USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

12 Burç için 5 - 11 Haziran haftası görünüm

12 Burç için 5 - 11 Haziran haftası görünüm
05-06-2023

5-11 Haziran haftası için neler bekleniyor; bu sefer, her bir burçta ayrıntılı tablolar ortaya çıktı; işte 12 Burç için gökyüzü ve yıldız hareketleri ile ortaya çıkan görünüm ve bu haftanın burç yorumları…

Koç Burcu…

Heyecan verici ve tutkulu bir yaz sizi bekliyor! Venüs'ün Aslan burcuna geçmesi ve 5. evinizde birleşmesiyle, aşk hayatınızda, yaratıcılığınızda ve romantik enerjinizde bir artış olacak. Bu etki, yeni ilişkilere kapılmanızı ve flörtleşme enerjinizi teşvik ediyor.

Eğer bir ilişkideyseniz, buluşmalarınızda yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kültürel etkinlikleri takip etmeye başlayın, açık hava restoranlarını, müzik festivallerini ve beğendiğiniz ‘Airbnb'leri yer imlerinize ekleyin.

Venüs, Aslan burcunda 8 Ekim'e kadar kalacağı için bu gösterişli dönemin keyfini dört ay boyunca sürebilirsiniz, ki bu süre Venüs’ün bir burçta kalma süresinin dört katı.

22 Temmuz - 3 Eylül arasında aşk gezegeni Venüs, Retro hareket edecek. Bu yüzden tatil rezervasyonlarınızı bir an önce yapmanız iyi olabilir. Venüs Retro’sunda, nostalji unsurunu bir afrodizyak olarak kullanmayı deneyin. Geçmişteki aşk sahnelerinizden birini, nasıl yeniden yaratabilirsiniz? Yaz ortası yaklaşırken, eski bir aşk yeniden alevlenebilir, ancak son denemede yaşadıklarınız bir kabussa dikkatli olmanızda fayda var.

Pazar günü Merkür, İkizler burcuna girerek, sosyalleşme ve yerel etkinliklerle ilgili üçüncü evinizi canlandırıyor. 26 Haziran'a kadar sürecek bu dönemde, çevreniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. En popüler etkinlikler, evinize birkaç sokak mesafede olabilir; korsan taksi ile bir yerlere gitme ihtiyacı duymayabilirsiniz.

Bekarsanız, ‘Cupid’in aşk okları yatak odanıza düşecek. Barda veya havuz kenarında çekici birileriyle sohbet etmek için çok fazla dil dökmenize gerek yok.

Bu geveze Merkür dönemini bir ‘podcast’ kaydetmek, bir fikir yazısı yazmak için kullanın.

Ayrıca Pazar günü, Plüton’da Zodyak’ta bir burç geri hareket ediyor. 1 Mayıs'tan beri Kova burcunda ve işbirliği bölgenizde Retro’daydı ve bu dönemde uzlaşmalar zor olmuştu. Pazar gününden itibaren grup çalışmalarındaki gerilimli havada rahatlayacak, ancak tamamen rahat değil.

Plüton, 10 Ekim'e kadar retro harekette olacak ve şimdi Oğlak burcuna ve kariyer evinize geri dönüyor.

Bu süreçte, önemli hedefleriniz konusunda yavaş hareket edin ve stratejik olun.

Plüton, Oğlak burcundaki 16 yıllık turunun (2008-2024) son aşamasında. Bu süre zarfında, muhtemelen profesyonel amacınız hakkında birçok şeyi netleştirdiniz. Belki de ne SEVMEDİĞİNİZİ öğrendiniz ve bir daha asla denemeyeceksiniz.

Şimdi, gelecek dört ay boyunca vizyonunuzu daha da geliştirmeye devam etmek için fırsatlar var. (Plüton, 10 Ekim'den 20 Ocak 2024'e kadar tekrar Oğlak burcuna hareket ettiğinde de bunu yapmaya devam edebilirsiniz.)

Oğlak burcunda, Plüton, sektör liderleri ile bağlantı kurmanıza yardımcı olacak. Prestijli bir organizasyona katılıp network yapmak için para harcamanızı öneririm. Yüksek pozisyonlardaki tanıdıklar, ideallerinizi gerçekleştirmenizde size çok yardımcı olabilir, ancak liderlik yeteneklerinizi geliştirmeyi unutmayın. ‘MBA’ yapmış kişilerden ve sosyal girişimcilerden oluşan seviyeli bir topluluk içinde bulunmak, yıldızınızın parlamasına yardımcı olacak.

Boğa Burcu...

Eğer Pazartesi günü uyanıp ve evin her köşesini ‘Feng Shui’ye göre düzenlemek için karşı konulamaz bir istek hissederseniz, bu motivasyonu Venüs'e borçlusunuz.

"Estetik ve romantizm" gezegeni, Mars ile sanatsal Aslan burcu ve 4. evinizde birleşiyor ve bu etki, 8 Ekim'e kadar devam ediyor. Bu uzun süreli Venüs döngüsü boyunca kalbiniz çok yüksek atacak.

Aslan, haritanızın bu bölümünü yönettiği için, evinizde toplantılar düzenlemek isteyeceksiniz. Biraz daha iddialı hissediyorsanız dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. Venüs, aşk gezegeni olduğu için, bunu sevgilinizle güzel bir yakınlaşma fırsatına dönüştürün.

Yemek yapmak, bahçe işleriyle uğraşmak, yatak odasını yeniden düzenlemek gibi aktiviteler, bu geçiş sırasında bir arada yaşayan çift Boğalar için ‘Cupid'in onayladığı etkinlikler.

Ancak, 22 Temmuz - 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Venüs Retro hareketine dikkat çekmek isterim. Bu hafta itibariyle altı hafta duygusal olarak hassas olabilirsiniz… Eski bir ilişki için barışma fırsatı yakalayabilirsiniz. İlişkinin 2. bir şansı hak ettiğini düşünüyorsanız, bu süreç bir nimet olabilir. Ancak geçmiş hataları göz ardı etmeyin.

Aslan burcunda, Venüs size sert bir sınırlama koyma gücü verecektir. Gerçekten bir şeyleri tekrar yaşamak istiyor musunuz? İyice düşünün.

Bu Pazar itibariyle değerlerinizi dile getirmek çok daha kolaylaşacak.

Merkür'ün 10 haftadan uzun bir süre boyunca burcunuzda konaklamasının ardından (Nisan 21'den Mayıs 14'e kadar süren retro dönem de dahil olmak üzere), haberleşme gezegeni Pazar günü İkizler burcuna ve ikinci evinize, yani para ve güvenlik evinize geçiyor (26 Haziran'a kadar). Konuşarak para kazanacağınız bir dönem başlıyor sizin için.

Stratejist Plüton, 1 Mayıs'tan bu yana Kova burcunda ve kariyer evinizde retro hareket ediyordu, ancak şimdi Oğlak burcuna ve 9. evinize, yani eğitim, felsefe ve yurtdışı kontaklar evinize geri dönüyor.

Retro dönemi boyunca (10 Ekim'e kadar) ve ardından 20 Ocak'a kadar, metafizik bir alana çekilme hissedebilirsiniz.

Hangi gizemler sizi ilgilendiriyor? Plüton'un önümüzdeki dört ay boyunca dur-kalk hareketiyle birlikte, hayatı tamamlanması gereken bir yarıştan ziyade keşiflerle dolu bir yolculuk gibi hissedeceksiniz.

Ruhsal kitaplar okuyun, atölyelere ve eğitimlere katılın. Eğer başka bir insana körü körüne bağlıysanız, Plüton retrosu size kendi rehberiniz olmanız gerektiğini hatırlatacaktır.

Bir rehbere sahip olmakta bir sakınca yok, ancak tanrı gibi davrananlardan kurtulmak gerekir. Sizin için doğru rehberler, size kendi içgüdülerinizi dinlemeyi öğretir; size "bir tavsiye" verirken kendilerine bağımlılık oluşturmazlar.

İkizler Burcu…

Şeytanın, sana karşı hiç şansı yok çünkü cilveli Venüs, Mars ile birlikte Aslan burcunda ve 5 Haziran'da 3. Evinde bir araya geliyor. Sözlerle etkilemek zaten sizin uzmanlık alanınız. Bu yüzden bir ‘podcast’ kaydediyor, sivri bir ‘tweet’ yazıyor veya sevgilinize bir aşk mesajı yazıyorsanız, üretken olacaksınız. Venüs burada dört ay kalıyor, yani bu etki 8 Ekim'e kadar sürecek, bir retroya işaret.

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, 22 Temmuz'dan 3 Eylül'e kadar geri hareket edecek, bu olay 18 ayda bir gerçekleşir.

İnsanları romantizme çağırabilirsiniz ama bir fikri, zorla kabul ettirmeye de kalkışmayın. Eğer fikrinizle ilgilenmiyorlarsa, bırakın gitsinler.

Tutkularınızla ilgili dilediğiniz kadar ateşli bir konuşma yapabilirsiniz, sonra bu alevlerden kimin yandığını görüp onu seçebilirsiniz.

Bu Venüs döneminde, size benzeyen kişiler karşınıza çıkabilir. Ortak zemin sizi doğrudan bir aşka götürebilir!  Ancak hemen nikah dairesine koşmayın. Bu değişken döngüde, bir sıcak bir soğuk olabilirsiniz. Hatta çiftler bile ayağını gaz pedalından çekmeli ve her sağlıklı ilişkinin temeli olan dostluk bağını "şu anın tadını çıkararak" güçlendiren etkinlikler yapmalı. Ayrıca bu hafta muhteşem bir yaz takvimi düzenlemeye odaklanın!

Pazar günü, yıllık zihinsel güç artışına hazır olun!

Analitik ve açıklayıcı yöneticiniz Merkür, burcunuza ve kimlik evinize kadar enerjiyle dolacak ve 26 Haziran'a kadar etkisini sürdürecek.

İlerleyen haftalarda, olağanüstü bir performans sergileyecek, kayda değer bir hızda yaratıcı ve parlak işler üreteceksiniz. Düşünceleriniz net ve yenilikçi olacak, ancak anlayamayacak kişilere açıklama yapmak için yavaşlamayın.

Gücünüzü hissedin ve alanınızdaki bir lider olarak kendinizi konumlandırın. Eğer daha fazla eğitim veya deneyime ihtiyacınız varsa, kendinizi bu konuya dalmış bir şekilde geliştirin ve etkileyici bir şekilde ortaya çıkın.

Plüton, 1 Mayıs'ta Aslan burcunda ve 9. evinizde bulunuyordu, ancak şimdi Oğlak burcuna ve 8. evinize geri dönüyor 10 Ekim'e kadar burada kalacak. Bu süreçte, dönüşüm çalışmalarına ve içsel şifaya zaman ayırın.

Plüton, 2008'den 2024'e kadar süren uzun süren Oğlak transitinin neredeyse sonuna gelmek üzere. Bu süreçte, sezginizin ne kadar keskinleştiğini fark edeceksiniz.

Sizi içgüdülerinizde tereddüte düşüren, kötü yöne çeken yüzeysel dostları bir kenara bırakın. Size KENDİ çözümlerini sunmak yerine kendi kendinize düşünmenizi destekleyen daha iyi insanlar var.

Pluto 8. ev Akrep burcu bir havaya sahiptir, sizi heyecanlandıran şeyler hakkında daha derin iç görüye sahip olabilirsiniz. Kıskançlığa veya takıntıya kapılabilirsiniz.

Pluto retrosu, size perde arkasına bakma gücü veriyor. Duyguların başka biri tarafından mı tetikleniyor, yoksa kendi eski, derin bir yaranızı mı harekete geçiriyor değerlendirme şansınız olacak.

Almanız gereken ders, anlamsız suçlama oyunundan çıkıp perspektifinizi değiştirmektir.

Yengeç Burcu…

Pazartesi, lüks gezegeni Venüs, Mars ile Aslan burcunda ve gelirler evinizde buluşuyor. Mars, 10 Temmuz'da alanı terk etse de Venüs, 8 Ekim'e kadar Aslan’da kalacak.

Bu süreçte, yaratıcı fikirlerle dolabilirsiniz ve yetenekleriniz öne çıkabilir. Bazı Yengeçler, lüks tüketim sektöründe iş yapabilirler.

Romantik açıdan, bu döngü, fiziksel teması arzulayan burcunuz için tatlı bir süreç olacak. Ancak 22 Temmuz - 3 Eylül arasında iradenizi kullanmaya çalışın. Eğer partnerinizle bir konuda belirgin şekilde farklı taraflarda yer alıyorsanız, bu kesinlikle önemlidir.

Özellikle parayı nasıl yönettiğiniz konusunda bu Venüs Retro’sunda göz ardı edilemeyecek çatışmalar olabilir.

İlişkisi olan Yengeçler, bu yaz bazı tartışmalarla karşılaşabilir, ancak şunu hatırlamaya çalışın; sağlıklı bir ilişki, "çatışmasız" değildir, aksine iki kişinin birbirlerini anlamadığı durumlarda yaratıcı ve sevgi dolu çözümler bulma taahhüdüdür.

Pazar günü, aşırı analitik moddan çıkın ve her şeyde daha yaratıcı, sezgisel bir yaklaşıma geçin!

Zihninizi dinlendirme zamanı geldi. Zeki Merkür, hayal gücü eviniz 12. evinizdeki yıllık yolculuğuna başlıyor (26 Haziran'a kadar). "Gerçek" dünyada biraz daha az başarı elde edebilirsiniz, ancak "gerçek"i nasıl tanımlıyorsunuz?

Bir çiftçinin tarlalarını hasat arasında dinlendirmesi gerektiği gibi, kendi zihninizde de zaman zaman mola vermeniz gerekiyor. Eğer affetme veya kişisel iyileştirme çalışması yapmanız gereken bir durum varsa, bir uzmana danışarak bu fırsatı değerlendirin.

Ayrıca Pazar günü, dönüştürücü Plüton -ki Mayıs 1’den beri Kova 8. evinizde retroydu- Oğlak burcuna geçiyor ve Retro sonuna kadar orada kalacak, yani 10 Ekim’e kadar.

Bu süreçte rahatlama hissedebilirsiniz, çünkü Plüton 7. evinizde retro hareket ediyor.

Gelecek dört ay boyunca, gönül ilişkileriyle ilgili düşünceleriniz değişebilir ve yoğunluktan ve aşırı duygusallıktan biraz uzaklaşabilirsiniz. Hatta duygularınız hakkında konuşmak ve hassas konuları gözyaşlarına boğulmadan ele almak kolay gelebilir. Kalıcı bir aşk arıyorsanız, bu durum size nasıl etkileşimde bulunduğunuzu inceleme fırsatı sunacaktır. Kendinizi açık ve ilgili sanabilirsiniz, ancak başkaları zırhınızı hissedecektir. Gülümsemek ve sadece doğrudan göz teması kurmak işinizi kolaylaştıracaktır.

Plüton retrodayken, yeni arkadaşlarınıza karşı daha savunmasız olacaksınız veya yabancılarla anlamlı iletişim kurmakta zorlanmayacaksınız.

Bu fırsattan yararlanarak yeni arkadaşlar edinmek veya flört etmek için çaba gösterin. Çiftler, daha derin duygusal sulara dalmalı. Orada bulunacak inciler var!

Aslan Burcu…

Oscar Wilde der ki, "Kendini sevmek, ömür boyu sürecek bir aşkın başlangıcıdır." Bu yüzden Pazartesi günü, aynaya sevgiyle bakın. Venüs, 8 Ekim'e kadar Aslan’da yerleşiyor ve size 2023 Yazı'ndaKendi Yazınızı” sunuyor. Evet, Aslan, Venüs sana emir veriyor: Kendini, kendi tahtında bir kral gibi hisset. Bu, partneriniz olmayacağı anlamına gelmez ama enerjinizi içinize çekmek isteyeceksiniz. En azından bu dört aylık döngünün bir kısmı için durum bu olacak.

22 Temmuz - 3 Eylül tarihleri arasında Venüs Retro yapacak, bu altı haftalık Retro size "aşkı nasıl yaşadığınız”la ilgili ışık tutacak. Açık olalım, Aslan; birine aşık olduğunuzda, ölçülü değilsiniz. Siz flört etmek ve övgü almak istersiniz ve bunun karşılığını fazlasıyla verirsiniz (ve 10 katını da).

Sonuç olarak; hep verici bir aşık olmaya çalışırken enerji rezervlerinizi tüketmeniz kolaydır. Venüs burcunuzdan geçerken, tahtınıza geri çekileceksiniz ve size kimin iyi geldiğini gözlemleme fırsatı verecek. Aşkla ilgili net bir vizyonunuz var mı? Bu uzun süreli Venüs döngüsü arzularınızla ilgili kesin çizginizi tanımlamanıza yardımcı olacak.

Geri hareket 22 Temmuz'da başlamadan önce, eski bir ilişkiyi tamamen geride bırakabilir ve yeniden denemek için özgüveninizi pekiştirebilirsiniz. Cinsel çekiciliğiniz yüksek olmasına rağmen, hala yalnız olmayı tercih edebilirsiniz ve Venüs'ün size verdiği çekiciliği, kendi markanız için kullanabilirsiniz. Bu süreçte videolar çekin, profil fotoğraflarınızı yenileyin, yaratıcılığınızı büyük bir çalışmaya kanalize edin. Bunu kişisel gelişiminiz için uzun vadeli bir yatırım olarak düşünün.

Pazar günü, Merkür, İkizler burcuna geçiyor ve grup etkinlikleri ve her türlü işbirliği konuları hızlanıyor. Bu iki haftalık döngü boyunca işbirliğini teşvik eden bir atmosferde yenilikçi bir kişi veya ekip ile yan yana çalışmak eğlenceli olabilir. Ancak ileriye yönelik düşüncelerinizde, güvendiğiniz ekibinizi unutmayın.

Şu anda ve 26 Haziran'a kadar kalabalıklarla takılma planları yapın, ‘rooftop’ restoranlarda yemek yemekten yeni yürüyüş parkurları keşfetmeye kadar aktif olun.

Retro Plüton, Kova’dan (ve ortaklık evinizden) Oğlak'a (ve günlük iş alanınıza) geri dönerek 10 Ekim'e kadar bu alanda daha fazla içsel arayış yapmanızı isteyebilir, "Hayatta aslında ne yapmak istiyorum?" şeklinde düşüncelere kapılabilirsiniz.

Retro, sizin durup düşünmenizi ve bulunduğunuz yolun sizi besleyip beslemediğini değerlendirmeniz için bir süreç. Eğer işinizi seviyorsanız ve size kişisel bir tatmin sağlıyorsa, önümüzdeki dört ayı alanınızda daha da sağlamlaşmak veya kurumsal kademelerde yükselmek için kullanın. Ancak günlük rutinin içinde bir dişli gibi hissediyorsanız, bir geçişte değişim adımları atın.

Yeni bir göreve geçmeden önce, işinizi hemen bırakma gibi ani hareketler yapmayın. Bir maddi güvenceniz olsa bile, banka hesabınızı tüketmek yaratıcılığınızı yok edebilir. Bunun yerine, akıllıca bir plan oluşturun, eğitim ve sertifika programlarına kaydolun veya bir kariyer danışmanından seans alın. Finansal özgürlüğe giden yol her zaman doğrusal bir yol olmayabilir, ancak oraya doğru gidiyorsunuz.

Başak Burcu…

Bu Pazartesi, Venüs Aslan burcuna giriyor ve 12. evinizde yaratıcı ve romantik bir enerji dalgası yaratıyor. Fantezi mi gerçek mi? 8 Ekim'e kadar bunu anlamak zor olacak. Ancak dünyanın belirsizlik için olduğu şu dönemde, hayal dünyasına kaçabilme yeteneği oldukça faydalı olabilir.

Tek bir uyarı: Venüs gezegeni aşkta gerçek niyetleri yanlış anlamanıza neden olabilir. Özellikle de Mars'ın tepkisel enerjisiyle birlikte Temmuz 20'ye kadar Aslan burcunda yol alırken.

Yeni ve umut verici biriyle tanışırken arka plan kontrollerinizi yapın. Harika birini bulduğunuzdan emin olabilirsiniz ama dikkat edin. Eğer yakın zamanda bir ayrılık yaşadıysanız, Venüs döngüsünü iyileşmeye ayırın. Eski sevgilinizin tişörtünde uyumayı bırakın veya sosyal medya sayfalarını ve paylaşımlarını izlemekten vazgeçin. Yeni anılara alan yaratmak için kalbinizi onarma zamanı geldi.

Eğer eski sevgiliniz, size dönmeyi hak ediyorsa, muhtemelen bu ‘Murphy Kanunu'na göre olur: Hayatınızı o kadar çok seviyorsunuzdur ki ilişkiyi o kadar kafaya takmıyorsunuzdur. Eğer sürekli ortadan kaybolan biriyle uğraşıyorsanız, 22 Temmuz - 3 Eylül arasındaki retro süresince, kendinizi bu kişiden korumayı unutmayın!

Sizi sürekli belirsizlik içinde bırakan biriyle "olmak", yalnız olmaktan beter bir durum. Bence önceden plan yapın ve bu yaz eğlence programınızı arkadaşlarınızla dolu dolu geçirecek şekilde hazırlayın!

Bu Pazar itibariyle kariyeriniz yükseliyor.

Merkür, 10. evinize geçiyor, hırslarınızın alevini yükseltiyor. Şu anda ve 26 Haziran'a kadar alev alacaksınız ve bu yüksek enerjili yakıtın bir damlasını bile israf etmek istemeyeceksiniz.

İnsanlar ne yaptığınıza dikkat edecekler. Son dakikada iş görüşmek için öğle yemeğine davet edilebilirsiniz. Çünkü ivme devam edecek, bu yoğun ve heyecan verici tempoya ayak uydurabilmek için vücudunuza ve zihninize iyi bakın!

Aynı zamanda Pazar günü, Plüton, Kova burcundaki (ve sağlık alanınızdaki) yerinden geriye doğru kayarak Oğlak burcuna ve 5. Evinize dönüyor ve geri hareketi Ekim 10'a kadar devam ediyor.

Bu gezegen, ileri hareket ettiğinde rekabetçi yanınızı artırabilir, hatta kıskançlık uyandırabilir. Ancak 1 Mayıs'ta başlayan Retro dönemi, bu kadar yoğun duygulardan sonra hoş bir mola gibi hissettirecektir. Aşkla ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız, bu dönem kalbinizi iyileştirmenize yardımcı olabilir.

Yaratıcı çalışmalar yön değiştirebilir veya etkisini derinleştirebilir. Sanatsal, şiirsel ve müzikal ilhamı yeni yerlerde arayın.

Kaygılanmadan yazın, çizin veya çalın ve nasıl karşılanacağıyla ilgili endişelenmeyin. Sadece enerjiyi akışa bırakın! Plüton rotasını dört ay sonra ayarladığında üreteceğiniz şey oldukça güçlü olacaktır. Şimdilik sadece sanatı sanat için yapın.

Terazi Burcu…

Yalnız bir Terazi görmek kimseyi mutlu etmez. Ancak başınız o kadar kalabalık olacak ki birkaç ay boyunca kendinize ayıracak zaman bulamayacaksınız!

Bu popülerlik artışı için yöneticiniz Venüs'e teşekkür edin. 5 Haziran Pazartesi günü başlayarak, Aslan burcuna ve toplum, aktivizm ve fütürizm evi olan 11. Evinize giriyor.

Eğlenceli etkinlikleri başkalarının düzenlemesini beklemeyin. 8 Ekim'e kadar o bayrağı taşıyorsunuz ve insanlar sizin izinizi hevesle takip edecek. Aşk açısından, bu Venüs döngüsü, flörtler için ideal, bu yüzden tekseniz, daha fazla eğlenme şansınız olabilir. Festivaller şu anda tam anlamıyla size göre.

Bu ara ‘sapoiseksüel’ bir eğilimde zeki ve kültürlü tiplere çekilebilirsiniz. Şöyle bir uyarı yapayım: Venüs Retro’su 22 Temmuz'dan 3 Eylül'e kadar, geçmişteki bir aşkı tekrar canlandırabilir.

Neden ayrıldığınızı bir düşünün. Bir kahve içip sonra hemen kaybolmuş muydunuz? Eğer özür dileyerek alçakgönüllü yaklaşırsanız, ateşin yeniden alevlenebilmesi mümkün olabilir.

Sosyal kelebek olup kanatlarınızı açmak için bir sebep daha var: Merkür, Pazar günü İkizler burcuna geçiş yaparak 26 Haziran'a kadar seyahat ve macera evinizde kalacak.

Bu dönemde, yurtdışı seyahati planlayabilirsiniz veya bu ay seyahat edemiyorsanız, çok kültürlü etkinliklerle dolu bir programla bu mecazi bir anlamda gerçekleşebilir. İpucu: Beklenmedik davetler için takviminizde boşluk bırakın.

Uzun mesafeli bir ilişki canlanabilir, ancak hemen reddetmeden önce özgürlüğün güzelliğini ve özlem duygusunun faydalarını ve zorluklarını düşünün. Çiftler için, birlikte tatil yapmak aradaki bağı derinleştirebilir ve eğer buna yakınsanız büyük bir teklifin yapılacağı ortamı hazırlayabilir.

Plüton, 1 Mayıs'tan beri 5. eviniz olan Kova burcunda geri hareket yapıyordu. Retro boyunca Plüton, Yengeç burcunda ve 4. evinizde retroya devam edecek, bu da 10 Ekim'e kadar sürecek.

Aile ve yaşam alanınızda büyük değişikliklerle karşılaşmış olabilirsiniz. Plüton’un getirebileceği dönüşümler heyecan verici de olabilir ve rahatsız edici de olabilir, ancak asıl önemli olan kişisel yaşamınızı gözden geçirme ve gerekli düzeltmeleri yapmak için altından bir fırsata sahip olmanız.

Örneğin, yalnız yaşamayı tercih ettiğinizi keşfedebilirsiniz veya bir ev arkadaşı ya da bir köpek sahibi olabilirsiniz! Eğer bir aile üyesiyle sorun yaşıyorsanız, bir zeytin dalı uzatın ve geçmişi geride bırakın; evet, hatta tamamen "masum" olsanız bile.

Barışçıl ve çözümcü rolünüze devam edin!

Siz rahatlamak ve enerji toplamak için ihtiyacınız olanlar konusunda dürüst olmadıkça, en iyi halinizi yansıtamayacaksınız.

Akrep Burcu…

İş dünyasında güçlü olmak sadece rekabet becerisine veya yeteneğe sahip olmakla ilgili değil. Doğru insanlarla çevrili olmanın da büyük bir önemi var. İyi haber, Akrep burcu için Pazartesi günü Aslan burcuna geçiyor ve Mars'ın kariyer hedeflerinin evinde birleşiyor.

Önümüzdeki dört ay boyunca, sağlam ilişkiler kurmak başarınızın anahtarı olacak.

Bu geçiş size merhamet, yaratıcılık ve uzun vadeli bir perspektif kazandırarak ihtiyaç duyulanı görebilme yeteneği veriyor.

Yüksek bir hedef belirleyin ve sonra sunumlar yapmaya ve tekliflerde bulunmaya başlayın. Tek bir şart var: Eğer biriyle iş ortalığı söz konusu olursa, çalışma tarzlarını keşfetmek için zaman ayırın ve değerlerinizin ve vizyonlarınızın uyum sağladığından emin olun.

Stratejik ortaklıklar için uyum çok önemli olacak. Bu durum, Venüs'ün Retro dönemine girdiği 22 Temmuz - 3 Eylül tarihleri arasında hatırlamanız gereken önemli bir tavsiyedir ve aynı zamanda romantik hayatınız için de geçerlidir, çünkü Venüs nereye giderse aşk da oraya gelir.

Ayrıca, Pazar günü Plüton, geri hareketini tamamlamak için 10 Ekim'e kadar Oğlak burcuna ve iletişim arkadaşlık alanınıza geri dönüyor.

Etkili sözler söylemenin en iyi yollarından biri iyi bir dinleyici olmaktır ve bu dört aylık geçişte bunu öğrenmelisiniz. Eğer başkalarının fikirlerini hızla reddetme eğilimindeyseniz, konuşmalarda içsel bir duraklama yaparak düşünün. Hemen cevap vermek yerine, insanların sözlerini içselleştirin; hatta onları konuşan kişiye geri yansıtın. Başka eklemek istedikleri bir şey olup olmadığını sorun.

Aldığınız tepkiler sebebiyle hayrete düşebilirsiniz. Bu Plüton geçişinde, ortaklıklar derinleşebilir (özellikle samimi arkadaşlar ve iş ortaklarıyla.) Eğer bir kardeşle -veya bir meslektaş veya komşuyla- tartışıyorsanız, uzlaşma teklifi yapın.

Yay Burcu…

Hazır olun veya olmayın bu yaz aşık olacaksınız. Kalbinizin bu kadar dolu olabileceğini hayal bile edemezsiniz, ancak işi Venüs'e bırakın. Venüs, eğlenceli Mars ile 5 Haziranda Aslan burcuna geçiyor. Şu andan 8 Ekim'e kadar romantizm tavan yapacak. (Mars, 20 Temmuz'a kadar bu misyona eşlik ediyor, o yüzden ateş çemberinden daha sıcak olacaksınız)

Bekar veya bir ilişkide olmanıza bakmaksızın, sınırsız bir özgürlük hissi yaşayacaksınız ve aşk konusunda iyimser hissedeceksiniz. Eğlenceli ve macera dolu seyahatler konusunda yaz boyunca arkadaşlarınız veya sevgilinizle yapabileceğiniz planların sınırı yok.

Uzun hafta sonu gezilerinden plajda güneşlenmeye kadar, çeşitli planlar yapın ve çevrenizle paylaşın. Uzun mesafeli bir aşk ilişkisi de güçlü bir ivme kazanacak. Bu uzaklık, çekim enerjisini daha da alevlendirebilir.

Venüs, 22 Temmuz - 3 Eylül tarihleri arasında geri harekete geçtiğinde, yazın başlarında hızla ilerlediğiniz cesur adımlar konusunda tereddütler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden fazla aceleci olmayın.

Retrolar geçmişi canlandırdığı için düşünceleriniz geçmiş ilişkilere yoğunlaşabilir. Daha önce seyahatleriniz sırasında biriyle tanıştınız mı? Onlar, 22 Temmuz - 3 Eylül tarihleri arasındaki geri hareket döneminde mesaj atabilir; cesaretiniz varsa, iletişime geçin.

İlişkisi olan Yay burçları: Retro sırasında "cehalet mutluluktur" kartını devreye sokmayın sakın. Herhangi bir gerçekle yüzleşmek, hayatınızın bir sonraki adımını net bir şekilde atabilmek için gerekli olacaktır.

Pazar günü biriyle sahneye çıkmak isteyebilirsiniz, 26 Haziran'a kadar Merkür ikili ilişkileri destekleyecek. Bu bir aşk ilgisi veya potansiyel bir iş veya yaratıcı ortak olabilir, önümüzdeki birkaç hafta boyunca sahne ışıklarını paylaşmaktan mutlu olacaksınız.

Birkaç noktada uzlaşmak zorunda kalabilir ve biraz kontrolü bırakabilirsiniz, ama eğlenceli ve romantik bir süreç geliyor ve üstünüzdeki iş yükünüzü hafifleteceksiniz. Aşk tanrısı, bu süreçte hedefini bulabilir ve Merkür'ün işleri hareketlendirmesiyle, hayatınız da ne istediğinizi ve istemediğinizi görebilirsiniz.

Para kazanma isteğiniz öncelikli hale geliyor.

Plüton, 1 Mayıs'tan bu yana iletişim bölgenizde Retro’da olduğu Kova burcundan çıkıp, 10 Ekim'e kadar mali güvenlik ve değerler eviniz olan Oğlak burcuna geri dönüyor. Bu gezegen 2008 yılından beri Oğlak burcuna 2. evinize (2024'e kadar kalacak) girmesiyle, zenginlikle ilgili önemli dersler aldınız.

Bir şey satın almadan önce dolaplarınızı ve evinizi iyice kontrol edin. Neleri geri dönüştürebileceğinizi, boyayabileceğinizi, yeniden kullanabileceğinizi veya değiştirebileceğinizi görmeye çalışın.

Alışveriş yaparken veya dışarıda yemek yediğinizde yerel işletmeleri desteklemeyi tercih edin. Oturduğunuz yerdeki sanatçıları ve sanat faaliyetlerini keşfedin. İkinci ev, aynı zamanda güvenliği yönetir, bu nedenle özel verilerinizi şifreleyin ve parolalarınızı güncelleyin.

Oğlak Burcu…

Pazartesiden itibaren hayatınıza ilhamı çekiyorsunuz yaratıcı Venüs, simyaya ve baştan çıkarıcılığa ait 8. evinize giriyor. Erotik ve sanatsal yönünüz ortaya çıkıyor.

Şu anda sezgileriniz yükselmiş durumda, bu yüzden iç sesinizi dinleyin! Her zaman bir elmas bulma yeteneğine sahip oldunuz ve önümüzdeki dört ay boyunca -aşk, iş veya yaratıcı bir işbirliği için- gizli bir hazine keşfedebilirsiniz.

Eğer enerjiniz düşükse, fiziksel hareketlilikle canlanın. Mümkünse doğada yürüyüş yapın, dans edin veya yogaya başlayın. Bu süreç, 8 Ekim'e kadar devam edecek ve bu Venüs transitinin normal süresinin dört katı eder. Ancak önemli nokta şu ki; 22 Temmuz - 3 Eylül tarihleri arasında Venüs retro olacak. Mevcut ilişkiler derinleşebilir, ancak önce sırlar odasını açmanız gerekebilir.

Venüs, hassas konuları zarafetle ele almanıza yardımcı olacak. Unutmayın ki tedbir her şeydir. Eğer geçmişte bir ilişki kesintiye uğradıysa, retroda yeniden alevlenebilir.  

Pazar günü, Merkür, ikizler burcuna ve altıncı evinizdeki sağlık ve kondisyon bölgenize yerleştiğinde bir enerji dalgalanması yaşanabilir. Spor salonu sizin için uygun değilse, kendinizi zorlamayın. Koşu ayakkabılarınızı bağlayın ve parkta hızlı bir yürüyüşe veya koşuya çıkın veya bisiklete binip dolaşın.

Ayrıca, sağlıklı ve düşük kalorili gıdaları tüketmeyi unutmayın!

Pazar günü, Plüton, 1 Mayıs'tan beri Kova burcunda ve değerler bölgenizde retro yapıyordu; şimdi Oğlak burcuna ve kişilik alanınız olan 1. evinize geri geliyor. Bu Retro hareket 20 Ocak 2024'e kadar sizinle olacak.

Kişisel ifadeniz 16 yılda radikal değişimlere uğradı, çünkü Plüton, 2008'den beri Oğlak burcunu ziyaret ediyor (bu ziyaret sadece 284 yılda bir gerçekleşir!).

Bu Retro dört ay daha sürecek. Plüton'un değişim hedefinde olmaya devam edeceksiniz, ancak yoğunluğun kısmen azalacak ve ihtiyaç duyduğunuz perspektifi kazanacaksınız.

Hayatınızda duraklama, düşünme, gözden geçirme fırsatlarınız olacak. Elbette, bu tür değişiklikler getirmek için bazı şeylerin gitmesi gerekebilir (örneğin: küllerinden doğan bir Anka kuşu gibi düşünün).

Daha iyi olan bu süreçte yavaş hareket etmek, önce kendi duygularınızı, inançlarınızı ve dirençlerinizi keşfetmektir.

Kova Burcu…

‘Cupid'in oku, Pazartesiden itibaren sevgi dolu Aslan burcuna ve ilişkiler evinize doğru yöneliyor. Bu transit, Ekim 8'e kadar etkili olacak ve her türlü ilişkiyi destekliyor. Belki bir ilişkiyi resmileştirmek için istekli olabilirsiniz. Bu süre zarfında, kıskançlık, eleştiri ve hatta kararsızlık, Venüs'ün şefkatli ve cazibesiyle yok olabilir. Ancak biraz dikkatli olun; 22 Temmuz ile 3 Eylül arasında, Venüs Retro’sunun etkisiyle soğuk (hatta buz gibi) bir geri adım atabilirsiniz.

Aşk veya başka bir ortak girişim konusunda kararsızsanız eğer önümüzdeki dört ay içinde karar vermek isteyeceksiniz.

Yeni evlenen Kovalar, eşleriyle birlikte yeteneklerini harmanlamanın yeni yollarını bulmaktan zevk alacaklar. Ortakla yaratılan bir projeler de verimli olacak. Güçlü yönlerinize uygun bir şeyi 22 Temmuz Retro’su öncesinde tanımlayın, çünkü o dönemde anlaşmazlıklar belirgin hale gelebilir.

Pazar günü romantik bir enerji patlaması daha yaşanacak, çünkü Merkür, İkizler burcuna girerek 26 Haziran'a kadar burada olacak.

Ev alanınızdaki Merkür birkaç haftadan sonra, flörtöz 5. evinize gelişiyle kutlama yapmaya hazırsınız! Romantizm için tam zamanı.

Artık halıları ve mutfak dolaplarını takıntı haline getirmek yok. İnsanların dikkatini çekecek ve güçlü bir izlenim bırakacaksınız. Bekarsanız, çıtayı yüksek tutun ve değerlerinizden ödün vermeyin. Saçlarınızla ilgili yeni bir şey yapma zamanı olabilir!

Plüton, 20 Ocak 2024'e kadar burcunuzdan ayrılıyor. Plüton, burcunuzu yaklaşık her 250 yılda bir ziyaret eder ve 23 Mart'ta 1798'den bu yana ilk kez misafir etmeye başladınız!

Bu döngü 21 yıl sürecek, ancak 2023 ve 2024 yıllarında Plüton, 19 Kasım 2024'te burcunuza yerleşmeden önce Kova ve Oğlak arasında gidip gelecek.

Bu süre boyunca düzenli olarak belirsizlik ve kesinlik arasında dans edeceksiniz. İntikam, kıskançlık veya manipülasyonla beslenen kararlar almaktan kaçınmanız önemli çünkü bunlar pişmanlıklara yol açabilir.

Plüton şu anda Oğlak burcunda ve 12. evinizde, iyileşme, geri harekette. Bu süreçte, kendi iç hesaplarınızla uğraşın ve size fayda etmeyen eski durumları sorgulayın.

Terapi, hipnoz ve bilinçaltı çalışmaları için bir uzmana danışabilirsiniz. "Niçin bunlar başıma geliyor?" diye düşünmek yerine gerçek cevapları aramaya yönelin. Aynı zamanda doğaüstü yeteneklerinizi geliştirmek için harika bir zaman.

Balık Burcu…

Venüs'ün Pazartesi Aslan’a geçmesi ile bu yaz kendinize iyi gelecek pek çok güzel şey yapacaksınız. Venüs size, "emek olmadan yemek olmaz" lafının boş bir laf olduğunu hatırlatmak için burada!

Parıltılı gezegen dört ay boyunca 6. evde Aslanda duracak. Venüs'ün Aslan burcunda uzun süre kalmasının çok da "iyi haber" olmadığını belirtmek gerekir.

22 Temmuz - 3 Eylül arasında zorlu bir Retro var ve sizi kolayca yanlış yola çekebilir, eğer hayatınıza yeni ve sağlıklı alışkanlıklar getirmediyseniz…

Venüs, aşk gezegeni olsa da bu döngüde önceliğin kendini sevmek olacak. (Ve bu, bir ilişki için ön koşuldur?!) Yaz aşklarını bir kenara bırakmanız gerektiği anlamına gelmez. Eğer sevgilinizle aynı ortamı paylaşıyorsanız, onunla spor yapmaya başlayın mesela.

Tek başına olan Balıklar sağlıklı bir ilişki vaat eden biriyle yeniden bağlantı kurabilir. Belki de bu yılın başlarında onları hızlıca reddettiniz ancak bir anda fikriniziz değiştirecek bir hamleyle karşılaşabilirsiniz.

Pazar gününün yıldızları sizi ev alanınıza döndürüyor.

Merkür, 26 Haziran'a kadar İkizler burcunda ve evinizi ilgilendiren alanlarda kalacak, böylece evinizde yaratıcı güzelleştirmeler yapabilirsiniz.

Bütçenizi, enerjinizi ve becerilerinizi değerlendirin ve size neyin gerekli olduğunu değerlendirin.

Pazartesiden itibaren Balık burcu olarak sezgilerinize ihtiyaç duyacaksınız. Ruhani 12. evinizde retroda olan Plüton, 10 Ekim'e kadar, Oğlak burcuna ve 11. evinize geri dönecek.

Bu süre boyunca, üçüncü gözünüzün üzerine bir perde çekebilir ve çevrenize kimleri dahil edeceğiniz konusunda ekstra seçici olmanız gerekebilir.

Dolandırıcıların güveninizi kazanma konusunda uzman olduklarını ve daha sonra kalbinizi kırma veya banka hesabınızı boşaltma konusunda ustalaştıklarını unutmayın.

İnsanları kim olduklarını ve referanslarını araştırın. Biraz paranoyak hissetseniz bile, tedbirlerinizi almış olmanız muhtemel sorunlar yaşamaktan daha önemli olacak.

Mevcut ilişkilerinizde, gelecek dört ay boyunca geri planda olmak isteyebilirsiniz. Geri çekilin çünkü bu hem size hem de sevgilinize kazandıracaktır. 11. ev aynı zamanda teknoloji ile ilgili konuları da kapsar, bu nedenle sosyal medyada daha temkinli davranın. ‘Instagram'da bir şey paylaşmamak, o şeyi yaşamadığınız anlamına gelmez.

İzolasyonunuzun tadını çıkarın veya en azından sosyal medyada ne paylaşacağınız konusunda daha seçici olun.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?