?>

AK Parti Sözcüsü Çelik, AA'nın TEKNOFEST Adana'daki standını ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, "Teknolojiyi öldürmek ve medeniyeti yok etmek için kullananlara karşı TEKNOFEST'te Türkiye'nin gençleri bütün dünyaya iyilik, adalet, barış ve insanı yaşatma iradesi ortaya koyuyorlar." dedi.

Gündem - 1 yıl önce

Adana

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde Adana Havalimanı'nda düzenlenen, Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne (TEKNOFEST) katıldı.

Stantları gezip katılımcılarla sohbet eden Çelik, HÜRKUŞ'un kokpitine bindi.

Ömer Çelik, ziyaret ettiği AA standında, festivale katkılarından dolayı çalışanları tebrik etti.

TEKNOFEST'in coşkuyla gerçekleştirildiğini vurgulayan Çelik, "İlk günden itibaren rakamları anbean takip ettim. Kendi içinde büyük bir rekor kırıyor. TEKNOFEST'te gezdiğim stantlarda genç arkadaşlarımızın ürettiklerini, dünyaya söz söylemek için gösterdikleri coşkuyu görünce TEKNOFEST için 'özgüven devrimidir' tanımı yaptım. Gençlerimiz geleceğe imza atmak için sabırsızlanıyorlar." ifadelerini kullandı.

İsrail'in Filistin'deki saldırılarını sürdürmesine değinen Çelik, "İsrail'in soykırımı yarın 1 yılını tamamlayacak. Anadolu Ajansı da hakikatin sesini duyurmak için büyük bir fedakarlık yaptı. Anadolu Ajansımız, TRT'miz, diğer arkadaşlarımız ölümü göze alarak bu soykırımcı katillere karşı hakikatin sesini duyurmaya çalıştılar." dedi.

Ömer Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bütün bu tablo içerisinde görüldü ki teknolojiyi öldürmek, insanları katletmek için kullananlara karşı TEKNOFEST, bizim teknolojiyi barış, yaşatmak, insanları korumak, medeni değerleri ayakta tutmak için değerlendirdiğimiz bir alan. Dolayısıyla teknolojiyi öldürmek ve medeniyeti yok etmek için kullananlara karşı TEKNOFEST'te Türkiye'nin gençleri bütün dünyaya iyilik, adalet, barış ve insanı yaşatma iradesi ortaya koyuyorlar."

"Anadolu Ajansının yaptığı çalışmalar 'Kanıt' haline geldi"

Festivalde her sektörden stantların yer aldığına işaret eden Çelik, "Festival kendi içerisinde rekorlar kırıyor, bir günlük katılım 300 bini geçiyor. Burada verilen mesajlar da şunu gösteriyor ki Türkiye, bu konudaki iddiasını, barış, adalet, iyilik için ve geleceğe imza atma iradesi olarak kullanıyor. Dolayısıyla burada görülen özgüven devrimi, Türkiye'nin geleceğine atılmış bir imza oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

Çelik, AA'nın öz kaynaklarla ürettiği "Haberci Dron"un festivalde sergilendiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Bir yandan hakikatin sesini duyurmak için dronları kullanıyor, bir yandan da savaş bölgelerinde katillere karşı mücadele etmek için kasklar takmak zorunda kalıyorsunuz. Anadolu Ajansımız, TRT'miz bu mücadeleden vazgeçmiyor. İnsanlık adına bu sesi duyuruyor. Anadolu Ajansının yaptığı çalışmalar 'Kanıt' haline geldi ve Sayın Cumhurbaşkanı'mız tarafından Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısına takdim edildi. Bütün bu tablo, Türkiye'nin aslında TEKNOFEST vasıtasıyla insanlık cephesinin omurgasını oluşturduğunu bir kere daha gösteriyor."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Süper Lig'de 8. hafta maçlarının hakemleri açıklandı

2024-10-02 15:08 - Spor

TEKNOFEST Adana'da "iyilik, merhamet ve adalet" temalı projeler tanıtıldı

2024-10-05 18:08 - Teknoloji

Kanak Senatör Xovie, Yeni Kaledonya için tek çarenin bağımsızlık olduğuna inanıyor

2024-09-30 12:33 - Dünya

'Narkoçelik-42' operasyonlarında 1 ton 971 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

2024-10-05 08:58 - Asayiş

Dışişleri ve Milli Savunma bakanları, TBMM Genel Kurulunu bilgilendirecek

2024-10-05 11:07 - Siyaset

Hollandalı ırkçı Wilders'dan İsrail'in soykırımını İslam karşıtlığıyla meşrulaştırma çabas

2024-10-03 19:52 - Dünya

İranlı Entekhab Grubu, RF Vladimir bölgesinde Türk Vestel'i almak istiyordu, fakat…

2024-10-02 18:20 - Özel Haber

İsrail'in 360 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de can kaybı 41 bin 615'e yükseld

2024-09-30 12:58 - Dünya

Yeni Zelanda'da 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

2024-10-06 00:02 - Dünya

KKTC Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Washington'da Türk basın mensuplarıyla buluştu

2024-10-03 03:53 - Dünya

İlgili Haberler

İklim Değişikliği Azaltım Stratejisi ve Eylem Planı güncellenecek

11:43 - Gündem

Bakan Kurum'dan, Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin paylaşım

11:28 - Gündem

İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında İbrahim Özkan gözaltına alındı

11:07 - Gündem

Eski tip ehliyetlerin yenilenmesi için tanınan süre bugün sona eriyor

11:03 - Gündem

Bolu'daki Grand Kartal Otel yangını davasının üçüncü duruşması devam ediyor

09:53 - Gündem

Günün Manşetleri

Türkiye Diyanet Vakfı, Gazze için Mısır'ın Ariş kentine 20 tır insani yardım gönderdi

11:48 - Dünya

İklim Değişikliği Azaltım Stratejisi ve Eylem Planı güncellenecek

11:43 - Gündem

Trabzonspor'un Galatasaray maçında gol güvenceleri Onuachu ve Augusto

11:38 - Spor

AP, ırkçı eski Yunan milletvekili Lagos'a hapis cezası aldıktan sonra bile ödeme yapmış

11:32 - Dünya

Bakan Kurum'dan, Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin paylaşım

11:28 - Gündem