?>

Odeabank'a 5 kategoride Batı Avrupa'nın "en iyisi" ödülü

-Odeabank, uluslararası yayın kuruluşu Global Finance'in bu yıl 18'inci kez düzenlediği "Dünyanın En İyi Dijital Bankaları" araştırmasında 5 farklı kategoride Batı Avrupa'nın en iyi bankası seçildi

Genel - 8 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Odeabank, uluslararası yayın kuruluşu Global Finance'in bu yıl 18'inci kez düzenlediği "Dünyanın En İyi Dijital Bankaları" araştırmasında 5 farklı kategoride Batı Avrupa'nın en iyi bankası seçildi.

Odeabank açıklamasına göre banka, dünyanın saygın finans yayınlarından biri olan Global Finance tarafından bir kez daha Batı Avrupa'nın en iyisi olarak belirlendi.

Buna göre banka, 2017 Dünyanın En İyi Dijital Bankaları Ödülleri kapsamında bireysel kategorilerde "En İyi Bilgi Güvenliği Girişimleri" ve "En İyi Web Site Tasarımı" ödüllerini alırken, kurumsal kategorilerde de "En İyi Yatırım Yönetimi Servisi", "Sosyal Medyanın En İyisi" ve "En Yenilikçi Dijital Banka" ödüllerini alarak Batı Avrupa'nın en iyi dijital bankası oldu.

Her yıl Asya-Pasifik, Orta ve Doğu Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika, Kuzey Amerika ve Batı Avrupa olmak üzere 6 bölgede belirlenen finalistler arasından dünyanın en iyi dijital bankalarını seçen Global Finance, geçtiğimiz yıl da Odeabank'a 5 farklı kategoride ödül vermişti.

Bu ödüller ile ürün ve hizmetlerinde sunduğu yenilikçi anlayışı uluslararası platformlarda bir kez daha teyit eden Odeabank, yeni teknolojilere yatırım yaparak dijital bankacılık alanında, en iyiler arasındaki yerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Türk Bankacılık sektörüne kazandırdığı yenilikler ile adından söz ettiren banka, son olarak dijital bankacılıkta kullanıcıların harcadığı zamanı en aza indirdiğini vurgulayan "saniyelerle yapılan bankacılık" kampanyasıyla gündeme gelmişti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Odeabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, her geçen gün hedeflerinin üzerine çıkarak büyümelerini sürdürdüklerini bildirdi.

Buna paralel olarak dijital bankacılık alanında yatırımlarına devam ettiklerini aktaran Özkaya, "Böylece rekabetçi Türk bankacılık piyasasının ilk 10'undaki en genç banka olarak kurumsal, ticari, KOBİ ve bireysel müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet vermeyi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Jandarma cezaevi firarisini evinde yakaladı

2017-07-20 22:17 - Asayiş

'Taciz timi' havuz başında

2017-07-23 22:12 - Gündem

13 ilde 105 eski polis hakkında gözaltı kararı

2017-07-21 15:17 - Asayiş

Odeabank'a 5 kategoride Batı Avrupa'nın "en iyisi" ödülü

2017-07-25 14:29 - Genel

Türkiye Samsun'da ilk madalyasını aldı

2017-07-20 17:12 - Spor

Teröristin kaçırdığı kız operasyonla kurtarıldı

2017-07-19 16:37 - Genel

Türk Telekom'dan interneti ikiye katlayan kampanya

2017-07-24 14:50 - Ekonomi

Hatay'da 47 yabancı uyruklu yakalandı

2017-07-20 20:07 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman ile araya geldi

2017-07-23 19:47 - Dünya

Beyaz Saray Sözcüsü Spicer istifa etti

2017-07-21 23:14 - Genel

İlgili Haberler

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Gaziantep'te geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı

17:27 - Gündem

ABD'de restoranda düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

16:57 - Dünya

Orman yangınlarının yüzde 57'si orman dışı alanlarda başladı

16:37 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in kızı için tebrik telefonu

16:27 - Gündem

Gazze'de oyun oynarken bombaların iç organlarını deldiği küçük kız, tedavi edilmeyi bekliyor

15:52 - Dünya