USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Uluslararası JARA Müzik Festivali, Trump’ın çok beğendiği, Moskova'daki “Crocus City Hall”da yapılacak

Uluslararası JARA Müzik Festivalinin, ABD eski Başkanı Trump’ın çok beğendiğini söylediği, Moskova'daki “Crocus City Hall”da 23 - 27 Haziran arası yapılacağı kaydedildi

Uluslararası JARA Müzik Festivali, Trump’ın çok beğendiği, Moskova'daki “Crocus City Hall”da yapılacak
06-06-2021 09:19
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Uluslararası JARA (Sıcak) Müzik Festivali, ABD eski Devlet Başkanı Donald Trump’ın çok beğendiği, Moskova'daki “Crocus City Hall”da yapılacak. Dev Rus şirketi Crocus Group Başkanı Azerbaycan asıllı işadamı Aras Ağalarov, ABD eski Başkanı Trump’ın, Moskova'daki “Crocus City Hall”ın dünyada gördüğü en iyi konser salonu olduğunu söylediğine dikkat çekmişti.  

Crocus  Group şirketinden yapılan açıklamada, "JARA festivali Lujniki'de (Moskova'da dev stadyum) yapılacağı duyurulmuştu, ancak Moskova'daki istikrarsız epidemiyolojik durum nedeniyle, Crocus  City Hall'da yapılacak. Burada, festival için gerekli tüm güvenlik önlemleri sağlanacak.  Önceden satın alınan tüm biletler geçerlidir ve seçilen veya geliştirilmiş kategorilere göre söz konusu konser salonuna aktarılacaktır." bilgisi verildi. 

Bu arada festivalin organizatörü ve Crocus Group Birinci Başkan Yardımcısı ünlü işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov, "23-27 Haziran tarihlerinde ilk kez Moskova'da düzenleyeceğiz. Daha önce geleneksel olarak Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenliyorduk. Bu yıl yaklaşık 300 sanatçı katılacak" şeklinde bilgi de vermişti.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ