USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Astrolojide deprem etkisi ve 1-7 Mayıs Burç yorumları

Astrolojide deprem etkisi ve 1-7 Mayıs Burç yorumları
01-05-2023

Merkür retrosu sürerken, Akrep Burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile ilişkilerimiz sarsılıyor!

Yanılgı, aldanma, hayal kırıklığı gibi etkileri yaşayacağımız riskli bir haftadayız.

Bu çerçevede 1-7 Mayıs haftası için burç yorumları ise şöyle:

Koç Burcu…

Koçları zor bir hafta bekliyor. Evde stres yaşayacaksınız. İşler kontrolden çıkabilir. Kendinize fazla yüklenmeyin. Evdeki bazı durumlar, aşk hayatınızın akışını bozabilir.

Mental sağlığınız için fitness çalışmaları iyi gelecektir. Özellikle evde negatif etkiler mümkün... Çeşitli şifa ve arınma çalışmalarından faydalanarak bu etkiden korunabilirsiniz.

Boğa Burcu…

Boğaları güzel bir hafta bekliyor. Evde güzel ve huzurlu vakit geçireceksiniz. Eşiniz ya da sevgilinizle aranızı düzeltiyorsunuz.

Bekarlar için de küçük flörtler söz konusu. Bir süredir ihtiyaç duyduklarınızı satın alarak para harcayacağınız etkiler mevcut. Borsaya yatırım yapmayı düşünebilirsiniz.

Bu hafta sağlığınıza özen göstermelisiniz. Yeme düzeninizde aşırıya kaçmayın ve bol bol su tüketin.

İkizler Burcu…

Güzellikler vadeden bir haftaya giriyorsunuz. İyi bir iş sözleşmesi yapmanız bekleniyor. Ayrıca ailenizle ilgili güzel haberler var. Size bir seyahat görünüyor.

Lüks harcamalar, otel ve seyahat harcamaları yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda her şey yolunda. Romantizm etkisi haftaya yayılıyor. Eğer sevgiliniz yoksa harika bir aday karşınıza çıkıyor.

Yengeç Burcu…

Parayla ilgili ciddi olumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi tükenmiş ve depresif hissedebilirsiniz. Kenara attığınız bir miktar para size çok yardımcı olacak. Bu durumların kısa sürede geçeceğini bilin ve kendinizi üzmeyin. Evlilikte çatırdamalar ve hayal kırıklıkları mümkün. Bu hafta dinlenmenize ve uykunuza özen gösterin.

Aslan Burcu…

Aslanlar için verimli bir hafta olacak. İş konusunda çevrenizdeki pek çok kişiyi etkileyecek başarılar görünüyor. Aşk hayatınızda inanılmaz güzel gelişmeler olabilir. Hoşlandığınız kişiyle buluşmanızı bu haftaya alabilirsiniz. Sağlığınızı tehlikeye atacak egzersizlerden kaçının. Yeme ve uyku düzeninize dikkat edin.

Başak Burcu…

İşkolik olup kendinizi yormayın. Küçük molalar vererek işlerinizi yürütmeniz çok daha iyi olacak. Bu hafta gerçek sevgiyi ve şefkati deneyimleme fırsatınız var.

Hayatınızın diğer alanları için aşk ve sevgiden güç alacaksınız. Bekarlar için de aşk yönünden şanslı bir hafta olacak. Faturalarınızla ilgili maddi sorunlar mümkün. Kendinizi stresten uzak tutun. Fırsatların işinizi kolaylaştıracağı anı bekleyerek harekete geçin.

Terazi Burcu…

Mücadele dolu bir haftaya giriyorsunuz. İş hayatınızda üstünüzde baskı hissedebilirsiniz. Bu hafta sizi kısıtlayacak bir engele takılmanız mümkün. İç güdülerinize güvenin.

Olaylara yaklaşımınızı değiştirmelisiniz. Faturalarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta evle ilgili harcamalarınız yoğun olacağı için kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için maddi zorluklar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle de aranızda gerilim var. Aşk hayatınız için büyüklerinizden tavsiye almanızı öneririm.  Bekar teraziler için aşk yönünden hoş bir hafta olacak.

Akrep Burcu…

Bu hafta duygularınızı değil mantığınızı kullanın. Kimseyi incitmeyin. Özellikle de iş hayatınızda sinirlerinize hakim olun. Yeni insanlarla tanışıp yeni dostluklar kuracaksınız.

Birdenbire yakınlaştığınız bu kişilere kolayca güvenmemelisiniz. Aşk açısından şanslı bir haftadasınız. Sevgiyi, aşkı dolu dolu yaşayacağınız anlar sizi bekliyor. Sevgilinizle küçük bir gezi planı olası. Bu olumlu havaya rağmen isteklerinizi açıkça dile getirmediğiniz takdirde ufak bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu…

Kaygı ve korkularınızı, bir süredir sizi meşgul eden sorunlarınızı bu hafta sabrınız sayesinde yeniyorsunuz. İş konusunda çok şanslı bir haftadasınız; bir verip beş almanız mümkün.

Para konusunda da rahat bir hafta geçirecek ihtiyaçlarınıza yönelik rahatça harcama yapacaksınız. Aşk konusunda da sizin için çok güzel etkiler hakim ve önemli kararlar alabilirsiniz. Uyku saatlerinizi düzene koymanız gereken bir hafta olacak.

Oğlak Burcu…

Oğlaklar için güzel bir hafta olacak. Yeni insanlarla tanışacak ve haftanın bu güzel etkilerini onlarla paylaşacaksınız. İş hayatınızda cesur davranacaksınız. Yetenek ve zekânız, üstleriniz tarafından takdir görecek.

Yatırımlarınızın karlı geri dönüşlerini alacaksınız. Sevgilinizden de destek göreceksiniz. Bekarlar aşk hayatıyla ilgili ilginç gelişmeler yaşayabilir. Sağlık açısından da çok iyi bir hafta geçireceksiniz.

Kova Burcu…

İnanılmaz bir haftaya giriyorsunuz. Bu haftanın şanslısı sizsiniz. İşinizde çok büyük başarılar elde edebilirsiniz. Birkaç güzel ve keyifli gezme görünüyor. Eğlence sektöründe para harcayabilirsiniz.

Eşinize hediye alabilirisiniz. Aşk hayatınız sorunsuz ve keyifli olacak. Kendinizi partnerinizi mutlu etmek için güçlü ve enerjik hissedeceksiniz. Sağlığınız da yerinde olacak, keyifli ve dinamik hissedeceksiniz.

Balık Burcu…

Sizi güzel ve keyifli bir hafta bekliyor. Ailenizle beraber keyifli vakit geçireceksiniz. Onlara pahalı hediyeler alabilirsiniz.  Sevgilinizle gezmeye gidebilirsiniz.

İşinizle ilgili güzel gelişmeler olabilir olumlu düşünmeye gayret göstermelisiniz. Flörtler ve yeni tanışmalar açısından şanslı etkiler hakim. Sağlık açısından çok güçlü ve enerjik hissedeceksiniz fakat sağlıksız özellikle yağlı yiyecekler yemekten kaçınmalısınız...

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RaymondSoata
RaymondSoata 12 ay önce
<b><u>Healy company</u></b> offering innovation in the world of healthcare - <u><b>Healy wave device</b></u>, which heals sicknesses at all levels - energy, mental and physical. Based on the creed of quantum physics, using progressive knowledge and developments in the sphere of psychology and physiotherapy. <u><b>Portable home doctor</b></u> who painlessly successfully treats and counteracts onset of diseases - most diverse