?>

Kongrede gergin dakikalar

Beşiktaş’ta gerçekleşen Olağan İdari ve Mali Genel Kurul’da gergin dakikalar yaşandı. Başkan Adayı Hürser Tekinoktay’ın Metal-İş sendikası üyelerinin dışarıya çıkmasını istemesinin ardından ortalık karıştı. Bu sırada yoğun yağış nedeniyle trafo arızalandı ve salonun da elektrikleri gitti.

Spor - 6 yıl önce

Beşiktaş’ta gerçekleşen Olağan İdari ve Mali Genel Kurul’da gergin dakikalar yaşandı. Başkan Adayı Hürser Tekinoktay’ın Metal-İş sendikası üyelerinin dışarıya çıkmasını istemesinin ardından ortalık karıştı. Bu sırada yoğun yağış nedeniyle trafo arızalandı ve salonun da elektrikleri gitti.

Beşiktaş’ta yapılan Olağan İdari ve Mali Genel Kurul’da Beşiktaşlı olmayan üyelerin yer aldığı iddiası ortamı gerginleştirdi. Beşiktaş’ta yarın yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul’da başkan adayı olan Hürser Tekinoktay’ın sözleri üzerine bazı kişilerin salondan çıkarılması istendi. Tekinoktay, salonda Beşiktaşlı olmayan kişilerin bulunduğunu belirterek, “Burada bulunan bütün gerçek Beşiktaşlıları saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Divan Kurulu Başkanı Atıf Keçeci, “Buradaki herkes gerçek Beşiktaşlıdır” cevabını verdi. Keçeci’nin sözlerinin ardından konuşmasına devam eden Hürser Tekinoktay, “Metal-İş sendikası üyeleri olan, Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Bursasporlu kişileri dışarıya davet ediyorum. Dışarı çıksınlar” dedi. Bu sözlerin ardından ise salonda bazı isimlere büyük tepki gösterildi. Yaşanan gerginliğin ardından spor şubeye bağlı emniyet kuvvetleri salona geldi bu bölümde bulunan kişilerin salon dışına çıkarılması istendi. Bu sırada başlayan yoğun yağış nedeniyle Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nin trafosunda arıza yaşandı ve elektrikler gitti. Jeneratörün devreye girmesinin ardından salona tekrar enerji verildi. Hürser Tekinoktay’ın konuşması sırasında yaşanan gerginlik sırasında birçok kişinin, sendika üyesi oldukları iddia edilen kişilere tepkisi devam etti. Bu sırada Başkan Fikret Orman da konuya müdahil olarak ortamın yumuşamasını istedi. Gerginlik, sendika üyesi ve Beşiktaşlı olmadığı iddia edilen kişilerin, emniyet güçlerinin eşliğinde salondan ayrılması sonrasında son buldu.

(Bozhan Memiş - Bora Akyol - Mehmet Şirin Topaloğlu/İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Angola turizmde Türkiye modelini uygulayacak

2019-05-08 16:07 - Ekonomi

Antalyaspor evinde mağlup

2019-05-11 01:52 - Spor

Bangladeş'te Fani kasırgası: 12 ölü

2019-05-04 20:22 - Dünya

Engelleri aşan teknolojiler

2019-05-10 16:57 - Teknoloji

Kongrede gergin dakikalar

2019-05-11 16:19 - Spor

Köye imece usulü meydan

2019-05-10 02:22 - Çevre-Hayat

Tolga Öcal, “İçtenlikle bir kez daha özür dilerim”

2019-05-09 20:14 - Genel

Ramazanın favori tatlısı: 'Dondurmalı Hurma'

2019-05-11 16:07 - Çevre-Hayat

Şehit Ercan Can son yolculuğuna uğurlandı

2019-05-06 17:22 - Gündem

Organ naklinde Türkiye deneyimi Avrupa Kongresinde

2019-05-06 17:27 - Sağlık

İlgili Haberler

Aliağa Petkimspor ilk hafta maçında galip

00:01 - Spor

Galatasaray Çağdaş Faktoring deplasmanda Flammes Carolo Basket'i yendi

00:04 - Spor

Beşiktaş GAİN, Niners Chemnitz'i mağlup etti

23:58 - Spor

Arda Güler ve Kenan Yıldız, "Golden Boy"da finale yükseldi

21:12 - Spor

Milli para halterci Abdullah Kayapınar dünya şampiyonu oldu

18:03 - Spor

Günün Manşetleri

ABD, Gazze'deki esirlerin cenazelerinin tespit edilmesi sürecinde Türkiye'nin rolüne vurgu yaptı

02:08 - Dünya

ABD Başkanı Trump, Hamas'ın, enkaz altındaki esirlerin cesetlerini aradığını söyledi

01:32 - Dünya

Trump, CIA'ye, Venezuela topraklarında operasyon düzenleme yetkisi verdiğini doğruladı

01:12 - Dünya

Trump, ABD ile Çin'in ticaret savaşında olduğunu söyledi

00:57 - Dünya

Piaggio Aerospace, Türkiye'deki ilk P.180 Avanti EVO siparişini aldı

00:13 - Ekonomi