USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

10-16 Temmuz haftası Burç yorumları

10-16 Temmuz haftası Burç yorumları
10-07-2023

Sevgili Astroloji takipçileri...

Mars, Pazartesi gününden 27 Ağustos'a kadar Başak burcuna geçecek. Mars, Aslan burcundayken yaptığımız cesur vaatleri değerlendirme ve gerçekten bunları yerine getirmek isteyip istemediğimizi belirleme zamanı geldi.

Bu Pazartesi, 10 Temmuz'da basit ve sakin bir dönem başlıyor. Mars'ın mütevazı Başak burcunda olmasıyla, rastgele yapılan yardımlar ve özverili hizmetler ödülü kazanacak.

Temiz ve tertipli Başak enerjisi, sistemleştirme ve basitleştirme konusunda bizi takıntılı hale getirir.

Kitaplıklarınızı renklere göre düzenleyebilir, buzdolabınızdaki işlenmiş ürünleri atabilirsiniz. Mars'ın Başak burcundaki etkisi, sağlıkla ilgili her şeye merak salmamıza neden olabilir. Ancak son moda akımlara, sırf moda diye katılmamaya dikkat edin.

Değerli taşlarla desteklenmiş, aktif karbonlu cilt bakım toniği için 2000 TL harcamak, paranızın karşılığını veremeyebilir.

Bu Mars döngüsünde her şeyi evde kendiniz yapabilirsiniz.

Başak'taki Mars için bir uyarı: Başkalarına öğüt vermekten kaçının! Bu dönemde, bol miktarda enerji ve verimlilik sahibi olacaksınız, ancak özellikle tavsiye verirken istediğinizden daha agresif bir şekilde algılanabilirsiniz. Basit konuşmalar kavgalara dönüşebilir ve çirkinleşebilir.

Merkür, Salı gününden itibaren 11 Temmuz'dan 28 Temmuz'a kadar Venüs'le birlikte Aslan burcuna katılıyor.

Eğer bir sunum veya sunuş yapıyorsanız, hikâye anlatma tekniklerini ve çeşitli görselleri kullanarak mesajınızı vurgulayın.

Merkür, 28 Temmuz'a kadar Aslan burcunda olduğu için kendinizi heyecanla ve hatta biraz coşkuyla ifade edin.

Derin duyguları samimi bir şekilde ifade ederseniz, abartmak bile işe yarayabilir.

KOÇ BURCU…

Hayatınız Pazartesi gününden itibaren radikal ve dramatik bir şekilde değişmeye başlayacak.

Son yedi haftadır galaktik koruyucunuz olan Mars, 20 Mayıs'tan beri Aslan burcunda ve beşinci evinizde ilerliyordu.

Bu muhtemelen aşk hayatınızı ve yaratıcılığınızı yoğunlaştırdı ve hedonistik isteklerinizi tatmin etmenizi sağladı. Ancak şimdi ateşli kırmızı gezegen Başak burcuna geçiyor ve altıncı evinizde, yani sağlıklı alışkanlıklar, çalışma ve hizmet evinizde 27 Ağustos'a kadar kalacak.

Umarım önceki Mars döneminden her damla zevki çıkarmışsınızdır çünkü şimdi kolları sıvama ve büyük fikirlerinizi hayata geçirmek için çalışma zamanı.

Mars'ın gayretli, pratik Başak burcunda ilerlerken, Koç mahkemesinde düzeni yeniden sağlayabilirsiniz.

Yüksek enerjili bu gezegenin motivasyonunu kullanarak çok verimli olabilir ve ivmeyi sürdürebilirsiniz. "İpucu", hangi göreve öncelik vermeniz gerektiğine karar vermenizde.

Ancak hızlı biri olduğunuzu unutmayın: Yedi haftanız var, bu yüzden tempolu bir şekilde ilerleyin!

Düzenli bir ortam her şeyi destekleyeceğinden, neden oradan başlamayasınız?

Ofisinizde dağınıklık yapan kağıt, kitap ve diğer eşyaları kaldırın. Daha iyi ve daha estetik dosyalama ve depolama sistemlerine mi ihtiyacınız var?

Çeşitli projelerinizi barındırabilecek mükemmel bir düzenleyici araştırın.

Fiziksel çevrenizi düzenledikten sonra, bir sonraki adım sanal dünyanızdır.

Gelen kutunuzu düzenlemeye, önemli e-postaları dosyalamaya ve yanıtlamaya yarım saatlik bir zaman ayırdığınızda dünyanız 100 kilo daha hafif ve çok daha derli toplu olacak!

Sağlık alanınızdaki Mars ile, vücudunuzu bir tapınak gibi hissedeceksiniz. Adım sayarı, bir uygulama üzerinden takip edin -veya Mars motivasyonu ile- eşsiz bir sanatçı haline gelebilirsiniz.

Birkaç gerçekçi hedef belirleyin ve bir arkadaşınızdan sizi takip ederek görevlerinizle ilgili hesap sormasını isteyin.

Eğer spor yapmaktan etkileniyorsanız, bu yaz daha önce hiç yapmadığınız bir yarışa hazırlanmak için mükemmel bir zaman olabilir. Bir antrenörle veya motive bir grupla çalışmak yardımcı olabilir ve ortak tutkunuz sizi biraz daha ileriye itebilir.

Mars sadece bu hafta hareket eden tek gezegen değil.

İletişimci Merkür, Salı günü vites değiştiriyor ve Temmuz 28'e kadar tutkunun ve aşkın evi olan beşinci evinizde Venüs ile bir araya geliyor. Bu kombinasyon, sizi daha çok sahneye çıkaracaktır.

Bu dinamik ikili sizin yanınızda olduğunda, gittiğiniz her yerde unutulmaz bir izlenim bırakmak için çaba gösterin.

Havalı saçlar, şaşırtıcı kıyafetler ve çarpıcı takılarla kendinizi ifade edin ve tarzınızı gururla taşıyın. Bir Koç olarak, zevk konusunda otoritesiniz ve aklı başında hiç kimse bir Koç'un seçimlerini sorgulamaz.

BOĞA BURCU…

Yaz sıcaklıkları yükselirken, “aşk” kıvılcımları aleve dönüşebilir. 10 Temmuz'dan itibaren Mars, Başak burcuna geri dönüyor ve romantizm evi olan beşinci evinize yerleşiyor.

27 Ağustos'a kadar, aşk hayatınız, Mars ile ateşlenecek. Mars'ın etkisiyle gardrobunuzdan ev dekorasyonunuza kadar her şeyi "Aşkın ve Ötesi" bir seviyeye yükseltebilirsiniz.

Geleneklere bağlı burcunuz, tatlı flörtleri takdir eder. Ancak aşıklar, her zaman düşünceleri okuyamaz. Dolayısıyla, biriyle ilgileniyorsanız ilgilendiğinizi tahmin etmesini beklemeyin! Eğer baştan çıkarıcı veya avcı olmak size daha uygunsa, Mars'ın doğrudan yaklaşımın enerjisini kullanın.

Direkt konuşmak, tahmin oyunları oynamaktan çok daha kolaydır.

Yalnız Boğalar, flört uygulamalarına dönmeli ve eğlenceli biriyle tanışabileceğiniz etkinlikler bulmalısınız.

Bu Mars konumu, yeni profil fotoğrafları çekmek için mükemmel bir bahane.

Güzellikler havada uçuşuyor, bu yüzden randevular ayarlayın ve yeni tarzlar deneyin.

Bu dönem, size gerçek bir şöhret şansı sunabilir. Özel bir performans sergilemeseniz bile, bu sizin deneme, yarışmalara katılma, kendinizi tanıtma zamanınızdır.

Geri durma zamanı DEĞİL.

Çift olan Boğalar, sık sık giyinip süslenip dışarı çıkmalı kültürel etkinlikler, konserler ve birlikte keyif aldığınız her şeyi programınıza dahil etmelisiniz.

Romantizm faktörünü bilinçli bir şekilde artırarak, bağınızı pekiştirecek ve umarız her ikiniz de libidonuzu ateşleyeceksiniz.

Beşinci ev doğurganlığı yönetir, bu yüzden eğer aklınızda bebek fikri varsa deneyin. Zaten çocuklarınız varsa beşinci evin enerjisine yönelin ve onlarla daha çok eğlenceli vakit geçirin.

Salı günü, Merkür, zaten Aslan burcunda dördüncü evinizde konumlanmış olan Venüs'e katılıyor.

28 Temmuz'a kadar, kendi politikanızı oluşturun. Merkür iletişim gezegenidir, ancak bu özel bölgede bir süre için yakın çevrenizle daha fazla zaman geçirmek isteyeceksiniz.

Zamanınız, kaynaklarınız ve enerjinizi nasıl kullanabilirsiniz? Bir boya işi, yeni mobilyalar veya eşyaları yeniden düzenleyerek enerji akışını sağlayabilirsiniz.

Zevk sahibi burcunuzun bir iç mimar gözü vardır, bu yüzden harikalar yaratmak için içgüdülerinize güvenin.

Dördüncü ev kadınları yönettiği için, rahatlık, güç ve ilham kaynağı olan kadın arkadaşlarınızla ve akrabalarınızla yakınlaşmanız faydalı olacak. Ancak misafir listesini planlayın! Bire bir buluşmalar veya küçük gruplar, büyük grup toplantılarından daha samimi hissettirecek. Sabahları günlük yazın veya meditasyon yapın.

İKİZLER BURCU...

Pazartesi, 10 Temmuz'da Mars Başak burcuna geçiyor ve 27 Ağustos'a kadar dördüncü evinizde kalacak.

Evinizi güzelleştirmek mi istiyorsunuz? Gerekli onarımları ertelemeye devam mı ediyorsunuz yoksa İkizler yuvanız sadece biraz iyileştirmeye mi ihtiyaç duyuyor?

Evle ilgili hedefleriniz ne olursa olsun -bir duvar yıkmak veya sadece yeni bir sanat eseri asmak- motivasyon eksikliği çekmeyeceksiniz. Ve bir kez göreve başladığınızda, bol miktarda ivme kazanacaksınız.

Kızıl gezegen, sizi harekete geçmeye biraz FAZLA hevesli yapabilir, bu yüzden tükenmemek için sakin bir tempoda ilerleyin. Bir proje planı çizin ve ekipmanları sökmeye başlamadan önce nitelikli işçilerle buluşun.

Misafirler davet edin ve onlara ayrılmak istemeyeceği efsanevi bir akşam yemeği düzenleyin. Ayrıldıklarında sizden ilham almış olsunlar.

27 Ağustos'a kadarki süre içinde sevdiklerinizle duygusal anlar yaşamanıza rağmen, akraba ve ev arkadaşlarıyla çatışmalar olabilir. Sakin olun ve tartışmadan çekilin.

Birlikte çalıştığınız kişilere yakın olmak, önümüzdeki yedi hafta boyunca hem heyecan verici hem de yorucu olabilir.

Bir yandan, entelektüel ve kültürel ilgi alanlarını paylaşan, sizinle aynı düşüncede ve yaratıcı insanlarla ilişki kurma olasılığı yüksek olacak. Aynı zamanda, hayatınızdaki bazı insanlar aşırı talepkâr hale gelebilir ve hissettiğiniz baskıyı hafifletmek için sınırlar koymak veya daha fazla alan yaratmak zorunda kalabilirsiniz. Rahatsız olduğunuzda ani bir şekilde ilişiği kesmek isteyeceksiniz.

Salı günü, üçüncü evinize Merkür katılıyor; Aslan burcunda yer alan Venüs'e ek olarak. Burada 28 Temmuz'a kadar kalacak, mesaj açık: Hafifleyin!

Başkalarının bilgiçlik olarak adlandırdığı şey, sizin için çeşitlilik demektir!

Bu Merkür evresi, yeni aktivitelere dalmak, tam gün bir atölyeye katılmak ve farklı kulüp, organizasyon ve stüdyolara uğramak için mükemmel bir zaman.

Mesajınızı duyurmak istiyorsanız, konuşkanlık yeteneğinizi kullanın ve sosyal medyada canlı yayın yapın -veya bir podcast kaydedin veya viral olabilecek- bir şey yazın. Sizin gibi ilginç gerçeklerle dolu birine insanlar her zaman ilgi duyar.

YENGEÇ BURCU...

Bu Pazartesi, Mars'ın üçüncü evinize gelmesiyle haftaya canlı bir başlangıç yapıyorsunuz.

27 Ağustos'a kadar sosyal hayatınız hareketli olacak. Eğer son zamanlarda sosyal kelebek kanatlarınızı bir kenara kaldırdıysanız, tozunu alıp, deneme sürüşüne çıkma zamanı geldi.

Bu iki yıl sürecek olan popülerlik döneminde, ruh ikizleri sizin çevrenizde toplanacak, bu yüzden yeni arkadaşlara yer açın. Daha çok arkadaş gerçekten daha neşeli olmanızı sağlayabilir! Ve zaten tanıdığınız harika insanlarla, eğlenceli organizasyonlar yapmaktan çekinmeyin.

Takviminizde açık hava konserleri, yolculuklar, plaj gezileri ve pikniklere yer açın. Üçüncü ev, aynı zamanda platonik ortaklıkları yönetir ve bu yaratıcı dönemde karlı bir işbirliği başlayabilir.

Ancak heyecan verici bu yeni sinerjiyle ilgilenirken sorunların oluşabileceğini gözden kaçırmayın.

Mars, savaşçı bir gezegendir ve bir durumu karmaşaya dönüştürmek için pek bir şeye ihtiyaç duymaz. Yeni bir ilişki hızlandığı kadar, takımınızdaki biriyle çatışmaya da girebilirsiniz. Bu yaz, barış içinde yaşama yolunu bulmaya karar verin ve çabalarınızı olumlu bir ivmeyle işbirliklerinin akışını desteklemeye odaklayın.

Üçüncü ev, yakın çevrenizi yönetir ve huzursuz Mars, burada size huzursuzluk verebilir.. Eğer bir yolculuk planlamasına girerseniz, her zaman "ev"den bir parça taşıdığınız ve size özgü konforu sağlayan bir çantanızın olmasına dikkat edin.

Salı günü, son birkaç haftayı burcunuzda geçiren Merkür'e hoşça kal diyeceksiniz.

Şimdi, iletişim gezegeni Aslan burcuna ve maddi durum ve güvenlikle ilgili ikinci evinize geçiyor ve 28 Temmuz'a kadar burada kalacak.

Bu Merkür geçişi sırasında analiz ve yatırımlar konusunda bilgili olan insanlara yönelebilir ve hatta iş fırsatlarından birine davet edilebilirsiniz. Ancak ilk cazip teklifi kabul etmeyin. Detayları dinleyin, küçük yazıları okuyun ve eleştirileriniz için özür dilemeyin.

Nereye gittiğinizi bilmek, hazırlıksız olduğunuz bir yere gitmekten çok daha iyidir.

ASLAN BURCU…

Cüzdan kontrolü! Maddi sağlığınız bu Pazartesi, 10 Temmuz'da Mars'ın sizin burcunuzdan ayrılmasının ardından yedi haftalık bir dönemden sonra yükselişe geçiyor ve 27 Ağustos'a kadar Başak burcuna ve gelir alanınıza yerleşiyor.

Bu enerjik Mars etkisi altında iş ve daha spesifik olarak kazanç gücünüz önemli bir odak noktası haline gelecek.

Mars, çizgiyi nasıl yükselteceğinize sizin karar vermenizi sağlar, şirket merdivenlerinde hızla yükselirken, patronlarınızı hevesinizle etkileyeceksiniz. Bu özellikle doğum günü sezonunu kutlamak için biraz fazla eğlence arayan Aslanlar için iyi haber olacak.

Mars'ın hareket tarzı, yeni şeyler başlatmaktır, ancak tamamlamak konusunda isteksizdir.

Şimdi, Mars'ın Başak burcunda olmasıyla birlikte üretkenlik (odaklanma, disiplin ve fedakarlık isteği) geri döner. Başarı şansınızı artırmak için aynı anda on iki şey yapmaya çalışmayın. Bir veya ikisini seçin ve onları geliştirmeye ve bu sonbaharda onlara bağlı kalmaya karar verin. Ancak kararınıza acele etmeyin.

Seçtiğiniz projeler hızla ilerleyebilir, bu yüzden önceden kendiniz için ödüllendirici ve karlı olacaklarından emin olun, sadece banka hesabınızda iyi görünen tutkulu projeler değil.

Önümüzdeki yedi hafta boyunca harcama alışkanlıklarınıza dikkat edin. Kazandığınız parayı nereye harcadığınızı akılda tutun. Lüks "şey"lere karşı koyamıyorsanız, onlar için ayrı bir hesap açın, böylece bir şey için çalışıp tasarruf etmenin tatminini yaşayabilirsiniz.

Salı günü Merkür, Venüs ile 28 Temmuz'a kadar Aslan burcunda bir araya gelerek size saçlarınızı savurmanız için davetiye çıkarıyor!

İşiniz ne olursa olsun, hobileriniz "çığlıklar atarak yaşamak"la ilgili olacak. Bu dönem hikayenizi paylaşmak için altın bir zaman olacak. Konuşmacı olarak bir etkinlikte yer almak, anılarınızı yazmak veya sosyal medyada varlığınızı güçlendirerek hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Analitik iletişim gezegeni Merkür, kendinizi dünyaya nasıl sunduğunuzu objektif bir şekilde düşünmenize yardımcı olabilir. Eğer bir markaysanız, bu, profil fotoğraflarınızdan gardırobunuza, sunum şablonlarınıza kadar herkesin gördüğü şeyi güncellemek ve geliştirmek için bir imaj uzmanıyla çalışmanız için mükemmel bir zaman olabilir.

Hızlı küçük gezegen, sosyal bağımsızlık sağlar ve kapalı hale gelmiş bir takımdan kopmayı arzuluyorsanız, farklı gruplara girerek hem sanal hem de gerçek dünyada, yeni arkadaşlar edinmeniz için ilham verir.

BAŞAK BURCU…

Sadakat gerektiren görevler biraz bekleyebilir, Başak!

Bu Pazartesi, 10 Temmuz'da Mars Başak burcuna girerek 27 Ağustos'a kadar hayatınıza tutku sunuyor.

Güçlü gezegen iki yıldır burcunuza uğramamıştı, bu yüzden bu kez Mars’ın sunduğu her şeyden tam anlamıyla yararlanacaksınız.

Gelecek yedi hafta, projelerinizin başarıya ulaşması için uygun bir dönem. Kendi isteklerinize, kendinizi geliştirme dahil olmak üzere öncelik vermeniz gerek.

Bu zamanı bir geri çekilme olarak düşünebilirsiniz. Neyin sizi mutlu ve tatmin ettiği konusunda netlik kazanmak için mükemmel bir zaman.

İzlemek istediğiniz yolu ve yeteneklerinizi nasıl ifade edeceğinizi seçme hakkına sahipsiniz.

Düşündükten sonra, özel bir eğitim veya koçluktan faydalanmanızın size iyi geleceğini fark ederseniz, parayı bir engel olarak görmeyin. Bu körü körüne para harcamak değil; kendi geleceğine akıllı ve güvenli bir yatırımdır!

Emirler vermek sizin tarzınız değil, ancak cazip Mars, burcunuzda olduğunda, ağzınızı açarak dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Bir mesajınız, sunumunuz veya büyük bir açıklamanız varsa hemen harekete geçmeyin. "Sahneye çıkma" gibi ifadelerle kendinizi ürkütmeyin. Duracağınız yerden bakıldığında o kadar da farklı değil. (Sadece başlangıçta milyonlarca izleyici hayal etmeyin.)

Motivasyonel bir konuşma veya TED Konuşması yapma şansınız olsa, ne hakkında konuşmak istersiniz? Bunu yapmak zorunda olduğunuz söylenmiyor, ancak kendi derinliklerinizi keşfetmek için ilginç bir egzersiz olabilir.

Kırmızı gezegene ev sahipliği yapmanın dezavantajlarından biri, sizi heyecanlı, patlayıcı hatta mücadeleci hale getirebilmesidir.

İçinizden yükselen yoğun duygular hissediyorsanız, öfke yönetimi konusunda birine başvurabilirsiniz.

Boks dersleri alabilir, güçlü yoga ile ter dökebilirsiniz! Vücudunuz ve duygularınız aşırı hızlı çalışıyor gibi gelebilir.

Zihinsel gezegen Merkür, sevecen Venüs ile Aslan burcunda on ikinci evinizde 28 Temmuz'a kadar bir arada olacak.

Mars, sizi yüksek hızda çalıştırmadığında, boşluklar bırakarak yavaşlayın, gevşeyin ve tükenmiş enerjinizi yenileyin.

Sanat yapın, düzenli bir hareket edin, bir müzik enstrümanı öğrenin, oturma odanızda dans edin. Bu kısa ama canlandırıcı Merkür döngüsü, bırakma ve teslim olma ile ilgilidir.

Daha fazla kişisel zaman yaratmak için bazı arkadaş veya iş ilişkilerinden çekilmek gerekebilir. Bir meditasyon pratiğine başlamak veya derinleştirmek için mükemmel bir zaman.

Motive olmak için yavaşça başlayın (günde birkaç dakika bile olsa). On ikinci ev iyileşme yeri olduğundan, sizi uzun süredir kısıtlamaları altında tutan bazı eski inançlardan kurtulmanıza destek olması için terapist, enerji uzmanı veya koçtan seanslar almayı düşünebilirsiniz.

TERAZİ BURCU…

10 Temmuz'da, enerjik Mars, son yedi haftadır bulunduğu 11. evinizden dikkatini başka yöne çevirerek 12. evinize geçiyor ve 27 Ağustos'a kadar burada kalacak.

Bu hız değişimine uyum sağlarken, aynı anda hem hızlandığınızı hem de fren yaptığınızı hissedebilirsiniz.

12. ev, her şeyin düşünceye daldığı yerdir ve ayrıca sonlar ve geçişlerle de ilgilidir, bu yüzden yorgunluk hissederseniz, bir şeyi bırakma zamanınızın geldiğinin bir işareti olabilir. Bu hissi bastırmaya çalışmayın!

Ancak bu içe döndüğünüz aşamada kendinize daha fazla özen göstermek için uyku düzeninizi artırın, daha akıcı hareketlere yönelin, biraz vücut çalışması veya güzellik uygulamaları da yapabilirsiniz.

Kendinize bu süre boyunca nazik davranın. Gelecek yedi hafta boyunca iyileştirme çalışmalarında büyük adımlar atabilir, bilinçaltınızı ve bedeninizi güzelce işleyebilirsiniz.

Dinamik Mars, duygularınızı bedeninizden çıkarmak için sizi ilhamlandırabilir.

Kızıl gezegen, öfkeyi tırmandırmak konusunda iyidir, barış arayan bir Terazi için bu süreç kolay değil. Ancak bunu sistemden atmanın yolu birkaç seans boks dersi veya savunma sporu dersi almak da olabilir.

Ayrıca, ruhsal yükünüzü hafifletebilecek bir düzenleme de yararlı olacaktır. Her dolap veya çekmeceyi temizledikçe daha fazla hafiflik hissedeceksiniz.

Tekrar bakmanız gerekmeyen eski kağıtlar ve dosyalar parçalanmalı veya geri dönüştürülmelidir. Bu arada dijital ortamınızı da düzenleyin!

Birisini "arkadaşlıktan çıkarmak" size çok "kaba" gelebilir, ancak arkadaş listenizi temizlerseniz, gerçekten önemsediğiniz insanlarla daha kolay ilişki kurabilirsiniz.

Mistik on ikinci evinizde Mars'ı aktive etmek, ilham kaynağıyla doğrudan bir bağlantı kurmanızı sağlayabilir ve yaratıcı enerjinizi artırabilir!

Sanat yapın, şiir yazın, rehberli meditasyonlar dinleyin. Ve eğer acılı anlar ortaya çıkarsa, yaratıcı projelerinizin malzemesi olsunlar. Aynı şeyleri yaşayan diğer insanlar sizin sözlerinizden, imgelerinizden veya müziğinizden teselli bulabilirler…

Ara sıra nefes almayı ve dışarı çıkmayı unutmayın! Mars yer altında seyahat ederken konuşkan Merkür, Temmuz 28'e kadar sosyal ağlar evinizde Aslan burcunda Venüs ile birleşecek ve kalabalıklara doğru bir çekim hissedeceksiniz.

Haberci gezegen her şeye ilgi duyar, ancak bu durumun ters yönü, kolayca sıkılması ve dikkatinin dağılmasıdır!

Çok kapalı veya elitist hissettiren gruplardan uzak durun ve farklı ekipler arasında geçiş yapmanın size verdiği özgürlük hissinin tadını çıkarın.

Mevcut gruplarınızdan memnun musunuz? O zaman sıradışı etkinlikler düzenleyerek işleri ilginç kılın.

AKREP BURCU…

Pazartesi, 10 Temmuz'da, motivasyon kaynağı Mars (kozmik eş-yöneticiniz) iş alanınızdan ayrılıp Başak burcuna geçecek ve 27 Ağustos'a kadar grup etkinliklerinin yer aldığı on birinci evinizde enerjisini sürdürecek.

Daha geniş ve çeşitli bir insan havuzunu benimsemek için yüksek standartlarınızdan vazgeçmek zorunda değilsiniz.

Yargılama eğiliminden vazgeçin ve online ortamlarda veya topluluk buluşmalarında tanıştığınız influencerlar, aktivistler ve sosyal adalet savaşçılarıyla ne kadar kolay bağ kurabileceğinizi görün.

Tutkulu Mars, mücadele etmeye değer bir amaç için yeni bir bağlılık oluşturabilir. Ancak kılıcınızı nasıl kullandığınıza dikkat edin.

Tutkulu olmak iyidir, ancak öfke veya kin seli içinde sürüklenmek, en azından siz Akrepler için iyi sonuçlar doğurmayacaktır.

Biliyorsunuz ki bu sınırı geçtiğinizde kendinizi geri çekmek neredeyse imkansız. Artık geçerli veya faydalı olmayan bir şeyi yıkmakta bir sakınca yok, ancak etkili olmak için yerine daha iyi bir şey inşa etme planınız olsun.

Daha da iyisi, yapıcı ve somut bir misyona sahip aktivist gruplarla birlik olun.

Bu hareketli Mars döngüsü sırasında iş veya eğlence için güçlerinizi birleştirirken insanlar yeniden önceliğiniz olacak.

İnsanları harekete geçirin; grup indirimli biletler, müze sergileri ve diğer maceralı etkinlikler için fırsatları araştırın.

Uyarı: Kendinizi fazla zorlamayın; akıl sağlığınız için boş zamanlar bırakmanız önemli. Neşeniz yüzünden, birinin hoş olmayan davranışlarını gözden kaçırmamaya dikkat edin.

Mars, Akrepler arasında rekabet ve saldırganca eylemleri kışkırtabilir. Sorunu ilk duyduğunuz anda ele alın ve kötü davranışta bulunan kişiye düzelmek için son bir şans verin.

Yalnız mısınız?  Mars, bir grup etkinliği aracılığıyla tanıştığınız biriyle güçlü bir ilişki getirebilir. Eğer arkadaşınızın arkadaşıysa, derinlemesine bir araştırma yapmadan önce dikkatli olun.

İlişkisi var mı? Birlikte sosyalleşmek, kıvılcımı ve heyecanı canlı tutar. Bu nadir fırsatın tadını çıkarın, sevgilinizin kamuya açık kişiliğini görün.

Mars ve bayrağı devretmekten bahsederken...

Salı günü, kızıl gezegen iş dünyanızda Merkür ile birleşerek onuncu eve geçiyor. Bu, kariyeriniz için canlı ve hızlı birkaç hafta olmalı.

En iyisini yapabilmeniz için ön hazırlıklarınızı yapın. Gücünüzü yansıtan giysilerinizi dolabınızın derinliklerinden çıkarın ve sosyal ilişkilerinizi kullanmaya başlayın.

Merkür liderlik ederken, gerçekten önemli olan kimleri tanıdığınız.

İnsanlar bazen keskin gözlem yeteneklerinizi soğukluk olarak algılayabilir, bu yüzden onlara çok farklı bir yanınızı gösterin. (Samimi) övgüler dağıtmakta cömert olun; stratejik müttefikler olabilecek birkaç büyük oyuncuyu belirleyin; hayranlık duyduğunuz biriyle iletişime geçin ve bir sonraki büyük projede yardımcı olma teklifi yapın. Akrep cazibenizi kullanın.

YAY BURCU…

Hazır, başla, hedefler! Bu Pazartesi, 10 Temmuz'dan itibaren gözlerinizi ödülden ayıramayabilirsiniz.

Motivasyon dolu Mars, genişletici dokuzuncu evinizden ayrılıp, Başak burcuna geçecek ve 27 Ağustos'a kadar kariyer hedeflerinizin olduğu onuncu evinizi etkisi altına alacak.

Profesyonel talepler muhtemelen yoğunlaşacak ve önümüzdeki yedi hafta için çok fazla boş zamanınız olmayabilir. Eğer böyle bir kariyer büyüme fırsatını bekliyorsanız, bu size, hayalini kurduğunuz bir pozisyon veya müşteri için şapkanızı atma konusunda güven verebilir.

Bu saygınlık kazandıran Mars dönemi, sizi sert bir rekabetçiye dönüştürebilir ve çok iddialı olmanıza yardımcı olabilir. Ancak, bir gezegen uyarısı: Takım çalışmasını unutmayın!

Bağımsız ruhlu burcunuz için "Ben sadece kendim yaparım!" moduna geçmek çok kolay olabilir, ancak muhtemelen deneyimlediğiniz gibi, bu sadece kırgınlığa ve tükenmişliğe yol açar.

İki yılda bir gerçekleşen ziyarette, Mars ile ilişkilendirilen birçok olumlu özellik bulunmakta. Bu özelliklere erişin ve hedeflerinize mümkün olduğunca yüksek bir şekilde ilerleyin.

2024 vizyonunuz neler içeriyor? Daha büyük bir pozisyon mu? Ortaklık mı? Kendi işinizin patronu olmak için sabırsızlanıyor musunuz?

Merkür, cesur ve girişimci bir fikir sunabilir ve bunu hayata geçirmek için mükemmel ekibi bir araya getirmenize yardımcı olabilir.

Dokuzuncu ev aynı zamanda yayıncılık ve eğitimi de yönetir, bu yüzden yeni projeniz bir roman veya favori konunuzda bir atölye çalışması olabilir.

Bir Yay burcu olarak sevdiğiniz şeyleri paylaşarak gelirinizi artırmak için daha iyi bir yol yok!

Bazılarınız küçük başlamak isteyebilir, ancak küresel dokuzuncu eviniz aydınlanmışken, neden DÜNYA'nın en ücra köşelerindeki insanlara ulaşmıyorsunuz?

Uyarı: Savaşçı gezegen Mars, stres de ekleyebilir. Tetikteki sinirinizi kontrol altında tutun, böylece düşüncelerinizi ifade ederken köprüleri yakmazsınız.

OĞLAK BURCU…

Neyse ki, önümüzdeki yedi hafta boyunca sürekli çalışmak zorunda olmayacaksınız!

Meraklı ruhunuz Salı günü hız kazanacak çünkü meraklı Merkür, Venüs ile birlikte Aslan burcuna geçecek ve seyahat etmeyi seven dokuzuncu evinizde 28 Temmuz'a kadar kalacak.

Yaz seyahat planlarınız netleşti mi? Eğer değilse, esnek olmanız durumunda son dakika fırsatları yakalayabilirsiniz.

Doğruluk, açık sözlü burcunuzun kartviziti ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca bunun etkisi görülecek.

Oğlak burcu olarak, gerçekleri çekicilikten uzaklaşmadan ifade ediyorsunuz, özellikle hızla derinleşen ilişkilerde. Hayat bir popülerlik yarışması değil, bu yüzden hayat dolu kişiliğinize çekilmeyen birkaç olumsuz kişiyi takmayın.

Gerçekten önemli olanları biliyorsunuz ve duygularınızı yönlendirmek isteyeceğiniz kişiler onlar.

Ancak zihninizi sürekli olarak iş veya seyahat üzerinde tutmayacaksınız!

Salı günü, iletişimci Merkür romantik Venüs ile birleşerek erotizm, baştan çıkarma ve yakınlık alanınız olan sekizinci evinizde 28 Temmuz'a kadar etkili olacak.

Bazı Oğlaklar sadece arzuyu gidermek isteyecek, ancak diğerleri tam anlamıyla bütünsel bir zihin-beden-ruh bağlantısı ile memnun olacak. Burada yargılamak yok, sadece kendini tanımanı ve senin için en önemli olanı hatırlatmak var.

Uzun vadeli potansiyele sahip biri arıyorsanız, açık bir oyun kurucunun çok fazla (veya hiç) zamanınızı almasına izin vermeyin.

Çıtayı yüksek tutun ve doğru kişiniz gelene kadar kendinizi meşgul edin. Eğer zaten doğru gelen biriyle tanıştıysanız, ilişkinin kalıcı potansiyele sahip olup olmadığını görmek için esnek olun.

Sağlam çiftler için, mesajcı gezegeni sekizinci evinizde ağırlamak derin, metafiziksel konuşmalara -ve aynı zamanda biraz acı biberli yatak sohbetlerine- yol açabilir.

KOVA BURCU…

Hepsi mi, yoksa hiçbiri mi?

Bu kararı vermeniz gerekebilir, ya da en azından Pazartesi gününden itibaren birkaç hafta içinde vermeniz gerek, çünkü tutkulu Mars Başak burcuna geçerek sekizinci evinizi 27 Ağustos'a kadar hareketlendiriyor.

Kızıl gezegen, bu ateşli bölgeyi iki yıldır ziyaret etmediğinden, ortadan kaldırılması gereken ciddi bir enerji birikmiş olabilir.

Bir yandan, çekici olmak için herhangi bir şey yapmanıza gerek olmayacak. Ancak öte yandan, bağlılık vaad etmeyen flörtler, belki de en son ilgilendiğiniz şey olabilir. (Tabii ki, yaz aşkı, doktor reçetesi gibi geliyorsa, yargılamak bize düşmez.) Ancak kalbinizin derinliklerinde arzuladığınızın derin bir bağ olduğunu biliyorsanız, niyetinizi belirleyin ve ilgisiz tiplere izin vermeyecek kadar yüksek bir çıta tutun.

Eğer uzun süreli bir ilişkideyseniz, ateşli ve heyecanlı Mars etkileşimleri sizi bekliyor olacak, ancak öfke veya kırgınlıkla yüzleşmeniz gerekebilir.

Sekizinci ev, güçlü duygularla ilişkilendirilir, aynı zamanda sırlar ve gizemlerle de ilişkilidir ve birinizin veya her ikisinin de sakladığı şeyleri itiraf edebilir veya keşfedebilirsiniz. Ancak çifte standartlara yer yok!

Ya her biriniz dürüst olur ya da "hiçbir şey yok" oyununa devam edersiniz.

Bu açıklamalar ne kadar rahatsız edici ve potansiyel olarak incitici olursa olsun, samimiyet ve dürüstlük, aşkı restore edecek ve yanmakta olan közleri yeniden alevlendirecektir!

Bu cazibeli döngü yalnızca iki yılda bir gerçekleşir ve Mars 27 Ağustos'ta başka bir yere geçeceğinden, romantik hayatınızda görmek istediğiniz herhangi bir ekleme veya ayarlamayı hızlı bir şekilde yapın. Bu seksi büyüyü kaçırmak suç olur, bu yüzden tam olarak yararlanmak için gerekeni yapın.

BALIK BURCU…

Bu Pazartesi, 10 Temmuz'dan itibaren heyecanlı Mars Başak burcuna geçiyor ve yedinci evinizdeki ciddi ilişkiler alanını 27 Ağustos'a kadar etkisi altına alıyor.

Bu süreçte birleşme isteğiniz tavan yapabilir ve ilişki alanında güveninizi artırabilir. Eğer zaten ilişkiniz varsa, arzulu Mars birlikteliğinize mucizeler yapabilir. Yeni başlayan ilişkilere heyecanlan duyacaksınız çünkü önümüzdeki yedi hafta boyunca kırmızı gezegenlerden biri sıcaklığı artırabilir ve ilişkiyi tam anlamıyla kaynatabilir.

Ancak en azından bir yüzgecinizle sağlam zemine tutun, Balıklar! Bu kadar aşk havasında olmak iş ve günlük görevler açısından kolay olmayabilir, faturalar kendiliğinden ödenmeyecek!

Bu Mars döngüsü sırasında iş ortaklıkları da desteklenir. Bu yaz, heyecan verici bir işbirliği anlaşması yapılabilir.

Nasıl göründüğünüz konusunda bir okuma yapmak zor olabilir, bu yüzden güvendiğiniz birinin fikrini alın.

Hayalperest, Neptün tarafından yönetilen burcunuz için bu tür bir netlik elde etmek kafa karıştırıcı olabilir. (Çoğu insan için böyledir!) Ancak iş veya ilişkilerde istediğiniz ilerlemeyi sağlamıyorsanız, başkalarından aldığınız tepkilere ve yanıtlara dikkat edin.

Gördüğünüzden memnun değilseniz, en azından içten gelen bir değişiklik yapmanız gerektiği konusunda bir fikriniz olacak.

Her şeyi halının altına süpürmek istememekle birlikte, sizi en iyi yansıtan insanlarla çevrelenerek kendinizi aşağıya çekmekten kaçınabilir ve herhangi bir olumsuz eleştirmeni hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Bu yoğunluğun arasında, Salı günü, Merkür, Venüs ile Aslan burcunda altıncı evinizde birleşerek 28 Temmuz'a kadar etkili olacak.

7 Mart'ta Satürn burcunuza geçtiğinden beri, günlük hayatınız biraz daha zor oldu. Ancak artık stresle tepki vermek zorunda değilsiniz!

Bu üç yıllık dönem aslında iş planı oluşturmak veya başarı merdivenlerini tırmanmak için harika bir zamandır. (Yavaşça!)

Merkür ve Venüs'ün liderliğinde, vizyonunuzu bir üst seviyeye çıkarmak için gerekenlere sahip olacaksınız. Ancak ilerlemenizi yavaşlatabilecek dağınıklık ve düzensizlik gibi enerji emicilere dikkat edin.

İki hafta boyunca, zamanınızın bir kısmını dosyalama ve geri dönüşüm işlerine ayırın. Bu sadece kağıtlar için değil, şu anki yaşam tarzınıza artık uyum sağlamayan insanlar için de geçerlidir.

.

Nickola Berrygele, dikGAZETE.com

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Andrelop
Andrelop 9 ay önce
Как поставить счетчик на отопление в Киеве
Установка счетчика тепла в квартире возможна если в доме выполнена горизонтальная разводка отопления. Установка счетчика на тепло делается в любое время года, как в отопительный сезон, так и летом. Если вы узнали, что на кварт