?>

Pelin Çelik, görevlerini layıkıyla yapmaya çalışıyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı'nın menajeri Pelin Çelik, iki görevi de layıkıyla yapmaya çalıştığını söyledi.

Spor - 1 yıl önce

İstanbul

Pelin Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, A Milli Takım ile Fenerbahçe'de görev aldığı için çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirdi.

İki görevin de sorumluluğunun bilincinde olduğunu vurgulayan Çelik, "Çok çalışıyorum. Aslında 24 saatte 48 saat çalışıyorum. Bundan hiç şikayet etmiyorum. Çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Yaşadığım her güne şükrediyorum. Görevlerimi layıkıyla yapmaya ve takıma yardım etmeye çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Her iki görevi bir arada yürütmenin zorluğuna değinen Pelin Çelik, "Milli takım formamı çıkarıyorum, sonra Fenerbahçe formamı giyiyorum. İnsanın mutlu olduğu yerde çalışması ve sevdiği işi yapabilmesi çok büyük bir şans. Çok yoruluyorum, stresli bir iş ama fena da yapmadığımı düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

"Tüm kupaları kazanmak istiyoruz"

Pelin Çelik, Fenerbahçe Medicana'nın 2024-2025 sezonu hedeflerini değerlendirdi.

Bu sezonun mücadele ettikleri tüm kulvarların çekişmeli geçeceğini anlatan Çelik, "Heyecanlıyız ve mutluyuz. Hedefimiz bu sezonu da mutlu sonla bitirmek. Avrupa'da ve Türkiye'de kazanabileceğimiz tüm kupaları kazanmak istiyoruz. Ligin başında biraz zamana ihtiyacımız var. Zaman içinde yukarıya doğru yükselen bir grafiğe sahip olacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Pelin Çelik, 2021'den bu yana son 4 takım arasında yer aldıkları CEV Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon kupayı müzelerine götüreceklerine inandığını belirtti.

Güçlü bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Çelik, "Türkiye'de çok iyi takımlar var. Dünyada ve Avrupa'da en güçlü kulüp takımları Türkiye'de ve İtalya'da. CEV Şampiyonlar Ligi de bu 2 ülke arasında geçecektir. 6 takım var. Hangisi kazanırsa hiçbiri için sürpriz olmaz. Kurduğumuz takımdan çok mutluyuz. İstediğimiz sonuçları alabileceğimiz güçte olduğumuza inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Naim'in filmini izledi, halterci oldu

2024-10-10 11:53 - Çevre-Hayat

Pelin Çelik, görevlerini layıkıyla yapmaya çalışıyor

2024-10-10 11:57 - Spor

'Çember-23' operasyonlarında aranan 4 bin 139 kişi yakalandı

2024-10-10 08:37 - Asayiş

Almanya'da belediyeler 2023’te köpek vergisinden rekor gelir elde etti

2024-10-08 19:38 - Ekonomi

ABD: Milton rotasında kalırsa, 100 yıldır Tampa Körfezi'ni vuran en güçlü kasırga olacak

2024-10-09 08:27 - Dünya

Üniversite öğrencileri "kodlama maratonu"nda projelerini vitrine çıkardı

2024-10-09 11:52 - Teknoloji

Türkiye'nin gönderdiği insani yardım malzemeleri Lübnan'a ulaştı

2024-10-09 13:38 - Dünya

İsrail'in Gazze'nin güneyindeki su dolum istasyonunu bombalaması sonucu 8 kişi hayatını ka

2024-10-08 14:07 - Dünya

Arnavutluk Meclisinde yine gerginlik yaşandı

2024-10-03 14:33 - Dünya

AJet, gelecek yıl 20 milyonun üzerinde yolcu taşımayı hedefliyor

2024-10-09 10:18 - Ekonomi

İlgili Haberler

Beşiktaş Kulübü, Coca-Cola'nın sponsorluk teklifini kabul etmedi

17:58 - Spor

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin biletleri bugün satışa çıkacak

16:38 - Spor

9. İda Ultra Maratonu yarın koşulacak

16:33 - Spor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Doğan'dan şampiyonluk mücadelesinde sabır vurgusu

13:22 - Spor

Partizan maçındaki skandal pankarta "40 bin avro" ceza

13:17 - Spor

Günün Manşetleri

Rusya’da WhatsApp’ın kademeli olarak engellenmeye başladığı açıklandı

18:57 - Dünya

11. Dünya Helal Zirvesi'nde DEİK Türkiye-Filistin İş Forumu düzenlendi

18:52 - Ekonomi

Global Turks Vakfı ve Global Liderlik Akademisi tanıtıldı

18:43 - Ekonomi

Filistin topraklarını gasp eden İsraillilerin Batı Şeria'da işlediği suçlardan sorumlu İsrailli 4 hareket

18:20 - Analiz/Röportaj/Dizi/Rapor

Çiftçilere 711 milyon 848 bin lira tarımsal destek ödemesi bugün yapılacak

18:17 - Ekonomi