?>

CHP milletvekilleri trafik kazası geçirdi

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, içinde bulundukları otomobilin Gerede'de bariyerlere çarpması sonucu hafif yaralandı.

Gündem - 8 yıl önce

BOLU

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, içinde bulundukları otomobilin Gerede'de bariyerlere çarpması sonucu hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, milletvekilleri Gaytancıoğlu ile Gündoğdu'nun içinde bulunduğu, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 39 BH 312 plakalı otomobil Asım Çavuşoğlu viyadüğü mevkisinde, yağmurun da etkisiyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Kazada, hafif yaralanan Gaytancıoğlu ile Gündoğdu olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Sürücü ise kazayı yara almadan atlattı.

Milletvekilleri, acil serviste yapılan ilk muayenelerinin ardından odalara alındı.

Kazayı duyan Bolu Valisi Aydın Baruş, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı.

Milletvekili Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara’dan Trakya'ya giden Gaytancıoğlu ile Gündoğdu'nun bulunduğu aracın yağmur nedeniyle kaza yaptığını ifade ederek, "Arkadaşlarımızın içinde bulunduğu araç birkaç defa dönmüş ve bariyerlere çarpmış. Bunun sonucunda her iki milletvekilimiz de çok şükür hafif yaralı olarak bu kazayı atlattı." dedi.

Her iki milletvekilinin de sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Özcan, "Ben az önce kendileri ile görüştüm. Tomografileri çekiliyor. Bir tanesinin tomografileri temiz çıktı. Edirne Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu'nun başına hafif bir dikiş atılacak sadece... Vecdi Gündoğdu arkadaşımızın da burnuna bir darbe gelmiş. Bir de bacağında bir darbe var. Onun da tetkikleri yapılıyor ama doktorlarımızın söylediğine göre çok şükür hayati tehlikeleri yok. Allah korudu onları." ifadesini kullandı.

İlk tedavisi tamamlandıktan sonra servise alınan Gündoğdu da kazanın yağmur nedeniyle meydana geldiğini belirterek, "Yağmurlu havada gittiğimiz için dolayısıyla su birikintisi olmuş oraya girince neticede arabayı savurdu." dedi.

Muhabir: Zafer Göder

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Babasıyla helalleşememesi Aydın'ın içine dert olmuştu'

2018-05-13 01:37 - Gündem

'Yaşlılar yüz germe ameliyatlarını tercih ediyor'

2018-05-17 23:02 - Sağlık

Honda Türkiye sağdan direksiyonlu Civic Sedan üretimine başlıyor

2018-05-16 17:24 - Genel

'Zulüm İsrail'in yanına kalmayacak'

2018-05-17 04:33 - Siyaset

Akaryakıt fiyatlarına ÖTV ayarı

2018-05-17 12:02 - Ekonomi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İsrail'in hukuk önünde cevap vermesi gerekiyor

2018-05-17 17:50 - Genel

Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde “Basın Özgürlüğü Konferansı”yapıldı

2018-05-14 19:42 - Medya

'Birlik ve beraberliğimizin teminatıdır annelerimiz'

2018-05-13 12:32 - Gündem

CHP milletvekilleri trafik kazası geçirdi

2018-05-17 23:32 - Gündem

Kaliteli bal için söğüt dalından sepet örüyorlar

2018-05-12 21:02 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Doğuda kar yağışı etkilisini sürdürüyor

10:59 - Gündem

Akdeniz'de 5 büyüklüğünde deprem

02:08 - Gündem

"Yüzyılın Konut Projesi" kapsamında Kırıkkale'de yapılacak konutların kurası çekildi

14:09 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'nun koruması gözaltına alındı

14:05 - Gündem

Meteorolojiden Doğu Karadeniz ve Batı Akdeniz'in batısı için fırtına uyarısı

14:04 - Gündem

Günün Manşetleri

Doğuda kar yağışı etkilisini sürdürüyor

10:59 - Gündem

Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek

10:59 - Spor

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: İran-ABD görüşmeleri ileriye doğru atılmış bir adımdır

10:38 - Dünya

Zarafetin dayanılmaz gücü -Arzu Leyal yazdı-

10:10 - En Son Yazılar

Gaziantep FK, Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek

10:09 - Spor