USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

31 Temmuz - 6 Ağustos burç yorumları… İşbirlikçi Dolunayla neler olur!

31 Temmuz - 6 Ağustos burç yorumları… İşbirlikçi Dolunayla neler olur!
30-07-2023

31 Temmuz - 6 Ağustos haftası…

Merhaba.. Astrolojide bu haftaki duruma bakalım yine her hafta olduğu gibi... Gökyüzü okumaları kime ne söyler; İşte 31 Temmuz - 6 Ağustos haftasındaki işaretler... 

Salı günü Kova burcundaki dolunay, işbirlikçi zaferler getiriyor.

Kazanmak için takım olun!

1 Ağustos Salı günü, 2023 yılının tek Kova burcu dolunayı, işbirliklerini uçuşa geçiriyor.

Bir topluluk projeniz güçlü bir etki yapabilir.

Benzer düşünen ruhları arayın ve farklı insanları bir araya getirin, sonra ortak bir amaç için kafaları birleştirin.

Seçkin bir ekibin parçası mısınız?

İlerleyen iki hafta boyunca, büyük bir zaferi birlikte kutluyor olabilirsiniz.

Ortak misyonları halka duyurmak için çaba sarf edin.

Destekçilerin ortaya çıkması muhtemeldir veya yeteneklerinizi sergilemek için davet edilebilirsiniz.

Pazar günü Güneş-Jüpiter karesi altında egonuz size düşman olacak.

Güneş ve ukala Jüpiter, insanların kendi önem duygusunu şişirebilir.

Herkes her konuda en iyisini bilir ve kimse başkalarını dinlemek istemez.

Bu süreç, bir otorite figürlerinden onay almak için uygun değildir. Bir taktik olarak onlara kendi fikirleri olduğunu düşündürün!

Şimdi bakalım burçlarda durum nasıl;

KOÇ BURCU…

1 Ağustos Salı günü kutlama yapmaya hazır olun!

Bugün, yılda sadece bir kez gerçekleşen Kova burcu dolunayı var. Bu dolunay, bir kilometre taşı için işbirliğine işaret ediyor.

Eğer gerçekten tükenmiş değilsen, önümüzdeki iki hafta başarılacak işleriniz var. Bu süreç, kolektif dehanın devam etmesi için uygun bir dönem olacak.

Eğer bir girişim üzerinde tek başına çalışıyorsan, Salı günü gerçekleşecek olan dolunay, sana daha fazla insanla çalışman için ilham verebilir.

Rüya takımını bir araya getir ya da uygun adaylar yoksa ciddi bir arayışa başla. Ancak insanların değerlerinden ve çalışma etiğinden emin ol; aksi takdirde, bu konular ileride acı verici anlaşmazlıklara dönüşebilir ve belki de gruptan ayrılman gerekebilir.

Eğer ayrılmayı seçersen, bunu sevgiyle yap. Ayrılma süreci belki acı verici olabilir (ya da başarısızlık hissi uyandırabilir), ancak vaktini boşa harcamaktan çok daha önemli işlerin var.

Hafta sonu, Barbie-pembesi Chanel çantaların hayallerini kurarken harcama dürtünü dizginlemen gerek!

6 Ağustos Pazar günü, Boğa burcundaki Jüpiter ile lüks seven ikinci evin Güneş tarafından zor bir açıya gelecek. Bu sıkı cebelleşme döneminde, kendini kontrol etmekte zorlanabilirsin.

Eğer bütçen uygunsa, yaz tatili veya ev kirası gibi daha önemli masraflardan çalmayacaksan ve gerçekten istediğin bir şeyse, o zaman kendini şımartabilirsin. Ancak duygusal bir boşluğu doldurmaya çalışıyorsan, kendini tut.

Bu da şu soruyu akla getiriyor: Peki ne yapabilir? Güneş güzellik ve romantizm alanında yolculuk yaparken, muhtemelen aşk konusunda bir eksiklik hissediyorsun; ki tabii ki aşk, özsevgiyle başlar.

Bu yüzden kendine, uzun vadede sana yarayacak şekilde kendine iyi bak.

Uzun süreli bir ilişkide misin? Öfke anında duygularını sevgiline yöneltmemeye dikkat et. Venüs retrosu tamamlanana kadar o sinirlendiğin konuyu dondur.

Bekarsan nasıl bir partner çağırmak istediğini ve neyi asla istemediğini netleştir ve “yeterince iyi” biriyle tanıştığında kararsız kalma.

BOĞA BURCU…

Güçlen, Boğa!

2023'ün Kova burcundaki tek dolunayı, kariyeriniz için hak ettiğiniz gelişmeleri getirebilir.

Eğer son altı ay boyunca özenle çalıştıysanız, çabalarınız büyük ödül getirebilir. Ya da eğer tek başına çalışmak için sabırsızlanıyorsanız, hayalinizdeki projenizi başlatabilirsiniz.

Bazı Boğalar, işleri için topluluklar önünde takdir edilebilirler.

Gelecek iki haftayı pazarlama ve tanıtım için kullanın. Ya da üst düzey yöneticilerden bir toplantı talep edin, böylece yaptıklarınızı onlara anlatabilirsiniz.

Eğer kendi işinizin patronuysanız, üst düzey müşterilere ulaşın ve işten sonra eski usül bir buluşma ayarlayın.

Tek bir şart var: İşi almak için alışılmadık yöntemlere başvurmanız gerekebilir, ancak agresif yaklaşımlardan kaçının.

Dolunay sürprizler getirebildiği için, aniden ortaya çıkabilecek zor bir göreve atlamaya hazır olun.

Eğer büyük bir para getirmezse, paha biçilemez deneyim, kazandırabilir mi?

Doğrudan güçlü kişilerle iletişim kurabilir misiniz? Evet veya hayır demeden önce geniş çerçevede düşünün.

Yönetici gezegeniniz Venüs, 22 Temmuz'dan 3 Eylül'e kadar retro hareket ediyor.

Son zamanlarda performans düşüklüğü yaşıyorsanız, retro bu durumu açıklayabilir. Gerçek şu ki, yanınızda duygusal ve duyarlı tipleri istiyorsunuz çünkü zor zamanlarda onlar dünyadaki en iyi müttefikleriniz.

İKİZLER BURCU…

Salı günü, Kova burcundaki dolunay, seyahat ve girişimcilikle ilgili dokuzuncu evinizi aydınlatıyor, bu da gezme isteğinizi güçlendirebilir.

Bu dolunay altında, önümüzdeki günlerde uzun mesafeli ilişkiler şekil alabilir. Belki de bu, seyahat planları yapmak için ihtiyacınız olan bahane olabilir veya işbirliği yapmak için teşvik edici olabilir.

Özellikle yazarsanız, eserlerinizi yayımlayabilir, muhteşem bir ajansa ulaşabilir veya adınızı edebi dünyada duyurmak için müthiş bir yol bulabilirsiniz.

9. ev aynı zamanda eğitimi yönetir: Bazı İkizler, öğrenci olarak ya da öğretmen olarak tekrar okula dönme fırsatı bulabilirler.

Öğrendiğiniz ve ustalaştığınız her şeyi birleştirerek eşsiz benzersiz altı haftalık bir eğitim planı oluşturabilir misiniz? Hangi tarafta olursanız olun, bu tarz bir eğitim, duygusal ve ruhsal olarak büyümenize yardımcı olacaktır.

Hafta sonu Güneş-Jüpiter birleşimi altında, bir konuşma yapmak veya da bir tartışmada karşı tarafın perspektifini dinlemek ihtiyaç olabilir.

Tarafsız bir geri bildirime ihtiyacınız varsa değer verdiğiniz ve güvendiğiniz bir arkadaşınıza danışın.

Hayal gücünüzün yüz farklı yöne gitmesini önlemek için bir proje planı yapın. Geriye doğru planlayın: Bitiş çizgisinden başlayıp geriye doğru çalışıyormuş gibi düşünün.

YENGEÇ BURCU…

Bu Salı günü, 1 Ağustos'ta çekim yasası, sizin lehinize güçlü bir şekilde işliyor, bu yüzden hangi şeyleri ve KİMleri çekmek istediğiniz konusunda net olun.

Bu etkileyici enerji, yılın tek Kova burcu dolunayının sekizinci evinizi sarsması sayesinde meydana geliyor.

İlişki durumunuz ne olursa olsun, bu dolunay ışığında çektiğiniz kişilere şaşıracaksınız.

Meydan okumayı seven biri, sizi ele geçirecek ve siz de ilgi görmeyi (ve birazcık kedi-fare oynamayı) hoş karşılıyorsunuz. Fakat kendinizi o kadar kaptırmayın ve yakalanmaya izin vermeyin.

Direksiyonda siz olacaksınız ve dayanıp dayanmamaya siz karar vereceksiniz. Bu dolunay, zamanın testine dayanan derin ve içten bir ilişkinin yolu açılabilir.

Sekizinci ev, zenginliği yönettiği için, bu dolunay bir yatırımdan, bir mülk satışından veya bir komisyondan büyük bir ödeme getirebilir.

Önümüzdeki iki hafta boyunca, yaşantınızın bir alanında radikal bir değişiklik yapmak için ilham alacaksınız.

Gerçek değişimi görmek istiyorsanız, her şeyi riske atma yaklaşımını benimseyin. Ancak şunu unutmayın: İstediğiniz sonuçları görmek için bazı zararlı alışkanlıklardan vazgeçmeniz gerekecek.

ASLAN BURCU…

Eğer bir anlaşma imzalamayı düşünüyorsanız, 1 Ağustos Salı gününü atlamayın.

Yılın tek Kova burcu dolunayı, yedinci evinizi aydınlatıyor ve bir ortaklık ya da aşk ilişkisi resmiyet kazanabilir.

Önümüzdeki iki hafta boyunca, ortaklıkları/ ikili ilişkileri güçlendirmek ve kesinleştirmek için neleri görüşmek gerektiğini belirleyin.

Diğer taraftan, bir ayrılığın eşiğinde duruyorsanız, bu dolunay size netlik ve cesaret verebilir ve bir kez ve herkes için sonsuza dek yollarınızı ayırmanıza yardımcı olabilir.

Elbette, veda etmek hiç kolay değildir, ancak bu ilişkinin düzelme ihtimali olmadığına (ve sizi mutlu etme ihtimali olmadığına) eminseniz, herkese bir iyilik yapın ve ilişkiyi kesin. Eğer karar veremiyorsanız, bir süreliğine, yollarınızı ayırmayı düşünün.

Bir sözleşmeyi imzalamak veya önemli bir karar vermek konusunda kararsız kaldıysanız, Venüs'ün retrosunu kullanarak gerekli tüm ön çalışmaları ve araştırmaları yaparak netleşin.

Size sunulan gerçekleri gördükten sonra, birlikte ilerlemeye devam etmeniz mi, yoksa yollarınıza ayrılmanız mı gerektiğini daha kolay göreceksiniz.

Hafta sonuna doğru, önemli görevlerin altında biraz ezilmiş hissedebilirsiniz. Ancak farklı yaşam alanlarını ve belirli görevleri ve projeleri birbirinden ayırabilirseniz, bu dağları yönetilebilir birkaç tepeciğe indirgeyebilirsiniz.

Pazar günü, Güneş'in Jüpiter ile kozmik bir çatışması var, sinirleriniz gerilmiş olabilir. İşe biraz daha geç başlayabilir, sabah yoga yapabilir veya biraz daha uzun uyuyabilirsiniz.

Doğayla veya meditasyonla küçük molalar planlayın. Bunu zaman kaybı olarak düşünmeyin. Aksine, sakin olduğunuzda, sinirli bir şekilde etrafta koşturduğunuz zamanlardan çok daha verimli oluyorsunuz.

BAŞAK BURCU…

Kendine iyi bakmak bir lüks değil, ancak bu Salı günü, 1 Ağustos'ta, kesinlikle bir gereklilik.

Bu gün, yılın tek Kova burcu dolunayı altıncı evinize, yani sağlıklı rutinleri evine ışınlar yollayarak, eski sağlıklı düzeninize geri dönmenizi teşvik edecek.

İşin püf noktası, egzersizi eğlenceli hale getirecek yollar bulmaktır, mesela kardiyoyu dans pistinde yapabilirsiniz. Veya kendinize bir spor arkadaşı edinebilirsiniz. En iyi arkadaşlarınızın yanınızdaki minderlerde olacaklarını bildiğinizde, gün doğumunda bile yoga dersine kendinizi sürüklemek çok daha kolay olacak.

Dolunaylar gerçekleşmeleri getirir, bu yüzden son altı ay boyunca bedeninizi kutsal bir tapınak gibi muamele ettiyseniz, nihayet sonuçları hissedebilir ve görebilirsiniz.

Altıncı ev, günlük çalışmalarınızı yönettiği için, bu dolunay heyecan verici bir kariyer fırsatını sizin yolunuza getirebilir, ancak imza atmadan önce şartları iyi okuyun.

Yükselmek, özgürlükten fedakârlık yapmanızı gerektirebilir. Ve bunun değip değmeyeceğine ancak siz karar verebilirsiniz.

Yeni bir iş mi arıyorsunuz? Ağınızdaki insanlarla fırsatlar hakkında iletişime geçin. Kova burcu dolunayı, iletişim alanını güçlendirecektir.

Hayat, zorluklar getirebilir ancak onları görmek için yavaşlarsanız, sorun yaşamazsınız.

Bu Pazar günü, dokuzuncu evinizdeki Jüpiter, hayal gücü bölgenizdeki Güneş ile karşı karşıya gelecek. Bu, yakın geleceğiniz için inanılmaz planları tetikleyebilir, ancak aşırıya kaçmamak ve gerçeklikten uzaklaşmamaya dikkat etmelisiniz.

TERAZİ BURCU…

Eğer aşk tanrısı Eros'un, sizin yanınızda olduğuna dair hala kanıt arıyorsanız, o kanıt bu Salı günü, 1 Ağustos'ta gelecek.

Dolunay, Kova burcunda ve romantik beşinci evinizde ve şimdiye kadar kaynayan çekimin bir aşk iksirine dönüşebileceğini gösteriyor. Çekim sonucu ne olursa olsun, arzularınıza nihayet açıklık getirmek büyük bir rahatlama sağlayacak.

Bu dolunay, çift olan Terazi burçları için de tutkulu duyguları alevlendirecek. Ancak öncesinde biraz dram olabilir.

Bu verimli dolunayda evlilik, çocuklar ve özel şartlar gibi konular gündeme gelebilir. Bazı Teraziler, aşkı beklemek yerine tek başına ebeveynlik seçeneğini bile araştırabilir.

Başka bir olasılıkla ilham yaratıcı bir fikirle de gelebilir. Şarkı yazmaya, resim yapmaya, mücevher tasarlamaya yönelebilirsiniz.

Sizi çağıran ne varsa kendinizi ona kaptırın.

Kova burcunun bu dolunayda rehberlik etmesiyle eserlerinizi satmanız bile mümkün.

Spot ışığına çıkmaya hazır olun: Dolunayı takip eden iki hafta boyunca hak ettiğiniz şöhreti yakalayabilirsiniz. Ancak keşfedilmeyi beklemeyin. Kendi başınıza hareket edin ve kendinizi tanıtın!

AKREP BURCU…

Yuvanız ne kadar huzurlu?

Bu Salı günü, 1 Ağustos'ta Kova burcu dolunayı, dördüncü evinizde perdeleri aralayarak incelenmesi gereken her şeyi ortaya çıkarıyor.

İleride sabırsızlıkla bekleyeceğiniz duygusal anlar kesinlikle olacak, ancak bu dolunay, ilişkilerdeki çatlakları vurgulayabilir ve size bazı duygusal çatışmalarla yüzleşme zorunluluğu getirebilir.

İyi haber şu ki, uzun süredir devam eden bir aile anlaşmazlığında veya arkadaş çatışmasında sonuca ulaşabilirsiniz. Bunun üzerini örtmeyi unutun.

Zorlu konuşmalar şimdi kaçınılmazdır, özellikle de geri hareket eden Venüs döneminde.

Birlikte yaşayan çiftler, sorumlulukları paylaşmak için daha iyi bir yol bulmanız gerekebilir; faturalardan bulaşıklara kadar.

Kova burcu dolunayı, toplumsal paylaşıma dayalı olduğundan, misafirperverlik becerileriniz iyi bir şekilde kullanılabilir. Zarif bir akşam yemeği düzenlemek size iyi gelecektir. Arkadaşlarınıza şık kıyafetler giymelerini rica edin ve yazın en tatlı anlarından biri olacağını söyleyin.

Taşınmayı mı düşünüyorsunuz?

Bu dolunay, bazı değişikliklere yol açabilir, belki de bir kira sözleşmesini feshetmek gibi. Ev arıyorsanız, mükemmel alıcıyı veya satıcıyı bulabilirsiniz, ancak umduğunuzdan biraz daha fazla pazarlık yapmanız gerekebilir. İnatçılığı abartıp fırsatı kaçırmayın!

YAY BURCU…

Haykıracak bir mesajınız var mı?

Bu Salı günü, 1 Ağustos'ta popülerlik arttıran Kova burcu dolunayı, ifadeci üçüncü evinizi aydınlatarak megafonunuzun sesini yükseltmenizi sağlayacak.

Önümüzdeki iki hafta boyunca (bir dolunay için en yüksek yaratma zamanı), nasıl iletişim kurduğunuz ve diğerleriyle bağlantı kurduğunuz, heyecan verici bir şekilde değişecek.

Sesinizin kabul edildiği yeni bir platform bulabilirsiniz.

Yazarlar veya medya uzmanları için, bu dolunay, çalışmalarınıza popülerlik getirebilir. Belki bir anı kitabı yazmak için ilham alırsınız veya sonunda ‘podcast'inize başlayabilirsiniz!

Eğer bir işbirliği deniyorsanız, ortak girişime dönüşebilir.

İnisiyatif alırsanız, size eşlik edecek bir ruh ikiziyle de tanışabilirsiniz.

Dikkat! Bu kişi, zaten sosyal çevrenizde yer almış olabilir; yakın bir arkadaş, kardeş veya favori iş arkadaşınız olabilir.

Bu dolunay, bir ortaklığın maksimum potansiyeline ulaşmasına yardımcı olabilir -ve siz de harekete geçmeye- hazır hissedebilirsiniz.

Bu ilişkiden ne elde ettiğinizi kabul edin, ancak son kullanma tarihinden sonra buna bağlı kalmayın.

Her şey sonsuza kadar sürmek için değil. Yollarınız tekrar kesişebilir, ancak şu anda ayrı yollar izlenmesi gerektiğini hissediyorsanız, kabul edin. Ayrılma zamanını bilmek bilgeliktir.

Güneş'in Aslan burcunda ve dokuzuncu evinizde bulunmasıyla, kendinize yabancı olan insanlar ve durumlara ilgi duyarsınız. Ancak 6 Ağustos Pazar günü, Güneş, disiplinli altıncı evinizde ilerleyen Jüpiter ile gerilimli bir kare yapıyor.

Birilerini kırabilecek bir şey söylemeden önce araştırmanızı iyi yapın.

OĞLAK BURCU…

Kova burcundaki dolunay 1 Ağustos Salı günü ikinci eviniz olan finans evinize sağanak yağmur getirecek gibi görünüyor!

Finansal durumunuzu netleştirmek her zaman önemli bir tema olmuştur, sadece banka bakiyeniz açısından değil, aynı zamanda ruhunuza gerçekten tatmin sağlayacak işi bulma konusunda da.

Yeni bir iş, unvan veya maaş artışı mı arıyorsunuz?

Hemen özgeçmişinizi ve ‘LinkedIn’ profilinizi güncelleyin. Bu dolunayı takip eden iki hafta boyunca, yeni bir işe veya müşteriye sahip olabilir veya son altı ay gösterdiğiniz çabalar için takdir edilebilirsiniz.

Eğer kutlayacak için bir zaferiniz varsa, bunu kapsamlı bir şekilde yapın ve size yol boyunca yardımcı olan herkese teşekkür etmeyi unutmayın.

Dolunayın Kova burcunda olması, topluluk girişimlerinin burcu olması nedeniyle, hayatı daha ekonomik hale getirmek için kaynakları birleştirebileceğiniz yollar gösterir.

Eğer harcama yapacak birikiminiz varsa, temel ihtiyaçların ötesinde düşünün.

Belki birkaç güvenilir kişi, birlikte bir yatırıma girmek isteyebilirsiniz... Bir ‘CEO’ gibi düşünün. Bu, Oğlak tarzıdır!

KOVA BURCU…

Harika bir kıyafet seç!

Bu Salı günü, 1 Ağustos, yılın tek Kova burcu dolunayı gökyüzünü sarsabilir ve haftanın ve belki de yazın en parlak günü olabilir.

Sadece resmi olarak parlamak için doğru gününüz değil, aynı zamanda tutku dolu projelerinizden biri bir dönüm noktasına ulaşabilir ve sizi insanların önüne çıkarabilir. Ya da mükemmel ilahi ilhamla bir solo girişime başlama zamanı olabilir.

Yaratıcılık sizi çağırdığında anında tepki verebilecek durumda olmanız gerekecek, bu yüzden deha fikrinizi geliştirmenize engel olacak ne varsa erteleyin.

Eğer cesur hissetmiyorsanız, farklı bir ortam deneyin.

Her türlü yenilik, Kova burcu ruhuna iyi gelir. Şimdi ihtiyacınız olan büyük ve bağımsız bir macera. Flört edebileceğiniz ve yeni manzaralara dalabileceğiniz bir macera.

Belki başka bir şehirdeki arkadaşınıza spontane bir ziyaret yapabilirsiniz. Yapmanız gereken şeyi yapın!

Bu hafta sonu ilişkiler gözlem altına alınıyor, ancak bir teleskopla incelemek daha iyi olabilir.

6 Ağustos Pazar günü, dördüncü evinizdeki büyük resmi temsil eden Jüpiter, dinamik ikili bölgenizdeki Güneş ile çatışıyor ve sizi sır saklamak ile çok açık ve savunmasız olmak arasında seçim yapmaya zorluyor.

BALIK BURCU…

Bu Salı günü, 1 Ağustos'ta, yılın tek Kova burcu dolunayı sizin için şahane bir anlam ifade edecek!

Bu dolunay, hayal gücünüzü canlandıracak ve romantik bir ilişkiniz varsa fanteziyle dolu on ikinci evinizi (a.k.a "Balık evi") elektrikleyecek.

Enerjinizi yaratıcı bir projeye yönlendirebilir veya güvenebileceğiniz bir romantik partneriniz varsa, birlikte hayallerinizi gerçekleştirmek için planlama yapabilirsiniz. Ancak önemli bir durum raydan çıkmışsa, bırakmaya karar verebilirsiniz.

Bir projeye ya da bir kişiye veda etmek hiç kolay değildir. Ancak bu sizi tüketiyor veya mutluluğunuzu ertelemenize neden oluyorsa, gerçekten tutunmaya değmez.

Duruma nesnel bir şekilde bakabilirseniz, her şey ÇOK farklı görünmeye başlayabilir.

Bir arabulucu, mentor veya terapist gibi tarafsız birinden taraftan tavsiye (ve destek) isteyin.

22 Temmuz'dan 3 Eylül'e kadar geri hareket eden Venüs ile, en azından sizin için en önemli olan konuda odaklanmak için ekstra bir alan almak isteyebilirsiniz.

Bir ilişkiyi bırakmaya hazır değilseniz, onu hatırlatan eşyalardan kurtulun.

Arabanız veya ofisiniz bir ikinci el dükkânına dönüşmeye başlamışsa, bu dolunay, büyük bir düzenleme görevini teşvik edebilir. Gereksiz olanları atın ve kaosu düzene sokun.

6 Ağustos Pazar günü, kendinden emin Güneş, iletişim merkezinizdeki Jüpiter ile bir kare yapacak.

Gerçekleri değiştirmeye çalışmak yerine, ‘motto'nuz; “Bu konuda size daha sonra açıklama yapacağım” şeklinde olsun.

İyi niyetli olsanız da bu kare, insanları memnun etme içgüdülerinizi tetikleyerek kendi çıkarlarınıza uygun olmayan bir şey yapmanıza sebebiyet verebilir.

Cazip teklifleri geri çevirmek zorunda değilsiniz; sadece taahhüt etmeden önce onları değerlendirmek için yeterli zaman ayırın.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Sheilahah
Sheilahah 9 ay önce
Компания РедМетСплав — один из ведущих дистрибьюторов редких металлов, таких как вольфрам и молибден, и изделий из них. Существующие запасы металлов редкоземельных групп и современное оборудование дают нам возможность выполнения заказов и требований любой сложности и о