USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

İkinci El Araba Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İkinci El Araba Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İkinci El Araba Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
29-12-2023 00:12
Google News

İkinci el araba sahibi olmak pek çok kişi için uzun ve zorlu bir süreç olarak görülür. Bu tür durumlarda doğru bir rehberle yola çıkmak ve belli başlı kriterlere dikkat etmek yol gösterici olabilir. Araştırma işlemine karşınıza çıkan ilanları, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre filtreleyerek başlayabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz motor ve donanım özelliklerine sahip ikinci el arabalar arasından doğru bir tercih yapmanız kolaylaşacaktır.

Araç Satın Almadan Önce Dikkat Etmeniz Gereken Bazı Noktalar

Araç sahibi olmadan önce ne tür bir araç istediğinize karar vermeniz gerekir. Araç almaya karar verdiğiniz noktada ise aracın özellikleri, hasar kaydı ve teknik sorunları hakkında detaylı bilgiye sahip olmanız satın alma aşamasında sizin için avantaj yaratacaktır. Belli başlı noktalara dikkat ederek en uygun ikinci el araba modeline sahip olabilirsiniz. Bunun için sormanız ve öğrenmeniz gereken bazı konuları sizler için bir araya getirdik. Bu hususlar şu şekilde sıralanabilir.

 Beğendiğiniz aracın şase numarasını öğrenin. Bu sayede aracın üretim tarihi, markası ve motor tipi hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Araçta yer alan teknik ve donanımsal özellikleri öğrenin. Bu özellikleri araştırarak ihtiyacınıza uygun olup olmadığını araştırın.

Araca dışarıdan baktığınızda iyi görünse dahi hasar kaydı olup olmadığını öğrenin.

Aracın daha önce yapılmış ekspertiz raporunu mutlaka inceleyin. Yoksa talep edin.

Aracın kullanım geçmişi hakkında bilgi alın. Güncel Kilometresini mutlaka öğrenin.

Trafik cezasının bulunup bulunmadığını mutlaka kontrol edin.

Araç almaya karar verdiğiniz durumda aracı almadan önce mutlaka bir ekspertize götürün.

Ekspertiz raporu aracın anlık durumunu gösterir. Araya zaman girdiğinde mutlaka yeni bir ekspertiz raporu istemek gerekir. Böylece önceki rapor da talep edilerek iki rapor karşılaştırılabilir.

Tüm Bu İşlemler Nasıl Yapılır? Ne Kadar Zaman Alır?

Bireysel alım satımlarda tüm ön incelemeleri yapmak bir hayli zaman alır. OtoSOR üzerinden yapılan ikinci el araba satışları detaylı bir araştırma sonucunda gerçekleşir. Marka, edindiği tüm bilgileri müşterilerle şeffaf bir şekilde paylaşır. Bu raporlar sayesinde siz de sahip olmak istediğiniz ikinci el araçlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 Başvuru formunuz tarafımıza ulaştıktan sonra, uzmanlarımız tarafından detaylı bir inceleme gerçekleştirilir. Her başvuru, bireysel olarak değerlendirilir ve aracınıza özel bir değerlendirme süreci başlatılır. Bu değerlendirme işlemi, başvurunuzun yapıldığı gün içerisinde tamamlanmaktadır. Araç satın almak isteyen kişinin başvurusu onaylandığında, web sitemiz üzerinden hızlıca ekspertiz randevusu alabilirsiniz.
Ekspertiz işlemlerinde sadece OtoSOR anlaşmalı ve TSE onaylı ekspertiz firmaları tarafından, TSE standartlarına uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Bu süreçte, özel olarak OtoSOR'a ait paketler kullanılarak yapılan ekspertiz işlemlerinden avantajlı fiyatlarla yararlanabilirsiniz. Ekspertiz süreciniz için OtoSOR'a özel avantajlı fiyatlar sunulmaktadır.Ekspertiz için randevu aldığınızda, yanınızda bulundurmanız gereken belgeler arasında araç ruhsatı ve kimlik bilgileriniz yeterlidir. OtoSOR'a özel avantajlı fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli ekspertiz hizmetimizden faydalanmak için başvurunuzu hemen tamamlayabilirsiniz.

İkinci El Araba Fiyatları

İkinci el araba fiyatları talep ettiğiniz ürünün teknik ve donanımsal özelliklerine göre değişiklik gösterir. Aracın kilometre sayısı, çıkış yılı, markası ve hasar kaydında yer alan detaylar, fiyatı doğrudan etkiler. İkinci el araba marka ve modelleri için otomatik vites ile manuel vites araçlar farklı fiyatlandırmalara tabi tutulur. Aracın boyalı olup olmaması, iç tasarımı, taşıma kapasitesi ve motor gücü de fiyatı etkileyen faktörler arasında yer alır.

OtoSOR İle Bütçenize Uygun İkinci El Araba Satın Alma Fırsatları

OtoSOR, ikinci el araba satın almak isteyen müşteriler için pek çok avantajı bir araya getirir. Bu sayede araç alırken güvenilir bir adres arayanlar için oldukça idealdir. OtoSOR, sizlere hayallerinizdeki araca aynı gün içerisinde kavuşma fırsatı sunar. Üstelik beğendiğiniz OtoSOR araçlarını sadece www.otosor.com.tr web sitesi üzerinden değil İstanbul’da bulunan OtoSOR Autopia ve Otoport şubelerine giderek yerinde de inceleyebilirsiniz.OtoSOR, ikinci el araç sahibi olmak isteyen müşterilerine çeşitli ödeme kolaylıkları da sağlar. OtoSOR müşterileri için vadeli satış imkanı sunar. OtoSOR ile yapacağınız araç alımlarında sizler için en uygun vade seçenekleri ile size özel ödeme planı hazırlanır. 48 aya varan vade seçenekleri ile size en uygun ödeme planını oluşturarak hayalinizdeki araca sahip olmanıza yardımcı olur. İsterseniz kademeli ya da artan taksit seçenekleri ile araç sahibi olabilirsiniz.Siz de ikinci el araç sahibi olmak için güvenilir bir adres arıyorsanız OtoSOR fırsatlarından yararlanabilirsiniz.


.



.


.
-Tanıtım haber-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ