?>

EPİAŞ'ın erişim güvenliğindeki tercihi Kron oldu

- EPİAŞ, Kron’un yetkili hesap erişim güvenliği platformu olan Single Connect’i kullanmaya başladı

Ekonomi - 5 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Kron'un, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi (EPİAŞ) ile yaptığı anlaşma kapsamında firmanın Single Connect platformu EPİAŞ tarafından kullanılmaya başlandı.

Kron'dan yapılan açıklamaya göre, telekomünikasyon, finans, enerji ve sağlık gibi sektörlerde yer alan birçok global firmaya yazılım ürünleri sunan ve İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent’te yer alan Kron, EPİAŞ ile önemli bir iş birliğine imza attı.

Söz konusu iş birliği kapsamında EPİAŞ, Kron’un yetkili hesap erişim güvenliği platformu olan Single Connect’i kullanmaya başladı. 2015 yılında enerji piyasalarını etkin, şeffaf, sürdürülebilir bir şekilde işletme ve geliştirme misyonu ile faaliyete başlayan EPİAŞ, enerji piyasalarında küresel ölçekte referans alınan bir enerji borsası olma vizyonu ile dijital alandaki yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, erişim güvenliği alanında da çalışmalarını sürdüren şirket, yetkili hesap erişim güvenliği alanında Kron ile anlaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kron Genel Müdürü Mete Sansal, "Olağanüstü zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, artan siber tehditler nedeniyle siber güvenlik alanında atılan adımlar şirketler ve iş sürekliliği açısından son derece önem taşıyor. Bu aşamada EPİAŞ gibi Türkiye’nin önemli kuruluşları tarafından tercih edilmekten ve bize duydukları güvene teknolojimiz ile altyapılarını daha güvenli bir hale getirerek cevap vermekten memnuniyet duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

- Kötü niyetli eylemleri gerçek zamanlı tespit ediyor

Kurumsal firmaların iç ve dış siber güvenlik tehditlerine karşı Kron tarafından geliştirilen Single Connect ürünü, erişim ve veri güvenliği konusunda geniş kapsamlı modüllere sahip bir yetkili hesap erişim güvenliği platformu.

Bilişim altyapı sistemlerindeki tüm yetkili erişimleri yöneterek veri güvenliği sağlayan ürün, sahip olduğu modüler yapısı ve ajansız mimarisi sayesinde çok kısa sürede devreye alınıyor. Gelişmiş oturum yönetimi sayesinde de kötü niyetli eylemleri gerçekleşmeden gerçek zamanlı olarak tespit ederek önlüyor ve kayıt altına alıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Önündeki engeller kaldırıldı 'otizmli müzik dehası' güzel sanatları birincilikle kazandı

2020-09-25 16:46 - Çevre-Hayat

İspanya'da okullarda üç haftada 2 bin 852 sınıf Kovid-19'dan kapandı

2020-09-24 19:16 - Dünya

Koronavirüsü atlatan Binali Yıldırım ve eşi Şanlıurfa'da fıstık hasadına katıldı

2020-09-23 20:21 - Gündem

Diyarbakır'da 106 kişi karantina kuralına uymadıkları gerekçesiyle yurda yerleştirildi

2020-09-23 23:01 - Asayiş

Dünya genelinde Kovid-19 tespit edilen kişi sayısı 32 milyon 792 bini aştı

2020-09-26 15:51 - Dünya

Zarif, Ermeni mevkidaşı Mnatsakanyan ile 'Dağlık Karabağ'ı' görüştü

2020-09-28 02:16 - Dünya

Hazine ve Maliye Bakanlığı 53 sözleşmeli personel alacak

2020-09-29 11:41 - Ekonomi

Sahte bal üretenlere ağır cezalar yolda

2020-09-23 16:19 - Asayiş

Fındık üreticileri TMO'nun ardından serbest piyasada artan fiyatlardan memnun

2020-09-24 14:51 - Ekonomi

Uygur aktivist Abdulreşit BM'de konuştu: Halkıma karşı işlenen bir soykırım var

2020-09-26 01:44 - Gündem

İlgili Haberler

Tarım ve Orman Bakanlığı, tescilli tarla ve bahçe bitkileri sayısını açıkladı

21:38 - Ekonomi

Akkuyu NGS'de su besleme sistemindeki pompaların elektrik motorları devreye alındı

18:03 - Ekonomi

ABD'de mortgage faizleri ve başvuruları arttı

16:48 - Ekonomi

ABD ile Çin'in tarifeler konusunda anlaşması piyasalardaki risk iştahını artırdı

16:43 - Ekonomi

İngiltere bilişim, altyapı ve sağlık sistemine kamu harcamalarını artıracak

16:37 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Marmara Denizi'nde 3,5 büyüklüğünde deprem

03:17 - Gündem

Trump'dan ilerleyen günlerde ABD ordusunun "zaferden zafere koşacağı" mesajı

03:12 - Dünya

Galatasaray, Leroy Sane ile İstanbul'da görüşecek

03:07 - Spor

ABD'de yargıç, Filistinli aktivist Halil'in sınır dışı edilemeyeceğine hükmetti

01:48 - Dünya

Los Angeles'ta görevlendirilen Ulusal Muhafızların bazı sivilleri gözaltına aldığı bildirildi

01:07 - Dünya