?>

Milli voleybolcular Zehra Güneş ve Yaprak Erkek, ABD maçını kazanacaklarına inanıyor

Milli voleybolcular Zehra Güneş ve Yaprak Erkek, Dünya Şampiyonası'nın çeyrek finalinde yarın karşılaşacakları ABD maçını kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Spor - 18 saat önce

Banghok

Zehra Güneş ve Yaprak Erkek, yarın Huamark Spor Salonu'nda TSİ 16.30'da başlayacak mücadele öncesi AA muhabirinin sorularını cevapladı.

Milli orta oyuncu Zehra Güneş, son 16 turunda Slovenya'yı yenerek çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

????

Slovenya maçının zor geçtiğini belirten Zehra Güneş, "Biz pes etmedik ve 3-0'lık net bir galibiyetle çeyrek finale çıkabildik. Çok inatçı ve agresif bir oyun sergiledik. Tüm takım arkadaşlarım maçı çok hissetti. Bir adım daha atabilmek önemliydi." dedi.

Yarın çeyrek finalde ABD ile karşılaşacaklarını anımsatan Zehra, sözlerine şöyle devam etti:

"ABD maçının hazırlıklarını tamamladık. Umarım elimizden gelenin en iyisini yapıp tekrardan güzel bir galibiyetle ayrılırız. Zor ve geleneği olan bir takım. Her zaman kürsüde yer alıyorlar. Slovenya maçından daha zor olacak. Kendi sorumluluklarımızın bilincinde olup ve disiplini bırakmadığımız sürece mutlu bir şekilde ayrılabiliriz. Sadece kazanmaya odaklıyız. Ruhumuzu sahaya koymaya ve birbirimize yardım etmeye hazırız. Baskı ve stresi dışarda bırakmayı hedefliyoruz. Umarım istediğimiz gibi devam ederiz."

Zehra Güneş, her organizasyonun yeni bir hikayeye sahip olduğunu vurgulayarak, "Her geldiğimiz turnuva farklı. Bir daha orada olabilecek miyiz, bunu bilemiyoruz. 4 senede bir oynanıyor ve olimpiyatlar düzeyinde bir turnuvada çeyrek final oynayacağız. Tabii ki elimizden geleni yapıp tekrardan ilkleri yaşamak istiyoruz. Umarım o gün şans bizden yana olur. Performansımızı istediğimiz gibi sahaya koyup devam edebiliriz. Hayal etmek başarmanın yarısıdır. Umarım her şey istediğimiz gibi gider." diye konuştu.

Yaprak Erkek: "ABD çok güçlü bir rakip"

Milli smaçör Yaprak Erkek de Slovenya maçında saha içinde iyi bir enerjileri olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Slovenya maçının başından sonuna kadar mücadeleyi hiç bırakmadık. Birinci ve üçüncü setlerdeki kritik anlarda tecrübemiz ve o enerjimizle setin sonlarını getirdik. Mücadeleyi 3-0 kazandığımız için mutluyuz. Yarın ABD ile çeyrek finalde karşılaşacağız. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. ABD çok güçlü bir rakip. Bu maçı kazanıp yarı finali çıkmak istiyoruz. Hedefimiz burada şampiyonluk. O yüzden tüm maçlarda olduğu gibi tam konsantrasyonla elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Burada tüm rakipler çok iyi. Çok iyi hazırlanarak buraya geliyorlar. Önemli olan ne olursa olsun kazanmak."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Belçika Dışişleri Bakanı Prevot, ülkesinin Filistin Devleti'ni tanıma kararının ardından konuştu: ABD'nin bile tutumunu hesaba katmadık

2025-09-03 14:31 - Analiz/Röportaj/Dizi/Rapor

Ankara Valiliğinden kent genelinde hissedilen is kokusuna ilişkin açıklama

2025-09-03 00:12 - Gündem

Bakan Osman Aşkın Bak'tan milli maçlara ilişkin değerlendirme: Onlara inanıyoruz, güveniyoruz

2025-09-03 00:22 - Spor

ABD'de mahkeme, Google'ın Chrome'u satmasına gerek olmadığına karar verdi

2025-09-03 00:23 - Medya

Siirt'te ailelerin çocuklarıyla kitap okuması için parklarda etkinlikler düzenleniyor

2025-09-03 14:07 - Çevre-Hayat

Milli atlet Kayhan Özer, Los Angeles 2028'e odaklandı

2025-09-03 12:12 - Spor

Tekerlekli Paten Milli Takımı sporcusu Fatih Özcan, uluslararası başarı için çalışıyor

2025-09-03 11:57 - Spor

Atletizmde hedef Tokyo'dan sonra Los Angeles

2025-09-03 11:28 - Spor

Deprem bölgesinde yapımı tamamlanan 300 bininci konutun kurası Malatya'da çekilecek

2025-09-03 14:17 - Gündem

Tasarruf finansman şirketlerinin işlem hacmi 400 milyar lirayı aştı

2025-09-03 14:53 - Ekonomi

İlgili Haberler

Türkiye, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Sırbistan’ı yenerek grubu lider tamamladı

23:59 - Spor

Fenerbahçe, Avrupa Ligi kadrosunu UEFA'ya bildirdi

23:08 - Spor

Vincenzo Montella: Gürcistan maçı kuşkusuz benim açımdan en önemli maçımız

21:18 - Spor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosunu UEFA'ya bildirdi

20:17 - Spor

İspanya bisiklet yarışı La Vuelta'da, İsrail'e karşı protestolar çığ gibi büyüyor

20:03 - Spor

Günün Manşetleri

Ticaret Bakanlığı son dönemdeki kırtasiye denetimlerinde 15,2 milyon lira ceza uyguladı

09:53 - Ekonomi

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan ABD'ye "barış ve kararlılık" mesajı

09:47 - Dünya

KDV genel uygulamalarında düzenleme yapıldı

09:43 - Ekonomi

ABD Başkanı Trump, Rusya-Ukrayna barışı için tarafların henüz hazır olmadığını belirtti

09:27 - Dünya

Kayseri'de keçe fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

09:22 - Asayiş