USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

Galatasaray’da Derbi Öncesi Mert Günok Gelişmesi

Galatasaray’da Derbi Öncesi Mert Günok Gelişmesi

Galatasaray’da Derbi Öncesi Mert Günok Gelişmesi
20-10-2023 10:03
Google News

Futbolun içerisinde derbilerin her zaman önemli bir yeri olduğu bilinmektedir. Özellikle bazı derbiler yoğun bir rekabete sahne olmaktadır. Bu rekabet Galatasaray ve Beşiktaş arasında da bulunmaktadır.

 İki takımda sahip olduğu gücü sahaya yansıtarak galip gelme arzusu taşımaktadır. Tabi derbilerde en çok dikkati popüler oyuncular ve kaleciler çeker. Beşiktaş cephesine baktığımız zaman kaleci Mert Günok'tan gelen mutlu haberlerin derbi öncesi çok konuşulacağı düşünülüyor.

 Mert Günok Kimdir?

 Futbolda en dikkat çekici mevkilerden birisi şüphesiz ki kale olarak bilinir. Kalede görev yapan oyuncunun önemli olduğunu herkes bilmektedir. Çünkü kalenin iyi bir eldivene emanet edilmesi takımı psikolojik olarak güçlü hale getirir.

Böylelikle oyuncular sahada daha rahat hareket ederler. Üstelik birçok büyük takımda kaptanlığı kalecinin aldığı görülmektedir. Yani son derece önemli bir mevki olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Türkiye futbol takımlarında en bilinen kalecilerden biriside Mert Günok'tur. Özellikle Fenerbahçe'de görev aldığı süre boyunca dikkat çekici performanslar sergilemiştir. En son durağı ise Beşiktaş olmuştur. Halen Beşiktaş takımından görev almaktadır. 

Mert Günok 1 Mart 1989 yılında dünyaya gelmiştir. 1,96 m boyunda olan kaleci son derece güçlü bir fiziğe sahiptir. Kocaelispor altyapısında kariyerine başladıktan sonra Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştur. 2009 yılında Fenerbahçe'nin profesyonel takımı ile maçlara çıkmaya başlamıştır. Bursaspor ve Başakşehir takımlarında görev aldıktan sonra 2021 yılından itibaren Beşiktaş'a transfer olmuştur. 

 Derbi Günü Yaklaştı

 Dünyanın neresinde olursa olsun derbiler büyük bir ilgi görür. Çünkü derbilerde futbol zevki genellikle yüksek seviyede olur. Üstelik bu tarz maçlarda rekabet oldukça fazla olur. Bundan dolayı derbi maçlar büyük bir heyecanla beklenir. Tabi Türkiye Ligi içinde derbiler ayrıca bir öneme sahiptir. İşte bu hafta sonu bu heyecanın futbolseverleri beklediği biliniyor.

 Beşiktaş ve Galatasaray arasında 9. haftada bir mücadele yaşanacak. Cumartesi günü oynanacak olan maçın heyecanı herkesi sarmaya başladı. Maç Galatasaray'ın evinde oynanacağı için seyirci desteği onlarda olacak. Ancak Beşiktaş'ta ligde iyi bir pozisyonda yer alıyor ve maça konsantre halde gelecekler.

Beşiktaş ve Galatasaray derbisi yaklaştıkça heyecan artıyor. Maçta güçlü olmak için kadroların sağlam olması gerekiyor. Fakat futbolda maç saatine kadar her şey olabilir. Bundan dolayı eksikler olabileceği gibi iyileşen oyuncularda olabilir. Beşiktaş adına mutlu bir haberin ise Mert Günok'tan geldiği görülüyor. 

Derbide kalelerin son derece güvende olması gerekiyor. Aksi halde sahada yer alan golcülerin işi kolaylaşır. Bundan dolayı telaşa kapılan Beşiktaş cephesinde kaleye kimin geçeceği büyük bir merak konusu. 

Ayrıca Mert Günok'un sakatlık sonrası kendini iyi hissettiği haberleri hızla gelmeye devam ediyor. Bundan dolayı Beşiktaş'ın kalesi büyük ihtimalle tecrübeli file bekçisine emanet olacak. 

Derbi Öncesi Mert Günok'tan Sevindirici Haber Geldi  

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş deplasmanda Adana Demirspor’la mücadele etmişti. 27 Eylül 2023 tarihinde oynanan bu maçta Mert Günok sakatlık geçirmişti. Diz sakatlığı yüzünden 30. dakikada oyundan ayrılan Mert Günok takımı yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. 

Yaşadığı sakatlık yüzünden sahalardan uzak kalan Mert Günok, iyileşir iyileşmez idmanlara başladı. Tabi sakatlıktan çıktığı için daha yoğun bir şekilde çalışması gerekiyordu. Bunun için elinden geleni yapan Mert Günok'un hazır hale geldiği açıklandı.

 Beşiktaş'ta görev yapan Mert'in tecrübeli bir kaleci olduğu biliniyor. Hatta milli takımda çok iyi maçlar çıkarmış olduğu görülmüştür. Üstelik Fenerbahçe ve Başakşehir gibi büyük takımlarda görev almıştır. Boyunun oldukça iyi olması ve refleksleri kuvvetli olmasından dolayı kalede güven verdiği söylenebilir.

Beşiktaş'ın fikstürüne baktığımız zaman ligde Galatasaray ile karşılaşacak olduğunu görebiliriz. 21 Ekim cumartesi günü oynanacak bu derbide iki takımda yoğun şekilde hazırlık yapıyor. 

Ancak Beşiktaş açısından Mert Günok'un olmaması önemli bir handikaptı. Derbiye az bir süre kala ise sevindirici haber geldi. Mert Günok'un takımla idmanlara katıldığı ve derbide kaleyi alma ihtimalinin yüksek olduğu açıklandı. 

mostbet tr ile hem futbol haberlerini alabilir hem de bahis piyasasına adım atabilirsiniz. En son haberleri net bilgiler ışığında öğrenme şansınız bulunmaktadır. Futbola ilgisi olan herkesin yarar elde edeceği içerikler Mostbet'te yer almaktadır. 

Takımını derbide yalnız bırakmak istemeyen Mert Günok idmanlarda gereken çabayı gösteriyor. Maç gününe kadar yapacağı hazırlık neticesinde kaleyi almasına bir engel olmayacak gibi görünüyor. Tabi göstereceği performansa göre derbide görev alıp almayacağı kesinlik kazanacaktır. Sakatlığı tekrar etmezse eğer rahat bir şekilde maçta yer alması sürpriz olmaz. 

Son Kararı Burak Yılmaz Verecek 

Galatasaray'ın ve birçok Türk takımının vazgeçilmez oyuncularından olan Burak Yılmaz futbolu bıraktı. En son Fortuna Sittard ile formasını terleten golcü oyuncunun kariyeri artık farklı bir noktada devam ediyor. Şu an Beşiktaş'ın geçici teknik direktörü Burak Yılmaz olarak biliniyor. Yardımcı antrenör olan Burak Yılmaz artık Beşiktaş'ın başında ve ne olacağı ilerleyen günlerde belli olacak. 

Beşiktaş'ın Türkiye Süper Lig'inde zorlu bir süreçte olduğu görülmektedir. Bu zorlu süreçte kalenin güvenilir bir isme emanet edilmesi gerekiyor. İşte bu kapsamda sakatlıktan dönen Mert Günok, kaleyi devralmak için sabırsızlanıyor. Ancak bunun kararı Burak Yılmaz'da olacak. 

Burak Yılmaz'ın teknik direktör olarak Beşiktaş'ta ciddi kararlar vermesi bekleniyor. Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçının önemini bilmeyen yoktur. Bu maçta Mert Günok'un kaleye geçip geçmeyeceği Burak Yılmaz'ın kararına bağlı. 

Sonuçta sakatlıktan çıkmış olan oyuncular bazen riske edilmez. Aynı sakatlığın tekrar etmesi istenmez ve oyuncu dinlendirilebilir. Mert Günok'un hazır olduğu ancak yine de kararın teknik direktörde olacağı biliniyor. 

Burak Yılmaz'ın yaptığı açıklamalara göre Mert Günok büyük ihtimalle derbide yer alacak. Tabi bunun kesin bir karar olduğunu söylemek yanlış olur. Derbi günü gelene kadar durumun nasıl ilerleyeceği halen net değil. Takımla birlikte çalışan Mert'in derbi maçta kalede görev alabilecek kapasitede olduğunu ise rahatlıkla söyleyebiliriz. 

Mert Günok Hızla Çalışmalara Başladı 

Beşiktaş teknik direktörü Burak Yılmaz kaleci sorununu çözmek için çaba harcıyor. Bu doğrultuda sakatlıktan dönen Mert Günok takımla beraber idmanlara çıkmaya başladı. İdmanda hazır halde görülen Mert Günok'un heyecanlı olduğu da görüldü. Çünkü derbiye çok fazla zaman kalmadı. Doğal olarak bir an önce eski haline dönmesi gereken Mert'in ağırlıklı bir idmana ihtiyacı bulunuyor.

Beşiktaş'ın Galatasaray maçına büyük bir önem verdiği biliniyor. Taraftar içinde maçtan mutlak galibiyet alma beklentisi bulunuyor. Bundan dolayı maçta hataya asla yer yok. Tabi yaklaşık 1 aydır sakatlık yaşayan Mert Günok ciddi bir eksiklik olabilir. Fakat sakatlığın son bulması ile Beşiktaş cephesinde sevinç artmaya başladı. 

Derbiye hazır hale gelen Mert Günok, başarılı bir performans vermek için sabırsızlanıyor. Hem fiziken hem de psikolojik olarak güçlü durumda olduğunu söylemekte yanlış olmaz. Burak Yılmaz'da bu doğrultuda kaleyi Mert Günok'a emanet etmekte kararlı. Yine de maç gününe kadar durumun netlik kazanması bekleniyor. Şu an için Mert Günok'un derbide kalede yer alacağı yüksek bir ihtimal gibi duruyor. 

Mert Günok'tan gelen sevindirici haberler derbinin daha heyecanlı geçeceğine önemli bir işarettir. Üstelik Beşiktaş taraftarı bu durumdan dolayı oldukça mutlu olmaya başladı.

.

.

.

-Tanıtım haber-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ppu-prof_ea
ppu-prof_ea 2 ay önce
Наша команда профессиональных мастеров готова предоставить вам перспективные технологии, которые не только ассигнуруют долговечную защиту от холодных воздействий, но и подарят вашему собственности современный вид.
Мы занимаемся с современными строительными матер?
BVZ_Moskva_m
BVZ_Moskva_m 5 ay önce
Скорозагружаемые здания: экономический доход в каждом элементе!
В современном мире, где моменты - финансы, быстровозводимые здания стали истинным спасением для бизнеса. Эти современные объекты включают в себя солидную надежность, финансовую экономию и молниеносную у
BVZ_Moskva_m
BVZ_Moskva_m 5 ay önce
Экспресс-строения здания: экономический доход в каждом элементе!
В современном обществе, где время имеет значение, строения быстрого монтажа стали решением, спасающим для фирм. Эти современные сооружения включают в себя высокую прочность, экономичное использование р
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ