USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

7-14 Ağustos haftasına dair 12 Burç için ayrıntılı yorumlar

7-14 Ağustos haftasına dair 12 Burç için ayrıntılı yorumlar
07-08-2023

Venüs retrosuna ek olarak Merkür retrosuna doğru ilerken bu hafta burçlar hangi tavsiyelere uymalı?

İşte, 12 burç için 7 Ağustos - 14 Ağustos tarihleri arası astroloji haritasına göre gökyüzü yorumları…

KOÇ Burcu…

Zodyak’ın öncüsü olarak, önünüze bile bakmadan sıçramaya eğilimlisiniz.

9 Ağustos Çarşamba günü, beşinci evinizdeki bencil Aslan Güneşi, inatçı Boğa burcundaki Uranüs'ü rahatsız ederken, sıkıya geleceksiniz ve bu size zor gelebilir. 

Bir yan bakış veya küçümseme, sizin kadar güçlü biriyle çatışmaya neden olabilir. Alınmaya fazlasıyla eğilimli olsanız da suçlama oyunu oynamak yerine aynaya bakmanız akıllıca olur.

Sakin kalmaya kararlı olsanız bile, aşırı tepki vermeniz de çok fazla provokasyona sebep olmaz.

Ve birisi kasıtlı olarak sizi kışkırtmaya çalışıyorsa, daha sert bir cevap vermeden duramayacaksınız!

Saldırmadan önce, duraklayın ve nasıl bir sonuç istediğinizi düşünün. Tepkinizin şiddetinin farkında olmayabilirsiniz.

Herhangi birine isyan etmeden veya sınır koymadan önce uzun uzun düşünün. 

Ve harcamalarınıza dikkat edin.

Bu aceleci kare, anlık alışveriş dürtüsüyle gelir. Kendinizi ne kadar pervasız hissetseniz de kredi kartınızı evde bırakmanızı öneriyorum!

Hislerinizi saklamak, işinize yaramayacak.

22 Temmuz'da Venüs, Aslan'da gerilemeye başladığından beri elinizi kimseye göstermediniz; ama şimdi Güneş de bu burçta ve aşk dolu, göz alıcı beşinci evinizde parlıyor, bu yüzden duygularınızı saklamayın.

Güneş ve Venüs bu hafta sonu kavuşuma girerken, senaryo dışına çıkıp, yepyeni bir hikâye yazmayı seçebilirsiniz. Bu kozmik olay, yani Venüs'ün akşam yıldızından sabah yıldızına geçerken gökten kaybolması, yalnızca 18 ayda bir gerçekleşir.

18 Ağustos'ta gün doğumunda bir kez daha görünene kadar, durup düşünmek için altın bir fırsatınız var.

Bir atılımın eşiğindeyseniz, uzun bir oyun oynadığınızı kendinize hatırlatın ve devam edin!

Belki de hedefinize ne kadar yakın olduğunuz henüz net değildir. Yükselme noktası, sadece birkaç adım uzakta olabilir, ancak oraya ulaşmak için kontrolcülükten biraz vazgeçmeniz gerekir.

Bu hafta, çok emin olmak, sizi arzuladığınız şeye sahip olmaktan alıkoyabilir. Akışa bırakın ve hayatın size sunduklarına açık olun.

Davetlere “evet” deyin, yeni şeyler öğrenin ve sıkılsanız bile bu, daha fazlasını keşfetmek için bir işaret olsun.

BOĞA Burcu…

Bir Boğa olarak, her zaman sağlam zemine basmaya hazırsınız.

Birisi, 9 Ağustos Çarşamba günü, duygularınızı harekete geçirirken çizgiyi aşmaya çalıştığında, neyle karşı karşıya olduğunun farkında olmayabilir.

Muhteşem Aslan Güneşi, bir aydır evinizde, Aileniz ve yakın arkadaşlarınızla bağlarınızın gücünün tadını çıkarıyorsunuz.

Güneş, Çarşamba günü burcunuzdaki öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya gelecek.

Muhtemelen yakın çevrenizden biri, huzurunuzu bozabilir.

Sabırlı olmaya çalışın, ancak sınırlarınızı çok aşarlarsa ve saygısızlık ederlerse, bir cevap vermelisiniz. Fakat cevap vermeden önce, bu gergin karenin sizi oldukça düşüncesiz ve kaba yapabileceğini bilin.

Sinirlerinizi bozmamak için mümkün olduğunca kendinizin farkında olun.

Biri size tolerans geliştirmeniz gerektiğini söylemeye çalışırsa, bunu ciddiye almayın. Elbette, yöneticiniz Venüs, 22 Temmuz'da geri hareket ettiğinden beri, çok çeşitli ruh halleri deneyimlediniz; üstelik ciddi yoğunlukta. Ancak duygularınıza hak ettikleri değeri verirseniz, hassasiyetinizin bir hediye olduğunu keşfedeceksiniz.

Hafta ilerledikçe, Güneş ve Venüs, Zodyak çarkında birbirlerine biraz daha yaklaşacak ve sonunda bu hafta sonu düşük bir kavuşumda buluşacak.

Bu hizalanma, her 18 ayda bir, Venüs gökten kaybolduğunda ve akşam yıldızından sabah yıldızına geçtiğinde gerçekleşir.

18 Ağustos’ta, gün doğumundan önce Venüs yeniden ortaya çıkana kadar, içe dönüp duygu okyanusunuzu incelemek için fırsatınız var.

İKİZLER Burcu…

Duygularınızı bastırmak için çok mu çalıştınız ve bir plaj topu gibi, uçup gitmek üzereler mi?

Duygu okyanusunda yüzecek biri değilsiniz.

Aslında, olayları gerçekleştikten hemen sonra tetiklemeyi unutuyorsunuz! Ancak 9 Ağustos Çarşamba günü iletişim evinizdeki egoist Aslan Güneşi ile bilinçaltı evinizdeki Uranüs arasındaki kışkırtıcı kare altında, her zamanki hafif esintiniz şiddetli bir fırtınaya dönüşebilir.

Bu hisler akıp gitmeli, İkiz. Duygularını ne kadar uzun süre içinde tutarsan, o kadar bunaltıcı hale gelirler.

Ve Uranüs kafanızı karıştırırken, soğukkanlılığınızı korumanız pek kolay olmayacak.

Bardağı taşıran son damlayı bekleyebilir ya da bu şartlar altında mevcut sorunu gidermeye çalışabilirsiniz.

Bence bunu yapın!..

En azından yakın bir arkadaşınıza veya günlüğünüze içini dökün veya göndermeye niyetinizin olmadığı o ‘whatsapp’ mesajını yazın, taslak olarak kaydedin.

Bu seçeneklerden hiçbiri işe yaramazsa, bir kardiyo seansı veya yoga dersi, bu duyguları atmanıza yardımcı olacaktır.

YENGEÇ Burcu…

Şüphecilik ile tatlı suratlı koyunların arasında bir kurdun gizlenemeyeceğine körü körüne inanmak arasında büyük bir fark vardır.

9 Ağustos Çarşamba günü, güvenlik bilincini temsil eden ikinci evinizdeki Güneş ile on birinci evinizdeki bölücü Uranüs arasında karışıklık yaratan kare açı yüzünden birinin kötü davranışını bir kez daha mazur görmekte zorlanabilirsiniz.

Olay gerçekleştikten sonra, onların kim olduklarını göreceksiniz.

Birisi güveninize ihanet ettiğinde, onu onarmak hiç kolay değildir.

Suçlu, ilgilendiğiniz veya düzelir diye umduğunuz biri olsa bile, bu sizin için bir ders, Yengeç: Kendinize gerçekten saygı duyduğunuzda, acı veren bir ilişkiyi bitirmeye hazır olmalısınız. 

Dilediğin kadar dilek tutabilir ve bardağın dolu tarafını görebilirsin ama bu, bir narsist veya enerji vampirinin yolunu değiştirmesine neden olmaz.

Platonik biri, size olan hislerini açığa vurabilir. Bir sonraki hamle tamamen sizin. 

İşte size bir kısa sınav sorusu Yengeç:

- İstek ve ihtiyaç arasındaki farkı biliyor musun?

Yüzde 100 net değilseniz, bu haftanın gezegenleri, hızlandırılmış bir kurs sunuyor size.

Değer bilincine sahip Venüs, 22 Temmuz'dan beri Aslan'da geri gidiyor ve para, lüks ve değerle ilgili ikinci evinizi harekete geçiriyor.

Aslan Güneşi, tüm hafta boyunca Venüs'e daha da yaklaşıyor, para hareketlerinize ışık tutuyor ve zor sorular soruyor.

Bir şeyin, kesinlikle gerekli olduğunu hissettiğinizde ve bunu "hak ettiğinizde" bilinçaltınız, içinizdeki duygusal bir boşluğu doldurmaya çalışıyor olabilir.

ASLAN Burcu…

Bu hafta zorlu bir seçim yapmanız gerekebilir: 9 Ağustos Çarşamba günü ortaya çıkan beklenmedik bir iş krizi nedeniyle eğlencenizi iptal edebilirsiniz.

Yapmak istediğinizi yapma arzunuz en yüksek seviyelere çıkabilir. Ancak haftanın başlarında, provokatör Uranüs ile kariyer bölgenizde bir tartışma yaşanıyor.

Muhtemelen ofiste bu sorunun olabileceğini tahmin edemezdiniz, ama şimdi oluyor; ya sizin tarafınızdan ya da kalifiye bir iş arkadaşınızın durumu, düzgün bir şekilde ele alındığından emin olun.

Eğer bu projede sizin imzanız varsa bu sorun iki katına çıkar.

İş sorumluluklarını ortadan kaldırmak iyi bir fikir değildir ve bu çekişmenin altında, tüm eylemlerin istenmedik sonuçlara yol açacağı kesin gibidir.

Sonuç olarak: Eğer şimdi doğru seçimi yaparsanız, iş arkadaşlarınız ve üstleriniz bu zor durumda size sağlam bir destek çıkaracaktır.

Kendinizi nasıl görüyorsunuz?

Bu, bu hafta canlı bir tartışmayı ateşleyebilecek türden bir soru ve bu ay, sizin doğum gününüz olduğu için ilgi odağı olma hakkınız var!

Ayrıca, değer bilincine sahip Venüs, 22 Temmuz'da burcunuzda geri gittiğinden beri, kendinize “Sırada ne var?” diye soruyorsunuz.

Güneş, Venüs'e giderek yaklaştıkça, bu kendi kendini sorgulama, giderek daha kritik hale geliyor.

Bu hafta, güneş ve Venüs tam olarak hizalanacaklar ve her 18 ayda bir gerçeklerim bir durum olarak Venüs akşam yıldızından sabah yıldızına geçiş yaparak kavuşum oluşturacak.

18 Ağustos'ta şafakla birlikte Venüs yeniden ortaya çıkacak.

Bu, sizin için çok önemli çünkü Venüs burcunuzda geri gidiyor.

Şimdi hayatınızdaki her bir şeyi yeniden değerlendirme zamanı!

2015 yılı Ağustos ayında yaşadıklarınızı bir düşünün çünkü bu açı, 8 yılda bir yıl oluyor. O zaman yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşamanız muhtemel.  

BAŞAK Burcu…

Çalışma haftası başlarken işe koyulmaya tam olarak hazır değilseniz endişelenmeyin.

Güneş, Aslan'da ve bir ay boyunca kendi başına güçlü duyguları harekete geçirebilecek olan on ikinci evde, empati ve akışa bırakma gücünüzü azaltıyor.

Ardından Güneş, 9 Ağustos Çarşamba günü dokuzuncu evinizde Uranüs ile kafa kafaya geliyor.

Ofiste ve bir grupla sosyalleşirken, duygularınızı saklamaya alışkınsınız. Ancak Uranüs bu konumdayken, çizgilerin dışına çıkıyorsunuz ki bu o kadar da kötü bir şey olmayabilir!

Ama duygularınızı dökerken kimseyi kırmamak için, duygularınızı hissetmek ve emin olmak için bir dakikanızı ayırın.

Biriyle yüzleşmeniz gerekiyorsa, sizi içten içe yakan yoğun duyguları ifade etmek için göndermeyeceğiniz bir mesaj taslağı yazın.

Bu şekilde, daha sonra öfkeniz soğuduğunda okuyabilir ve yıkıcı bombayı atmadan, nokta atışı yaparak tatlı dille sorunu ifade edebilirsiniz.

Sözlerinin ağırlığından korktuğunuz için konuşmaktan korkuyor olabilirsiniz. Bu, taslağa yazma pratiği, bununla başa çıkmanıza yardımcı olabilir.

Acelen ne Başak?

Bu hafta, yalnızca varış noktasına odaklanmaktan vazgeç.

Tüm hafta boyunca Güneş Venüs'e yaklaştıkça, algınız o kadar açılıyor ki etrafınızdaki güzelliği güçlü olarak HİSSEDEBİLİRSİNİZ. Anı yaşayabilirsiniz.

TERAZİ Burcu…

“Sakin, soğukkanlı ve kendine hakim” Terazi’ye ne oldu?

Baş döndürücü bir hava burcu olarak, duygularınızı kontrol altında tutmayı ve yalnızca değecek biri geldiğinde kalbinizi açmayı tercih edersiniz.

Ama 9 Ağustos Çarşamba günü yuvarlanacaksınız!

Güneş, bir ay boyunca neşeli Aslan burcunda ve toplum merkezinizde asılı kalsa da, inatçı Boğa burcundaki rahatsız edici Uranüs ve hafta ortası yoğun, kıskanç sekizinci eviniz ile iki yılda olan bir kare oluşturuyor.

Sinir bozucu derecede güçlü duygular bir tsunami gibi yükselebilir ve sizi şaşırtabilir.

Bekar mısınız?

Nereye bastığınıza çok dikkat edin, yoksa içinden çıkması zor romantik bir tavşan deliğine düşebilirsiniz. (Aslında aşağıda kalmak da İSTEYEBİLİRSİNİZ.)

Bu kişiyi “friend zone”da güvenli bir şekilde tutmak daha mı iyi?

Masum bir akşam yemeği, resmi ilişki durumu gibi önemli bilgileri bile incelemeden bir hafta sonu tatiline dönüşebilir.

İlişkiniz varsa, bir iş arkadaşınızla veya bir arkadaşınızın arkadaşıyla “zararsız” bir flörtte bir mahsur yok.

Herhangi bir kuralı çiğnemeseniz bile, kalbinizden geçenleri bildiğinizden emin olun.

Bu kozmik çentik, alışılmışın dışında düşünce ve davranışlara neden olabilir.

Ee bunlar da bir sebep için varlar!

Kendinizi saklıyor musunuz?

Bu haftanın yıldız haritası, liderlik becerilerinizi sergilemenizi istiyor.

Venüs, 22 Temmuz'da Aslan'da geri hareket ettikten sonra, işbirliği bölgenizi bulanıklaştırmaya başladı, bu nedenle takımda bir yıldız olarak öne çıkmanız gerekebilir.

Güneş, tüm hafta boyunca Venüs'e yaklaşırken, insanlar kapınızı çalabilir ve sizi harekete geçmeye teşvik edebilir.

AKREP Burcu…

İş/yaşam dengesi fikriniz, eşiniz için doğrudan işkoliklikse, samimi bir konuşma yapmanız gerekir.

Neyse ki, 9 Ağustos Çarşamba gününün yıldız haritası, sizi oturup açılmaya zorlayacak.

Enerji veren Güneş, Aslan burcunda onuncu evinizdeyken, başarının tatlı kokusu karşı konulmaz. 

Akrep için ya hep ya hiçtir.

Kendinizi, bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu saracak bir tutkuya karşı koymazsınız.

Ve iş arkadaşlarınız sizi desteklediğinde, bu bir rüyanın gerçekleşmesi gibidir. ANCAK, bekar değilseniz ve flört etmeyi düşünmüyorsanız, ilişkinizin beslenmesi gibi küçük bir mesele var. 

Işıltılı Güneş, Çarşamba günü ortaklık evinizde provokatör Uranüs'e gölge düşürdüğünde, size bir ültimatom verilebilir.

İş o noktaya gelmeden önce, umarım büyük dengesizliği fark edersiniz.

İster sorunu çözmek için inisiyatif alın, ister birisi gelip çözüm için baskı yapsın, bu, bazı değişikliklerin ve tavizlerin yerinde olduğunu kabul etme haftasıdır.

Savunmaya geçmekten veya saldırmaktan kaçının ve bunun yerine güvendiğiniz bir kişinin söyleyeceklerini dinleyin.

Şimdilik onları mutlak gerçeği söylüyormuş gibi dinleyin.

Esnek davranıp, savaşınızı mantıklı bir şekilde yaparsanız, bunu başarılı bir şekilde çözebilirsiniz.

YAY Burcu…

Güneş, bir ay boyunca kendine güvenen Aslan'ın evinden geçerken, ufkunuzu genişletiyor ve tek başınıza ne kadar keşfedilmemiş bölge keşfedebileceğinizi görüyorsunuz.

Ancak 9 Ağustos Çarşamba günü Güneş, Boğa burcundaki provokatör Uranüs ve sizin metodik altıncı eviniz ile iki yılda bir meydana gelen bir kare açı yapıyor.

Süper geniş açılı kameranızdan, odak noktanızı daraltmak size hiç çekici gelmiyor. Özellikle de manzarayı sevdiğinizde! 

Öncelikle, büyük resmi kavrayın ve her şeyin ne kadar yapılabilir olduğu konusunda endişelenmeyin.

Ardından, gerçeklik filtresini kullanarak hepsini düzenleyin.

Uranüs'ün bir dönek olduğu konusunda sizi uyarmalıyım, bu yüzden siz orada yaratıcı kuantumda süzülürken, ofis arkadaşlarınız, gerçekleri göstererek kanatlarınızı kesmeye çalışabilir.

Mizah panzehirdir. Sert bir duruma çarparsanız komikliğine vurun.

Bu hafta kendinizi başka bir ikilemin eşiğinde bulabilirsiniz: Bir yanınız, hayatınızdaki insanlardan istikrar istiyor…

Ama burcunuza göre özgürlüğünüzü de istiyorsunuz!

Yeni başlayan ilişkiler için yavaşlayın ve değerlendirin. Aşk gezegeni Venüs, Aslan burcunda ve dokuzuncu evinizde geri gidiyor.

Bu hafta sonu, Güneş'le bir kavuşum yapıyor; her 18 ayda bir romantizm, güzellik ve kişisel değerlerin gezegeni, gözümüzün önünden kaybolup, akşam yıldızı döngüsünü bitirdiğinde ve bir sabah yıldızı olarak yeniden yükselmeye geçtiğinde tam bir hizalanma olacak.

Tam zamanında, aşkla ilgili idealist ilkelerinizden bazıları yok olabilir.

Ve bu kötü bir şey değil!

Bir hikâyenin erdemli olmasına inatla sarılmak, monotonluğa girmektir.

Herhangi bir kısıtlamaya istekli olmanız, hiçbir engel tanımayan Yay için bir aforozdur.

Yargılama parmağınızı başkalarına doğrultmayı bırakın!

Biraz araştırın. Tüm bunları yönlendiren altta yatan bir korku var mı?

Bağlı olmak, senin için büyük bir olay ve tek çıkış yolu bu engeli geçmek.

Uzlaşma söz konusu olduğunda, paylaşılan maceralar, bağımsızlık ve birliktelik, zamanı çekici ve mutlu bir ortam oluşturur.

Huzursuz olduğunuzda, her zaman kendi yolunuza gitmeniz gerekmiyor.

Romantik bir kaçamak planlayın, birlikte kaya tırmanışına başlayın…

VE yakınlık geliştirecek her şey.

Güneş-Venüs eşleşmesi, sizi öğretmen rolüne çekebilir.

Kendinizi belirli bir alanda uzman olarak konumlandırmak istiyorsanız, işi bildiğinizden emin olun.

Hiç kimse tüm cevapları bilmenizi beklemiyor, ancak size yöneltilecek soruları önceden tahmin etmeye çalışın.

Hazırlık, kendinize olan güveninizi artıracak.

Bilginizi sınarlarsa, dürüstçe, biraz araştırma yapacağınızı ve en kısa zamanda onlara geri döneceğinizi söyleyebilirsiniz.

OĞLAK Burcu…

Bu hafta maceraya hazır, istekli olacaksınız.

Güneş, bir ay boyunca samimiyet ve yoğunlukla ilgili sekizinci evinizde gezinirken, diğer fiziksel duyumların yanı sıra kalbinizin daha hızlı attığını hissedebilirsiniz.

Yalnızsanız çekici adaylara bakıyor olacaksınız.

9 Ağustos Çarşamba günü Güneş, cilveli, tutkulu beşinci evinizde Uranüs ile kılıçları çaprazladığında dikkatli olun.

Bağlılık fobisi olan bir kişiyle koşulsuz bir kaçamağın yakın ve kalıcı bir ilişkiden daha önemli olup olmadığına karar vermeniz gerekebilir.

Elbette, ikisini birleştirmek ideal olacaktır, ancak muhtemelen bir öyle bir böyle seçeneklerle uğraşıyorsunuzdur.

Halihazırda bir partneriniz varsa ve başıboş kalmaya meyilliyseniz, bunun hafta sonundan sonra nasıl sonuçlanacağını hayal edin.

Onun güvenine ihanet ederseniz, bağı onaramayabilirsiniz.

Hileli soru:

- Aşk ve şehvet arasındaki fark nedir?

22 Temmuz'da Venüs, geri hareket etmeye başladığından beri hangisinin hangisi olduğunu söylemek sizin için zor.

Ve işleri daha da karmaşık hale getirmek için, aşk gezegeni Aslan'dan, sekizinci evinize geri dönüyor.

Aynı gün Venüs'ün “U dönüşü” yaptığı gerçeğinden bahsetmiyorum bile, dramatik Güneş de Aslan'a geçti.

Duygularının aşırı yoğun olmasına şaşmamalı! 

Yalnız bir saniye, yakınlık için can atıyorsun ve sonra, başını alıp uzaklara kaçmak istiyorsun.

Uygulanabilir bir plan çıkarma konusunda uzmansınız, ancak bu duygusal muamma, yönünüzü kaybetmenize neden oluyor.

Peki kendine saygısı olan herhangi bir Oğlak ne yapabilir?

Frene basın ve durun!

İşlerin nereye gittiğini yorumlamaya çalışmayın!

İnsanları etiketlemeyi ve kategorilere koymayı bırakın!

Nihai ruh eşinizin kim olduğuna karar vermek için “pause”a basın.

Bu hafta sonu, Güneş ve Venüs kavuşumu var; bu, her 18 ayda bir, aşk ve güzellik gezegeninin bir akşam yıldızından sabah yıldızına dönüşürken kısa bir süreliğine gece gökyüzünden kaybolduğu bir an.

18 Ağustos'ta yeniden ortaya çıkana kadar günleri sayarken, her şeye anlam vermeye ara verin.

KOVA Burcu…

Kemerini bağla, Kova!

Önemli bir ilişki, bu hafta aniden bir türbülans yaşayabilir.

Güneş, karşıt Aslan burcunuzu ve ortaklıklarla ilgili yedinci evinizi aydınlatıyor.

Ancak 9 Ağustos Çarşamba günü, yönetici gezegeniniz olan serseri Uranüs, dördüncü evinizde onu büküyor ve cömert Güneş ile ters bir açı yapıyor.

Bu, hayatınızdaki iki ‘VIP'nin birbiriyle zıtlaşan/ yarışan taleplerde bulunmasıyla sonuçlanabilir.

Ya da belki bir aile üyesi veya eşiniz, yakın olduğunuz başka birine karşı kötü niyetli davranabilir.

Büyük resme bakan bir burç olarak, dramadan kaçma eğilimindesiniz.

Bu yüzden insanların duygu okyanuslarında kıyıya kürek çekmesini isteyebilirsiniz. Ancak bu, karşı tarafa huysuz çocuklar gibi davranmalarının sizin için sorun olmadığı sinyalini gönderebilir.

Kendinize neden onlarla yüzleşmek istemediğinizi sorun ve onların mantıksız isteklerini reddedin.

Tepkilerinin senin yüzünden olmadığını bilecek kadar akıllısın.

Olgun ilişkilerde insanlar iletişim kurmayı ve müzakere etmeyi öğrenirler.

Ve sonuçtan hoşlanmadıklarında bile, tüm bunların kapsayıcı noktasını kavrarlar.

Bu düzeyde etkileşim kuramayacağınız biriyle uğraşıyorsanız, bu ilişkiden ne elde ettiğinizi sorgulamanız gerekebilir.

Söylenmesi gerekenleri söylediğinizde, bu herkes için sarsıcı olabilir!

BALIK Burcu…

Sevgili Balıklar, iyi kalpliliğiniz genellikle iletişiminizi renklendirir, ancak 9 Ağustos Çarşamba günü değişken gökyüzü sizi bir tükenmenin eşiğine getirebilir.

Verimlilik ve organizasyonla ilgili altıncı evinizdeki dramatik Aslan Güneşi ile iletişim evinizdeki yıkıcı Uranüs arasındaki stresli bir kare, devrelerinizi aşırı yükleyebilir ve çarpılıp yanmanıza neden olabilir.

Uyarı işaretlerini tanıyın ve gerilimi yavaşlatın.

Birden çok işe koşmayı ve size ait olmayan yangınları söndürmeyi bırakın.

Bol miktarda enerjiniz var ve durumu kontrol altına almak istiyorsunuz.

Ama gerçekçi bir şekilde değerlendiriyor musunuz?

Öncelik listenizde hangi görevleri ön planda olduğunu, hangilerini dışarıdan yardımla halledebileceğinizi bulmaya başlayın.

Veya işte yeni bir konsept:

- Hangisini tamamen unutabilirsiniz?

Bu aşırı meşguliyet içinde, kendi rolünüze odaklanmayı deneyin.

Kanıtlayacak bir şeyin olduğunu mu düşünüyorsun Balık?

Durum buysa, tekrar düşün! 

Bazı işlerin teslim tarihlerini yeniden müzakere etmekten ve kendinizi sıradan bir ölümlü olarak göstermekten korkmayın.

Süper kahramanı oynamakta ısrar edersen, tükenmişliğe doğru gidiyorsun demektir.

Yapabildiğin kadar çok şey yap, yapabildiğin kadarını iyi yap; ardından, tükenmek üzereyken, frenlere dokun.

İlk olarak da kalbinin ısınmadığı bir görevi başkasına devret!

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

 

 

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?