USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

26 Haziran - 2 Temmuz haftasının genel etkileri ve 12 Burçta durum

26 Haziran - 2 Temmuz haftasının genel etkileri ve 12 Burçta durum
25-06-2023

Sevgili Astroloji takipçileri…

Bu hafta Merkür, Yengeç burcuna geçiyor ve kişisel bakım ve yeni sosyal ilişkiler kurma sezonunu Pazartesi itibariyle başlatıyor.

26 Haziran'dan itibaren Merkür, Yengeç burcunda samimi ilişkiler kurmayı teşvik edecek. 11 Temmuz'a kadar her türlü duygu ortaya çıkacak, bu nedenle bu her şeyi her yerde konuşmamaya dikkat edin.

Kendinizi açtığınız insanların, güveninizi hak ettiğinden emin olun.

Bu süreç, samimi muhabbetler kurmak için mükemmel bir zaman.

Evlerinizde konfor alanları düzenleyin çünkü arkadaşlarınızı misafir edeceksiniz, gidin kuruyemiş alın; meyve tabağı için alışveriş yapın. “Playstation” veya “Monopoly” gecesi düzenlemek veya pikniğe gitmek durumunda kalabilirsiniz!

Haftaya mümkün olduğunca sakin bir şekilde başlayın, çünkü Mars, Neptün ile kare açı yapıyor.

Haftasonu ve Pazartesi, 26 Haziranda yeni bir hafta başlarken,  Mars, Aslan burcunda Uranüs ile sert bir kare oluşturuyor.

İlgilendiğiniz kişiye karşı yüksek bir çekim hissedebilirsiniz, ancak bu hemen ilişkiye girmeniz gerektiği anlamına gelmez ve sonuçları hafife almanızı gerektirmez.

Bugünlerde aşk ve nefret arasındaki çizgi, o kadar ince ki anlık bir hevesle bir "düşman"a bile çekilebilirsiniz. Bu seçimin sonuçlarıyla uğraşmak istemeyeceğiniz için, sizi tetikleyen bu kişiden uzak durun.

Uzlaşmaya oturmak için hazır olabilirsiniz, ancak biraz bekleyin. Bu, çatışmaya eğilimli bir süreç, karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için uygun bir iklim değil.

Neptün, Retro harekete geçerek beş ay boyunca planlarımızı hayal etmemizi sağlayacak.

Neptün, yıllık retrosuna Cuma günü başlıyor ve sizi bilinçaltınızın derinliklerine itiyor.

Neptün, 2025 Mart'ına kadar Balık'ta seyrediyor ve 6 Aralık'ta doğru düz harekete geçene kadar ekstra düşünce ve yansıtma gerektirecek. Ancak bu retro hareket, inkârın, dikkat dağınıklığının ve yanılgının sisini dağıtacak.

İlahi ilham arka planda gezinirken, bu süreci, yaratıcı projeleri gözden geçirmek veya duygusal travmaların daha derin bir katmanını iyileştirmek için kullanın.

Alıcı enerjiniz öz-keşif için harikadır ama, toksik enerjiyi emme veya güvenilmez insanları çekme konusunda eğiliminiz olacak.

Sağlıklı sınırlar koyma, kristaller, tuz banyoları ve psikolog terapisi gibi ek bir koruma katmanı ile enerji vampirlerinden korunun.

Pazar günü Venüs-Uranüs karesi, sizi ilişkilerde “bağlı” hissettirebilir.

Uranüs Venüs ile çarpıştığında, bugün özgürlüğe doğru bir kaçış yapmak isteyeceksiniz.

Özerkliğiniz, ortaklık için ödenmesi gereken bir bedel olmamalı.

Eğer biri sizi boğuyorsa, bir ani tepki vermek yerine kendinize bir veya iki gün ayırın.

Radikal hareketler muhtemelen pişmanlık getirecektir. Ancak, dilinizi biraz fazla tuttuysanız, şimdi konuşup, hareket edebilirsiniz.

Gelelim burçlara…

KOÇ BURCU…

Pazartesi, 26 Haziran'da, analitik Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor ve dördüncü evinizi etkinleştiriyor. Düzen kurmak ve eğlenceli bir şeyler yapmak için harika zaman.

Kişisel alanınızı düzenli tutmak, sadece Roborock çalıştırmaktan fazlasını gerektirir.

Eşyalara kolay erişim sağlamanız gerekiyorsa, ayrıntılı bir depolama sistemi oluşturun. Raflar yapın, dolaplarınızda şık depolama alanları açın. Bunu, geleceğiniz ve sağlığınız için bir yatırım olarak düşünün!

Anahtarlarınızı veya tarot destenizi ihtiyaç duyduğunuz anda saatlerce aramamak ne kadar zaman kazandırır düşünün.

Merkür’ün 4. Evde olmasıyla daha yumuşak bir yanınızın ortaya çıkması sizi şaşırtmasın. Bunu avantajınıza kullanın. Çevrenizdekilerle ayaküstü sohbet etmek yetinmek yerine, uzun uzun oturarak keyifli yemekler veya yürüyüşler planlayın.

Bu hafta ayrıca aşkı temsil eden gezegenlerin sert açısı söz konusu.  Aşk konusunda savaş ve drama enerjisi yüksek olacak.

Aslan Burcundaki ve 5. Evinizdeki Mars ve Venüs’ün  Boğa’daki Uranüs’e olan açısı yüzünden tutkularınız tırmanabilir, şiddetli tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Bu huzursuz durumda, insanların sınırlarını aşarak sizi rahatsız etmesi çok kolay olacak. Bu tür bir durumla karşılaşmadan önce, nasıl bir şekilde ilerlemesini istediğinizi düşünün.

Düşmanca davranışlarına karşı hassas olacaksınız ve tepki verme konusunda haklı hissedeceksiniz. Ancak direnin! Bu farkındalığı kullanarak öfkenizi kontrol etmeye çalışın.

Bu gergin kare kombinasyonu, değişken Uranüs'ün maddi alanınızdan geçtiği için gözünüze çarpan her güzel şeyde olduğunda refleks olarak cüzdanınıza uzanmayın. Güzelliğini takdir edin, ancak onu uzaktan hayranlıkla izlemeye çalışın.

BOĞA BURCU…

Pazartesi, 26 Haziran'da sosyalleşmeniz hız kazanıyor, çünkü haberci Merkür, Yengeç burcuna geçiyor ve iletişim ve yerel etkinliklerin evi olan üçüncü evinizi 11 Temmuz'a kadar etkinleştiriyor.

Karizmatik kişiliğiniz şimdi daha da parlayacak, kolayca arkadaşları ve yabancıları kendinize çekeceksiniz. Bu geçiş sırasında ‘whatsapp’ınız mesajlarla dolup taşabilir. Bu popülerlik artışından yararlanın ve merak ettiğiniz yeni mekanlara göz atın, tanımadığınız insanlarla sohbet edin ve yaklaşan açık hava etkinlikleri hakkında bilgi edinin.

Kişisel ilgi alanlarınızı keşfedin, bunlar fuarlar, canlı müzik veya havuz etkinlikleri olabilir.

Çatışmacı Mars ve yöneticiniz Venüs -her ikisi de Aslan burcunda ve dördüncü evinizde- istikrarsız Uranüs'ün Boğa burcundaki etkisiyle sarsılıyor.

Muhtemelen Barışçıl Köşenizde huzur ve sakinliğin tadını çıkarırken, bu gergin karelerden bazı duygusal sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Bunları görmezden gelmeye ÇALIŞIN. Ancak muhtemelen saldırganı tanıyorsunuz ve saldırılar rastgele değil. Sabretmek genel olarak iyi bir fikir olsa da eğer biri sınırlarınızı kasıtlı olarak ihlal ediyorsa, sesinizi yükseltmeli ve bunu en kısa sürede sonlandırmalısınız.

Öfkenizi kontrol edin, ancak bu konuya bir son vermek için sesinizi de çıkarın!

Cuma itibariyle, Neptün'ün teknoloji ve takım çalışması evi olan on birinci evinizde geri hareket etmeye başlamasıyla, birkaç ilişkiyi sorgulamaya başlayacaksınız.

Arkadaşlarınız, meslektaşlarınız, sosyal organizasyonların diğer üyeleri gibi çeşitli topluluklar hepsi sizin için aile gibi hissettirebilir. Bu da büyük yüreğinizin bir yansımasıdır. Ancak herkes sadakatinizi hak etmez.

Bu beş aylık geri hareket dönemi, sıkça vakit geçirdiğiniz bazı insanların davranışlarını sezmenize yardımcı olacaktır.

İKİZLER BURCU…

Eğer maddi durumunu biraz dikkat gerektiriyorsa, daha iyi zamanlama olamazdı!

26 Haziran Pazartesi günü Merkür (yöneticiniz) Yengeç burcuna geçiyor ve ikinci eviniz olan para ve güvenlik evine ışık saçıyor, finansal stratejilerinizi yeniden düşünmenize yardımcı oluyor.

Bu alandaki ana hedefleriniz hakkında ciddi olun. Şirket hiyerarşisinde yükselmek mi istiyorsunuz, alanınızda yeni bir iş bulmak mı istiyorsunuz, yoksa tamamen kariyer değiştirmek mi istiyorsunuz?

Tam emin değil misiniz?

İki veya üç seçeneğinizi belirleyin, ardından rakamları hesaplayın, zaman çizelgeleri çizin, ihtiyaç duyacağınız kaynakları belirleyin ve kimlerle birlikte çalışabileceğinizi düşünün.

Merkür'ün zihinsel yeteneklerinden yararlanın ve hayal gücünüzden ziyade verilere güvenin (en azından şimdilik).

12. evinizde yer alan Uranüs, önce Mars'a ardından Venüs'e, Aslan burcunda ve iletişim merkezinizde, saldırgan ışınlar gönderiyor. Bu gergin açılar, sırasıyla Pazartesi ve Pazar günü gerçekleşecek.

Bazen, İkizler burcu olarak, kendiniz veya inandıklarınız için durmanız GEREKEBİLİR.

İçinizde tuttuğunuz her şey, uygun bir şekilde zamanında ortaya çıkmalıdır. Huysuz Uranüs'ün etkisiyle dengede kalmak zor olacak.

İpucu: Geçmişe, özellikle olan veya olmayanlara takılmayın. Bir arkadaşınıza dert yanabilir veya bir şeyler yazıp "taslaklar"a kaydedebilirsiniz (sonra hafta sonunda silin). Ancak bu enerjinin daha iyi bir kullanımı, gelecek hafta için bir şey yapmaya yönelik bir niyet belirlemektir.

Ve eğer bir profesyonel terapistten veya koçtan faydalanabileceğinizi fark ederseniz, cesaretinizi toplayın ve harcayacağınız parayı gelecekteki mutluluğunuz için bir yatırım olarak düşünün!

YENGEÇ BURCU…

Bu hafta, yükselmek ve kesinlikle parlamak için uygun zaman,

Yengeç! 26 Haziran Pazartesi günü Merkür, iki haftalık bir uykudan sonra on ikinci evinizdeki İkizler burcunda gözlerini açıyor.

Umarız ki bu döngü bazı aydınlanmalara ve ruhsal sezgilere yol açmıştır, ancak aynı zamanda sizi duygusal bir karmaşaya da sürüklemiş olabilir. Ancak şimdiden başlayarak, 11 Temmuz'a kadar burcunuzda hızla ilerleyen Merkür sayesinde, tüm bu dersleri bir zıplama tahtası olarak kullanma fırsatına sahip olacaksınız.

Her yıl Merkür'ü ağırladığınızda, berraklık noktanızı deneyimlersiniz -ve iletişim gezegeninin burcunuzda olması, içindekileri bastırmak ve kendi öz sularınızda kaynamaktansa nazikçe konuşmanızı destekler. Bir şeyi en iyi nasıl ifade edeceğinizi bilmediğinizde, mizaha yönelin- sivri sözlerden kaçının.

Bir anlık öfkeyle işlenmemiş duyguları patlatmanın kötü sonucunu çok iyi biliyorsunuz.

Sabrınızı kullanın, bir arkadaşınıza dert yanın veya günlüğünüze yazın, ancak kaynayan duyguları yatıştırmadan bir kelime bile etmeyin!

Yengeç burcu hisleriniz birinin sizi kandırdığını anlayabilir. Ve bu hafta, takım çalışması evinizdeki Uranüs'ün, önce Mars ve sonra barış arayışındaki Venüs ile gergin kareler oluşturması nedeniyle birçok bahane ortaya çıkabilir (sırasıyla Pazartesi ve Pazar günleri). Örneğin birisi takım projesini rayından çıkarıyor veya geciktiriyorsa, bahane aramayın.

Kişisel sorunlar -veya tetiklenen çocukluk travmaları ne olursa olsun-, bu sorunu düzeltmez.

Eğer bu bahane üreten kişi, sizin umurunuzda olan birisiyse, onunla doğrudan yüzleşmek daha zor olabilir, ancak aslında bu önemlidir, özellikle bir süredir onu affediyorsanız. Davranışlarının sizi ve diğer insanları nasıl etkilediğini ve durumu düzeltmek için beklentilerinizi basit şekilde açıklayın.

Net, ölçülebilir terimlerle ifade edin ve gerektiğinde ilişkinizi kesmeye de hazır olun. Bu hata onu hayatınızdan silmek için yeterli değilse bile, daha net sınırlar koymak için mükemmel bir fırsat.

ASLAN BURCU…

Sosyal kelebek kanatlarınızı katlamaya ve inişe geçmeye hazır mısınız?

Konuşkan Merkür'ün, Grup aktiviteleri evinizdeki İkizler burcundan hızla geçmesiyle birkaç yoğun hafta geçirdiniz. Eğlenceliydi ama!..

Pazartesi günü, 26 Haziran'da Merkür’ün yavaşlaması ve Yengeç burcuna yerleşmesiyle hayatınıza daha sakin bir atmosfer nihayet hakim oluyor.

Doğum gününüz de çok uzak olmadığına göre, bu, dinlenmek ve kişisel işlerinizi yetiştirmek için mükemmel bir fırsat. Belki de normalden daha erken uyumak bile mümkün olabilir.

Bu, kendinizi kapatacağınız anlamına gelmez, ancak muhtemelen neye katılacağınız konusunda ekstra seçici olacaksınız. Eğer haftaya takviminizde boşluk bırakarak başlarsanız, gerçekten çekici olan davetleri kabul etmek kolay olacak.

Yarattığınız ekstra zamanla, sevdiğiniz ama bir türlü fırsat bulamadığınız şeyleri yapabilirsiniz, tuz banyosunda yatmak, keyif için kitap okumak ve mutfakta (ve yatak odasında) deneyler yapmak gibi.

Birkaç hafta boyunca biraz daha az talep görmek size dünyaları kazandırabilir. Zihinsel enerjiniz tamamen yenilendikten sonra, Merkür'ün enerjisini biraz düzenlemeye ihtiyaç duyduğunuz alanlarda uygulayın.

Dağınıklık giderme veya düzenleme görevi iyi bir başlangıç olabilir, ancak ardından kullanmadığınız eşyaları paketleyin -özellikle acı verici anıları tetikleyenleri- ve onları bağışlayın veya satın. Bu sayede, olumsuz alışkanlıklar, toksik ilişkiler ve kötü alışkanlıklar gibi psişik yüklerle başa çıkabilirsiniz.

BAŞAK BURCU…

Galaktik koruyucunuz, becerikli Merkür, hareket halinde (bir kez daha) ve bu Pazartesi 26 Haziran'da, kariyer köşenizden sıçrayarak Yengeç burcuna ve on birinci evinize geçiyor.

Temmuz 11'e kadar topluluk ve grup etkinliklerinin evi olan 11. Evinizde olacak.

Tutku ve heyecanla hayallerinizi dışarıya vurduğunuzda, doğru kişiler size doğal olarak çekilecektir. Birkaç hafta boyunca, aldığınız enerjilere ve göz ardı edilemeyecek kadar şaşırtıcı tesadüflere hazır olun.

Takımınıza yeni üyeler alıyorsanız, birinin özgeçmişinden daha çok içgüdülerinize güvenin.

Bazı Başaklar, organizasyonlara daha fazla dahil olabilir. Eğer kenarda köşede duruyorsanız, bu süreç yeni insanlar tanımak için harika bir zaman.

Sosyal aktivizm, müzik veya spor gibi ilgi alanlarınız etrafında dönen yerel ve sanal grupları keşfetmeye zaman ayırın.

On birinci ev dijital alanınızdır, bu yüzden içerideki bilgisayar kafanızı benimseyin. Online varlığınız bir güncelleme (veya ciddi bir yenileme) gerektirebilir mi? Yeni fotoğraflar ve paylaşımlardan beklenmedik faydalar sağlayacaksınız.

Sen açık bir kitapsın, ancak son zamanlarda bazı gerçekleri içinde biriktirmiş olabilirsin ve baskı artıyor!

Mars ve Venüs birlikte seyahat ediyor ve şu anda Aslan burcunda ve 12. evinizde konaklıyorlar.

Fantaziler barındırabilir veya rüyalarınızda şarkılar besteliyor olabilirsiniz. Ancak değişken ve öngörülemeyen Uranüs, kararlı Boğa burcunda ve doğrudan dokuzuncu evinizdeki tutkulu gezegenleri hedef alacak; önce Pazartesi günü Mars'a ve ardından Pazar günü Venüs'e.

Aniden bastırdığınız o güçlü duygular yüzeye çıkabilir. Bu, beklenmedik bir şekilde şaşırtıcı olabilir, ancak kişisel bir içe yolculuk yapmanız için tam olarak gereken şey bu olabilir.

Hissiyat konusunda, hisleri adlandırmak için hislerinizi tanımlamanız gerekiyor. Ancak herhangi bir şeyi kategorize etmeden önce, ortaya çıkan duyguları tamamen hissetmeye zaman verin.

Sonuç olarak birisiyle doğrudan ve sert bir konuşma yapmanız gerekiyorsa, biraz zaman kazanın!

Düşüncelerinizi bir e-postaya dökün ve taslaklara kaydedin -umarım- göndermek zorunda kalmazsınız!

TERAZİ BURCU…

Konunuzda uzman olduğunuzu biliyorsunuz ve kariyerinizde yükselişe doğru ilerliyorsunuz. Ancak bu hafta, önemli bir soruya odaklanma fırsatınız olacak: Dış görünüşüm nasıl?

Stil sahibi bir Terazi olarak, markanızın yüzü olduğunuzu biliyorsunuz.

Görünümünüzü veya profesyonel materyallerinizi yükseltmek için mükemmel anı bekliyorsanız veya evrenden bir mesaj almayı umuyorsanız, 26 Haziran Pazartesi günü açık bir şekilde bir mesaj alacaksınız.

Merkür, Yengeç burcuna girerek kariyerinizin zirve noktasına geçecek ve Temmuz 11'e kadar başarıya yönelik vizyonlar ekleyecek ve sizi hazırlayacak.

Hangi noktalarda biraz eksik hissediyorsunuz?

Yeni bir saç kesimi veya saç rengine mi ihtiyacınız var, bir stilist veya iş stratejistiyle çalışmanız size bir sonraki seviyeye çıkmanızı sağlayabilir mi?

Bir profesyonel editör veya tasarımcı tutarak bir dahaki sunum için şablonlar oluşturmasını sağlayabilirsiniz.

Merdivenleri rahatlıkla tırmanıyorsanız, Yengeç'in aile odaklılığından yararlanın ve şirkete ve misyonuna olan bağlılığınızı gösterin (anlatmayın).

Bir Terazi olarak, işin ilişkilere dayandığının farkındasınız. Bu birkaç hafta boyunca, sektörünüzdeki önemli kişilerle stratejik bir şekilde ağ kurmak için bir plan yapın ve onlara reddedemeyecekleri bir teklif sunmaya hazır olun!

Mars ve Venüs'ün tutkulu Aslan burcunda on birinci evinizde birkaç hafta daha kalmasıyla, "devam etmek" sizi ilgilendirmeyebilir.

Muhtemelen sağlam sınırları biraz açmak ve sakin sularda yüzen ilişkilerde biraz deneysel olmayı öneren siz olacaksınız.

Ateşli Uranüs, Mars ve Venüs'e cesur kareler oluştururken, erotik sekizinci evinizde bir elektrik şoku gönderebilir. Belki gerçekten BİR ŞEY yapmanız gerekmeyebilir; tek yapmanız gereken en çekici halinizi geri kazanmak.

Yalnız mısınız? Bir flört uygulamasında profil oluşturun veya bir dansı kursuna kaydolun. İlişkide misiniz? İlişkinin ilk günlerindeki o ateş enerjisini geri getirmeye ve tüm engelleri kaldırmaya çalışın!

AKREP BURCU…

Bu hafta kontrolü biraz gevşetin ve seyahat enerjisine odaklanın çünkü Merkür, Pazartesi günü 26 Haziran'da Yengeç burcuna ve maceraperest dokuzuncu evinize geçiyor.

Eğer bütçeyi (ve tatil zamanını) bir araya getirebilirseniz, 11 Temmuz'dan önce uzaklaşmak için sadık yol arkadaşınız bir seyahat çantası ve yoğun bir gezip görme isteği olabilir. Bunun için büyük bir bütçeye ihtiyaç yok.

Hayalini kurduğunuz bir yerleri ziyaret etmek için fırsatlar ortaya çıkarabilir.

Eğer şu anda bunu gerçekleştirmek mümkün değilse, sanal turlar veya konserler, sokak festivalleri gibi diğer deneyimlerden faydalanın.

Kişisel veya profesyonel gelişim için bir atölye çalışmasından çok şey öğrenebilirsiniz. Veya belki de başarıya ulaşabileceğinden emin olduğunuz girişimcilik projeniz için iş planına başlayabilirsiniz.

11 Temmuz'dan önce, her şeyi kağıda dökmeye karar verin çünkü bu gerçekten somut bir şeylere dönüşebilir!

Mars ve Venüs, aşkla dolu bu iki gezegen, Aslan burcunda ve geleceğe odaklanan onuncu evinde birlikte seyahat ediyor ve her ikisi de Uranüs'ün ilişki evindeki "darbesini” (gergin 90 derece kare açı) alacak: Mars Pazartesi günü, Venüs ise Pazar günü.

Bu saldırı, ilişkinde ne kadar mutlu olduğunu veya bekârsan, yeni bir birlikte nelerin vazgeçilmez olduğunu sana inceleme fırsatı sunacak.

YAY BURCU…

Bu hafta flörtöz Merkür, Yengeç burcuna ve sekizinci evine kayarken, sizi bazen gösterip bazen gizleyebilir.

Bu dönemde cazibeniz yıllık zirvesine ulaşacak ve maceracı burcunuz bu fırsatları kaçırmayacaktır. Ancak, buluşmalara izin vermek için takviminizde boşluklar bırakarak kaliteye öncelik verin.

Bekarsanız, çiçekten çiçeğe uçmanın tuzağına düşmeyin. Derin ve duygusal ilişkilerden mahrum kalabilirsiniz. İlişkisi olanlar ise bu süreçte kaçındıkları konulara girebilirler.

Ancak bu açık ve yoğun dönemde, "o noktaya gitmekten" faydalanacaksınız. Örneğin, mali konuşmalardan kaçınmayın.

Para gibi ciddi konuları görmezden gelmek, sağlam ilişkilerin bile bozulmasına neden olabilir. Ve unutmayın: "Adil" eşit anlamına gelmez.

Dengeli bir ilişki yaratmanın birçok yolu vardır, örneğin biriniz yemek veya kira için daha fazla harcama yaparken diğeriniz faturalarla, ev işleriyle ilgilenebilir.

Doğru partnerlerle şimdi büyük bir servet ve/veya kalıcı bir aşk yaratabilirsiniz.

Bu hafta özgürlük ile bağlılık gelgiti yaşayacaksınız.

Yargılayıcı altıncı evinizdeki Uranüs'ün, dokuzuncu evinizdeki aşk gezegenleri Mars ve Venüs'e gergin enerjiler gönderecek.

İlişki tavsiyesi istemeseniz bile, arkadaşlardan, aileden, hatta iş arkadaşlarından bol miktarda alacaksınız.

Sonuç olarak, tüm bunlar sizi daha önce hiç olmadığı kadar kafa karışıklığına sürüklemek ve kendinizden şüphe duymanızla sonuçlanacak! Ancak, başkalarının tuzağından kurtulmanın bir yolu var ve bu da özel konularınızı konuşmamakla başlar.

Bir sonraki adım: Hiç kimsenin sizi herhangi bir şeye zorlamasına izin vermemek.

Venüs ve Mars'ın dokuzuncu evinizde bir araya gelmesiyle, hem bağlanma hem de kişisel alan isteyebilirsiniz. Ve bu itaatsiz gökyüzü altında, kolayca aşırılıklara kaçabilirsiniz.

Bu hafta içinde hem içsel hem de dışsal baskı altında olduğunuz için geri dönüşü olmayan herhangi bir şey yapmaktan kaçının.

Yüksek benliğinize güvenerek akıllıca seçimler yapacaksınız.

OĞLAK BURCU…

Bu hafta özgürlük ile bağlılık arasındaki temalar ön planda.

26 Haziran Pazartesi günü başlayarak, Merkür'ün Yengeç burcuna ve ilişkiler evinize geçmesi sayesinde ortaklık gücünü daha da güçlü hissedeceksiniz.

Birkaç hafta boyunca, zeki ve çalışkan insanlarla bir araya gelerek başarı ve mutluluk bulacaksınız. Başka birine ihtiyacınız yok.

Daha stratejik olanı, sizi tamamlayan, sizin bıraktığınız yerden devam edebilecek ve sizin tam tersiniz olan kişiyi (veya kişileri) bulmaktır. Bu hem profesyonel hem de romantik ilişkiler için geçerli.

Zıtlıklar bu geçiş sırasında çekim yapacak, bu yüzden çalışma etiğinizi paylaşan ancak tamamlayıcı yeteneklere sahip insanlara dikkat edin.

Hedefi yüksek belirleyin ve potansiyellere tam olarak ne aradığınızı bildirin. Bu aşırı titiz olmak değil, gerçek ihtiyaçlarınız konusunda dürüst olmaktır.

Radarınızda hiçbir şey görünmüyor mu? Arama parametrelerini genişletin.

Sanal olarak biriyle takım oluşturabilir misiniz? Arkadaş ağınıza başvurun ve sizi uygun birileriyle tanıştırmalarını isteyin. En azından ortak bir kişinin olması size bir başlangıç noktası sağlar.

Merkür'ün 7. Evdeki hareketiyle, mevcut ilişkiler beklenmedik şekillere dönüşebilir. Belki de biraz sıradanlaşan bir ilişkiye bir şans tanıyabilirsiniz. Ya da tüm suyunu sıkmışsanız, bağı koparmaya hazır olun ve yeni birine yer açın.

Bu hafta çok farklı bir umursamaz tavır ortaya çıkabilir, bu yüzden geri dönüşü olmayan bir şey yapmaktan kaçının.

Değişken Uranüs, tutkulu Aslan burcunda ve sekizinci evinizdeki kozmik aşk kuşları Mars ve Venüs'e kare açı yapıyor.

Kesin enerjiler Pazartesi günü (Mars) ve Pazar günü (Venus) etkili olacak ve tahmin edilemez Uranüs, Boğa burcunda beşinci evinizde yerleşmiş durumda olduğundan, nelerin nasıl alevleneceğini tahmin etmek imkansızdır.

Neyi peşinden gitmeye ve neyden vazgeçmeye istekli olduğunuza siz karar verirsiniz. Ancak yapmak istemediğiniz tek şey, neyin yanlış gidebileceği konusunda takıntılı bir şekilde oturup düşünmektir.

Bu kadar potansiyel enerjinin etrafta dolaştığı bir durumda, bir şeyler yapmanız gerek. Yeni bir partneri denemek veya bir şeylerin nereye gittiği hakkında tartışmalara katılmak iyi olabilir.

KOVA BURCU…

Sağlık ve hizmet evi olan altıncı evinizde canlanan Merkür sayesinde, sağlığınıza, bakımınıza ve hizmete daha fazla önem vermeyi hedefleyin!

26 Haziran Pazartesi günü itibariyle, kişisel bir mesaj olarak kendinize mükemmel bir şekilde bakmanızı öneriyorum.

Aşırılıklara gitmenize gerek yok. Örneğin, beslenme alışkanlıklarınızı düzeltiyorsanız, meyve salatası veya vejetaryen bir şarküteri tabağı gibi sağlıklı seçenekleri olan partilere ve barbekülere gidin.

Düzenli olarak spor salonuna, yoga stüdyosuna veya doğa yürüyüşüne gitmek için kendinize zaman ayırın -hem ruh halinize hem de fiziksel sağlığınıza- harika etkileri olacaktır!

Ve eğer rahatsız edici ağrılarınız varsa, doktor randevunuzu alın.

Yalnız mısınız? Gözlerinizi açık tutun -belki yanınızdaki minderde veya salata barında- özel biriyle tanışabilirsiniz.

Sağlık ve romantizm arasındaki sınırları aşmak şu anda iyi bir şey olabilir.

Altıncı ev aynı zamanda işinizi ve detayları da yönettiği için, özellikle özenli olun ve en yüksek standartlarınıza sadık kalın.

Bir şeye "evet" dediğinizde, verdiğiniz sözü yerine getirecek zaman ve enerjinizin olduğundan emin olun. Yapmak istediğiniz son şey, gerçekçi olmayan bir şeye razı olup sonra son dakikada geri çekilmektir.

Son zamanlarda Mars ve Venüs'ün Aslan burcuna gelmesiyle ilişkiler aynı ölçüde çekici ve endişe verici olabilir. Ancak bu hafta, değişken Uranüs'ün, dördüncü evinizden Mars'a (Pazartesi günü) ve ardından Venüs'e (Pazar günü) endişe verici enerjiler göndermesi nedeniyle sağlam bir şeye tutunmanız gerekebilir.

Bazı şeylerin altüst olması mümkün, ancak bunun geçici olduğunu kendinize sürekli hatırlatmalısınız.

Kafanızın karışık olması doğal olsa da en yakınınızdaki insanlara öfkenizi kusmayın.

Uranüs'ün dördüncü evinizde olmasıyla, ruh halleriniz sürekli değişebilir. İhtiyaç duyduğunuzda veya hüzünlü hissettiğinizde, kendinize zaman ayırın ve toparlanmak ve merkeze dönmek için biraz yalnız kalın. Not: Her şeyi kendi başınıza yapmak zorunda değilsiniz, ancak destek veya rehberlik için "provokatörlere" başvurmayın.

BALIK BURCU…

Pazartesi günü 26 Haziran'dan itibaren daha ışıltılı ve heyecanlı hissedileceksiniz çünkü Merkür, flörtöz beşinci evinizi güçlendirmek için Yengeç burcuna adım atıyor.

Buradaki Haberci Merkür, size güçlü bir "ışıklar, kamera!" enerjisi yansıtabilir.

Meraklı gözler 11 Temmuz'a kadar sizi izleyecek, bu yüzden onlara göz kamaştıracak bir şeyler sunun!

Zodyak'ın moda tutkunlarından biri olarak, yaratıcılığınız dillere destan. Ancak podyumu sarsmak için bireysel emeklilik birikiminizi bozmak zorunda değilsiniz.

İlk durağınız gardrobunuz olmalı. Önümüzdeki iki hafta boyunca, zaten sahip olduğunuz şeyleri "kesip biçerek" "küratörlük" yapmaya zaman ayırın. Hangi kıyafetler yaz dönemi rotasyonunuzda öne çıkmayı hak ediyor?

Diğer taraftan, 2023 sürümüyle artık uyumlu olmayan herhangi bir şeyi bağışlayın veya ikinci el eşyalar alan bir mağazaya götürün. Buradan gelen parayla alışveriş yapın.

Beşinci ev, aşk evinizdir ve Merkür burada olduğunda, yeni insanlara yaklaşma konusunda alışılmadık şekilde kendinizden emin olacaksınız. Fazla bağlanma baskısı olmadan, en gerçek ve en dolu halinizi yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi tetikleme şansınız olabilir.

Çiftler, birlikte yaşama, resmiyet kazandırma veya bir aile kurma (veya genişletme) konularını tartışacaklar.

Hassas burcunuz bir sünger gibi davranabilir ve dikkatli olmadığınızda çok fazla şeyi içinize çekip bunların altında ezilebilirsiniz.

Bu hafta, öncelikle savaşçı Mars ve empatik Venüs, karmaşık Uranüs'le çarpışıyor ve iletişim merkezinizde yer alıyor.

Bu, basit yorumları veya destek taleplerini, bir yardım çağrısı gibi algılamanıza neden olabilir!

Elbette gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşa yardım etmek isteyebilirsiniz, ancak bu dürtüsel atmosfer altında ani tepkiler daha fazla zarar verebilir.

İnsanlara onları derinden önemsediğinizi ve doğru kararları vermeleri konusunda onlara güvendiğinizi bildirin!

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

Kapak: 1888 Flammarion gravürünün renkli bir versiyonu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?