USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? 12-18 Haziran arası burç yorumları…

Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? 12-18 Haziran arası burç yorumları…
12-06-2023

12-18 Haziran 2023 haftasında yıldızların durumuna göre neler bekleniyor; yine her bir burç için gökyüzü hareketlerine göre ayrıntılı tablolar var; işte 12 Burç için gökyüzü ve yıldız hareketleri ile ortaya çıkan görünüm ve bu haftanın burç yorumları… 

Koç Burcu… 

Sevgili Koç; haftaya bir maraton yarışçısı gibi güçlü çevik enerjik, atak başlıyorsunuz.

Enerjiniz o kadar yüksek ki hem dışa dönük bir sosyal kelebek olacak hem de içe dönerek kendinizi yenileyeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz.

Kendinizle ilgili yeni kararlar alacağınız güzel etkiler var. Bir türlü vakit bulamadığınız o hobiye başlayabilir ya da şu çok popüler olan vegan beslenme programına göz atabilirsiniz.

Hafta ortasında; para konusu gündeme gelecek. Şapkanızı çıkarın ve gökten para yağmasını bekleyin çünkü şans sizden yana olacak.

Bu hafta para şansınızı ve fırsatları çok iyi takip edin ve mutlaka değerlendirin.

Hafta sonunda; yakın çevre, seyahat, eğitim konularıyla ilgileniyorsunuz. Ayrıca bilinçaltınızda bazı korkularınız açığa çıkabilir, sıkı durun.

Kendinizi desteklenmiyor gibi hissedebilirsiniz. Fakat bilin ki bunlar tamamen geçmişten gelen korkular ve her travmanın bir çaresi vardır. Ciddiye almayın bir yerlere fırlattığınız o terapistin kartını arayın bakalım bulabilecek misiniz? 

Boğa Burcu…

Sevgili Boğa; haftaya duygusal olarak kabuğunuza çekilerek, yalnız hissederek başlayabilirsiniz.

Bu süreçte meditasyon, şifa dua çalışmaları gibi ruhsal çalışmalar yapmak ruhunuzu ferahlatacak.

Hafta ortasında; kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Dikkat edin içinizdeki o saldırgan boğa kırmızı görmüş gibi tetiklenebilir; aniden fevri tutumlar gösterebilirsiniz.

Hayatınızda değişim yapma isteği duyacaksınız. Saçınızı boyatmayı da kestirmeyi düşünüyorsanız bu hafta o hafta.

Hafta sonunda; para, kazançlar, sözleşmeler gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir ayrıca otoritelerden desteklenmeyebilirsiniz. Gelip geçici olduğunu unutmayın ve sakin kalın! 

İkizler Burcu…

Sevgili İkizler; haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz.

Hafta ortasında biraz kabuğunuza çekilip yalnızlıktan dem vurabilirsiniz. Bu süreçte sanatla ilgilenmek, bir şeyler üretmek ruhunuzu beslemenize yardım edecektir size iyi gelecektir.

Hafta sonunda; fiziksel değişim yapabilirsiniz örneğin o çok beğendiğiniz bob modeli kuaförünüzden isteyebilirsiniz veya manikür pedikür seansı ayarlayıp hiç denemediğiniz o renk ojeyi deneyin.

Kendinizle ilgili ve hayatınızı ilgilendiren önemli kararlar alma eşiğindesiniz.

Kariyer hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Duygusal davranmayın mantığı devreye sokun. 

Yengeç Burcu…

Sevgili Yengeç; haftaya kariyerinize ve iş hayatınıza odaklanarak başlıyorsunuz.

Şimdiye kadar geri planda kalmış birtakım sorunlar gün yüzüne çıkıp, sizi duygusal olarak yıpratabilir.

Hafta ortasında; sosyalleşiyorsunuz, arkadaşlarınızla zaman geçirmek için fırsatlarınız olacak. Sosyal çevrenizi genişletecek değerli dostlar edinebilirsiniz.

Hafta sonunda biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yakınlarınızla, kardeşlerinizle görüşmeniz harika hissettirecektir; bu görüşmeleri “whatsapp”tan da yapabilirsiniz çünkü yazarak kendinizi ifade etmek, ruhunuzu şifalandıracak. 

Aslan Burcu…

Sevgili Aslan; bu yoğun haftaya eğitim, yurt dışı meseleleri, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Uzun zamandır arzı ettiğiniz tatil planını bu hafta yapmaya başlayabilirsiniz.

Döviz fiyatları fırlamış olsa da yine de yurtdışı tatili için cazip fırsatlar da karşınıza çıkabilir.

Uzun zamandır süren bir davanız varsa bu hafta haber alabilirsiniz.  

Hafta ortası kariyerinizle ilgili işler ön plana çıkarken, ani değişimler ve inişli-çıkışlı durumlar içinde kalabilirsiniz.

Hafta sonu ise sosyalleşmek için güzel fırsatlarınız olacak. Arkadaşlarınızı arayıp, hafta sonu için şimdiden plan yapabilirsiniz.

Ayrıca borçlara ve harcamalara dikkat etmeniz gerek. Siz bonkörlüğü seversiniz ancak kesenin ağzını fazla açmayın.

Başak Burcu…

Sevgili Başak; burnunuza tatlı kokular geliyor, yüzünüzde hafif bir gülümseme beliriyor ve yerinizde duramıyorsanız aşık olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu hafta aşk gündeminizi sallayacak. Ayrıca bir tatil planı yapmak isteyeceğinizi de düşünüyorum.

Siz genelde ayakları yere sağlam basan bir tipsiniz ama bu hafta biraz ayaklarınız yerden kesiliyor.

Hafta ortası bazı finansal krizlerlerle boğuşabilirsiniz. Ayrıca sağlık konuları da gündeminize gelebilir. Ani gelişmelere açık olun…

Hafta sonunda ortak, evlilik konularını konuşuyor olabilirsiniz. Aşkta konuların bir anda buralara gelmesi sizin huzurunuzu kaçırabilir ve duygularınızı açmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte gizli aşklar da gündeminize gelebilir. Aman diyeyim!

Terazi Burcu…

Sevgili Terazi; haftaya aile, ev, gayrimenkul konularıyla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Dedenizden miras kalan bir evin tadilatı yapılacaksa bu hafta çok uygun zaman. Ya da bu gibi konularda işlerin su gibi akacağını söyleyebilirim.

Haftabaşı kariyer- aile hayatı arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Hafta ortasında; aşk çanları sizin için çalacak. Uzun zamandır biriyle yazışıyorsanız buluşmak için bu hafta ortasını seçin. Ayrıca hobilerinizle ilgili de güzel gelişmeler bekliyorum. Aynı zamanda bu süreçte ailevi ve evle ilgili konulardan dolayı harcamalarınız artabilir.

Borsada da dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Hafta sonunda; çalışma hayatı, rutinler, evcil hayvanlarınız, sağlık konuları gündeminiz gelebilir. 

Seyahatlerde bazı aksilikler gerçekleşebilir. Rezervasyonları iki-üç kere kontrol etmekte fayda var.

Akrep Burcu…

Sevgili Akrep; haftaya yakın çevre, kardeşler, yakın akrabalar konuları ile başlıyorsunuz. Telefonlar çalabilir uzak akrabalar size “nerelerdesin” diyerek sitem edebilir.

Eğitim ve seyahatlerle ilgili de yoğun bir gündeminiz olacak bu hafta. Sevgiliniz veya iş ortağınızla beraber seyahat veya eğitim alma kararı alabilirsiniz. Yalnız dikkatli olun. İletişimde ve seyahatlerde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Taşınma konusu gündeminize gelebilir. Hafta ortasında; ev, aile, gayrimenkul konularından dolayı eşinizle veya sevgilinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Hafta sonunda enerjiniz artıyor. Aşk, tatil, flört, hobi konuları gündeminize geliyor. İşle ilgili de güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

Yay Burcu…

Sevgili Yay; haftaya para ve kazançlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Ayrıca finans, gelir-gider dengenizde problemler yaşanabilir.

Hafta ortasında; yakın çevre, kardeşler, seyahat, eğitim konuları gündeminize gelecek. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda iletişim sorunları olabilir.

Hafta sonunda; evinizle, ailenizle ilgileneceksiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında şans yüzünüze gülüyor.

Oğlak Burcu…

Sevgili Oğlak; haftaya enerjiniz çok yüksek ve haftaya ateş gibi başlıyorsunuz. Tatil, aşk ve hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. İş ortağınızla krizler yaşayabilirsiniz.

Hafta ortasında; para ve kazançlarınızla ilgili yeni kararlar almanız olası. Bu hafta aşk, tatil ve hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir.

Hafta sonu; seyahat, eğitim, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz.

İletişimde kazalarına dikkat etmeniz gerekebilir. Aşk açısından şans sizinle olacak. Ayrıca finansal açıdan da rahatlayacağınız dönemine giriyorsunuz.

Kova Burcu…

Sevgili Kova; haftaya duygusal olarak içe dönerek belki biraz da yalnız hissederek başlayabilirsiniz. Yine de yüzünüzü güldürecek evle, ailenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sevgiliniz veya ortağınızla bazı sorunlar yaşamanız olası.

Hafta ortasında; kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Aile içinde duygusallıklar ve bazı aksilikler kendini gösterebilir.

Cuma günü aşk, tatil ve çocuklarla ilgili güzel gelişmeler var. Hafta sonunda para, kazançlarınız, iş hayatınız ön plana çıkıyor.

Aileniz, evinizle ilgili maddi açıdan güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Ayrıca evlilik ve ortaklıklarda şans sizinle olacak.

Balık Burcu…

Sevgili Balık; haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizle eğitim veya seyahat kararı alabilirsiniz. Yalnız dikkat edin; aşk hayatınızı ve sosyal çevrenizi de ilgilendiren bazı tuhaf ve dengesiz olaylar zinciri içinde kalabilirsiniz.

Sabrınızı ve iyi niyetinizi suistimal etmek isteyenlere karşı gözünüzü dört açın ve saf olmadığınızı onlara gösterin.

Hafta ortasında; duygusal olarak içinse kapanabilirsiniz, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Trafikte, eğitimde, seyahatte veya yakın çevrenizle iletişimde bazı aksilikler konusunda şimdiden moralinizi yüksek tutun. 

Hafta sonunda enerji biraz rahatlıyor. Kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Duygularınızı rahatlıkla çevrenizle paylaşabileceksiniz.

Çalışma hayatınızda veya sağlığınızla ilgili güzel gelişmelere hazır olun.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?