USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan&Hayat

Asaletin Bize Yeter Galatasaray Forma Modelleri

Asaletin Bize Yeter Galatasaray Forma Modelleri

Asaletin Bize Yeter Galatasaray Forma Modelleri
20-03-2023 15:07
Google News

Galatasaray, 1905 yılında kurulduğu günden bugüne, köklü geçmişi ve şampiyonlukları ile Türkiye'nin önemli spor kulüpleri arasında yer alır. Yenilenen forma tasarımları, taraftarların beğenisini kazanırken çeşitli anlamların simgelenmesine yardımcı olur. Sarı ve kırmızı uyumunun gözler önüne serildiği Galatasaray forma modelleri, Ali Sami Yen anlatımı ile galibiyete giden yolu ifade eder. Anlamı ile taraftarların aşkını harlar iken klasikleşen tasarımları sayesinde yıllara meydan okur. Forma modeller son teknoloji ve değişimler dikkate alınarak tasarlanır. Bu sayede federasyon kurallarını destekliyor olup maç esnasında oyuncuların performansını olumlu yönde etkiler. Rahat hareket imkanı ile oyuncu başarısına katkıda bulunur. Esnek bir kumaş yapısına sahiptir. Formaya sahip olduğunuzda, tribünde takımınızı rahatlıkla destekleyebilir, spor yaparken ya da günlük hayatınızda da takımınızın formasını giyebilirsiniz.

Ateşin Renkleri Kırmızı, Sarı Galatasaray Forma Özellikleri

Galatasaray yeni sezon forma 2023 modelleri canlı tonları ve kumaş özelliği ile fark yaratır. 2023 yılına yeni bir soluk getiren Galatasaray forma sahada, tribünde, aktif spor sırasında ve günlük hayatta size rahat bir kullanım sunar. Size rahatlık ve takım aidiyeti sunan özellikleri şu şekilde listelenebilir:

  • Federasyon kurallarına uygun olarak üretilen modeller, yeni sezonda ses getiren bir tasarıma sahiptir.
  • Yüksek teknoloji ile tasarlanan Dri-FİT kumaştan üretilen Galatasaray forma, yüksek performans ve mikrofiber özelliği ile öne çıkar. Oyun sırasında oluşan ter, kumaş yüzeyine yayılır. Kumaş yapı özelliği sayesinde hızlı bir kuruma sağlar.
  • Ter tutmayan kumaş sayesinde hafiftir.
  • Geri dönüştürülmüş polyesterden üretildiği için sürdürülebilir ürünlerdir.
  • %100 orijinal üretim olan tasarımlar, pepper red ve total orange renklerine sahiptir. Günlük hayatta sportif bir tarz oluşturmak için de tercih edebilirsiniz.

Şampiyonlar İçin Galatasaray Forma Tasarımları!

Galatasaray forma orijinal tasarımları taraftarlar tarafından en çok tercih edilen ürünlerdir. Sahadaki oyuncuların maç sırasında hareket kısıtlamalarını engeller. Oyuncunun dikkatini futbol maçına vermesini sağlar. Kırmızı ve sarı rengi ile ateşin gücünün simgelenmesine yardımcı olan parçalı forma, hedeflerini yüksek tutan oyuncuların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Tasarımlar görsel açıdan da galibiyet ateşinin oluşturulmasına kaynaklık eder.

Galatasaray forma 2023 modellerinde sarı ve kırmızı renk dengeli bir şekilde kullanılır. Kulüple özdeşleşen parçalı forma üzerinde ambleminiz ve Nike logosu bulunur. Amblem, tasarımın asalet kazanmasına olanak tanıdığı gibi; modelin günlük hayatta da sıklıkla tercih edilmesine aracı olur. Böylelikle takım sevginizi her an gözler önüne serebilirsiniz. Siz de günlük hayatta takımınıza verdiğiniz değeri ortaya koymak istiyorsanız ürünleri gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Galatasaray forma fiyatları modele göre değişir. CW1850-629 stiline sahip olan kıyafet, modern kesimi ile dikkatleri üzerine toplar. Son teknolojik gelişmeler ile üretilen kumaş, geri dönüşüm imkanı tanır. Aynı zamanda kullanılan teknoloji tasarımların kolay ve rahat bir şekilde temizlenmesini sağlar. Çamaşır makinesinde 30 derecede kolaylıkla yıkanır. Herhangi bir yıpranma ya da yırtılma olmaz. Bu şekilde formanız kulüp tarihine uzun süre tanıklık eder.

Taraftarların Çocukluk Aşkı Galatasaray Formalarının Derin Etkisi

Takım forması tasarımları, takıma ve kulübe olan sevginizi ifade etmenize yardımcı olur. Takım ruhu, birlik ve beraberliğin simgelenmesine katkı sağlar. Tasarımlar üzerinde bulunan amblem köklü geçmiş ve sayısız şampiyonluğun izlerini gözler önüne serer. Ayrıca forma takım aidiyetinin en önemli simgesidir. Siz de şampiyonluklar ve zorlu mücadeleler ile bugünlere ulaşan takımınıza taraftar forması satın alarak destek olmak isteyebilirsiniz. Galatasaray forma yeni sezon seçeneklerine Sportive web sitesi üzerinden göz atabilirsiniz. İstediğiniz tasarımdaki Galatasaray formasını satın alarak hem takımınıza destek olabilir, hem de sahadaki oyuncuların duygularına ortak olabilirsiniz. Galatasaray forması en ucuz fiyata ulaşmak için Sportive'in sizin için hazırladığı kampanya ve fırsatları takip edebilirsiniz.

-Tanıtım haber-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ