Limak Turizm Grubu 10 bin yeni fidan dikti

- Antalya'daki Limak Hatıra Ormanı'na 14 farklı ülkeden gelen misafirlerle 10 bin yeni fidan daha diken şirketin hedefi 10 yıl içinde 100 bin ağaca ulaşmak

Genel - 9 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Limak Turizm Grubu, Antalya'da oluşturduğu Limak Hatıra Ormanı'na 10 bin yeni fidan daha dikti.
Şirketin açıklamasına göre, gelenekselleşen fidan dikimi, 2017 yılının son günlerinde gerçekleştirildi. Antalya Bölgesi'nde sahip olduğu 4 tesisle resort otelciliğin iddialı isimlerinden Limak Turizm Grubu, otel yöneticileri ve personelin yanı sıra 14 farklı ülkeden gelen misafirlerin de katıldığı etkinlikte, 10 bin yeni fidan dikimi gerçekleştirdi.
Hatıra ormanına dikilen fidanlarla birlikte 10 yılda 100 bin ağaça ulaşılması hedefleniyor.
Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Limak Turizm Grubu Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Antalya'nın Serik ilçesinde tahsis edilen 100 dönümlük alana, müşterileri adına bugüne kadar on binlerce fidan diktiklerini belirterek, 7 yıldır devam eden bu geleneğin artık Limak ailesi için önemli bir etkinlik olmayı başardığını bildirdi.
Turizm grubu olarak çevreye değer katan bu tür çalışmalarını gelecek dönemde de sürdüreceklerini kaydeden Kavaloğlu, "Limak olarak doğaya uyumlu ve çevreye zarar vermeyen tesisler inşa ediyoruz. Ama bu yeterli değil. Aynı zamanda faaliyette bulunduğumuz şehirlerin sürdürülebilirliğine katkı sağlıyoruz. Bu vizyonla oluşturduğumuz hatıra ormanımız her geçen yıl daha da büyüyecek." ifadelerini kullandı.

- Her misafire bir fidan

Kavaloğlu, grubun çatısı altındaki Limra, Arcadia, Atlantis otelleri ve tatil köyleri ile Lara De Luxe Otel'in 12 ay boyunca yerli ve yabancı binlerce turisti ağırladığını belirterek, bu etkinliğe konuklarının da katılmasının organizasyonu daha değerli kıldığını vurguladı.
Bu vesileyle misafirlerinin hem Antalya hem de Limak ile bağlarını güçlendirmeyi hedeflediklerini aktaran Kavaloğlu, "Hatıra ormanımızı müşterilerimiz adına oluşturmamız, onların Limak markasına ilgilerini de artırıyor. Hedefimiz her yıl dikilen yeni fidanlarla birlikte 10 yılda toplam 100 bin ağaca ulaşmak." değerlendirmesinde bulundu.
Haftanın Öne Çıkanları

Yalnız yaşayan kadın evde ölü bulundu |Malatya haberleri...

2018-01-01 22:32 - Asayiş

'Kılıçdaroğlu'nun üslubu ihanet noktasında'

2017-12-29 21:52 - Siyaset

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: Gemlik için planlama süreci başlıyor

2017-12-26 17:07 - Genel

Erdoğan ve Yıldırım'dan hasta ziyareti

2017-12-30 03:05 - Genel

Arap ülkelerinden Mısır'daki kilise saldırısına tepki

2017-12-30 05:02 - Dünya

İşçi servisi otomobille çarpıştı

2017-12-30 07:02 - Asayiş

FETÖ'nün polislerin imamından 'askere karşı gelinmesin' mesajı

2017-12-28 23:47 - Gündem

TİKA'dan Bosna Hersek'te eğitime destek

2017-12-26 18:32 - Dünya

Tanık albay 'tatbikat' iddiasını çürüttü

2017-12-26 19:02 - Gündem

Türkiye mobil görüşmelerde yeni rekor kırdı

2018-01-02 14:49 - Ekonomi

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye sürecinde Meclisimiz bu hafta önemli bir adım attı

18:57 - Gündem

Ankara'da özel halk otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 25 kişi yaralandı

18:53 - Gündem

Dünya şampiyonu T3 Vakfı bursiyeri Ayşegül Balım Yabacı, Selçuk Bayraktar'ı ziyaret etti

18:32 - Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir kupa ülkemizin huzurundan, kardeşliğinden, iç barışından daha değerli

18:28 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul etti

18:17 - Gündem