USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Reality Show’dan film çıktı

Reality Show’dan film çıktı
02-02-2024

REALİTY SHOW'DAN FİLM ÇIKTI

"Anlatırsan Film Olur" isimli “Reality Show”unu YouTube kanalı üzerinden yapan usta yönetmen Yunus Şevik, 42 bölüm çekerek ve 25 milyonluk izlenmeye ulaşarak önemli bir de başarıya imza attı.

Bölümler içinde en çok izlenmeye ulaşan 5 gerçek hayat hikâyesinden birini senaryolaştırıp filme alan Yunus Şevik, “Sevgi Görmez ismindeki kadının çocukları için mücadelesi ve yaşam savaşı, bizi çok etkiledi ve beyaz perdeye aktardık. İlk kez ünlü olmayan, halktan birinin hayatı gördüğü ilgi dolayısıyla sinema filmi oldu” ifadesinde bulundu.

Senaryosunu ödüllü film senaristi Esma Şevik’in yazdığıYaşamak İstiyorum” isimli sinema filminin başrollerinde Ayşegül Kaygusuz, Osman Fındık, Yavuz Aksoy, Gazel Yüksel, Erol Aydemir, Sema Aydemir, Hülya Ses, Esra Vural, Eylül Aydağ gibi önemli oyuncular rol aldı.

Gerçek bir hikâyeyi çekmenin en zor kısmının realiteden uzaklaşmak ve gerçek duyguları verememek olduğunu dile getiren başarılı yönetmen Yunus Şevik, “oyuncularımız ve senaristimizle bu zorluğu başarıyla geçtik” vurgusunda bulundu.

Hayata geçirdiği her işte başarıyı yakalayan ve hazırlayıp sunduğu “Reality Show”dan film çıkaran ünlü yönetmen Yunus Şevik, “Yaşamak İstiyorum isimli sinema filmim benim için çok kıymetli. 3 yıl boyunca ilmek ilmek emek verdiğim bir proje... Birçok insanın hikayesini dinleyip, içlerinden 42 konuğun hikayesini 1 senede çekip, sonunda buradan 1 film hikayesini filme almak çok güzel bir duygu. Yapılmamış olanı yapmak, sinema tarihinde farklı işlerle anılmak sanat ve sinema adına iz bırakmak, manevi olarak çok kıymetli bir duygu, o yüzden mutluyum iyi ki bu filmi çekmişim” dedi.

Reality Show’dan çıkan hikâye ile beyaz perdeye aktarılan dram tarzındaki Yunus Şevik imzalı “Yaşamak İstiyorum” isimli sinema filmi, vizyon için geri sayıma başladı.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?