USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

12 Burç için 19-25 Haziran haftası genel etkileri ve burç yorumları

12 Burç için 19-25 Haziran haftası genel etkileri ve burç yorumları
18-06-2023

19-25 HAZİRAN HAFTASI GENEL ETKİLERİ VE BURÇ YORUMLARI

Pazartesi günü gerçekleşen Jüpiter-Satürn sextili, heyecan ve istikrarın optimal bir karışımını getiriyor.

Heyecan ve istikrar bir arada olabilir ve bu Pazartesi günü, 19 Haziran'da, iki güçlü gezegen, bunu kanıtlamak için burada olacak.

Jüpiter Satürn ile bir araya geliyor; bu ‘sextil’ olarak adlandırılan 60 derecelik bir açı. (Ve evet, bu karışım düşündüğünüz kadar eğlenceli olabilir!) Son 60’lığı, altı yıl önceydi, bu yüzden bu karışımı hepimiz özledik!

Jüpiter Boğa burcunda heyecan ve duyusal bir enerji getirirken, Satürn Balık burcunda aklı başında bir gerçekçilik sunar.

Sadece ne yapılması gerektiğini anlamayacaksınız, aynı zamanda nasıl yapılacağını da göreceksiniz. Hayal ettiğiniz senaryoyu tartışın, sonra da bir sonraki adımları gerçekleştirmek için sağlam bir plan yapın.

Yaz gündönümü Çarşamba gününe denk geliyor ve bir ay boyunca Yengeç burcunun hüküm süreceğini müjdeliyor.

Yaza adım atın!

Yengeç sezonu bu Çarşamba, 21 Haziran'da başlıyor ve her yıl olduğu gibi yaz gündönümü tarafından duyuruluyor.

Kuzey yarımküredeki en uzun gün, en değerli bağlarımızı aydınlatır; sevgili akrabalardan "seçilmiş aile" statüsünü kazanmış olan arkadaşlara kadar.

Arka bahçeye şezlonglarınızı yerleştirin, mangalı ve limonata sürahisini hazırlayın. Sıcak ve samimi Yengeç dönemi, yuva kurmak ve misafir ağırlamak için idealdir. Ancak takviminizdeki her boşluğu ziyaretlerle doldurmayın.

Hassas duygular ortaya çıkabilir ve bunları yalnız kalarak işlemeyi tercih edebilirsiniz; sonra da bunları katharsis dolu sanat eserlerine dönüştürebilirsiniz.

Yaratıcılık Yengeç sezonunda zirve yapar ve bu derin hislerle dolu su burcu içsel deneyimlerden ilham almanıza yardımcı olur.

KOÇ BURCU...

Bu hafta, Koç burcu olarak, maddi istikrar arayışınız içsel yolculuğunuz ve ruhsal büyüme isteğinizle buluşuyor. 19 Haziran Pazartesi günü, sınırları belirleyen Satürn ile sınırları aşan Jüpiter arasında nadir bir hizalanma (60 derecelik sekstil açı) gerçekleşiyor. Bir şekilde aynı anda hem genişlemeyi hem de daralmayı denemeniz isteniyor.

Bu belki bir çelişki gibi gelebilir, ancak bu iki kozmik zıtlık her beş yılda bir dostane sekstil açıyla buluştuğunda hem iç hem de dış dünyanızın en iyisine erişebilirsiniz.

Jüpiter'in genişletici enerjisi Boğa burcunda ve maddi kaynaklarınızı, finansal durumunuzu ve kendinize olan değerinizi temsil eden ikinci evinizde parlıyor. Bolluk, finansal büyüme ve güçlü bir özdeğer duygusundan ilham alarak içsel zenginliği keşfetmenizi sağlıyor. Satürn ise Balık burcunda ve gizemli on ikinci evinizde bulunuyor, bu da içe dönme, ruhsal büyüme ve görünmez dünyalarla bağlantı kurma eğiliminizi artırıyor.

Bu güçlü kombinasyon size gerçek bolluğun sadece harici zenginlikten değil, içsel tatminden ve yüksek amacınızla uyum içinde olmaktan geldiğini hatırlatıyor.

Bazı Koçlar için, bu iki alan birleşebilir. Örneğin bir spiritüel danışmansanız buradan bu hafta çok para kazanabilirsiniz. Ancak, ruhani koçluktan para kazanmaya çalışmak zor veya samimiyetsiz hissettiriyorsa, durun ve şimdilik sadece var olan danışanlarınızla çalışın ya da sevgi alışverişi ile işlerinizi yürütün.

Bu haftayı, maddi hedeflerinizle içsel büyüme arasında uyumlu bir denge bulmak için bir fırsat olarak benimseyin.

Gerçek bolluğunuzun ve tatmininizin hem harici hem de içsel yönlerinizin birleşmesiyle olacağını unutmayın. Bu demek değil ki ruhsal yeteneklerinizden para kazanamazsınız! Ancak bu hafta üzerinizdeki baskıyı hafifletin.

Yaratıcılığınız insanların sihrinizi anlamasını zorlaştırabilir. Ancak sizi deneyimledikten sonra, sizi tamamen anlarlar ve genellikle daha fazlasını istemeye başlarlar!

Eğer para "giriş engeli" ise, denklemden parayı geçici olarak çıkarın ve ne olacağını görün. Bu egzersizin amacı, insanları içeri çekmek ve onlara sizin ücretsiz bir örneğinizi sunmaktır.

Oradan doğal olarak hizmetlerinizi, sunumlarınızı ve ürünlerinizi satın almak isteyebilirler.

Sağlıklı yaşam tarzınızı desteklemek için evinizi düzenlemek için uygun zaman, çünkü Yengeç sezonu Çarşamba günü, 21 Haziran'da Güneş'in dördüncü eviniz olan aile ve yakınlar evinize geçmesiyle başlıyor.

Aynı zamanda yaz gün günümü, yani bu "Güneşin durması" anlamına gelir. Yakın çevrenizdeki insanları durup takdir etmek için bir zaman ayırın.

Yengeç sezonu sizin yavaş tempolu dinlenme zamanınızdır. Sadece evde dolaşmak bile içsel dehanızı harekete geçirebilir.

Uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınız ve arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurun. Bu dönem, bağ kurmak için harika bir zamandır; bu dönemde onlar sizi evden çıkarabilecek tek güç olabilir.

22 Temmuz'a kadar büyük olasılıkla çok zamanınızı evde geçireceğiniz için, evinizi isteklerinize göre düzenleyin. Eviniz yaratıcı ve ruhani bir sığınak olmalıdır.

Projeleriniz üzerinde çalışırken kendinizi güvende ve rahat hissetmelisiniz.

Eşyaları yeniden düzenleyin, raflar yapın, dekorasyonunuzu yenileyin. Girişimci Koçlar için, ev yatırımı yapmak servetinizi büyütmeye yardımcı olabilir.

BOĞA BURCU…

Dalgalar yaratacak bir kozmik enerji patlaması için hazır olun!

Bu Pazartesi, 19 Haziran'da Boğa burcundaki Jüpiter ile Balık burcundaki Satürn bir araya geliyor ve kişisel büyümeyi kolektif arzularla birleştirerek güçlü bir hizalanma yaşayacaksınız.

Bu gezegen ikilisi, her beş yılda bir olduğu gibi, 60 derecelik bir sekstil açıyla bir araya geliyor. Ve böyle olduğunda, engellenemezsiniz!

Jüpiter-Satürn sekstil açısı, hem Jüpiter'in sınırsız iyimserliğini ve özgüvenini hem de Satürn'ün disiplinli yaklaşımını ve uzun vadeli vizyonunu birleştirerek her iki gezegenin en iyi etkilerini getiriyor.

Kendinizi karizmatik, özgüvenli ve cazibeli olarak hayal edin. Bu etki sizi doğuştan bir lider haline getiriyor. Ancak işte buradaki sürpriz: Hırslarınız sadece kişisel kazanç için değil, daha yüksek bir amaca ve sosyal çevrenizde olumlu değişiklikler yaratma arzusuna yönelmiş durumda.

Bu yaz hangi alanda etki yapmak istiyorsunuz? Bir ortak amaç etrafında birlik olmak veya bir sosyal sorumluluk projesine öncülük etmek olsun, kalıcı bir etki yaratmak için karizma, kararlılık ve stratejik bir zihin yapısına sahipsiniz.

Öyleyse, ön plana çıkın ve ışığınızı parlatın. İnsanlar liderliğinizi ve işbirlikçi ruhunuzu kucaklayacaklar!

Sosyal kelebek kanatlarınız Çarşamba günü, 21 Haziran'da daha hızlı bir ritimle çırpınmaya başlıyor.

Güneş, iletişim, işbirliği ve etkinliklerin evi olan üçüncü evinize geçerek Yengeç sezonuna giriyor ve 22 Temmuz'a kadar bu alanı etkisi altına alıyor.

En uzun gün ışığına denk gelen bu zamanda, parlak ve çekici varlığınızla insanları eğlendirmek için dışarı çıkmaya hazırsınız! Uzaklara seyahat etmeye gerek yok.

Bu bir aylık döngü boyunca yaşadığınız semt sıcak ve davetkar bir ortam olacak.

İKİZLER BURCU…

Ruhunuzun çağrısı ile profesyonel dünyanızdaki hırslarınızı uyumlu hale getirebilir misiniz?

Bu Pazartesi, 19 Haziran'da, yıldızlar buna evet diyor! Pratik Boğa burcundaki cesur Jüpiter ile hayalperest Balık burcundaki Satürn arasındaki göksel bir uyum, sezgisel bilgeliği kararlılıkla birleştirmenize yardımcı olur.

Bu büyüleyici hizalanma, 60 derecelik bir "sekstil" açıyla her beş yılda bir gelir ve sizi öz-keşif ve içsel büyüme yolculuğuna çıkmak için davet eder.

Jüpiter'in genişletici etkisiyle (Boğa burcu) ruhsal alanınız olan on ikinci evde, görünmeyen âlemlere derin bir bağlantınız ve derin bir sezgi kaynağınız var.

Bu hafta burada bir nebze sihirli etkiler gerçekleşiyor: Kariyerinizi ve toplumsal yüzünüzü temsil eden onuncu evinizde yer alan Satürn'ün enerjisi (Balık burcu), hayallerinizi somut bir hale dönüştürüyor.

Gelecek olasılıklarını görebilirken aynı zamanda ruhunuzun çağrısıyla uyumlu net bir kariyer yolu da görebilirsiniz. Bu kozmik sularda ilerlerken, doğuştan gelen bilgeliğinizi ve disiplininizi rehber olarak kullanmalısınız.

Kamera açık olsun, lütfen!

Bunu tanınma isteğiyle yapmasanız da vizyonunuzdan etkilenen insanların dikkatini çekmeye hazır olun.

Bir şekilde, hayalleriniz gerçekliğinizin bir parçası haline gelecek. Onları açıkça paylaşın ve dünyaya ilham verin.

Bu Çarşamba, 21 Haziran'dan itibaren hayatınız sağlam bir ritimle ilerlemeye başlayacak.

Güneş, Yengeç burcuna geçerek bir ay boyunca para evi olan ikinci evinizi etkileyecek. Bu, 2023 doğum günü sezonunuzun sonunu işaret ederken, sağlam bir zemine ayaklarınızı basarak somut sonuçlar yaratmaya hazır olduğunuzu da gösterir.

Muhtemelen 21 Mayıs'tan bu yana İkizler burcunda Güneş'in seyahat ettiği süre boyunca bir sürü harika fikriniz oldu.

Şimdi gerçeklik kontrolü zamanı: Bu vizyoner patlamalarınızdan hangileri gerçekten uygulanabilir?

Ve onları gerçekleştirmek uygun maliyetli ve keyifli olacak mı? Rakamları analiz edin, zamanlamaları belirleyin ve bazı temel projelerin yönetimini yapın.

Şimdi ve 22 Temmuz'a kadar gerçekler, "hayalperest" düşüncelerden öncelikli olmalı, ancak yaratıcı vizyonunuzun tüm canlılığını tüketmeyin.

Kaynak arayışlarınızda daha derinlere inmeniz, kaynakları biraz zorlamanız veya nakit olmadığı yerlerde takas yapmanız gerekebilir.

Hayal gücü yeniliğe yol açar.

Kişisel düzeyde, Yengeç sezonunun enerjisi en asi İkizleri bile alışılmadık bir şekilde geleneksel bir ritme çekebilir. "Aile dostu" tipler sizi içine çekerse, o akışı takip edin.

Önümüzdeki dört hafta boyunca ebeveynlerle ve çocuklarla (kendi aileniz veya başka birinin) zaman geçirmek size iyi gelecek.

Şu anda değerlerine ve karakterlerine hayranlık duyduğunuz insanlarla çevrelenmeniz gerekli. Hem onların sağlam enerjisi size bulaşacak hem de zaman ve para yönetimi gibi konularda tavsiyeler alabilirsiniz.

Belki de bunlar doğuştan gelen İkizler yetenekleri olmayabilir, ancak bazı sistemleri öğrendikten sonra bir Boğa veya Oğlak kadar becerikli bir tasarrufçuya dönüşebilirsiniz.

Bu felsefeyi arkadaşlıklarınıza da uygulayın.

Hangileri en yüksek getiriyi sağlıyor? Enerjinizi tüm tanıdıklarınıza dağıtmak yerine (gerçekten yabancılara bayıldığınızı kabul ediyoruz), eski sağlam dostlarınıza daha fazla zaman ayırın.

Sadık ilişkilere yatırım yapmak, yaz bitmeden önce size geri dönüş sağlayacaktır!

YENGEÇ BURCU…

Zihninizi besleyin! Bilgiye olan açlığınız, bu Pazartesi, 19 Haziran'da felsefi Jüpiter'in bilge Satürn ile 60 derece açıya birleşmesiyle sınırsız olma eğilimine girecek.

Bu kozmik zıtlıkların dostça bir araya geldiği bu formasyonda, sadece bir idealist olmaktan çıkıp; ideallerinizi eyleme ve aktivizme dönüştürmenin somut yollarını göreceksiniz!

Bu yıl, Jüpiter'in genişletici enerjisi Boğa burcunda ve arkadaşlıklar, gruplar ve hedeflerinizi temsil eden on birinci evinizde parlıyor, bu da anlamlı bağlantılar aramaya ve daha büyük bir amaç için hizmet etmeye ilham veriyor.

Satürn'ün etkisinde olan dokuzuncu eviniz (Balık burcu) küresel konular için kişisel sorumluluk duygusu oluşturuyor, sizi doğrudan etkilese de etkilemese de.

Sadece kişisel düzeyde, arkadaşlıklarınızı gözden geçirin. Ufkunuzu genişletirken, büyümenizi destekleyen insanlar kimler? Bu hafta onlarla bağlantı kurmaya özen gösterin.

Konuşmalar ilham verici olacak ve ortak bir proje için arkadaşlarınızla yol alabilirsiniz.

Çarşamba günü için pastane siparişinizi verin! Doğum günü mevsimi resmi olarak 21 Haziran'da başlıyor çünkü Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve hareketli, öncü birinci eviniz olan kişisel ifade evinizde parlıyor.

Aynı zamanda kuzey yarımkürede gün ışığının en uzun olduğu günü kutlayacaksınız çünkü gündönümü her yıl Yengeç mevsiminin başlangıcıyla örtüşüyor.

Gündönümü kelimesinin doğrudan çevirisi "Güneş'in durduğu zaman" anlamına gelir. Bir sonraki güneş etrafında dönüşünüze başlamadan önce, son doğum gününüzden bu yana ne kadar ilerlediğinizi durup takdir etmek için bir an ayırın.

Hayat kolay olmamış olabilir, ancak her ders ve öğreti ile aniden büyüdünüz. Bu bile kutlama sebebi!

Eğer dram üzerinde yoğunlaşıyorsanız, bu durumdan kurtulmak için sabırsızlanacaksınız.

Bu, sizi aşağı çeken aktivitelerden (ve insanlardan) kopmayı gerektirebilir. Bununla birlikte, bunu ani bir şekilde yapmayın. Ortak arkadaşlarınız varsa veya meslektaşsanız, düşünmeniz gereken sonuçlar var.

Bazı durumlarda, içten bir konuşma dengeleri değiştirebilir. Belki daha iyi sınırlar belirler ve onları nazikçe uygularsınız.

Bazı "bağımlılar" mırıldanacak olsa da sonunda hepsi faydalanacaktır.

Dört hafta sonra, insanların hayran olmaktan kendini alamadığı biri olacaksınız.

ASLAN BURCU…

Başarıyı nasıl ölçtüğünüzü tam olarak belirlemek önemli, Aslan. Bu Pazartesi, 19 Haziran'da neredeyse altı yıl sonra ilk defa, felsefi Jüpiter statü arayışındaki Satürn ile dostça bir oluşum içine giriyor.

Eğer başarıyı diğer insanların başarılarıyla karşılaştırıyorsanız, tamamen YANLIŞ yöne bakıyorsunuz.

Bu hafta, dışsal özelliklerinizden ziyade içsel büyümeniz tanınmayı hak ediyor.

Yanlış anlamayın, parlak altın yıldızlarınızın, kupalarınızın ve madalyalarınızın hiçbir anlamı olmadığını söylemiyoruz.

16 Mayıs'tan bu yana Boğa burcunda bir yıllık yolculuğuna çıkan Jüpiter, dünyevi hırslarınızın engellenemez olduğunu gösteriyor. Ancak Balık burcundaki Satürn, dönüştürücü sekizinci evinizin spritüal derinliklerinden “buradayım” sinyalleri yolluyor.

Yani mi? Farkındalık, her yarışta öğrendiğiniz tecrübelerden gelir, birinci ya da sonuncu olsanız da.

Peki, Aslan, kendinizi (yeniden) arenaya koyma zamanı geldi mi?

Ruhsal ihtiyaçlarınız için çok güvenli, çok düşük profilli veya hatta çok yüksek baskılı bir oyun mu oynuyorsunuz?

Belki sağlam bir yoldasınız, ancak markalaşma ve itibar konularıyla ilgilenmekten temel misyonunuzdan sapmış durumdasınız.

Hepsi önemli, ancak "Bunu neden yapıyorum?" ve "Bu misyonla ilgili en önemsediğim şey nedir?" gibi soruları kendinize sormaya başladığınızda neler olacağını görün.

Cevapları bulmak için derinliklere dalmanız gerekebilir. Kendi ruhunuzda gömülü olan hazinelerle yüzeye çıktığınızda bu dalışın önemini anlayacaksınız.

Ve hatta bir süre daha dalmaya devam etmek isteyebilirsiniz - tam olarak bir ay.

Neden mi? Çünkü 21 Haziran Çarşamba günü Güneş, Yengeç burcuna giriyor ve iyileşme, ezoterik ve bilinçaltı ile ilgili on ikinci evinize yerleşiyor.

Bu geçiş, 22 Temmuz'da başlayacak Aslan dönemi öncesi yıllık güneş döngünüzün son aşamasıdır.

O zamana kadar, kendinize bolca zaman ayırın. Plaja gidin, dostlarla sabahlayın ve rahatlayın. Kendi yenilenmenize yatırım yaptıkça, dört hafta sonra daha uyanık, verimli ve göz kamaştırıcı olacaksınız.

Bu hayal gücüyle dolu güneş döngüsü size bir çift pembe gözlük takacak. Kiminle yakınlaştığınıza çok dikkat edin!

 Çarşamba günü aynı zamanda yaz dönencesi, bu yüzden yılın en uzun günü, temizlenmeye ihtiyaç duyan yaşam alanlarınızı size gösterebilir. Dolapları açın ve satılabilecek eşyaları ve atılması gerekenleri görün.

Hemen yerlerini doldurmaya da koşmayın! Bir ay boyunca minimalist bir yaşam tarzı benimsemek, yeni yaratıcı düşüncelerin akmasına alan yaratabilir.

BAŞAK BURCU…

Bu hafta ilişkiler konusunda iki yöne gidebilirsin, Başak: Yüksek ve derin! Bu bir paradoks gibi geliyor mu?

Biraz öyle. Ama bu, genişleyici Jüpiter ve sınırlayıcı Satürn gibi iki temel olarak zıt gezegenin uyumlu bir şekilde hareket etmesinden kaynaklanıyor.

Yaklaşık altı yıldır ilk defa, onların dansı 60 derecelik bir sekstil açısında gerçekleşiyor, bu da biraz heyecan verici bir uyum anlamına geliyor.

Bereketli Jüpiter, Boğa burcunda ve dünya görüşünüzü genişletmenize, yeni maceralara ve taze ufuklara enerji vermenize yardımcı olmak için dans ediyor.

Bu arada bilge öğretmen Satürn, Balık burcunda ve ciddi ilişkilerinizi temsil eden yedinci evinizde ilerliyor ve bağlanma konusunda hissedebileceğiniz korkuları çözmenize yardımcı oluyor.

Bu göksel ikili, danslarında en üst düzey uyuma pazartesi günü ulaşıyor, bu yüzden bundan faydalanın! Kararlılık ve uzun süreli tatmin sağlayan ilişkilere ilişkin stratejilerini bir kenara bırakıp yeni bir şeyleri denemek için daha elverişli bir gün olmayabilir.

Bazı Başaklar için, bu bir yaratıcı işbirliği olabilir, diğerleri içinse kalıcı bir aşkın yüksekliği.

Odaklandığınız ilişki formatı ne olursa olsun, Jüpiter Boğa'da büyüme odaklı bir zihniyet benimsemenizi ve korkulu olanı terk etmenizi istiyor. Bir partnerle daha iç içe olmak KORKUTUCU olabilir.

Neyse ki, ciddi Satürn Balık burcunda ilişkilerinize derinlik, sorumluluk ve derin bir empati hissi getiriyor.

Eğer hayatınızdaki önemli biriyle çatışma yaşıyorsanız veya sadece onları uzaklaştırıyorsanız, bu hafta kendinizi onların yerine koyma zamanı.

Anlayış gücüne kalbinizi açın ve çatışmaları büyüme fırsatlarına dönüştürerek ve gerçekten önemli bağları güçlendirerek nasıl dönüştüğünü görün.

Takım çalışmasını göz ardı etmeyin! Çarşamba gününden itibaren Güneş, Yengeç burcuna girerek işbirliğine dayalı on birinci evinize giriş yapacak ve bir ay boyunca orada kalacak. Aynı zamanda yaz gündönümü olduğu için, ışığın en uzun olduğu gün.

Eğer dostlara bir teşekkür borçluysanız bir dakika beklemeyin. Sonra da, 22 Temmuz'a kadar birlikte harekete geçirebileceğiniz projeler hakkında konuşmaya başlayın.

Önümüzdeki dört hafta boyunca, her türlü işbirliği inanılmaz olacak. Vizyon sahibi arkadaşlarla bir araya gelin ve birbirinizin girişimci planları için gruplar oluşturarak fikirler geliştirin.

TERAZİ BURCU…

Başarı için sağlam bir temeliniz var mı? Güçlü Jüpiter, rutin odaklı Satürn ile enerjik bir açıda, 60 derecelik bir sekstille bir araya geliyor.

Jüpiter Boğa burcunda ve dönüşümünüzle ilgili sekizinci evinizde yer alırken, Satürn Balık burcunda ve sağlık evinizde akıyor.

Pazartesi günü için mesaj: Sağlık zenginliktir.

Sağlık kontrolü yapma zamanı, Terazi, ama sadece yiyecek ve fitness hakkında KONUŞMUYORUZ.

Jüpiter-Satürn sekstili size geri çekilip hayatınızın bütünsel "sistemini" gözlemlemeniz için yardımcı olur. İş, uyku, ilişkiler, sosyal zaman... Dengenizi korumanın sizin her zaman hedefiniz olduğunu unutmayın.

Sorun yaşadığınız yerlerde ortaklık büyük bir rahatlama kaynağı olabilir. Jüpiter Boğa burcunda, ortak girişimler, yatırımlar ve finansal ortaklıklarla ilgili sekizinci evinizi harekete geçiriyor.

8. ev aynı zamanda son derece ateşli bir ev. İlişkisi olan Teraziler, birlikte çalışarak para kazandıran bir girişimde birbirlerine yeniden alevlenebilirler.

Bu sürecin keyifli olması için rolleri ve beklentileri baştan net bir şekilde tanımlamanızı öneririm.

Satürn Balık burcunda, günlük rutinlerinize disiplin ve ruhsal derinlik katıyor. Bu hafta kendinizi enerjik tutmanın yollarını bulmanın keyfini sürün.

Siz, Venüs yönetimindeki Terazi burcusunuz, bu yüzden sizi canlandıran şeyler lüks olmaya eğilimlidir. Ruhunuzu şımartan ve besleyen bakımlar yapın, yaptırın.

AKREP BURCU…

İlişkiler bir yatırımdır ve Akrepler bunu iyi bilir. Bir kişiye ısınmanızın uzun sürmesinin nedeni, bir kez insanlar sizinle ilişkiye girdiğinizde, onları ömür boyu yanınızda tutmak istemenizdir.

Keşke diğer insanlar da sadakati aynı derecede anlasa! Bu pazartesi, 19 Haziran'da neredeyse altı yıl sonra vizyon sahibi Jüpiter ve seçici Satürn işbirliği içinde birleştiğinde ilişkilerinizi gözden geçirmek için önemli bir fırsatınız var.

Bereketli Jüpiter, Boğa burcunda, ortaklıklarınızı harekete geçiriyor ve kabuğunuzun dışına çıkmanızı teşvik ediyor, anlamlı işbirliklerini beslemenizi istiyor.

Bu arada, Satürn Balık burcunda ve tutkulu, romantik beşinci evinizde ciddileşiyor, bu da herhangi bir yüzeysel değiş tokuşu sindirmenizi oldukça zorlaştırıyor.

Pazartesi günü, hangi ilişkilerin "zamanıma değer" olduğunu açık bir şekilde göreceksiniz ve hangilerinin sadece enerjinizi tükettiğini anlayacaksınız.

Herkesi tamamen görmezden gelmek zorunda değilsiniz, değerli olanlar önceliğinizde olacak ve saçmalayanlar daha geri planda olacak.

Yaratıcı olarak, Jüpiter-Satürn 60lığı bir nimettir!

Jüpiter'in vizyoner "görüşü" ile Satürn'ün sorumluluk alan yapısı arasındaki uyum sayesinde, bu hafta peçete üzerindeki çizimleriniz gerçek projelere dönüşebilir.

Planlama yapmak için zaman ayırın. Sanatsal olarak bloke olmuşsanız, dışarıdan gelen geri bildirimlerle bir çıkış yolu bulabilirsiniz!

Çarşamba günü seyahat tutkusu sizi etkisi altına alacak, Güneş Yengeç burcuna girerek dokuzuncu evinizi aktive edecek ve 22 Temmuz'a kadar bu etkisini sürdürecek. Ayrıca bu gün yaz dönencesi olduğu için, en uzun gün ışığının keşfedilmeye değer dünyanın köşelerini aydınlatmasına izin verin.

Yaklaşan dört hafta boyunca bir yerlere kaçabilirseniz, bu kaçışın tatlı olacağı kesin.

İmkanınız olmasa bile, seyahat bloglarını gezin ve arkadaşlarınızdan favori tatil noktaları hakkında görüş alın. Belki yoga hocanız Bali’ye veya Yunanistan'a bir gezisi düzenliyordur.

Eğer iş seyahati size keyif veriyorsa, şehir dışında bir temsilciye ihtiyaç duyulduğunda gönüllü olduğunuzu belirtin.

Yengeç sezonu, kendi sınırlarınızı mecazi anlamda genişletmek için en uygun zamandır.

Öğrenmeye can attığınız şey nedir?

Yaz döneminde alacağınız kurslar sizi yeni bir yola koyabilir, belki de girişimci vizyonu geliştirmenize yardımcı olabilir.

Nerede olursanız ne olursa olsun, yabancı kültürlerle etkileşim için en uygun dönemdesiniz.  Tekken çift olabilirsiniz!

YAY BURCU…

Stabilite normalde Yay burcunun öncelik verdiği bir şey değil, ancak 2023 yılında en önemli hedeflerinizden biri olduğunu bilin.

Bu yüzden bu Pazartesi, gezegenler sağlam bir temele oturmanıza yardımcı olmak için hizalanıyor.

Özellikle, Jüpiter ve Satürn, neredeyse altı yıl aradan sonra ilk kez dostane bir açı olan 60 derecelik bir sekstil oluşturuyorlar. Bu açı, gezegenlerin uyumsuz güçlerini baş döndürücü bir karışıma dönüştürmelerini sağlıyor.

Bereketli gezegeniniz Jüpiter, Boğa burcunda ve mantıklı, sistemli altıncı evinizi etkinleştiriyor.

Disiplinli çabalar ve sağlam bir çalışma etiği şimdi refahın anahtarıdır.

Mırıldanmayı bırakın, oturun ve yapılması gereken işi yapın! Satürn, Balık burcunda ve dördüncü evinizde derin kökler salmanızda yardımcı oluyor.

Sağlam bir temel oluşturmanızı, sınırlar belirlemenizi ve kişisel ve profesyonel hayatınız arasında denge bulmanızı teklif ediyor.

Jüpiter-Satürn sekstili özüne indirgendiğinde, sizden barışı seçmenizi istiyor. "Hızlı gitmek için yavaş ilerle" mantrasını benimseyin bu sayede kaplumbağa gibi, tavşanlardan çok daha önce bitiş çizgisine ulaşacaksınız.

Frenlemek için başka bir sağlam bahane de Çarşamba günü geliyor, çünkü Güneş Yengeç burcuna giriyor ve Temmuz 22'ye kadar olan sürede sekizinci evinizde yer alıyor.

Yengeç mevsiminde en içe dönük hâlinizdesiniz ve dürüst olmak gerekirse, en duygusal hâlinizdesiniz.

Endişelenmeyin. Siz bile, 12 burcun sürekli iyimseri olarak, gölgelerinizle dans etmeye ve keskin köşelerinizi sergilemeye zaman zaman ihtiyaç duyarsınız.

21 Haziran (Solstice) gün dönümü, "Güneşin durduğu zaman" anlamına gelir.

Bu süreç diğer insanların size yetişebilecekleri kadar yavaşlamanız anlamına geliyor.

Size bir kez yetişseler bile, konuşmalar derin ve içten olacak, bu da Yengeç burcu döneminin ruhani ve duygusal büyüsüne tam uyuyor.

Bu hassas, bir aylık geçiş sürecinde en yakın dostlarınızla birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Yani sizi olduğunuz gibi kabul edenlerle.

OĞLAK BURCU…

Yaratıcılık, direksiyonu devralsın! Bu Pazartesi, 19 Haziran'da, Satürn yöneticiniz, vizyon sahibi Jüpiter ile nadir bir oluşumda bir araya gelerek (60 derecelik bir sekstil), sanatsal doğanızı harekete geçirecek.

Malzemelerinizi toplayın sanatsal faaliyetler için yer açın.

Jüpiter, Boğa burcunda ve oyunbaz, neşeli beşinci evinizde yer alıyor.

Gözünüze çarpan herhangi bir şeyi (veya herhangi bir kişiyi) takip etmek için yeşil ışık alıyorsunuz. Öte yandan, Satürn Balık burcunda ve düşünce süreçlerinize derinlik ve disiplin katıyor.

Bu paradoksal birleşim altında "ciddi bir eğlence" yaşamanız amaçlanıyor.

Fikirler üretmek ve fikirlerinizi tartışmak için tanıdığınız en parlak insanlarla bağlantı kurun. Ortaya çıkan değerli fikirlerin, “Rockefeller Zümrütleri” kadar değerli olacağını bilin.

Halihazırda ortaya çıkaracak bir şaheseriniz var mı?

Sunumunuzu bu haftanın başında yapın. Jüpiter-Satürn sekstil sizi sadece etkileyici bir sunumcu yapmaz.

Mesajınızı düşünceli, sorumlu bir şekilde iletebilirsiniz, bu da güven inşa eder. Romantik ve heyecanlı bakış açınızı canlı tutarken tüm verileri masaya koyun.

İnsanlar mükemmeli beklemiyor, ancak avantajların dezavantajlardan daha ağır bastığını bilmek istiyorlar.

21 Haziran Çarşamba günü Güneş, ortaklıklar eviniz olan yedinci evinizde yükseliyor.

Aşk arayan Oğlaklar, Yengeç mevsiminin getirdiği olanakların keyfini çıkaracaklar.

Bir öneri; flört havuzunuzdan çıkın ve yeni ilgi alanları geliştirmek için kendinizi zorlayın. Bir aşk eşleşmesi, yalnızca kapalı arkadaş çevrenizde bulunmayabilir, ancak arkadaşlarınızı çöpçatanlık görevi vermeyi DENEYEBİLİRSİNİZ!

Mevcut ilişkiler 22 Temmuz'a kadar derinleşiyor. Partnerinizi tekrar öncelikli hale getirmeye dikkat edin. Zengin, romantik ödülleri keyifle yaşamak için enerji ve canlılığa sahip olmak istiyorsanız, dinlenmek için daha uzun süreler ayırın.

Düzenli (ancak aşırı zorlayıcı olmayan) egzersiz, vitaminler ve kundalininizin yükselmesine yardımcı olan masaj ve akupunktur gibi tedavilerle canlanın.

KOVA BURCU…

Dur, bırak ve merkeze odaklan, Kova. Şanslı Jüpiter, stabilizasyon sağlayan Satürn ile nadir bir 60 derecelik sekstil oluşturarak altı yıldır ilk kez bir araya geliyor.

Jüpiter genişlerken, Satürn kısıtlar, bu da gezegenlerin birbirine zıt olduğu anlamına gelir. Ancak bu dostane oluşum altında iki dünyanın en iyi özelliklerini birleştirebilirsiniz.

Jüpiter, Boğa burcunda yer alarak aile ve evinizi etkileyen dördüncü evinizi etkinleştiriyor.

Bu 12 aylık geçiş 16 Mayıs'ta başladığından beri ev işlerinde huzursuz hissedebilirsiniz.

Çevrenizden biraz daha bağımsızlık isteyebilirsiniz. Belki sadece biraz boş alan ihtiyacınız var!

Özgür ruhlu burcunuzun evden uçma fikrine sahip olması şaşırtıcı değil.

Ne olursa olsun, bu Pazartesi, 19 Haziran'da Satürn bilge ve olgunlaştırıcı bir şekilde omzunuza elini koyuyor.

Satürn, empatik Balık burcunda ve düzen odaklı ikinci evinizde akıyor. Jüpiter ile sekstil oluşturarak dengeli bir perspektife geri dönmenizi sağlıyor.

2023 yılındaki ihtiyaçlarınızı desteklemek için yaşam alanınızı nasıl geliştirebilirsiniz?

Belki odaları yeniden düzenlemeniz veya hatta bir şeyleri satışa çıkarmanız gerekiyor olabilir.

Eğer gayrimenkul almak için istiyorsanız, bu gezegen ikilisi şahane seçenekler getirebilir. Açık olun!

Çarşamba günü yaz gündönümünü işaret ederken Güneş Yengeç burcuna geçerek altıncı evinizde sağlık konularını öne çıkaracak.

Bu etki, 22 Temmuz'a kadar etkisini sürdürecek. İkizler mevsiminden sonra sağlığınızı tekrar öncelik haline getirme zamanı geldi.

En uzun gün ışığının alışkanlıklarınızı aydınlatmasına izin verin ve canlılık sağlayan güncellemelere odaklanın.

Yengeç burcu besleyici ve koruyucu bir burç olduğundan bedeninizi hareket ettirmekten ve beslenmekten keyif alın.

Doğal olarak sporcusunuz. Spor yanında tabağınıza daha fazla bitki bazlı yiyecek ekleyin ve enerjiniz düşükse, doktor randevusu alarak tüm kan değerlerinizi kontrol ettirin.

Doğal bir takviye almanız veya sisteminizi resetlemek için bir arınma diyeti yapmanız gerekebilir.

BALIK BURCU…

Derin ve anlamlı konuşmalar Balıkların uzmanlık alanıdır. Karar verdiğinizde, ‘Mariana Çukuru’ndan daha da derine dalar, güçlü duyguları paylaşır ve başkalarının da aynısını yapabileceği güvenli bir alan oluşturursunuz.

Bu yüzden, 19 Haziran Pazartesi günü neredeyse altı yıllık bir aradan sonra, sözüne güvenilen Jüpiter ve ciddi Satürn, sekstil açıda bir araya geliyorlar.

Felsefi Jüpiter Boğa burcunda ve iletişim evinizde yer alırken, Satürn Balık burcunda ve kimlik evinizde konumlanmış durumda.

Pazartesi günkü açı altında, bir noktayı vurgulamaktan ziyade ortak noktalar bulmaya daha fazla ilgi duyacaksınız.

Uzun bir olay-anlatma ile mikrofonu ele geçiriyorsanız kendinizi durdurun ve konuşma sırasını başkalarına verin.

Bütün ayrıntılar şiirsel olsa da, sinerjiyi devam ettirmek adına birkaçını saklamak zorunda kalabilirsiniz.

Bir çatışmada mı sıkışıp kaldınız?

Pazartesi günkü Jupiter-Saturn açısında uzun süredir devam eden bir sorunun köküne inebilirsiniz. Açık fikirli Jüpiter, nihayet diğer kişinin perspektifini duymanıza yardımcı olacak.

Bilge Satürn, bunu kişisel olarak almamanız gerektiğini hatırlatacak ve aynı zamanda kendi yaşam deneyiminizi de onurlandırmanız gerektiğini hatırlayacaksınız.

Kimin haklı olduğuna takılıp kalmak yerine, kavgacı dürtülerinizi aşabilir ve barışçıl bir kabullenme noktasına ulaşabilirsiniz.

Haftanın mantrası "Herkes kendi yolunu seçsin". Sadece kendinize de aynı cömertliği sunmanızı sağladığınızdan emin olun!

Bu çarşambadan itibaren spot ışıklarından kaçamayacaksınız. Güneş yengeç burcuna giriyor ve parıldayan beşinci evinize geçiyor. Rihanna gibi bu güneş enerjisinin yüksek olduğu dönemde "bir elmas gibi parıl parıl parlayacaksınız" ve bu etki 22 Temmuz'a kadar sürecek.

Yengeç mevsimi, her zaman yaz gündönümüyle başladığından, yeteneklerinizi aydınlatmak için en uzun günü kullanın.

Mükemmel bir Instagram paylaşımı sizi fenomene dönüştürebilir ya da en azından biraz dikkat çekebilir!

Size gelen bu kadar ilgiye odaklanarak stil becerilerinizi ortaya çıkarın. Yaratıcılığınızı -ve belki de kalbinizi- ‘vintage’ bir elbise ile taşımak için harika bir zaman.

Yengeç mevsimi aynı zamanda Balık için "Aşk Yazı"nın başlangıcını da işaret ediyor!

Takviminizde giyinip süslenme tarihleri ve romantik geziler için yer açın…

Bebek (ya da yavru kedi) düşünceleriniz var mı? Bu verimli güneş döngüsü boyunca, sevimli, kucaklanmaya hazır küçük şeylerle vakit geçirmekten keyif alacaksınız.

Kendi bebeklerinizi yapmaya karar verebilir veya dört ayaklı bebekler gözlemleyebilirsiniz. Şimdi hem Cupid hem de ilham perisi sizden ilgi bekliyor, bu yüzden gerçek bir çocuk doğurmak istemiyorsanız bile 22 Temmuz'a kadar yaratıcı bir “fikir bebeği” doğurabilirsiniz.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

 

 

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Weed Tinctures
Weed Tinctures 5 gün önce
Frustrating cannabis products for the earliest values bright and early was an eye-opening experience. The remission and euphoria were unexpected but welcomed. It enhanced my sensory awareness and sparked a newfound appreciation payment music and art. Degree, the consuming emptiness caught me dippy guard. Overall, it was a memorable introduction to a unheard of globe of sensations.
THC Drinks
THC Drinks 2 hafta önce
Worrisome hemp products has been totally the journey. As someone keen on unpretentious remedies, delving into the world of hemp has been eye-opening. From thc drinks to hemp seeds and protein puissance, I've explored a type of goods. In defiance of the confusion bordering hemp, researching and consulting experts have helped navigate this burgeoning field. Inclusive, my undergo with hemp has been positive, sacrifice holistic well-being solutions and sustainable choices.
cbd tinctures
cbd tinctures 1 ay önce
I tried cbd products for the beginning term mould week, and I'm genuinely surprised by way of the results. I've struggled with anxiety and accessory sleeplessness, and CBD seemed to provide a subtle, still noticeable, have of coolness and relaxation. There was no 'capital,' perfectly a unruffled easing of my concern symptoms and a more soporific nightfall's sleep. It tasted a fraction bawdy, but that's a mignonne trade-off in search understanding more at peace. I'm looking step up to seei
cbd gummies
cbd gummies 2 ay önce
I gave cbd gummies a prove for the cardinal habits, and I'm amazed! They tasted great and provided a intelligibility of calmness and relaxation. My stress melted away, and I slept outstrip too. These gummies are a game-changer on the side of me, and I greatly endorse them to anyone seeking appropriate stress liberation and improved sleep.
cbd store
cbd store 8 ay önce
My journey with Delta 9 gummies and CBD products has been life-changing! The gummies delivered a delightful, mellifluous experience, easing my perception into blissful relaxation. As quest of the CBD products, they've suit my go-to on managing distress and alleviating discomfort. The grade and effectiveness are unparalleled. It's preposterous how these true remedies have enhanced my overall well-being. Thanksgiving for this transformative wellness discovery!
MichaelBlunc
MichaelBlunc 10 ay önce
The 9 Best Case Management Software For Law Firms in 2022
AUG 23, 2022

Law firms can sometimes be endlessly chaotic. Lawyers, paralegals, and staff members must organize, analyze, and manage every aspect of multiple cases. They must track and monitor:

Deadlines,
Statutes of limitations,
Filing requirements,
Client records,
Billing,
Expert witnesses,
Evidence,
and much more.

Even a s