USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Bakü’de Dr. Ender Saraç’tan ‘Beden Sağlığı, Ruhun Bilgeliği’ semineri

Bakü’de Dr. Ender Saraç’tan ‘Beden Sağlığı, Ruhun Bilgeliği’ semineri
25-06-2022

Azerbaycan, Bakü

Bakü Gençlik Merkezi'nde “QEYD Sosial-Maarifləndirmə İctimai Birliyi” aktif üyelerinden oluşan bir grup, Dr. Ender Saraç, "Beden Sağlığı, Ruhun Bilgeliği" seminerine katıldı.

Seminerde, “Sağlıklı ve doğal beslenmenin sırları. Kilo kontrolü ve bağışıklık. Sevdiğimiz yiyecekler bizim için iyi mi? Bedenlerimizi tanıyalım.” gibi başlıklar yer aldı.

Seminerde, bunlara ilaveten “hareketsiz bir yaşam ve pandemik stresi eklemezsek, bağışıklık sistemimizin bir çöküş noktasına ulaştığı" vurgulandı.

Seminerde ayrıca, “Bu karmaşık süreçten sonra nasıl beslenmeliyiz? Bağışıklık sistemimizi nasıl güçlendirebiliriz? Bedenimizi ve kendimizi ne kadar iyi tanıyoruz?” şeklindeki sorulara cevaplar verilirken en sevdiğimiz yemeklerin yararları ve zararları ile akıl sağlığı hakkında da bilgiler verildi.

Gençlerin boş zamanlarının etkin organizasyonu, gençlerin gelişimi, sorunlarının çözümü ve ileriye dönük atılması gereken adımlar nedeniyle seminere katılan “QEYD Sosial-Maarifləndirmə İctimai Birliyi”nin bu tür projelere özel önem verdiği ifade edildi.

Bütün bunlar, bir kere daha Azerbaycan devletinin gençlere yönelik politikasının başarılı olduğunu göstermektedir.

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in ülkede yürüttüğü gençlik politikası, gençlerin her kesiminden kapsamlı bir gelişme sağlamaktadır.

.

Nərmin Novruzova, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?