartesi günü, farklı ortamlarda bulunabilir ve yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bugün karşınıza güçlü bir network kurma şansı çıkacak. Yeniliklere açık ve girişimler konusunda cesur olun.

Salı günü iletişim alanınız güçleniyor. Bugün kendinizi çok rahat ifade edebileceksiniz.

Çarşamba ve Perşembe günleri sanatsal projelere yönelebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacak bu enerjinizi sanatsal faaliyetlere katılarak harcayın.

Cuma günü, biraz hassas ve duygusal hissedebilir, yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Kırgınlık yaşarsanız durum değerlendirmesinde gökyüzündeki bu etkiyi mutlaka göz önünde bulundurun. Karar verirken sezgilerinize güvenin. Bir şeyler size doğru gelmiyorsa o işi bırakın ya da ortamı terk edin.

Cumartesi gönül ilişkilerine vakit ayırın. Sevgiliniz ya da eşinizle yemeğe çıkmak size iyi gelecektir. Pazar günü hobilerinize vakit ayırmanızı tavsiye ediyorum

Balık Burcu…

Balıklar için bu hafta yüksek enerji ve duygusallık ön plana çıkıyor. Birçok şeyi başaracak ve övgü alacaksınız.

Pazartesi günü çok enerjik ve sabırsız olabilirsiniz. Enerjinizi nereye harcayacağınızı bilemeyeceksiniz bugün ayrıca dikkatiniz hızlı dağılabilir.

Salı günü özgüveniniz artıyor. Bugün iyimser olacak, gelecek konusunda çok faydalı adımlar atacaksınız.

Çarşamba günü tüm bu enerji sizi yormuş olacak. Bugün yalnızca önemli işlere odaklanırsanız çok daha iyi olur.

Perşembe günü kendinizi enerjinizi toplamış ve işinize odaklanırken bulacaksınız. Bugün biraz gergin ve endişeli hissedebilirsiniz. Olabildiğince sakin kalmaya çalışın.

Cuma günü geleceğinize yönelik düşünmeye başlayın. Bugünün enerjisi bütünüyle gelecek planlamasıyla ilgili. Yeni adımlar atabilir ya da ne yapmanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

Cumartesi günü sanatsal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Pazar günü biraz duygusal hissedebilirsiniz. Bu zamanı sevdiklerinizle vakit geçirerek, duygularınızı güvendiğiniz kişilerle paylaşarak harcayın.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?