USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bu rezilliği durdurun!

Bu rezilliği durdurun!
07-12-2022

Sosyal medyada doğum mizansenli videolar paylaşan Mükremin Gezgin'le ilgili olarak yargıya başvuranlar arasında Alaattin Çakıcı'nın danışmanı olarak bilinen Gazeteci Ferhat Aydoğan da yer almıştı.

Aydoğan; kendisini “Trans” olarak ifade eden, çektiği videolarda hamile olduğunu söyleyip doğum yaptığını iddia eden Mükremin Gezgin isimli şahıs, Türk gençliğine kötü bir örnek teşkil ederek, gençlerin ahlaki gelişimini kötü yönde etkilemektedir.

Geçtiğimiz günlerde kendisine “sosyal medya fenomenlik” ödülü verilen bu şahıs, gün geçtikçe daha çok popülerlik kazanmakta, medyada daha çok boy göstermektedir.

Bu durumun hızlıca yayılması, binlerce sayfada bununla ilgili paylaşım yapılması, adeta bir pandemi gibi yayılmakta iken, söz konusu şahsın yaptıkları ile ilgili herhangi bir önlem alınmadığı görülmüştür.

Buradan başta Cumhuriyet savcılarımız olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızı da göreve davet ediyoruz!

Cinsiyet değiştirmeyi ve “transkadın modelini toplumda meşrulaştırmaya çalışan bu şahsın ödüllendirilmesi, gençlerimizi buna özendirmek anlamına gelmektedir; buradan yetkili kişi ve kurumlara tekrar sesleniyoruz;
Türk Milletinin ahlak anlayışla ters olan bu tabloya aciliyet ile müdahale edin!

DAHA ÖNCE NE OLMUŞTU!..

Ferhat Aydoğan, videoların ardından bebeğin ailesinden, hastane yönetiminden ve Mükremin Gezgin'den şikayetçi oldu.

Aydoğan şikayetinde şu ifadeleri kullanmıştı;

"Başta Mükremin Gezgin olmak üzere, videoya alet edilen ve psikolojik, ruhsal gelişimi olumsuz yönde etkilenebilecek olan bebeğin ailesinden, ebeveynlik görevlerini yerine getirmedikleri ve çocuğun haklarını hiçe sayarak bir alet gibi kullanılmasına aracı oldukları için şikayetçiyim.

Ayrıca, bu suça alet olan hastane yönetiminden ve suça sessiz kalarak, ortak olarak eylemin işlendiği sırada Mükremin Gezgin isimli şahısla birlikte hareket eden ilgili doktor, hemşire ve hasta bakıcılardan şikayetçiyim.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'nın devreye girerek hastane hakkında soruşturma başlatmasını ve bu kurum hakkında gereğinin yapılmasını,

Ayrıca, bu suça yardım eden ve ortak olan sağlık personelinin meslekten ihraç edilmesi hakkında şikayetçiyim. Sergiledikleri tutum ve davranış hem özel hastanelerin hem de Türkiye Cumhuriyeti'ndeki tüm sağlık örgütünün itibarını zedelemiş, töhmet altında bırakmıştır.

Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi uyarınca, çocuğun yüksek yararı göz önünde bulundurularak Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın devreye girmesini ve videodaki bebeğin ailesinden alınarak Devlet korumasına alınmasını kamu adına talep ediyorum.

Henüz bebek aşamasında ailenin çocuğuna gösterdiği bu sorumsuz davranış çocuğun bu aile ile ileride daha vahim durumlar içerisine itileceğinin bir göstergesi ve kanıtıdır."

AYDOĞAN, ÜNLÜ OYUNCU BERGÜZAR KOREL’E SAHİP ÇIKTI

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Mükremin Gezgin için yaptığı paylaşımla eleştirilerin hedefi olmuştu.Çakıcı’nın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan ise oyuncu Bergüzar Korel'e sahip çıktı.

.

Ferhat Aydoğan, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?