?>

"Yeni düzenleme tüm paydaşların lehine"

- Edenred Türkiye Genel Müdürü Ladoucette: - "Yeni düzenleme tüm paydaşların lehinedir ve standartları yükselterek, sektörümüze ivme kazandıracaktır"

Ekonomi - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Edenred Türkiye Genel Müdürü Eric de Ladoucette, "Yeni düzenleme tüm paydaşların lehinedir ve standartları yükselterek, sektörümüze ivme kazandıracaktır." ifadelerini kullandı.

Edenred'ten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Ladoucette, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından yemek kartı şirketlerine yönelik hazırlanan düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle ilgili değerlendirmelerini aktardı.

Ladoucette, şunları kaydetti:

"Sektör olarak elimizden geldiğince katkı sunmaya çalıştığımız bu süreç, Bakanlığımızın liderliğinde, yemek kartı sağlayıcı firmaları, restoranlar ve işveren dernekleri gibi tüm paydaşların görüşlerinin alındığı, tüm tarafların temel haklarını gözeten bir yaklaşımla yönetilmiştir. Gelinen noktada yeni düzenleme tüm paydaşların lehinedir ve standartları yükselterek, sektörümüze ivme kazandıracaktır."

Ladoucette, Edenred'in, Türkiye pazarında giriş yaptığı 1992 yılından bu yana kurumların verimliliğinin ve çalışanların alım güçlerinin artması, ayrıca üye iş yerlerinin ek satış hacmi elde etmesi yönünde katkı sunduğunu belirtti.

Ladoucette, sözlerine şöyle devam etti: "Bu yeni yönetmelik kapsamında restoranlar ve firmalar için getirilen ticari şartlar önümüzdeki aylarda yürürlüğe konulacaktır. Ayrıca Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkçi'ye konuya gösterdiği ilgi için teşekkür etmek istiyorum. Maliyeti iş veren tarafından karşılanırken aynı zamanda iş verene vergi avantajı da sağlayan yemek kartlarının hem ülke ekonomisine hem de sayıları 3 milyona ulaşan kart kullanıcısı çalışanın iş motivasyonu ve bireysel ekonomisine katkısı oldukça yüksek. Yeni düzenleme ile önümüzdeki dönemde bu katkı kuşkusuz daha da güçlenecektir."

Haftanın Öne Çıkanları

Prof. Dr. Zeynep Gökcan Çakır: Bir kişilik oruç tutup 3 kişilik yemeyin

2018-05-20 16:20 - İslam-Hayat - Şaban 1447

'Yaşlılar yüz germe ameliyatlarını tercih ediyor'

2018-05-17 23:02 - Sağlık

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsrail'in hukuk önünde cevap vermesi gerekiyor

2018-05-17 17:50 - Genel

CHP milletvekilleri trafik kazası geçirdi

2018-05-17 23:32 - Gündem

Yeni Duster Roadshow İstanbul'la son buldu

2018-05-18 12:51 - Ekonomi

Dışişleri Bakanlığı Hindistan’daki saldırıyı kınadı

2018-05-21 14:02 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında gündemi değerlendirdi

2018-05-24 04:02 - Gündem

Ortaylı 'Osmanlı ve İstanbul’un Fethi' konferansı verdi

2018-05-21 10:02 - Dünya

Fransa’da Kalaşnikoflu saldırı: 1 yaralı

2018-05-22 01:32 - Asayiş

Fiat Motor Sporları'ndan "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği

2018-05-22 17:29 - Ekonomi

İlgili Haberler

Kilisli üretici devlet desteğiyle sürüsünü büyüttü

12:06 - Ekonomi

Bursa'ya 66 dönümlük alana yeni yaşam ve ticaret merkezi kazandırılacak

12:02 - Ekonomi

Turizmde konaklama gelirleri 2025'te yaklaşık 7 milyar dolarla rekor kırdı

11:55 - Ekonomi

Kağıt sektöründe büyümenin itici gücü ambalaj oldu

11:39 - Ekonomi

Emtia piyasalarında Fed'in faiz indirimi ihtimali fiyatları destekledi

11:32 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Meriç Nehri'nin debisi düşmeye başladı

12:38 - Gündem

Sivasspor'un 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi

12:07 - Spor

Yüzyılın Konut Projesi'nde bu hafta 7 ilde daha kura çekilişi yapılacak

12:06 - Gündem

TCG Anadolu, Steadfast Dart-26 Tatbikatı'nda görevli kara unsurlarını Almanya'ya ulaştırdı

12:02 - Gündem

Turizmde konaklama gelirleri 2025'te yaklaşık 7 milyar dolarla rekor kırdı

11:55 - Ekonomi