"Liderimiz Erdoğan ile başlayan hikayenin devam etmesini arzu ediyoruz"

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "Bu kent bize Peygamber Efendimizin müjdelediği kutlu bir şehirdir. İstiyoruz ve gönlümüzden geçiyoruz ki bu şehir tam emanete layık bir şekilde yönetiliyor olsun. Çeyrek asır önce liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan hikayenin devam etmesini arzu ediyoruz"

Genel - 7 yıl önce

İSTANBUL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Bu kent bize Peygamber Efendimizin müjdelediği kutlu bir şehirdir. İstiyoruz ve gönlümüzden geçiyoruz ki bu şehir tam emanete layık bir şekilde yönetiliyor olsun. Çeyrek asır önce liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan hikayenin devam etmesini arzu ediyoruz." ifadesini kullandı.
Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kandemir ile eski Adalet Bakanı, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Bağcılar Belediyesi gönül sofrasında ilçe sakinleriyle bir araya geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, programda yaptığı konuşmada, "Biz inanıyoruz ki Bağcılar, lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın başını önüne eğdirmez, bugüne kadar hiç eğdirmedi ve 23 Haziran'da da yine eğdirmeyecek." değerlendirmesini yaptı.
Kandemir, yaklaşan seçimlere vurgu yaparak şöyle devam etti:
"Bu kent bize Peygamber Efendimizin müjdelediği kutlu bir şehirdir. İstiyoruz ve gönlümüzden geçiyoruz ki bu şehir tam emanete layık bir şekilde yönetiliyor olsun. Çeyrek asır önce liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan hikayenin devam etmesini arzu ediyoruz."
- "Bütün dünya İstanbul'u takip ediyor"
Eski Adalet Bakanı ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ da İstanbul'un bütün dünyanın göz koyduğu bir şehir olduğunu belirtti.
İstanbul, Bağcılar ve Hürriyet Mahallesi'nin AK Parti kadrosuna her zaman sahip çıktığına dikkati çeken Bozdağ, şunları kaydetti:
"Herkes, bütün dünya İstanbul'u takip ediyor. Emin olun Trump ve Merkel'de, dünyanın hangi lideri veya hangi ülkesi olursa olsun gözleri İstanbul'da. Çünkü yenemedikleri Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarını İstanbullular vasıtasıyla devre dışı bırakabilir miyiz diye büyük bir beklenti içerisindeler. İnanıyorum ki 23 Haziran'da İstanbullular, daha güzel sahip çıkacak ve Türkiye'nin önünü yeniden daha güçlü bir şekilde açacağız."
Her seçimde kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise "İnşallah en güzel neticeyi 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde almayı temenni ediyoruz." ifadesini kullandı.
Haftanın Öne Çıkanları

"Ekonomik teröre karşı devlet-millet el ele mücadele”

2019-05-25 15:42 - Politika

STAR Rafineri Genel Müdürü İlter: Türkiye ekonomisine güvenimiz tam

2019-05-21 14:42 - Ekonomi

"Liderimiz Erdoğan ile başlayan hikayenin devam etmesini arzu ediyoruz"

2019-05-27 16:03 - Genel

Esed rejimi İdlib'de yine sivilleri vurdu

2019-05-26 15:53 - Genel

YSK'den yedek üye itirazına ret

2019-05-20 21:02 - Gündem

ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey'den Suriye açıklaması

2019-05-23 01:52 - Dünya

Arabaya bindi silahlı saldırıya uğradı

2019-05-26 14:37 - Asayiş

Şırnak’ta kaçak avlanıldığı tespit edilen kınalı keklik ele geçirildi

2019-05-20 21:29 - Çevre-Hayat

İhracatta rekabet üstünlüğü 'Ricardo' modeliyle sağlanacak

2019-05-21 15:17 - Ekonomi

15 yıl sonra Keban Barajı’nda 3 savak daha açıldı

2019-05-21 15:20 - Genel

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'de ilk kez bu kadar büyük bir ittifak ortamı oluştu

12:03 - Gündem

İstanbul'da geçen ay 23 bin 97 ton karpuz satıldı

11:58 - Ekonomi

Ulaştırma alanındaki yatırım projelerine 6 ayda 41,5 milyar harcandı

11:53 - Ekonomi

Orman yangınlarıyla mücadelede "mangal kültürü"nün değişmesi gerektiği değerlendirmesi

11:48 - Gündem

CANLI-TBMM Başkanı Kurtulmuş, AA Editör Masası'nın konuğu

11:37 - Gündem