?>

Balıkesir'de her sabah 250 kişi antrenörlerle sahilde spor yapıyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde haftanın 5 günü bir araya gelen yaklaşık 250 kişi, sahilde müzik eşliğinde antrenörlerin yönlendirmesiyle spor yapıyor.

Çevre-Hayat - 3 yıl önce

Balıkesir

Edremit Belediyesince ücretsiz gerçekleştirilen spor aktivitesi, özellikle kadınlardan yoğun ilgi görüyor.

Belediye tarafından sahilde düzenlenen etkinlikte, sağlıklı yaşam için suyun önemine dikkati çekmek amacıyla cam suluk dağıtıldı.

Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, gazetecilere, Belediye Spor İşleri Birimince yaklaşık 1 yıldır Altınkum ve Akçay sahilinde antrenörler eşliğinde spor faaliyetlerinin sürdürüldüğünü belirtti.

Etkinliğin diğer mahallelere yayılmasının talep edildiğini bildiren Canlı, "Belediye olarak bunun da planlamasını hızlı bir şekilde yaparak diğer bölgelerimizde de bu faaliyetleri başlatacağız." dedi.

Hem denizden iyot hem de Kazdağları'ndan oksijen teneffüs edilen aktivitelerde her yaştan vatandaşların olduğunu dile getiren Canlı, antrenörlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Antrenör Pınar Akın ise 1 yıldır tüm vücut egzersizlerini yaptırdıklarını anlatarak, isteyen herkese bu etkinliğe katılmaları çağrısında bulundu.

Beden eğitimi öğretmeni ve spor uzmanı Murat Akın da fizik tedavi egzersizleri yaptırmanın yanı sıra pilates, fitness, yeri geldiğinde sakatlık eğitimleri verdiklerini, bel ve sırt ağrısı olanlar için ayrı program uyguladıklarını söyledi.

Etkinliğe katılanlardan Lütfiye Yardımcı, jimnastik hareketleriyle sağlıklarını güçlendirdiklerini ifade ederek, belediye yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Naz Onat ise sağlık için spor yaptıklarını belirterek, bol su içmenin sağlık için önemine dikkati çekti.

Aktiviteye bir haftadır katılan Salim Hurma, "Bu etkinlik insanlarımız için mükemmel bir şans, harika bir olay. Bir haftada vücut olarak ve mental olarak kendimi topladım." diye konuştu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Apple, müzik cihazı iPod üretimini durdurduğunu açıkladı

2022-05-10 22:34 - Medya

İsveç'te yıllık enflasyon 1991'den bu yana en yüksek seviyesinde

2022-05-12 16:18 - Ekonomi

Biden: ABD, Ukrayna'nın tarım ihracatı açığını doldurabilir

2022-05-11 22:24 - Dünya

Kadınlar, Van Gölü için 430 kilometre yürüyecek

2022-05-08 14:21 - Gündem

Balıkesir'de her sabah 250 kişi antrenörlerle sahilde spor yapıyor

2022-05-14 11:45 - Çevre-Hayat

Rusya'da otomobil satışları nisanda yüzde 78,5 düştü

2022-05-11 13:02 - Dünya

Karabük'te son yağışlar hububatta yüksek rekolte beklentisini artırdı

2022-05-08 14:13 - Ekonomi

Kadına ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin kanun teklifi yasalaştı

2022-05-12 21:29 - Gündem

ELİN Enerji, güneş paneli üretim kapasitesini 2,5 gigavata çıkaracak

2022-05-10 14:47 - Ekonomi

2022 yılı sulama tesisleri ücret tarifesi belirlendi

2022-05-13 14:51 - Ekonomi

İlgili Haberler

Başkentte "Peynir ve Kahvaltı Festivali" başladı

15:02 - Çevre-Hayat

"Umut Treni" lösemili çocuklar için Ankara'dan Kayseri'ye yola çıktı

14:18 - Çevre-Hayat

Ömürlerini verdikleri terzilikte çeyrek asırdır birlikte mesai yapıyorlar

13:18 - Çevre-Hayat

Efteni Kuş Cenneti'nde sonbahar renkleriyle sis ahenk oluşturdu

12:43 - Çevre-Hayat

Devlet desteğiyle köyüne yatırım yapan iş insanı bungalov ev üretiyor

12:13 - Çevre-Hayat

Günün Manşetleri

Nissan, nisan-eylül döneminde 221,9 milyar yen net zarar açıkladı

17:28 - Dünya

Lübnanlılar, ülkenin güneyinde İsrail'in saldırı tehdidinde bulunduğu beldeleri boşaltıyor

17:23 - Dünya

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meclis'teki ‘Hilalin Işığında’ sergisini gezdi

17:13 - Siyaset

Posta yoluyla yurt dışından gelen eşyanın beyanında 6'lı GTİP bilgisi aranacak

17:08 - Ekonomi

Uzmanlara göre ABD'nin Orta Asya politikasında Rusya ile Çin'e karşı dengeleme ön planda

17:02 - Dünya