USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Demokrat Parti liderine ‘Mahşer’i düşün’ çağrısı

Demokrat Parti liderine ‘Mahşer’i düşün’ çağrısı
11-12-2022

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti genel başkanlarınca oluşturulan 6'lı masa, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ev sahipliğinde Ankara'da 9'uncu kez toplanmıştı.

Amerikalı ithal danışmanın ardından yakın zamanda, PKK’ya destek veren paylaşımları ile tanınan eski Şırnak Barosu Başkanı Nuşirevan Elçi'ye bizzat Kılıçdaroğlu tarafından rozet takılmış, kendisi CHP’ye “başdanışman” sıfatı ile alınmıştır.

Kılıçdaroğlu’nun icraatleri, artık tahammül sınırlarını aşmaya başlamış, Türk Milletinin sabrını zorlamaya başlamıştır!..

6’lı teslimiyet masasının uzun zamandan beri gizlice flörtleştiği HDP-PKK tarafı, artık bu birlikteliği aleni hale getirmiş, çekinmeden bunu beyan etmişlerdir.

CHP teşkilatlarının içine alınan tek bölücü unsur PKK olmakla kalmamış, bir diğer bölücü örgüt olan DHKP-C unsurlarının da hem partiye hem de bazı belediyelere alındığı ortaya çıkmıştır.

Buradan çok ciddi şekilde uyarıyoruz; CHP başta olmak üzere 6’lı masa işbirlikçileri, bölücü örgütlere kucak açmaya devam ederse, Türk Milleti ve Devleti bunun bedelini onlara ağır şekilde ödetecektir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün miras bıraktığı partiyi, terör unsurlarına peşkeş çeken Kılıçdaroğlu’na son ‘uyarı’mızı yapıyoruz.

Sn. Gültekin Uysal’a sesleniyorum ve uyarıyorum!..

Sen bizim atalarımızın, dedelerimizin gönlünde ve ideolojisinde olan eski zamanın bayrağı ve simgesi olan #DemokratParti’nin genel başkanısın; “6’lı masa”dan ayrıl #Cumhurİttifakı’na gel, atalarımızın kemiklerini sızlatma! Mahşer’i düşün!..

.

Ferhat Aydoğan, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?