?>

Berkay, Harbiye Açıkhava konserinde coşturdu

Berkay, haftalar boyunca hazırlık yaptığı Harbiye Açıkhava konserini gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı hazırladığı sahne şovları ile izleyenlerden beğeni topladı.

Magazin - 9 yıl önce

Ünlü şarkıcı Berkay, organizasyonunu Pera Event’in gerçekleştirdiği “Turkcell Yıldızlı Geceler” konserleri kapsamında önceki gece ilk defa Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Sahneye sürprizlerle çıkan ve hayranlarını coşturan Berkay haftalardır hazırlandığı konserinin finalinde ayakta alkışlandı.

Dünya starlarını ağırlayan İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Turkcell sahnesinde gerçekleşen “Turkcell Yıldızlı Geceler” konser serisi kapsamında dün gece müthiş bir konser verdi. Dev bir prodüksiyon ile sahne alan sanatçının ilk sürprizi, özel tasarlanmış sahnesiydi. Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesi içine yerleştirilen basamaklar ile orkestrası için özel ışıklandırılmış bir alan yaratan Berkay’a 13 kişilik orkestrası ve 6 dansçı eşlik etti.

Kostümler Hakan Akkaya, Görsel Yönetmen Nihat Odabaşı 

 Konserine “İnanırım” şarkısıyla başlayan Berkay, eski ve yeni şarkılarını Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi. Konserin ilk bölümüne Hakan Akkaya imzalı takım elbisesiyle ile çıkan Berkay sonrasında yine Hakan Akkaya imzalı iki farklı kostüm giydi. 140 kişilik bir ekibin çalıştığı konserde söylediği şarkılarla bol bol alkış alan Berkay’ın performansına eşlik eden görsel şovların ve bu konsere özel çekilen görüntülerin yönetmenliğini ise Nihat Odabaşı yaptı. Sahne üzerindeki dev led ekranlardan seyirciyle buluşan görüntüler Berkay’a özel olarak hazırlandı. Renk efektleri ve ışık oyunlarıyla görsel bir şölene dönüşen konseri için Berkay 200 bin TL harcadığını açıkladı. Bu yıl içinde çıkardığı “AraBest” adındaki konsept albümüyle Berkay, Taburcu, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, Sen Varsın, Benim Hikayem gibi sevilen şarkılarından sonra arabesk şarkılara geçti. “Ağla Gözüm, Beni Benden Alırsan”, “Hani Bekleyecektin”, “Kaç Kadeh Kırıldı”, “Nasip Değilmiş” şarkılarıyla konserin ikinci yarısına geçti. Enerjisi ve performansıyla hayranlık uyandıran Berkay, sahnede “Uygun Adım' isimli şarkısını seslendirirken sahneye şovun gereği yağmur yağdırdı. Berkay konserinde Deniz Seki'ye de selam gönderdi. Şu an Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi'nde yatan yakın arkadaşı Deniz Seki'nin 'İyisin Tabii' şarkısını Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce kişiyle birlikte seslendiren Berkay, sahnede duygusal anlar yaşadı. "Hissediyorum çok yakında bu şarkıyı Deniz'le birlikte de söyleyeceğiz ve bu güzel anı yaşamak için sabırsızlanıyorum" diyerek duygularını izleyicilerle paylaşan Berkay konserine hareketli şarkılarıyla devam etti.

Ünlüler de oradaydı

Berkay ‘ı ilk Harbiye Açıkhava konserinde İrem Derici, Mehmet Ali Erbil, Armağan Çağlayan, Buse Terim, Volkan Bahçekapılı, Berk Oktay, Gizem-Hakan Hatipoğlu, Suadiye, Sezin-Evren Yazgan gibi bir çok ünlü isimler de yalnız bırakmadı. Konuklar için özel tasarımlar Hem konserde hem de konser sonrası verilen partide eğlenen Berkay ve konukları, Menajer Özgür Aras tarafından kuliste ağırlandı. Berkay’ın menajeri Özgür Aras misafirlerini sürprizlerle karşıladı. Davetlilere üzerinde Berkay fotoğrafı olan “Bu gece serinlemek için suya eğlenmek için Berkay ‘a ihtiyacın var” yazılı sular dağıtılırken, konuklara içecekler ise “Bu gece Berkay konseri için daha büyük bir kahve bardağı getirmeliydin” yazılı ve Berkay fotoğrafı olan özel tasarlanmış kupalarla servis edildi.

Kaynak: IHA

dikgazete.com
Haftanın Öne Çıkanları

Posta güvercinleri yarışacak

2016-08-08 13:07 - Gündem

Türkiye çeyrek finali garantiledi

2016-08-12 05:22 - Spor

'Rusya ile Azerbaycan stratejik ortak iki ülke'

2016-08-08 20:57 - Dünya

Dink soruşturmasında 8 şüpheliye tutuklama talebi

2016-08-10 19:52 - Genel

Hacı adaylarına sağlık uyarısı

2016-08-07 15:27 - Sağlık

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na 'miting' teşekkürü

2016-08-05 19:37 - Siyaset

FETÖ'nün darbe girişimi altın talebini de vurdu

2016-08-10 15:37 - Ekonomi

Berkay, Harbiye Açıkhava konserinde coşturdu

2016-08-12 14:22 - Magazin

Sabancı Holding'den ilk yarıda 1 milyar 353 milyon TL net kar

2016-08-11 14:12 - Ekonomi

POYD Başkanı Kızıldağ: 500 bini aşkın Rus turist bekleniyor

2016-08-11 14:16 - Genel

İlgili Haberler

Günlük hayatın stresini darbuka çalarak atıyorlar

12:13 - Magazin

Antalya'da 3. Hamsi Festivali'nde 7 ton hamsi dağıtıldı

19:02 - Magazin

Bursa'nın muhtarlarından oluşan koro, 7 yıldır sahne alıyor

11:48 - Magazin

Görme engelli Umut, kendi besteleriyle sahnelere çıkmayı hedefliyor

11:42 - Magazin

Erzurum'un tescilli cağ kebabı, uluslararası gastronomi vitrininde yine zirvede

11:33 - Magazin

Günün Manşetleri

Trump'tan İsrail'e, "Suriye ile güçlü ve gerçek bir diyalog sürdürmesi" çağrısı

19:52 - Dünya

Brezilya'da hayvanat bahçesindeki aslan kafesine giren ziyaretçi, aslan saldırısında öldü

19:43 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 21. yüzyılı 'Türkiye Yüzyılı' haline hep birlikte getireceğiz

19:38 - Siyaset

İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 85'e çıktı

19:28 - Gündem

Nvidia'dan Synopsys'e 2 milyar dolarlık yatırım

19:12 - Ekonomi