USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

23–29 Ekim Burçlarda durum… Para, güç, tutku: Akrep Sezonu başlıyor!

23–29 Ekim Burçlarda durum… Para, güç, tutku: Akrep Sezonu başlıyor!
22-10-2023

Güneş manyetik açıdan baştan çıkarıcı Akrep'e doğru sinsice yaklaşırken, önümüzdeki dört hafta boyunca oyunun adı güç olacak.

Karşılıklı yarar sağlayan bir kazan-kazan için “sizin” olanı ve “onların” olanı nerede bir araya getirebilirsiniz?

İsrafı azaltın, gereksiz maliyetleri azaltın… Ve kârın katlanmasını izleyin!

Akrep, dönüşümü yönetir, bu nedenle neye odaklandığınıza dikkat edin. 

Tutulma sezonu, Cumartesi günü, Boğa burcundaki kısmi ay (dolunay) tutulmasıyla (16:24) sona eriyor.

19 Kasım 2021'de Boğa/Akrep ekseninde dalgalanmaya başlayan bu tutulma serisi, son iki yıldır ekonomiyi ve kişisel finansal alışkanlıklarımızı radikal bir şekilde yeniliyor.

Ancak aşırı kemer sıkmaya gerek yok.

Boğa, lüksü sever (bu burç zevk tanrıçası Venüs tarafından yönetilir). Önemli olan dünyevi zevklerin tadını çıkarırken temel konuları kapsayacak yeterli kaynağa sahip olduğunuzdan emin olmaktır.

Boğa burcu, günlük rutinlerimizi yönetirken, bu ay tutulması, sonunda kötü bir alışkanlığı, yaşamı onaylayan bir uygulamayla değiştirmek için büyük bir itici güç veriyor.

İmkânsız bir hedefe odaklanmak yerine (örneğin, "Şekeri, karbonhidratı ve süt ürünlerini kesiyorum!"), yaşam tarzınıza uygun, sürdürülebilir bir değişimi hedefleyin.

Bu açılımlarla gelen haftalık burç yorumları ve astrolojik durum ise şöyle:

KOÇ Burcu…

İşte size kızgın damdaki kedi gibi hissedeceğiniz bir hafta!

Güneş, baştan çıkarıcı Akrep’te, samimiyet ve erotizmle ilgili sekizinci evinizde konumlanırken, 23 Ekim Pazartesi gününden itibaren cayır cayır yanarak, küresel ısınmaya bile neden olabilirsiniz…

Dışarıda sıcaklıklar düşüyor olabilir ama önümüzdeki dört hafta, aşk hayatınız Hades'in mutfağından daha sıcak olacak!

Kişisel heyecanınız alışılmışın dışında olabilir…

Size ayak uydurabilmek zor.

Eğer ciddi bir ilişki içerisindeydiniz, işleri bir sonraki seviyeye taşımak için bir fırsat var; bu, ister işleri ayrıcalıklı hale getirmek, ister birbirinizin çevresiyle tanışmak veya finansal varlıkları (para ve emlak) birleştirmek olsun, resmi hale getirmeden önce şartları incelemeniz gerekiyor. (Akrep'in sloganına kulak verin: "Bir maceraya dalıp rezil olmak yerine güvenle yerinde oturmak daha iyidir.") 

Bekarsanız…

Cazibenizi tetiklemek için oyunlara veya insanüstü çabalara gerek yok.

Kendinden emin bir gülümseme veya fazladan birkaç saniye süren göz teması işe yarayacaktır. Ama güzel oyna.

Samimi biri, çekiciliğinizin peşinde koşmakla sizin hazır olduğunuzdan daha fazla ilgilenebilir. 

Başlangıçtan itibaren niyetleriniz (ve sınırlarınız) konusunda net olun.

Madalyonun diğer tarafında, gerçek potansiyele sahip biriyle tanışırsanız, "her ne olursa olsun" şeklinde davranmayın.

Dürüstlük, sizin en iyi politikanız, bunu unutmayın.

Bu ay, Koç burcunun samimi olması ve ihtiyaçlarını (ve fantezilerini) karşılama konusunda açık sözlü olması için harika bir ay. 

Fakat dikkat edin!

Bütün bunlar, duygusal yoğunluk uyarısıyla birlikte geliyor: 
Sekizinci eviniz harekete geçtiğinde, tutkular kıskançlık ve rekabetle daha da artabilir.

Soğukkanlılığınızı kaybederseniz, duygularınızı anlatın ki partneriniz çıldırıp sizden uzaklaşmasın.

Bu Cumartesi, yılın tek Boğa dolunayı duygusal ve finansal temellerle ilgili ikinci evinizi harekete geçirdiğinden, para meseleleri önemli hale geliyor.

Cesur burcunuz en ileride olmayı (ve bazen de keskin dans figürlerini) seviyor, ancak Boğa burcu çok yavaştır.

İçgüdüleriniz hızlı ve aceleci davranmak olsa da bu tutulma, sizi para konularında geleceğe yönelik bakmaya teşvik ediyor.

Kısa vadeli fedakarlıklar değil de daha büyük ve daha uzak hedefleri hayal edebiliyorsanız (araba, ev, konforlu bir tatil), hazları ertelemek makul olacaktır.

Haftanın bitmesiyle birlikte finansal hedefler ve nakit akışı ön plana çıkıyor.

Ortak girişimler ve yatırımlarla ilgili sekizinci evinizdeki yoğunlaşan Mars, kararlı Boğa burcundaki ve kişisel para bölgenizdeki geniş Jüpiter ile çatışıyor.

İstediğinizi istiyorsunuz ve ŞİMDİ istiyorsunuz ama ne dilediğinize dikkat edin.

Tamamen duyguya veya rekabetçi bir duruşa dayalı bir durum için acele ederseniz, ağır bir faturayla, beklediğinizden daha fazla sorumlulukla ve belki de iş yığınıyla (pişmanlıkla) karşı karşıya kalabilirsiniz.

İstediğinizi DÜŞÜNdüğünüz şeyi gerçekten istediğinizden emin olun, ardından karşı tarafa reddedemeyeceği bir teklif yapın.

Kişisel ilişkiler söz konusu olduğunda, Mars ve Jüpiter'in dinamik karşıtlığı, mucizevi sonuçlar doğurabilir, bu nedenle kafanızın ve kalbinizin aynı şeyi istediğinden emin olmak için zaman ve enerji harcamaya değer.

Uzlaştığınız tüm şartları yazılı hale getirmek asla kötü bir fikir değil!

BOĞA Burcu…

Sevgili Boğa, umarım geçen ay, dağınıklığı azaltma projelerinizde ciddi ilerlemeler kaydetmişsinizdir.

23 Ekim Pazartesi günü Güneş, güzelleştirici Terazi'yi ve toparlanma bölgenizi terk ediyor ve Akrep'te ve kararlı ortaklıklar evinizde parlıyor ve belirsizlik içinde kalan herhangi bir ilişkiyi yeniden başlatıyor.

Terazi dönemi, işleri yoluna sokmak için yıllık fırsatınızdır ve şansınız yaver gittiyse gerekli tüm yeniden düzenlemeyi ve yeniden dekore etmeyi yapmışsınızdır.

Pazartesi’den itibaren düşünceler en yakın ilişkilerinize yöneliyor.

Romantik VE profesyonel ittifaklar sinerjik enerjiyle coşacak; yaratıcı işbirlikleri zirveye ulaşabilir.

Her türlü partnerle başarının anahtarı, hedeflerinizi ve değerlerinizi uyumlu hale getirmek ve özellikle sevgilinizle işler yolunda gitmediğinde dürüstçe iletişim kurmak olacaktır.

Bekarsanız bir ay süren güneş enerjisi dalgalanmasında asıl göreviniz güçlü bir niyet belirlemek ve bu niyeti sürdürmek için doğru kişiyi çekmek için uygun adımları atmaktır.

“Benzer” güzel olsa da, potansiyeli olan ancak “zıtların birbirini çekmesi” kategorisine giren birini göz ardı etmeyin.

Böyle biriyle tanıştığınızda, kur yapma ritüellerinin ve bir sonuca varmaya çalışmadığınız zamanlarda oluşan duygusal gerilimin tadını çıkarın.

İKİZLER Burcu…

Yapılacaklar listesi nasıl gidiyor İkizler?

Eğer bu konuyla ilgilenmekten daha fazlasını yapmayı düşünüyorsanız, bu hafta nihayet “harekete geçme” zamanı olabilir!

23 Ekim Pazartesi günü, enerji veren Güneş, Terazi'de ve beşinci evinizdeki bir ay süren serüvenini tamamlıyor, ardından Akrep'e ve sistematik, hizmet odaklı altıncı evinize geçiyor.

Hazırlık modundayken çarklarınızı döndürmek çok kolaydır, ancak bir kez bir şey hakkında ciddileşmeye karar verdiğinizde, İkizler, sizi geride tutacak hiçbir şey yoktur!

Ev hayatınız biraz kaotik veya yönetilemez hale geldiyse, bu dört haftalık “işi bitir” enerjisi, kendi sarayınızda düzeni yeniden sağlamak için mükemmel bir fırsat.

Ama hızlanın!

Bazı İkizler burçları için bu, “uzun yaz” zihniyetinizden radikal bir sapma olacaktır ve nefesinizi toparlamak ve bu yeni enerjiye uyum sağlamak birkaç gününüzü alabilir.

Devam etmek için ne kadar istekli olursanız olun, acele etmeyin ve ilk önce ele alınması gereken şeylere öncelik verin.

Böyle bir görevi başlatmanın harika bir yolu, her türlü dağınıklığı ortadan kaldırmak ve geri dönüştürmek, değerli olan eşyaları bağışlamak veya satmaktır.

Örneğin ele almak istediğiniz her şey hakkında fikir sahibi olmak için zihinsel veya kağıt üzerinde bir liste yapın.

Daha sonra kendinizi motive etmek ve doğru yolda ilerlemek için daha büyük görevleri daha küçük parçalara bölerek gerçekçi bir zaman çizelgesi planlayın.

Ek bir avantaj: Damarlarınızdan akan tüm bu motive edici heyecanla, spor salonuna veya yoga stüdyosuna gitmek için dürtüklenmenize gerek kalmayacak ve belki de abur cuburları besleyici yemekler ile değiştirmeye başlayabilirsiniz.

Ancak haftanın tamamı, iş yapmaktan ibaret olmayacak!

Aslında, Cumartesi günü, yılın tek Boğa dolunayı -aynı zamanda bir ay tutulması- iç gözlem ve şifayla ilgili on ikinci evinizi aydınlattığında, fişinizi çekip gevşemek isteyeceksiniz. 

Bu ay tutulması önemli çünkü 19 Kasım 2021'de başlayan Boğa-Akrep ekseninde iki yıllık bir serinin son tutulması.

Bu, yaptığınız tüm temizlik, düzenleme ve sosyalleşmeden sonra hoş bir rahatlama olarak gelebilir.

Yine de yönetmeniz gereken işler olacak, ancak kendi başınıza olmak, istediğinizi yapmak için kendinize zaman ayırmanız çok önemli.

Çünkü sürekli hareket halindeyseniz kendinizi takdir etmeyeceksiniz, hatta kendinizi fark etmeyeceksiniz.

İçgörülerin akmasına izin verin, ancak ortaya çıkan her şeyin “müjde” olduğunu varsaymayın.

Aslına bakılırsa, bu hafta sonu, fantezi evinizdeki Jüpiter ile Mars arasındaki zorlu karşıtlık, gerçeği kurgudan ayırmanızı zorlaştırabilir.

Doğal tepkiniz kendinizi bir tavşan deliğine atmak ve deli gibi araştırma yapmak olabilir, ancak ikna edici komplo teorisyenleri dikkatinizi dağıtabilir.

“Saf, katıksız gerçeğe” ulaşmanın bir yolu olmadığından, neyi NEDEN bilmeniz gerektiğini sorgulamak aydınlatıcı olabilir.

Odak noktanızı daha yüksek amacınıza ve hedeflerinize çevirin ve bunların peşinden gitmek için kendinize söz verin.

YENGEÇ Burcu…

23 Ekim Pazartesi, “hazırda bekletme öncesi” aşamanızın resmi sonunu işaret ediyor; bu, kasıtlı olabilir ya da farkında olmadan bu aşamaya geçmiş olabilirsiniz.

Her iki durumda da çalışma haftası, şafak sökerken, parlak Güneş, evinizdeki dördüncü evinizden çıkıp Akrep'e ve flört eden, eğlenceyi seven, şöhreti cezbeden beşinci evinize girerken parlak bir iz bırakıyor.

22 Kasım'a kadar kutlama havasına girmek için patronunuzdan veya babanızdan izin almanıza gerek yok.

Kişisel mutluluk arayışınızda kimseyi veya hiçbir şeyi küçümsemediğinizden emin olmalısınız.

Yalnız Yengeçlere ek bir fayda da sağlanabilir: Gösteriş oyununuz devam ederken, gittiğiniz her yerde dikkatleri üzerinize çekeceğinizden emin olabilirsiniz ve önümüzdeki dört hafta boyunca baştan çıkarıcı gülümsemeniz, kaleci potansiyeli olan birinin dikkatini çekebilir.

Çiftler, daha fazla tutkulu vakit geçirmenin yollarını bulma konusunda desteklenir.

Beşinci ev, sadece romantizmi değil aynı zamanda yaratıcılığı ve kendini ifade etmeyi de yönetir.

İlham perinizle yeniden bağlantı kurun ve sanat için sanat yaparken dans edilebilir bir şarkı listesi hazırlayın; eğer profesyonel bir sanatçıysanız eserlerinizi iyi bir fiyata satabilirsiniz!

ASLAN Burcu…

Mumu her iki ucundan da mı yakıyorsun (yine), Leo?

Nihayet 23 Ekim Pazartesi gününden itibaren güzellik uykunuzu yakalama şansınız olacak.

Galaktik koruyucunuz, canlandırıcı Güneş, sosyal üçüncü evinizde bir ay süren bar gezisini tamamlıyor ve dördüncü evinizde Akrep örtüsünün altına giriyor.

Bazen enerji seviyeleriniz o kadar yükselir (ve öyle kalır) ki, inişe gelene kadar devrelerinizin ne kadar yandığını fark edemezsiniz.

Uyku moduna girmenize gerek yok, ancak önümüzdeki dört hafta boyunca, pillerinizi çıkarıp yeniden şarj etmek için bir bahane bulduğunuzda muhtemelen kendinize minnettar olacaksınız.

Ertelediğiniz ancak üstesinden gelmek istediğiniz evle ilgili tüm projelerin envanterini çıkararak dört haftalık döngüyü başlatın.

Dolaplarınızı değiştiriyor, banyoyu yeniliyor, mutfakta deneyler mi yapıyorsunuz?

Hepsi harika görevler! Ancak unutmayın, bu Akrep mevsimi olduğundan, manyetik, seksi enerjiyle çevreleneceksiniz ve buna bolca zaman ve enerji bırakmak isteyeceksiniz!

Eğer bir ciddi ilişki içindeydeniz, sevgilinizle gündemsiz akşamların ve hafta sonlarının tadını çıkarın.

Bekar mısınız? Bir niyet belirleyin, harekete geçin; yeni potansiyelleri çekmekte hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Yaşamın herhangi bir alanında durgunluk hissediyorsanız, bir kişisel gelişim kitabı indirin, genel ilkeleri okuyun ve ardından o sıkışmış enerjinin akmasını sağlamak için hayatınızda bazı değişiklikler yapın!

BAŞAK Burcu…

Mütevazı burcunuz genellikle perde arkasında anonim olarak çalışmaktan, keskin içgörülerinizi ve büyük yeteneklerinizi ekip projelerine ödünç vermekten oldukça memnundur.

Ancak bu haftanın yıldızları bir uyarıda bulunuyor: Üzerinizde parlayan bir spot ışığının sıcak parıltısını hissedebilirsiniz!

23 Ekim Pazartesi günü, kendinden emin Güneş, dramatik Akrep'e ve iletişim merkezinize bir ay boyunca patlayarak sizi ve SİZİN mesajınızı halka açık bir şekilde sergiliyor.

Bazı Başaklar, bunu daha fazla insana hizmet etmek için kullanmanın bir yolunu bulacaktır. Ancak gelenlere direnmezseniz kazanacağınız çok daha fazlası var.

Kendinizi ifade edebildiğiniz eviniz aydınlatıldığında, doğuştan gelen iletişim yetenekleriniz kesin ve rasyonelden duygusal açıdan yankı uyandıran ve “etkili” ye doğru değişebilir.

Önümüzdeki dört hafta boyunca (22 Kasım'a kadar), en büyük başarılarınız, sunumunuzun görünümünden ziyade dinleyicilerinizle ne kadar özgün ve kişisel bir ilişki kurduğunuza odaklandığınızda gelecektir.

Akrep mevsimi boyunca, fikirler ve beyin fırtınaları dakikada bir mil hızla aklınıza gelecektir; bu, SİZİN bile ayak uyduramayacağınız kadar hızlıdır.

Güzel bir not defterine para harcamanın veya bir aydınlanmayı kaybetme riskini en aza indirmek için bir kayıt uygulaması indirmenin tam zamanı olabilir.

Yakalamakta hızlı olurken, paylaşmakta yavaş olun, çünkü herkes sizin kadar onurlu değil.

Önümüzdeki dört hafta yaratıcı işbirlikleri için uygun zaman.

Çalışma tarzlarınızın, uyum sağlayıp sağlamadığını görmek ve potansiyel sinerjiyi test etmek için düşük riskli bir proje bulup işbirliklerini deneyin.

TERAZİ Burcu…

Bir ay süren doğum günü kutlamalarından sonra, Terazi sezonuyla ilgili kitapları kapatmanın ve dikkatinizi eşit derecede önemli bir konuya yönlendirmenin zamanı geldi: Sonuç!

23 Ekim Pazartesi günü Güneş, stratejik Akrep'e ve ikinci finans ve güvenlik evinize doğru parlarken burcunuza el sallıyor.

Bu bir Ya hep Ya hiç durumu değil Terazi; yani tam bir hedonizm VEYA kemer sıkma durumu değil.

Önümüzdeki dört hafta boyunca, hedef odaklı zihniniz, istediğiniz türde bir geleceği güvence altına almak için bol miktarda kaynak elde etmeye odaklanacak.

İşte bu nedenle, mali durumunuza ilişkin gerçekçi bir değerlendirme yaparken ve bir sonraki niyetlerinizde değişiklik yaparken hiç gözyaşı dökmeyeceksiniz.

Bütçenizi desteklemek bazı kemer sıkma önlemlerini gerektirebilir, ancak buna değer.

Bir Terazi burcu olarak, profesyonel bir hokkabazsınız ve yaratılışınızın rahatlığına ihtiyacınız var!

Bu nedenle, azaltabileceğiniz veya ortadan kaldırabileceğiniz ve bütçenizi zorlamadan keyfini çıkarabileceğiniz şeylerin doğru karışımını bulun.

Tüm bu mikro abonelikleri ve üyelikleri gözden geçirmek ve hiç kullanmadıklarınızı iptal etmek, kolay tasarruf sağlar.

Daha fazla ev yapımı yemek ve barista olmadan hazırladığınız kahve için de aynı şey geçerli.

En zor kısmı, bir sonraki mali dönüm noktasına ulaşana kadar kendinizi bir alışveriş moratoryumuna koymak olabilir. Ama iyi tarafından bakın: Dolabınızın arka tarafındaki o sevimli ama unutulmuş kıyafetler sonunda yayına girecek!

AKREP Burcu…

Giysi dolabı! Stil! Dışarı çıkma 'uyumları' için bir raf monte etmeye başlayın.

Akrep sezonu, 23 Ekim Pazartesi günü tantanayla başlıyor ve Güneş burcunuzda ikamet ederken ve çığır açan ilk evinizdeyken kutlamakla geçen dört haftayı işaret ediyor.

Geçen ay, Güneş, Terazi burcunda ve düşük enerjili on ikinci evinizde ilerlerken, akrep sezonuna hazırlık amacıyla yavaşlamış ve yeniden şarj olmuş olabilirsiniz!

Ruhunuzu derinlemesine incelediyseniz ve yaşamınızda sıkışıp kalmış alanları tespit ettiyseniz ne mutlu size!

Ancak pazartesiden itibaren kendinizi derin düşüncelere dalma modundan çıkarın ve önünüzdeki yola bir göz atın.

Fazla bagajınızın tamamını toplayamıyorsanız, onu birkaç ay depoda bırakın.

Önümüzdeki haftalarda, enerjiniz arttıkça, Güneş iç gözlemsel, yaratıcı on ikinci evinizdeyken hayalini kurduğunuz yeni girişimlere girişebilirsiniz. 

Acele etme, Akrep!

Yoğun burcunuzun yeni fikirlere takıntılı olması kolaydır, ancak yolculuğun gerçekten hedefe ulaşmak kadar önemli olduğunu unutmayın.

Akrep mevsimi, doğrudan SİZE ışık tutsa da Cumartesi günü, Boğa burcundaki dolunay / ay tutulması, dinamik ikili evinizde, ister uzun süreli ilişkinizde, ister yeni flört ediyor olun, ister hala bir ruh eşi arıyor olun, dikkatinizi “ortaklığa” çevirir.

Bu tutulma, 19 Kasım 2021'de Boğa-Akrep ekseninde başlayan iki yıllık serinin sonuncusu.

Bu sefer Boğa burcunda olduğu için gündelik bağlantılarla ilgilenmiyorsunuz.

Çiftler, bir sonraki büyük adımı atabilirler; Yalnız Akrepler, potansiyel bir ruh eşine giden aydınlatılmış bir yolda olacak.

Birisiyle her şeyi yapmaya hazır olduğunuzu bir nevi “biliyorsanız”, korkunuzu ve güvensizliğinizi bir kenara bırakın ve ilişkiye kalbinizi ve ruhunuzu verin.

Öte yandan bazı Akrepler, mevcut ilişkinin bittiğine ve artık kayıplarınızı azaltma zamanının geldiğine karar verebilir.

Arkadaşlarınıza bile anlatamayacağınız kadar karanlık bir durum içindeyseniz, kendinize bu kişi hayatınızdan kaybolsaydı nasıl hissedeceğinizi sorun.

Kendinizi günlerce veya aylarca sürecek hayal kırıklıklarından kurtarın, yara bandını çıkarın ve oyuna geri dönün.

Bu ay, kapattığınız her kapı, hızla yeni bir kapıyı açabilir.

Şaşırtıcı bir değişime açık olun!

Tutulmaların denklemi tersine çevirdiği biliniyor ve öyle beklenmedik bir sonuçla karşılaşabilirsiniz ki, “Bir Hollywood yazarı denese bile böyle bir senaryoyu yazamazdı” diyebilirsiniz.

YAY Burcu…

Umarız suarelerden, karaoke gecelerinden ve grup toplantılarından yoruldunuz ve kış uykusu öncesi dinlenmeye hazırsınız.

23 Ekim Pazartesi günü, süper sosyal on birinci evinizde dört hafta süren eğlencenin ardından, aydınlatıcı Güneş, Akrep burcunda ve iç gözlemsel on ikinci evinizde kapının önünde bekliyor.

Önümüzdeki ay, vites küçültmekte, yeni öncelikler belirlemekte ve sıklıkla ihmal edilen ihtiyaçlarınızı karşılamakta özgürsünüz.

Kendi kendine empoze ettiğiniz bu “maaşlı izin”, pillerinizi yeniden şarj etmenize yardımcı olacak, ancak bunu başarmak için bir keşiş veya münzevi olmanıza gerek yok!

On ikinci ev meditasyonu, mistisizmi, salıvermeyi, geçişleri ve şifayı yönetir.

Hala bir kırgınlık ya da yara besliyorsanız ya da kederi ya da ayrılığı tam olarak atlatamadıysanız, şimdi bunu yapmak için tam dört haftanız olacak.

Bazen bunu kendi başınıza yapabilirsiniz, ancak ilerleme kaydedemiyorsanız, bu duygusal kör noktaları netleştirmenize yardımcı olabilecek bir terapiste, koça veya enerji uzmanına başvurun.

Psikolojik durumunuz ne olursa olsun, gereğinden fazla rezervasyon yapmamanın getirdiği özgürlüğün tadını çıkaracaksınız.

Akan yaratıcı enerjilerden en iyi şekilde yararlanmak için, ilham perinizle iletişim kurmaya bol bol zaman tanıyın.

Güneş, huzurlu on ikinci evinizde iken, bu hafta evrendeki diğer önemli motivasyonel faaliyetler sizi başka yönlere çekiyor.

Cumartesi günü, Boğa burcundaki dolunay -aynı zamanda heyecan verici bir ay tutulması- sağlık ve organizasyonla ilgili altıncı evinize iniyor.

Bu tutulma Boğa-Akrep ekseninde 19 Kasım 2021'de başlayan iki yıllık bir serinin son tutulması olması açısından dikkat çekici.

Önümüzdeki iki hafta boyunca, sizi geceleri uykusuz bırakan idari konuları ele alabilirsiniz.

Bu ay, mücadelenin özünü ortaya çıkarabilir. Ancak bunu görmek, kaosu dizginlemek ve aşırı yükü hafifletmek için pratik adımlar atmanıza olanak tanır.

İster birkaç küçük ayarlamaya ister tam sistem revizyonuna ve üretkenliğin yeniden başlatılmasına ihtiyacınız olsun, bunu önümüzdeki iki hafta içinde başarabilirsiniz.

Sadece yükümlülüklere değil, hayatınızdaki her şeye bakın.

OĞLAK Burcu…

Yine gece yarısı yakıt mı yakıyorsun Kaptan?

Çalışkan burcunuz için bu “her zamanki gibi” bir durum olsa da, çalışkan bir Deniz Keçisinin bile ara sıra bir molaya ihtiyacı vardır ve bunu hak eder.

23 Ekim Pazartesi günü, Güneş Terazi'den ve profesyonel onuncu evinizden ayrılıp, Akrep'e ve önümüzdeki dört hafta boyunca grup faaliyetleriyle ilgili on birinci evinize ışınlanırken, sizin zamanınız geliyor.

Umarız projeyi tamamlamışsınızdır ve kendi çıkarlarınıza zaman ayırdığınız için kendinizi suçlu hissetmezsiniz!

Sosyal moda ne kadar çabuk geçerseniz, arkadaşlarınızla öğle yemekleri ve ekip oluşturma için arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla buluşma akışına o kadar çabuk geri dönersiniz.

On birinci ev, yenilik ve teknolojiyi yönettiğinden, Güneş'in burada bir ay boyunca kalması, daha az bilinen sıra dışı bir yönünüzü ortaya çıkarabilir.

Profesyonel bir motivasyon hissediyorsanız, seçtiğiniz alanlarda çığır açan vizyonerler ve aktivistleri daha iyi tanımaya odaklanın.

Herhangi bir bağlantı hissetmiyorsanız peşinden koşmanıza gerek yok, ancak denemezseniz asla bilemezsiniz.

KOVA Burcu…

Sosyal kelebek kanatlarınız, geçtiğimiz dört hafta boyunca süzülmekten hâlâ yorulmadı mı?

23 Ekim Pazartesi günü, Güneş Terazi'den ve kâşif dokuzuncu evinizden ayrıldığında ve profesyonel onuncu evinizde ısıyı artırdığında iniş için gelin.

İster büyük bir şirkette çalışıyor olun, ister ‘start-up'ta çalışıyor olun, ister kendi işinizi yönetiyor olun, adınızı altın harflerle yazdıracak, iddialı bir projeye başlıyor olabilirsiniz.

Bir ay süren gerçek jet sosyeteden (ya da belki daha mecazi bir genişlemeden) sonra Güneş, 22 Kasım'a kadar Akrep'e ve kariyer odaklı evinize doğru ilerliyor.

Ana kampa dönme ve şapkanıza bir tüy taktıracak işlere başlama zamanı.

Bazı Kovalar, bu girişimin temellerini çoktan attılar, diğerlerinin ise bunun ne olacağı hakkında hiçbir fikri olmayabilir.

Her iki durumda da, bunu zamanında yapmak için gece yarısı yakıt yakmaya ve ardından çabalarınızı ortaya koymaya hazır olun.

Ne kadar başarılı olursa olsun şunu unutmayın: Bu, egonuzu güçlendirmeye yönelik bir hile değildir; değerli iş ve hizmetlerin haberlerini onlardan yararlanabilecek kişilere ulaştırmakla ilgilidir.

Yeteneklerinize yüzde 100'den az güven duyuyorsanız, bir iş koçu ya da akıl hocası tavsiyesi isteyin.

Önümüzdeki ay, yeni hedefler belirlerken, bunların TAMAMININ çalışmayı içermesi gerekmediğini unutmayın. 

Cumartesi günü Boğa burcundaki dolunay güçlü bir ay tutulmasıdır.

VE 19 Kasım 2021'de başlayan ve iş-kişisel yaşam dengenizi sıfırlamanıza yardımcı olan Boğa/Akrep ekseninde iki yıllık bir serinin son tutulması olacak.

Sizin dördüncü evinize denk geldiğinden, önümüzdeki yarı yıl için en öncelikli eşyalarınız, aile, vakıflar ve eviniz etrafında dönecek.

Bazı Kovalar için, ister yeni bir yer olsun, isterse büyük bir suskunluk ya da sadece farklı ev arkadaşları olsun, değişim zaten yolda.

Rahatlığa önem veren Boğa burcundaki bu ay yükselişi, uyumlu ve şık bir ev hayatı için görüşünüzü güçlendirebilir.

Taşınmayı, satmayı veya mülk satın almayı düşünüyorsanız, bu konuda ciddileşmenin veya en azından hazırlanmaya başlamanın zamanı geldi, böylece mükemmel yer piyasaya çıktığında hazır olabilirsiniz.

Ayrıca bu hafta sonu, 12 Ekim'den bu yana başarı ile ilgili onuncu evinizi ısıtan motive edici Mars, Jüpiter ile karşı karşıya geliyor.

Dikkat edilmesi gereken iki şey; kendinden aşırı şüphe duymak ve aşırı özgüven.

Artık radarın altından uçmak veya rekabetten kaçmak için çok geç.

O halde bir cesaretinizi toplayın ve her yerde adınızı anan liderlik rolüne başvurun.

Zaten böyle bir işiniz varsa sınırlarınızın nerede fazla geçirgen olabileceğini belirleyin.

Doğal bir takım oyuncusu ve destekçisisiniz, ancak patron olduğunuzda bazen geri çekilmeniz ve sert olmanız gerekir.

Yönetim guruları, saygı duyulmanın sevilmekten daha önemli olduğunu söyleyebilir ama bir Kova burcu olarak siz her ikisini de başarma yeteneğine sahipsiniz!

BALIK Burcu…

Bitirmeniz gereken acil bir işiniz varsa veya bir projenin önemli bir bölümünü imzalayacak birine ihtiyacınız varsa, 23 Ekim Pazartesi günü, Güneş Terazi burcundan ve lazer odaklı sekizinci evinizden ayrılmadan önce son bir çaba gösterin.

Geçtiğimiz dört hafta boyunca ortak kaynaklara ve kalıcı bağlara odaklanmış olabilirsiniz, ancak çalışma haftası başlarken Güneş, önümüzdeki ay için Akrep'i ve maceracı, geniş dokuzuncu evinizi güçlendirmeye devam ediyor.

Aniden tüm bu susma etkinliği sona ermiş gibi geliyor ve artık özgürce ve kalbinizden paylaşmaya hazırsınız.

Dokuzuncu ev, seyahat de dahil olmak üzere zihninizi ve yaşamınızı genişletebilecek her şeyi yönetir ve bunu destansı bir geziye çıkmak veya en azından araştırmak ve planlamak için harika bir zaman yapar.

Bekar Balıklar için başka bir avantaj: Kimya, farklı bir kültürden biriyle kıvılcım yaratabilir.

İlişkideyseniz kanın pompalanmasını sağlamak için romantik bir şey yapın; belki de değişen yaprakların sonuncusunu yakalamak için ormanda bir rezervasyon yapabilirsiniz.

Cumartesi günkü Boğa dolunayı, dönüşümsel bir ay tutulması olacak ve aynı zamanda Boğa/Akrep ekseninde 19 Kasım 2021'de başlayan iki yıllık bir serinin son tutulmasıdır.

Bu dolunay, iletişim ve sosyalleşmeyle ilgili üçüncü evinizi harekete geçiriyor.

Benzer ruhlar, işin içinden sürünerek çıkabilir ve eğer herhangi biri yasal ortaklık vaadinde bulunuyorsa, buna rekabet olarak değil, iş birliği ruhuyla yaklaşabilirsiniz!

Bazı Balıklar için, bir grup projesi son bulabilir.

Çıkışı bulma zamanının geldiği hissini yakalarsanız, zarafet ve şükranla eğilin ve SONRAKİ niyetlerinize odaklanın.

Önümüzdeki iki hafta boyunca ilgi alanları sizinkilerle örtüşen ilham verici insanlarla tanışabilirsiniz.

Kendinizi bu kişilerin takılabileceği bir yere yerleştirerek tesadüfi süreci hızlandırın.

“Kim-ne-nerede” sorusunun ötesinde, bu ay, tüm ufkunuzu genişletebilir ve sizi yeni çimenlerde otlamaya teşvik edebilir.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?