USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

3-9 Temmuz süper dolunay haftasında hangi burcu neler bekliyor

3-9 Temmuz süper dolunay haftasında hangi burcu neler bekliyor
02-07-2023

Sevgili Astroloji Takipçileri…

3 Temmuz'dan 9 Temmuz'a kadar olan süreçte, hedeflerimizi takip etme eğiliminde olacağız, ancak hırslarımızı yumuşak başlılıkla dengelemeniz önemli. Başımızı dik tutup aynı zamanda alçakgönüllü olmaya devam etmeliyiz.

3 Temmuz Pazartesi günü, Oğlak burcundaki dolunay ile oturun ve bir yarıyıl değerlendirmesi yapın. Yılbaşında aldığınız kararlarınızı kontrol edin! 2023 ilerleme raporu nasıl?

İyi giden şeyleri belirleyin ve imkansız bir görev olduğu ortaya çıkanları hedefler listesinden çıkartın. Bu yarıyıl değerlendirmesi, stratejinizi yeniden düzenlemeniz ve gerektiğinde farklı kilometre taşları belirlemeniz için mükemmel bir zamandır.

Oğlak, hırslı ve başarı odaklı bir burçtur, 2023 yılında şimdiye kadar elde ettiğiniz tüm başarıları kutlamayı unutmayın.

Kimse bir kahraman olduğu için madalya almasa da ilerlemenizi kabul edin ve büyümenizde rol oynamış olan insanlara teşekkür edin.

Şimdi, daha büyük bir hedefe hazır mısınız?

Genişletici Jüpiter, dolunayı yumrukluyor ve bu da vizyonunuzu genişletmenize yardımcı olacaktır. Ancak büyük fikirleri yazıya dökün!

Ay, Merkür ile karşıt konumda olduğunda, hafızanıza güvenmeniz yeterli gelmez.

Pazar günü, Merkür'ün sınırları bulanıklaştıran Neptün ile uyumlu bir açıyla buluşması nedeniyle enerji alanınızı korumanız önem kazanacak.

İletişimci Merkür ve psişik Neptün'ün yaratıcı ve şefkatli birleşimi altında, empati duygusu o kadar güçlenir ki neredeyse hepimiz psişik güçlere sahip gibi hissedeceğiz.

Bugün kesin sınır koymak kolay olmasa da, sonunda birinin size tam anlamıyla kulak verdiğini ve sizi tam olarak anladığını düşünebilirsiniz.

Bu süreç, uzun süredir ilişkinizi zorlayan bir sorunu çözmenin yolunu da gösterebilir. Yaratıcı ve spiritüel uğraşlar için destekli enerjiler var.

Serbest yazı, meditasyon veya imajinasyon gibi yöntemlere başvurun. Ancak Pazar günü Koç burcundaki çeyrek aya hazır olun.

Sadece konuşmak yeterli olmayacak. (Ve çaresiz biri gibi davranmak da yeterli olmayacak.).

Destek istiyorsanız, insanları rahatsızlık ve stres noktasına getirmeden ilgi uyandırın.

Bir sorun ortaya çıksa bile, ses tonunuzu ayarlayın ve ikna edici ve kendinden emin bir şekilde konuşun. En önemlisi, yapıcı bir tutumla konuşmaya oturun.

İnsanlar özellikle rekabetçi ve iddialı Koç burcu sahada olduğunda kazanan takımın bir parçası olmak isterler!

Gelelim burçlara…

KOÇ BURCU…

Haydi yukarı! (Gözü kara Koçların favori yönü.) Bu Pazartesi, dolunay, Oğlak burcunda ve başarı evinize motivasyonu yüksek bir enerji gönderiyor. Geçtiğimiz altı ay boyunca, yani 23 Aralık'taki Oğlak yeni ayından bu yana, çalıştığınız hedefler, bu önümüzdeki iki hafta içinde nihai noktaya ulaşıp, çözüme kavuşuyor.

Eğer bitiş çizgisine yakınsanız, bitiş için bu hafta iki kat çaba gösterin. Desteğe mi ihtiyacınız var? Bu dolunayda destek istemeniz durumunda, gereken desteği almanız kaçınılmaz olacak.

Onuncu eviniz kamusal yönünüz olduğundan, çabalarınızı kendinize saklamayın. Stratejik bir şekilde kendinizi tanıtın.

Biraz sosyalleşerek, size çıkarlarınızı ilerletmede yardımcı olacak doğru kişinin dikkatini çekin.

Projenizi nasıl tanıtacağınıza dair bir fikriniz yoksa haberleri sunma veya doğru kitleye yönelik bir sosyal medya kampanyası tasarlama konusunda bilgili bir arkadaştan tavsiye isteyin.

Fikri mülkiyetinizi koruduğunuzdan emin olun ve gerekirse ticari marka ve telif hakkı araştırması yapın. Bilgi veya becerilerinizde bir eksiklik varsa, bir danışman tutarak kendinizi güncellemelisiniz.

Pazar günü, işlere biraz ara verin. Koç burcunda çeyrek ay olduğu için, hız kesin ve sizi neyin mutlu ettiğini düşünün. Bunu, yarıyıl değerlendirmesi olarak düşünebilirsiniz.

Hedeflerinizi gözden geçirirken, enerjinizi tüketen bazı hedeflerden vazgeçmeniz gerekebilir. Eğer ilişkilerde çok fazla verici olduysanız, geri çekilin ve diğerlerinin size iyilik yapmasına izin verin. Eğer izin verirseniz, bu hafta sonu sizi şımartacak birileri ortaya çıkacaktır.

Öte yandan, sizi destekleyen bir dostunuzu bu aralar ihmal ettiyseniz telafi etmek için harekete geçin! Birlikte sinemaya gidin veya onu evde yemeğe davet edin.

BOĞA BURCU…

Kıpır kıpır ol, Boğa. Eğer seyahat fırsatlarını araştırmaya hala vaktiniz olmadıysa, şimdi bunun için harika fırsat.

Pazartesi, yılın tek Oğlak burcunda gerçekleşen tam dolunayı ve bu da seyahat, macera ve ufuk genişletme ile ilgili olan dokuzuncu evinize düşüyor. Uzak yerlerden görmezden gelinemeyecek kadar güçlü bir çağrı alabilirsiniz.

Bütçeniz sınırlı olsa bile, yaratıcı olun ve bütçenizi aşmadan gezip dolaşma arzunuzu tatmin etmenin yollarını düşünün.

İlham verici yerlerde yaşayan arkadaşlarınızı ve hatta ailenizi ziyaret etmeyi düşünün. Sadece uzaklaşmak bile inanılmaz derecede özgür hissettirecektir.

Eğer şu anda evinizden birkaç km bile uzaklaşamıyorsanız, bu dolunayın etkisinden yararlanın. Çünkü dokuzuncu ev, uzak yerleri, yüksek eğitimi ve genişlemeyi yönetir, bu gerçek bir kültürel derinleşme olabilir.

Okula dönmeyi veya bir eğitim sertifikası almayı düşünüyorsanız, araştırmaya başlamak için mükemmel bir zamandır. Kendi işiniz için bir fikir düşünüyorsanız, bu dolunayda gerçek bir ivme kazanabilirsiniz.

Pazar günü Koç burcunda 12. Evinizdeki çeyrek ay, sonlandırmalar konusunda size yardımcı olabilir. Belki ertelediğiniz bir iş, iade etmeniz gereken bir eşya veya artık kaçınamayacağınız bir konuşma varsa bugün yapabilirsiniz.

Görevden kaçınmak, gerçekten yapmaktan daha fazla enerji harcar. Bunun için tüm gününüzü (veya hafta sonunuzu) harcamak zorunda da değilsiniz.

On ikinci ev aynı zamanda dinlenme ve yenilenmeyle ilgili olduğundan, bu dengeleyici dolunay enerjisinden yararlanarak yeniden enerji kazanmalısın.

Hamakta buzlu çay içerek (sadece keyif için kitap okuyarak) ya da bir plaja veya ‘spa'ya giderek bu dengelenmeyi yapabilirsin.

Bu, "mecbur olduğun" işlere odaklanmak için ihtiyaç duyduğun zihin durumuna girmeni sağlayabilir. Kim bilir? Belki de küveti fırçalarken ruhsal olarak aydınlanıp, bir farkındalık yaşayabilirsin. (Böyle şeyler olabilir.)

Pazar günü akışına devam ederken, dünyana daha fazla güzellik ve sihir katabileceğin yerlere bir bak.

Estetik, Venüs tarafından yönetilen burcun için çok önemli ve zengin hayal gücünü de tetikler. Bir arkadaşını bruncha davet etmek, bir komşunun arabasından paketleri indirmek veya sadece DİNLEMEK gibi küçük şeyler büyük bir etki yaratabilir.

İKİZLER BURCU…

Pazartesi, yılın tek Oğlak dolunayı, cinsel cazibe ile ilgili sekizinci evine manyetik ışınlar göndererek ateşli bir döneme geri dönüş yapıyor.

Bu sıcak dolunay ışınları, bekar veya ilişkisi olan herkes için cinsel dürtüleri yenileyecek. Eğer duyusal bir artış hisseder veya eşinle yeni bir şeyler denemeyi düşünürsen, top sende.

Vücudunu sevip beğenmek için, yürüyüş, meditasyon veya doğa yürüyüşleri gibi hareketlere yer vermelisin. Ayrıca sağlıklı besinleri tercih etmek gibi yollarla daha fazla hareketlilik sağlamak zamanı geldi.

Bu dolunayın etkisiyle enerjisi düşmüş ilişkiler yeniden canlanabilir, bu yüzden birlikte daha kaliteli zaman geçirmek için niyet etmek önemlidir; yani sadece film izlemekle yetinmeyin.

Bekar mısınız? Güçlü bir "hazırım" enerjisi yayarak, ilginç ve çekici insanlar ortaya çıkabilirsiniz! Bu aynı zamanda en derin ve yoğun duygularınızın alanıdır, ancak bu yönünüz neşeli ve oyuncu kişiliğiniz tarafından gizlenir.

Bu dolunay, duygularınızı ve isteklerinizi bastırmamanız gerektiğini size hatırlatabilir. Bununla birlikte, iletişim tarzını ayarlayabilirsin.

Korku veya kıskançlıkla konuşmak yerine, Oğlak dolunayının etkisiyle çekici bir konuşma yapmaya odaklan.

Birlikte olmayı çok istediğin biriyle geleceğinin resmini çiz. Eğer bu "diğer yarım" rolünü hak eden biriyle konuşuyorsan, bu vizyonu keşfetmek konusunda O da senin kadar heyecanlı olacaktır.

Pazar gününü ekip değerlendirmesine ayırın.

Bazı arkadaşlar, sadakatleri ve ortak ilgi alanlarınız sayesinde size değerli olduklarını göstermiştir. Diğer taraftan, sevdiğiniz fakat artık onlarla olmanın size katkısı olmadığını hissettiğiniz bazı insanlar vardır.

Geçmişin önemli olduğunu kabul etmekle birlikte, gereksiz insanlara enerji vermek doğru değildir.

Kendinizi genişletmeye ve keşfetmeye izin verin. Hiç kimseyi hayatınızdan çıkarmak zorunda değilsiniz, İkizler. Ancak geri çekilin ve yeni ilişkilerin ortaya çıkması için boşluk yaratın.

YENGEÇ BURCU…

İkili ilişkilerin gücünü anlayan Yengeçler için iyi haberler var.

Yılın tek Oğlak dolunayı (süper dolunay) 3 Temmuz Pazartesi günü başladığında ilişkiler evinizde yüksek bir enerji yaratacak. Yeni birliktelikleri resmileştirmek, yaratıcı bir ortaklık kurmak veya sevgilinizle sağlam bir adım atmak istiyor musunuz?

Bu enerjik dolunay ışınları düşüncelerinizi geleceğe ve uzun vadeli taahhüde yönlendirir, bu yüzden eğer istiyorsanız ve biri kararsızlık yaşıyorsa, odaklanmanız gereken siz ve ihtiyaçlarınızdır.

Niyetlerinizi paylaştınız mı? Bu dolunayı takip eden iki hafta, dengesi bozulmuş herhangi bir ilişkide teraziyi dengelemek için fırsatlar sunar; ancak diğer kişinin bunu başlatmasını beklemeyin.

Oğlak dolunayı, proaktif davranışları ödüllendirir.

Yalnız mısınız? Ciddi bir çaba göstererek arama misyonunuza odaklanırsanız, gerçek potansiyele sahip biriyle tanışabilirsiniz. Ancak bu konuda kalbinize ve iç sesinize güvenin.

Bir çekim varsa, neden keşfetmeyesiniz, özellikle değerleriniz uyumluysa? Ancak, besleyici bir burç olarak size bir uyarıda bulunmak istiyorum: Hemen annelik ve sahiplenicilik rolüne geçmeyin. Aynı şekilde, ne kadar güzel hissettirse de sizi şımartmaya eğilimli bir kişiyle ilişkiye kayma konusunda da dikkatli olun.

Siz, adil bir alışverişe dayanan olgun bir bağa hazırsınız. Cömertlik başka bir şeydir, bağımlılık tamamen farklıdır.

Pazar günü, Koç burcundaki ay, kariyer evinizi ve hırslarınızı gözden geçirmenizi sağlar.

İlerlemek için hazır mısınız veya belki biraz daha bağımsız çalışmak mı istiyorsunuz?

Kardinal bir burç olarak, siz bir liderlersiniz, bu yüzden doğal otoritenize direnmeyi bırakın. Ancak unutmayın ki bir lider olmakla bir bakıcı olmak arasında fark vardır.

Liderlik bir ekibe yönlendirme, strateji belirleme ve rehberlik etmekle ilgilidir. Bakıcılık ise sizi aşırı yük altına sokar ve herkesin işini yapmanızı gerektirir. Bu beceriler, sizin uzmanlık alanınız olsa da biraz ustalaşmak için pratik yapmayı gerektirebilir.

Bir danışman ile çalışmalara katılın veya bir beyin fırtınası grubuna katılın.

Çalışma bağımlılığına mı kayıyorsunuz? Bu süreci, hedeflerinizi geliştirmek için kullanın. İş arıyorsanız, ‘Linkedin’ profilinizi güncelleyin veya bir iş bulma uzmanıyla iletişime geçin.

Girişimcilik çağrısı mı hissediyorsunuz? Yarım kalmış iş planınız üzerinde tekrar çalışmak ihtiyaç duyduğunuz desteği size getirecektir.

ASLAN BURCU…

3 Temmuz Pazartesi, gökyüzünde heyecan verici bir günün müjdesini veriyor.

Yılın tek Oğlak dolunayı -güçlü bir süper ay- şifa odaklı altıncı evinizi hareket enerjisiyle dolduruyor, bu da biraz daha enerjiye ihtiyacı olanlar için harika olacaktır.

Oğlak enerjisi, disiplinli ve yöntemlidir ve iş ve hizmet alanınızda size yaşamınızı düzenlemenize yardımcı olur. Risk, idari yönleri biraz fazla abartıp ayrıntılara saplanmamaya dikkat etmelisiniz.

Ne yapmamalısınız? Kendinizi her şeye tam güçle atmayın. Daha küçük parçaları sistemli bir şekilde ele aldığınız gerçekçi bir oyun planı oluşturun ve bunları bir zaman çizelgesine yerleştirin. Ve sizi heyecanlandırmayan bazı işleri takvimden silin.

Eğlenceli ve sadık bir Aslan olarak, insanları hayal kırıklığına uğratmayı veya tek bir daveti bile geri çevirmeyi sevmezsiniz. Ancak “görev” veya “istek”ten daha önemlisi, bir şeyin yaşantınıza ne kadar stres ekleyeceğidir.

Bu tarz durumlar için ileride daha uygun fırsatlar olacaktır, bu yüzden kendinizi ömürlük bir fırsatı kaçırmış olduğunuza inandırmayın.

Seninle ilgili hiçbir şey basit değil, Aslan; ancak kalabalıktan farklılaşma çabalarında, kendini çok fazla zorlamaya mı başlamış olabilirsin.

Pazar günü Koç burcundaki çeyrek ay ve dokuzuncu evindeki doğruluk alanında, sadece otantik olmaya odaklan.

Bazen hayatınızı dev bir amfitiyatroda gösterimdeymiş gibi hissediyorsunuz. Bu hafta sonu, perdeyi indirip gözlerin kimin üzerinde olduğunu düşünmeden anın keyfini çıkarmalısınız.

Kendi içinizdeki monoloğu kapatmanın en iyi yolu aktif olmaktır.

Uzun bir bisiklet turuna çıkın, yüzme havuzunda tur atın veya plajda koşun. Rahatlamış doğanız, insanları da size çekecektir.

Bu çeyrek ay, aynı zamanda bir kontrol çağrısı yapar: Elbette fikirleriniz var, ancak dünyayı aynı gözlüklerle görmeyen insanlara karşı ne kadar hoşgörülüsünüz? Belki de onları aydınlatmanız gerekiyordur. Ancak, mücadeleci olmaktansa yaklaşımınızı yumuşatın.

Sosyal medyada eleştirileriler yapmak yerine, bir kaşık balla daha fazla sinek yakalayacağınızı unutmayın!

BAŞAK BURCU…

Yaratıcılık, tutku, romantizm? Evet, şanslısınız! Başak.

Yılın tek Oğlak dolunayı, Pazartesi günü 3 Temmuz'da, bu üçlüyü yöneten alanınız olan beşinci evde gerçekleşiyor. Eğer bir sanatçısıysanız, bu dolunay, yılın en heyecan verici ve verimli zamanlarından birini tetikleyebilir.

Bu süreç, yoğun ve sosyal bir dönem olabilir, ancak ilham perinize erişmek için kendi başınıza kalmak da önemli olacak. Beşinci ev, şöhreti yönetir ve (akıllıca) risk almaya teşvik ederken biraz gösterişli olmayı da teşvik eder, bu yüzden biraz daha dramatik olmaktan çekinmeyin.

Mütevazi burcunuzun perdenin ardından çıkması ve evrene bir adım atması gerekiyor.

Yeteneklerinizi duyurun, uzmanlık alanınızla ilgili konuşmalar yapın ve istekli ve yetenekli arkadaşların sizle ilgili bir dedikodu başlatmasına izin verin.

Son altı ay boyunca yaptığınız çabalar, bazı önemli medya temsilcilerinin dikkatini çekebilir. İşinizin görsel yönlerini ‘Instagram'da paylaşın veya eğitici veya öğretici bir çalışma ise iyi çekilmiş ve iyi kurgulanmış ‘YouTube’ videoları oluşturun.

Aşk ilişkilerinde, yeni bir aşk ilgisi arayışında ya da derin arzularınızı paylaşırken daha önde bir rol üstlenmeyi deneyerek neler olacağını görün.

Önümüzdeki iki hafta boyunca manyetik bir cazibeniz olacak, bu yüzden dikkatler üstünüzde! “Mantık” ve “pratiklik” dozunu azaltın biraz.

Mevcut sosyal çevrenizde gizli bir hayranınız olduğunu hissediyorsanız, bunu hayal ettiğinizi ve uydurduğunuzu düşünmeyin.

Beşinci ev, yeni bir ilişkinin hayalperest, kalp atışlarının hızlandığı günlerini yönetir. Sezgilerinize güvenin, kalbinizi takip edin ve tadını çıkarın.

Birlikteliği olan Başaklar, gelecek odaklı konuşmalar yapacaklar; ev kiralama (veya kredi çekme) anlaşmaları, yüzük alışverişi veya bebek yapma gibi konuları içeren türden konuşmalar.

Bu hafta dikkatleri üzerinize çekmeyi ne kadar severseniz sevin, kendinize dürüst olun: Yalnız kalma ihtiyacınızı görmezden gelmeyin.

Bu Pazar günü, Koç burcundaki çeyrek ay, sekizinci evde olacak. Bu çeyrek ay, biraz daha fazla -veya daha az- samimiyet arzusuyla karşılaşmanıza neden olabilir.

Yastık muhabbetlerinizi canlandırın veya aşırı hevesli bir sevgiliniz varsa ona biraz nefes alacak alana ihtiyacınız olduğunu bildirin.

Enerjiniz azalıyorsa, dinlenmeyi, hareket etmeyi ve daha fazla öz bakımı önceliklendirebilirsiniz.

Geri çekilme zamanı geldiğinde, uygun bir sığınağınız var mı? Evde bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Eğer yeriniz yoksa, daha büyük bir yere taşınma konusunda bir keşfe başlamayı düşünebilirsiniz.

Her ne kadar ay Koç burcunda olsa da herhangi bir dürtüyle hareket etme ihtiyacınız yok. Ancak, sezgisel ipuçlarına dikkat edin. Bu tohumlar, gelecek altı aydan bir yıla kadar filizlenebilir.

TERAZİ BURCU…

Sosyal kelebeklerin bile zaman zaman kozalarına ihtiyacı vardır. Ve siz, Pazartesi günü, Oğlak burcundaki dolunay ile ev ve aile evinizi hareketlendiriyorsunuz. Eğer saklanmak istiyorsanız veya samimi bir toplantıya ev sahipliği yapıyorsanız iyi haber.

Efsanevi sosyalleşmenize geçici bir sınırlama getirmeniz gerekebilir, ancak bu kesinlikle bir dervişe dönüşmek anlamına gelmez. Aslında, Terazinin Şatosu, birkaç hafta ve hatta aylar boyunca şehirdeki en hareketli mekan olabilir!

Hedef odaklı Oğlak burcu, yıl boyunca gerçekleştirmek istediğiniz her ev projenize ışık tutabilir: Mekanınızı güncel zevklerinizi yansıtacak şekilde düzenlemek, mutfağı yeniden düzenlemek, daha güzel bir ev arayışına başlamak vb.

Ne olursa olsun, misyonunuz yaşam alanınızı sığınak haline getirmek, dağınık duran “koleksiyonları” ortadan kaldırmak ve tamamlanması gereken birkaç parça eşya satın almak için güzel zaman.

Duvarları boyayın, tablolar seçin, yeni bir halı satın alın; yuvanızı doğru şekilde düzenlemek için ne gerekiyorsa yapın.

Aileniz veya ev arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin. Zaten nazik bir ev sahibisiniz ve bu ay döngüsü boyunca misafirperverliğinizi yeni bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Eğer açık alanınız varsa, yeniden düzenleyin ve arkadaşlarınız davet edin.

O kadar sosyal hissetmiyor musunuz? O zaman arkanıza yaslanın ve evinizin konforunun tadını çıkarın.

Bu Pazar, Koç burcundaki çeyrek ay, ilişkilerinizde verme ve alma dengesini sağlamanıza yardımcı oluyor.

Adaletli bir burç olan Terazi için eşitlik önemlidir.

Cömert bir arkadaş, aşık veya iş arkadaşınızı kendinize tabi tutuyor musunuz? Telafi edin ve suçluluk duygunuzu özgürleştirin.

Uzun saatler ayırma imkanınız olmasa bile, minnettarlığınızı sözlü olarak ifade edebilir, hatta bir hediye gönderebilirsiniz.

Mümkünse, birlikte kaliteli zaman geçirmek için bir plan yapın ve iptal etmek zorunda kalmayacağınız bir zaman seçin. İlişkilerin ilgi gerektirdiğini unutmayın.

Çeyrek ay size önceliklerinizi gözden geçirme çağrısı yapacak.

Sosyal kelebekliğiniz, kozanızda yaşayan önemli bir kişiyi ihmal etmenize mi neden oldu? O kişilere geri dönün ve en önemli destekçilerinizle bağlarınızı güçlendirin; en yakın arkadaşınızdan sevgilinize kadar.

Belki de spektrumun tam tersinde yer alarak, verdiklerinizin edilmediğini hissediyorsunuz.

Birilerini sizi kullanmakla suçlamadan önce dürüstçe düşünün: Gerçekten onlar bu iyilikleri yapmanızı TALEP ettiler mi?

Eğer öyleyse, burada pek bir dayanağınız olmayabilir. Ancak, bağışçı rolüne bir ara verin ve onlara da sizin için bir şeyler yapmaları için fırsat tanıyın.

Unutmayın, insanlar farklı şekillerde verir. Sizin için takılar ve tatlılar önemliyse de onlar için “vermek” havaalanına bırakmak veya moral desteği vermek olabilir.

AKREP BURCU…

Zodyağın en gizemli burcu ünvanını hak ettiniz, ancak, perdenin kalkmasını istediğinizde en açık kişiliğe dönüşebilirsiniz!

Bu Pazartesi, Oğlak dolunayı ile iletişim merkeziniz güçleniyor. Ancak unutmayın ki Oğlak enerjisi, asalet ve statü odaklıdır, bu yüzden henüz çözmediğiniz bir konuyu halka açık bir şekilde işlemeye başlamanızı önermiyoruz.

Bilgelik “yaranızı değil, kabuğunuzu gösterin” der. Eğer iyileşme yolculuğunuzda yeterince ilerlediyseniz, benzer bir yolda olan insanlara yardımcı olabilecek bir noktadaysanız, onlarla hikayenizi paylaşabilirsiniz. Belki bir ‘podcast’ röportajında veya bir kitapta…

Bu hafta aynı düşüncede olan insanlarla çalışmanın (ve oynamanın) faydalarını göreceksiniz.

Bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmak için iki şey yapmanız gerekecek: Herkesi rakip olarak görmeyi bırakın! İki (zeki) kafa bir baştan iyidir; dört el ve dört ayak sizi daha hızlı ve daha uzağa götürecek ve potansiyel olarak eğlencenizi ikiye katlayacaktır! Benzer düşünceli, ilham verici insanlarla ilişki kurmayı misyon haline getirin.

Bu dolunay, platonik alana işaret eder, ancak doğru “suç ortağını” bulmanın getirdiği tatmin yüksektir.

Zaten ortağınızı buldunuz mu? Bu dolunay bir dönüm noktası veya başarılı bir tamamlanma getirebilir. Kazancınızı kutlayın, ancak ardından hedef odaklı Oğlak’ın yol göstericiliğini takip ederek hemen yeni hedefler belirleyin.

Pazar günü, Koç burcundaki çeyrek ay, verimlilik ve sağlıklı rutinlerinizi aydınlatıyor.

Uzun süredir yapmanız gereken bahar temizliği misyonunda daha fazla erteleme yapmayın.

Koç enerjisinin yardımıyla, anılarınız sizi yavaşlatmadan alanınızı düzenleyebilirsiniz. Sadece aceleci olmayın.

Büyükannenizin ipek şal koleksiyonunun yarısını bağışlamadan önce kendinize bir “belki kullanırım” yığını oluşturun. ‘Biceps’ çalışma fikriniz; “kahve fincanını ağzına götür/fincanı masaya geri bırak/10 kez tekrarla” mı oldu?

Sağlığınız bu dengeleyici ay ışığı tarafından etkilenecek, yeşil bir ‘smoothie’ yapıp, ağırlık kaldırarak miskince kahve içme rutininizi değiştireceksiniz.

Maceracı Koç etkisi, ‘fitness’ rutininizde yükselmenizi teşvik edebilir.

Bu süreçte tükettiğiniz şeylere ve ne sıklıkla hareket ettiğinize biraz daha dikkat edin. Unutmayın: 10 BİN adımı, şehirde bir noktadan diğerine yürüyerek veya dans ederek de tamamlayabilirsiniz.

YAY BURCU…

Yay için değerli olan nedir dersiniz?

3 Temmuz Pazartesi günü, ikinci evinizdeki güvenlik, etik ve maddi temelleri yöneten Oğlak dolunayının etkisiyle en derin isteklerinize odaklanma fırsatınız olacak.

Bu alanda büyük bir değişim potansiyeli var!

Geçtiğimiz birkaç yılda harcadığınız, biriktirdiğiniz veya arzuladığınız şeyler artık aynı cazibeye sahip olmayabilir. Şimdi, vizyonunuz, sadece yaşama kalitenizi artırmakla kalmayıp aynı zamanda zamanla değerlenen şeylere odaklanabilir.

Oğlak yeniayından bu yana (23 Aralık'ta gerçekleşen Oğlak yeniayından beri) emek verdiğiniz işlerin meyvesini alacaksınız.

Bu, yapmaya aynı şeyleri devam etmeniz gerektiğine dair kozmik bir işaret ve hatta finansal konularda DAHA proaktif olmanız gerektiği anlamına geliyor. Ancak bir oyun planı ve yapılandırılmış bir yaklaşımınız olması gerek.

Mümkün olan en fazla şekilde tasarruf yaptıysanız ve hala borçtan kurtulamıyorsanız, çözüm yeni bir iş veya yan gelir bulmada olabilir.

Pazar günü arayışınızı insanlara bildirerek ve ‘CV’nizi dolaştırarak iş arayışınıza ciddiyetle başlayın.

Sadece birkaç ekstra müşteriye mi ihtiyacınız var? İnternet sitenizi güncelleyin, ‘LinkedIn’ profilinizi geliştirin ve ne aradığınızı yüksek mevkilerdeki arkadaşlarınıza bildirin.

Pazar günü, Koç burcunda gerçekleşen çeyrek ay, beşinci evinizde ve şöhretle ilgili son dönem çalışmalarınıza dikkat çekebilir.

Kendinizi görünmez kılmak isteseniz bile, bu süreçte, bol bol anılacaksınız. Çeyrek ay, dengeyle ilgilidir.

Pazar günü tanıtım için mükemmel bir gün, ancak mütevazı bir tanıtım yeterli olacaktır.

Aşırı bilgiye maruz kaldığınızı hissediyor musunuz? Sosyal medya sayfalarınızı gözden geçirin ve bazı gönderi ve fotoğrafları kaldırın.

Aşk hayatınızda, sessiz görünen tiplere aldanmayın. Bu çeyrek ay, kapalı kapılar ardında hızla sıcaklaşan sakin bir aşk ilgisine neden olabilir!

Diğer yandan, tercihlerinize göre “elle tutulur” olan biriyle halka açık bir romantizm gösterisini azaltmak isteyebilirsiniz. Çift olarak ilişki yaşayan Yaylar için biraz oyun zamanı… Harikalar yaratabilirsiniz...

OĞLAK BURCU…

Hazır olun, Oğlaklar! Pazartesi, 3 Temmuz, Oğlak burcunda gerçekleşen dolunay, gökyüzünü aydınlatıyor.

Güçlü bir süperdolunay olduğu için, size çift doz motive edici enerji gönderecek.

Dolunaylar, sonlanmalar ve dönüm noktaları ile ilişkilidir. Bu, son altı ay boyunca harcadığınız çaba için size bir alkış olarak kabul edilebilir.

Başarılı bir şekilde tamamladığınız işin keyfini, yaşayabilir ve tadını çıkarabilirsiniz. İş arkadaşlarınıza ve destek ekibinize övgülerde bulunmak harika olsa da önce kendi hak ettiğiniz övgüleri karşılamayı ihmal etmeyin.

Bu ay ışığı altında, kendinizi daha çok tanıtın. Ardından, sahnede yerinizi almak ve ışıklar altında parlamak için hazırlanın.

Bir projeniz nihayet yeşil ışık alabilir, bu yüzden haber aldığınız anda harekete geçmeye hazır olun. Eğer iş değiştirmeyi veya yeni bir projeye başlamayı düşünüyorsanız, önümüzdeki iki hafta işleri hızlandıracaktır.

Kendinizi tanıtma çabalarınızı artırın; ancak mütevazı burcunuz için bunu yapmak zorsa, yardımcı olacak birini tutun veya sosyal medya becerisi olan arkadaşlarınızdan sizin adınıza haberler yaymalarını isteyin.

Bu dolunayın başka bir avantajı da artık bağlı hissetmediğiniz yükümlülüklerden kurtulmanıza yardımcı olmasıdır.

Ekstra zamanınızı, sizi heyecanlandıracak bir şeye kanalize edin! Pazar günü Koçta gerçekleşen çeyrek ay, iç huzurunuzu yükseltiyor.

Programınız o kadar yoğun ki dinlenme kavramı size yabancı gibi geliyor. Ancak bu dengeleyici ay ışığı, dinlenmenin verimlilik döngüsünün bir parçası olduğunu nazikçe hatırlatacak.

Tükenmişlikten çökmeden önce, takviminizden birkaç etkinliği çıkarın ve rahatlayın. Enerjiniz yeterliyse, evinizin bir bölümünü yenilemek isteyebilirsiniz.

Bu çeyrek ay, sizi yardımsever bir akraba veya güçlü bir kadın mentor ile yeniden bir araya getirebilir.

Bilgeliklerinin ötesinde, onların saf yaratıcılığından ve zekice yaptıkları seçimlerden güç alacaksınız. Ev ziyareti, müze veya alışveriş gezisi, kendi hayatınızı düzenleme konusunda ilham vererek sizi harekete geçirebilir.

KOVA BURCU…

Yaz geldi ve hayat sakin ve keyifli olmalı -veya en azından- 3 Temmuz Pazartesi günü öyle olmalı. O gün, yılın tek Oğlak dolunayı, sizin dinlenme, şifa ve inziva eviniz olan on ikinci evinizde gerçekleşiyor.

Bu yıllık geçiş, enerjinizi sakinleştirip, zihninizden daha çok ruhunuza hitap eden şeyleri yapmak anlamına geliyor.

Haftanın kutlamaları sırasında bir şeyleri “kaçırma korkusu” duygunuzu yönetmeniz gerekebilir, bu yüzden işte size bir ipucu: Tüm tekliflere kapılmayın. Eğer gerçekten ‘VIP’ veya hayatta bir kere olacak bir davetse, kendinizi teselli edin, muhtemelen daha sonra yine birçok fırsatınız olacak.

Bu, ilhamınızla yeniden bağlantı kurmanız ve yaratıcı enerjinizi yeniden doldurmanız için önemli ve zenginleştirici bir zaman.

Son zamanlarda sadece boşa enerji harcayan Kova burçları için, bu sadece iyi bir fikir değil; aynı zamanda sağlığınızı olumsuz etkileyebilecek tükenmişlikten kaçınmak için zorunlu bir sıfırlama zamanıdır.

Kişisel bakım için bu dolunay döneminin en iyi olduğu iki hafta boyunca birkaç şifa terapisi seansı ayarlayın; favori güzellik ürünlerinizle kendinizi şımartın; randevu kıyafetlerinizi giyin; evet, hatta randevunuz kendinizle olsa bile!

Bu süreç, gerçekten üstesinden gelebileceğinizden daha fazlasını üstlenmemeniz gerektiğini hatırlatır ve artık size hizmet etmeyen her şeyi bırakmanızı teşvik eder.

Şimdi düşünün 2023 ile uyuşmayan neleri tutuyorsunuz? Bazı alışkanlıkların veya ilişkilerin vedalaşması kolay olmayabilir, ancak objektif bir şekilde baktığınızda, bu şeyler hayatınızın belirli bir alanında ilerlemenizi engelleyen şeylerdir.

Burcunuz, sağlıklı sınırların önemini doğal olarak anlar; ancak bu, sevdiklerinizle olan sınırları belirlemenin kolay olduğunu göstermez.

Kendinize dönüş yaparken, kişisel büyümenizi engelleyen sınırlayıcı inançları düşünün.

Bir terapist, hipnoterapist veya enerji uzmanı ile çalışmanız gerekebilir, harcayacağınız zaman ve para tamamen yerinde bir harcama olacaktır!

Eğer daha fazla ruh ikiziyle tanışmayı diliyorsanız, bu kişiler Pazar günü ortaya çıkabilir. Koç burcundaki dördüncü evinizde gerçekleşen çeyrek ay, işbirliği ve en yakın arkadaşlarınızla ilgili dengeleyici etkiler yayacak.

Aktivite arkadaşınız olmak için aday kim olabilir? Muhtemelen zaten bu iş için mükemmel birini tanıyorsunuz. Arkadaş listelerinizi gözden geçirin ve bir iş arkadaşı, komşu, kuzen veya kardeşlerinizle ilgilenin.

Sürpriz: Sizinle rekabet eden biriyle bile bir araya gelebilirsiniz!

Bu çeyrek ay, açık iletişimin sadece şık bir şeyler söylemekle ilgili olmadığını hatırlatıyor.

Kendi düşüncelerinizi aktarmadan önce insanları anlamayı amaçlayın. Ancak kendinizi çoğu zaman yardımsever bir dinleyici rolünde buluyorsanız, senaryoyu değiştirin.

Tüm cevapları bilen kişi olmak yerine, diğer insanlardan uzmanlıkları konusunda yardım isteyin. Sizin gibi bilge biri tarafından tavsiye almak onları şımartacaktır.

BALIK BURCU…

İşbirliklerine hazır olun! Takım ruhu, yılın tek Oğlak dolunayı olan bu Pazartesi günü, teknoloji, toplum ve aktivizmle ilgili on birinci evinizi güçlendirecek.

Dolunaylar, gerçekleşmeyle ilişkilendirilir ve hemen veya birkaç hafta içinde dönüm noktaları getirebilir.

Bu aydınlık etkisi sayesinde, bir grup çalışmasıyla ilgili heyecan verici haberler alabilirsiniz.

Hepiniz için büyüme vadeden bir başarıyla ilgili kilometre taşını kutlamak için zaman ayırın. Ve eğer bir kolektif çabanın bir parçasıysanız, bu tatlı başarıyı tüm arkadaşlarınızla paylaşmaktan çekinmeyin. Eğer bu projede başroldeyseniz, daha fazla sorumluluk gerektiren bir pozisyon veya zam için bu durumu nasıl kullanabileceğinizi görün.

Bazen elde etmek için yapmanız gereken tek şey sormaktır! Bu süreçte, teknoloji sektörünüz aydınlandığında, sosyal medyayı avantajınıza kullanabilir, bir ‘TikTok’ videosuyla ya da yaptıklarınızı gösteren bir linki paylaşarak duyuru yapabilirsiniz.

Elektronik cihazlarınızı güncelleme zamanı mı geldi? Çatlamış ekranlı telefonunuzu değiştirin ve verilerinizin giriş yaptığınız her yerde düzgün bir şekilde korunduğundan emin olun.

Zenginliğe olan arzunuz, bu haftaki süperdolunayın ardından daha da yoğunlaşabilir, ancak yine de banka hesabınızı dikkatli bir şekilde kontrol etmeye devam edin.

Pazar günü Koç'taki üçüncü evinizde gerçekleşen çeyrek ay, sizi daha iyi bir bütçe yapmaya çağırıyor. Dürtüsel harcamalara bir mola vermek için hafta sonunu değerlendirin.

Şımarıklık yapacaksanız, bu pratik ve uzun ömürlü, garanti sertifikalı ve kaliteli bir şey olmalıdır. Bu durumda biraz daha fazla harcama yapmayı tercih edebilirsiniz. Arkadaşlarınız brunch ve alışveriş önerdiğinde, onları daha az baştan çıkarıcı alternatiflere yönlendirin.

Planı daha önce keşfettiğiniz doğa yürüyüşlerine veya sakin bir plaja yönlendirin. Yanınızda sağlıklı atıştırmalıklar getirin ve hayatta en güzel şeylerin, para ile satın alınamayacak şeyler olduğunu unutmayın.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?