?>

'Sürpriz yapmak için çıkacağız'

Zorya Teknik Direktörü Vernydub, "Fenerbahçe'nin karşısına sürpriz yapmak için çıkacağız." dedi. - Anadolu Ajansı

Spor - 9 yıl önce

İSTANBUL

Zorya Teknik Direktörü Yuriy Vernydub, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Fenerbahçe karşısına sürpriz bir sonuç almak için çıkacaklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Ukraynalı teknik adam, az da olsa gruptan çıkma şanslarının olduğunu vurgulayarak, "Zorya'nın şansı yok diyorlar ama bu doğru değil. Küçük de olsa bir şansımız var. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Fenerbahçe, çok iyi bir durumda. Belki başında çok iyi değillerdi ama çok hızlı bir tempo kazandılar. Zor bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe'nin karşısına sürpriz yapmak için çıkacağız." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin çok fazla yıldız oyuncusu olduğunu ifade eden Vernydub, şunları söyledi:

"Fenerbahçe, Avrupa standartlarında bir takım. Volkan Demirel efsane bir isim. Sadece kulübünde değil ülke dışında da bilinen bir oyuncu. Defanslarındaki 19 numaralı oyuncunun (Şener Özbayraklı) ismine dilim dönmüyor ama çok başarılı bir oyuncu. Forvetleri çok başarılı. Van Persie çok formda, efsane bir futbolcu. Diğer forvetlerinin ismini unuttum, onlar da çok başarılı. De Souza, Mehmet Topal da çok iyi oyuncular. Kanatlarda da Volkan Şen çok iyi. Yani iyi bir takım. Biz de bunları bilerek geldik. Elimizden geleni yapmak için buradayız. Doğru bir taktik uygulayacağız. Fenerbahçe'ye sıkıntı çıkarmak istiyoruz."

Zorya'nın Ukraynalı oyuncusu Dmytro Grechyshkin ise Fenerbahçe'yle zor bir maç oynayacaklarını vurgulayarak, "Gerçekten çok sıkı bir karşılaşma olacak. Maça hazır olarak çıkacağız. Umarım başarılı oluruz. Fenerbahçe form olarak zirvede. İlginç bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe'nin çok sıkı bir taraftarı var. Onların baskısını hissedeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Zorya hazırlıklarını tamamladı

Ukrayna temsilcisi, Fenerbahçe maçının son antrenmanını Ülker Stadı'nda yaptı.

Teknik direktör Vernydub yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Zoryalı futbolcular, daha sonra tam sahada pas çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Ukrayna ekibinin yarınki maçın taktik provasını yaptığı öğrenildi.

Muhabir: Erkan Tiryaki

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Yeni Lif Örnekleri 2017

2016-11-17 00:02 - Gündem

Okmeydanı'nda şüpheli paket alarmı

2016-11-23 12:02 - Asayiş

'Uçurumun kenarındaki fotoğraflar' ününü artırdı

2016-11-20 14:02 - Çevre-Hayat

Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarlar arasında kavga

2016-11-21 02:57 - Asayiş

Fırat Kalkanı Harekatında 11 DEAŞ mensubu öldürüldü

2016-11-21 14:02 - Gündem

Kırgızistan'daki FETÖ okullarına devlet denetimi talebi

2016-11-18 18:52 - Dünya

İçişleri Bakanlığı: 1 haftada 41 terörist etkisiz hale getirildi

2016-11-21 12:32 - Asayiş

Şırnak'ta iki terörist etkisiz hale getirildi

2016-11-17 12:32 - Gündem

Genelkurmay Başkanı Akar'dan Ermeni milletvekiline tepki

2016-11-20 20:47 - Gündem

Yakıt tankeri patladı: 73 ölü, 100 yaralı

2016-11-18 03:52 - Dünya

İlgili Haberler

Fenerbahçe Kulübü, N'Golo Kante transferinin gerçekleşmediğini duyurdu

14:39 - Spor

Göztepe, Brezilyalı futbolcu Rhaldney'i FC Alverca'ya kiraladı

14:10 - Spor

Türkiye Paralimpik Komitesi ile Kalyon İnşaat arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

13:39 - Spor

Boksla 10 yaşında tanıştı 12 yaşında kürsüye çıktı

12:49 - Spor

Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

12:09 - Spor

Günün Manşetleri

NATO: (Ukrayna) Sahada askerler, havada jetler, Karadeniz'de gemiler olacak

16:08 - Dünya

Rusya: Ukrayna'daki askeri sanayi ve enerji tesislerine büyük saldırı düzenledik

15:38 - Dünya

ODAK: Suriye'de Terörün Tasfiyesi

15:09 - Dünya

Fenerbahçe Kulübü, N'Golo Kante transferinin gerçekleşmediğini duyurdu

14:39 - Spor

Mardin'de sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan çocuğu esnaf kurtardı

14:11 - Gündem