USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Rus Virteks yetkilisi Sergeyeva: Türk pazarı çok önemli ve çok ilgimizi çekiyor! -Fuad Safarov, Moskova'dan bildiriyor-

Rusya'nın sos, meyve şurubu ve baharatlar üreten Virteks şirketi Satış Müdürü Lyubov Sergeyeva, Türkiye pazarının kendileri için önemli olduğunu belirterek “Türk pazarı çok önemli ve çok ilgimizi çekiyor” dedi

Rus Virteks yetkilisi Sergeyeva: Türk pazarı çok önemli ve çok ilgimizi çekiyor! -Fuad Safarov, Moskova'dan bildiriyor-
02-12-2023 20:54
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya'nın sos, meyve şurubu ve baharatlar üreten Virteks şirketi Satış Müdürü Lyubov Sergeyeva, Türkiye pazarının kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Türk pazarı çok ilgimizi çekiyor. Şirket hedeflerimiz arasında Türkiye de var" dedi.

Şirketin Rusya’da 23 yıldır faaliyette olduğunu belirten Sergeyeva, dikGAZETE'ye yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Gourmix, Rusya'nın Virtex Food şirketinin Rus yapımı bir markasıdır. Ofis ve mutfak stüdyosu Moskova'da bulunmaktadır. Rusya pazarında şirket, 23 yıldır varlığını sürdürüyor. Şirketimizin merkezi Novosibirsk kentinde bulunuyor. Belarus Cumhuriyeti'nde de bir fabrikamız faaliyet gösteriyor. Markamız, HoReCa, gıda üretimi ve perakende zincirleri için geniş bir ürün yelpazesini temsil etmektedir: Asya ve Avrupa sosları, çeşitli meyve şurupları, ekmek karışımları, çorba ile ilgili, marinatlar, ızgara baharatları, Kore sosları, içecek konsantreleri üretmekte" dedi. 

ÜRÜNLERİMİZ TÜRK OTELLERİNİ TAÇLANDIRACAK

Gourmix markasının Türkiye pazarında gelişmesi için büyük potansiyel gördüklerini vurgulayan Sergeyeva, şöyle konuştu:

"Türkiye çok gelişmiş otel yapısıyla dünyanın bir numaralı ülkelerinden biri. Türkiye otelleri de, Rus turistlerin çok sevdiği "Her şey dahil" sistemiyle bilinen oteller. Türk otelleri, müşterileri memnun etmek için mutfak ürünleri dahil kaliteli hizmetler sunuyor. Yemeklerin leziz olması için de ürün kalite ve çeşitliliğine önem veriliyor. Türk otel barlarında değişik leziz içecekler de kaliteli ürünler talep etmekte. İşte bizim şirket ürünleri de buna amaçlıyor. Ben Türkiye'de sık sık tatil yaparım. Otellerde Fransız meyve şuruplarının kullanıldığını görüyorum. Bizim ürünler kalite ve leziz bakımından daha iyi. Ürünlerimiz Türk otellerini taçlandıracak.”

TÜRKİYE'DE GIDA FUARLARINA FAAL KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Türkiye piyasasının kendileri için gerekli ve önemli olduğunu kaydeden Sergeyeva, "Elbette biz Türkiye pazarını dikkatli şekilde araştıracağız ve analiz edeceğiz. Özel mutfak ekibimiz ona göre karar verecek. Sos ürünlerimiz de Türkiye'de restoran ve fast food restoranlarında kullanılabilir. Türk pazarı çok ilgimizi çekiyor. Çünkü oraya çok sayıda Ruslar gidiyor ve Türkiye'de çok sayıda yurttaşımız yaşıyor. Ruslar da, Rusya'da tükettiği ürünleri bulunduğu ülkelerde de tüketmek ister. Türk mutfağı çok leziz. Türkiye'de yapılan gıda fuarlarına artık faal katkı sağlayacağız. Ürünlerimiz Türkiye'de çok sevilecek. Bundan eminiz. Çünkü ürünlerimizin kalitesi ve lezizliği Türklerin de çok ilgisini çekecek" dedi.

Büyük markalarla işbirliği içinde olduklarını da vurgulayan Rus iş kadını, "Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) üye ülkeleri ile sıkı ticari faaliyetlerimiz var. Almanya'ya ihracatımız var. Çünkü orada çok sayıda yurttaşımız yaşıyor. Çin de aynı şekilde. Çin otelleri bizim ürünleri çok kullanıyor" diye bilgi verdi. 

Sergeyeva, "Gourmix sos serisi küresel trendleri ve teknolojik olarak kanıtlanmış parametreleri birleştiriyor. Soslar, şefin orijinal vizyonunu korurken, her türlü işletmenin menüsünü çeşitlendirmenize, işletmelerin kaynaklarını optimize etmenize olanak tanır.  Şirketin portföyünde her zevke uygun 40'tan fazla çeşit bulunmaktadır. Gourmix sosların üst konumları şunlar. Avrupalı: Sezar Sosu, Pizza Sosu, Peynir Sosu, Ballı Hardal Sosu, İtalyan Otlu Pesto Sosu, Pişirme Cheddar Sosu, 1000 Ada Sosu. Asya: Tatlı ekşi sos, tatlı biber sosu, susam sosu, Teriyaki sosu, Sriracha sosu, karabiber sosu, Hoisin sosu" dedi.

Şirket satış müdürlerinden Potap Fyodorov da, "Ürünlerin güvenliğini ve kalitesini dikkatle izliyoruz: Şirket, HACCP unsurlarını içeren ISO22000 standartlarının gerekliliklerini dikkate alan bir gıda güvenliği yönetim sistemi uygulamıştır ve iki uluslararası standardı içeren bir FSSC sertifikası almıştır: ISA 220000: 2005 ve ISA/TS 22002-1:2009. Gourmix marka şefleri ve pazarlama ekibi, “Hazır Çözüm” projesi üzerinde aktif olarak çalışıyor. Pazar trendlerini ve gıda sektörünün ilgisini dikkate alarak konseptler geliştiriyor ve tasarlıyoruz. Amacımız sadece ürün satmak değil, müşterilerimize hazır çözümler sunmaktır" diye konuştu.

Sergeyeva ise, daha “sonra şöyle konuştu: Uzun yıllardır büyük federal zincirler için güvenilir tedarikçiler olmaktan gurur duyuyoruz: X5 Retail Group, O'key, Lenta ve Magnit. Yüksek düzeydeki çalışmamız ve doğal malzemelerle sunduğumuz ürünlerin mükemmel kalitesi, Do Do Pizza, Auchan, Cofix, Makfa Company, KERRY Company, MacDonalds Company gibi büyük oyuncular tarafından akredite edilmiş olmamızla da doğrulanmaktadır.

Ortaklarımıza güvenleri ve çalışmalarımıza olan yüksek takdirleri için teşekkür ederiz. Ürünümüz, McDonalds (Delicious, period), BurgerKing, KFC, Cofix vb. gibi uluslararası catering şirketleri tarafından güvenilmektedir. İçecek endüstrisi son derece dinamiktir ve sürekli gelişmektedir."

Horeca segmentinde çağa ayak uydurarak son tüketiciye yenilikçi çözümler sunan firmamız, restoran mutfağı ile çalışmanın inceliklerini öğrendikten sonra bar alanı ile çalışmaya hazır olduğumuzu anlıyoruz. Şimdiden doğal meyve ve meyvelere yönelik modaya uygun şuruplar ve konsantrelerden oluşan bir kazan-kazan serisi sunabiliyoruz, ancak fast food formatından yüksek gıdaya kadar müşterilerin tüm ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak için bu yönde daha da derinlere iniyoruz. 

Sloganımız “Virtex-gıda ürünleri aşçı ve barmenin elinde profesyonel bir araçtır.” Bu işi satın alarak geleceğe olan inancımızı ve hırsımızı geliştiriyoruz. Geleceğe yatırım yapıyoruz! Profesyonel ve vizyoner insanlardan oluşan ekibimizin dünyayı daha lezzetli bir yer haline getireceğini biliyoruz! Satış Müdürü Potap Fyodorov: Ürünlerin kalite güvenliği.”

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ