USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Amerikalı Patriotlar soluğunu tuttu 4 Mart’ı bekliyor!

19-02-2021

Amerika’da Patriot - Globalist kavgası, Joe Biden’ın Başkanlık  koltuğuna oturur gibi yapmasına rağmen sonlandı gibi yanılgıya kapılmayın.

Bilakis bu kavga, sadece ABD'de değil tüm dünyada her geçen gün halka halka büyüyor. Adeta “Armageddon” yani “Kıyamet Savaşı” gibi.  

Türkçe’deki “yenilgiye uğrayan pehlivan güreşe doymaz”  atasözü gibi düşünmeyin bu durumu. Çünkü yaşananlar  sadece başkanlık seçimine endeksli değil. 

Başkanlık seçimi sonrasına ilişkin yazdıklarımda, Washington DC'de ABD yönetim kastını oluşturan güçler arasında rekabetin ötesinde ölüm kalım savaşı denilebilecek mücadeleden söz etmiştim.

Kızılderili, Meluncan ve Hazar Türkleri, Cihanşümul Kadim Türk Devletinin hizmetinde...

Çünkü geçmiş yıllardan bugüne uzanan, Pentagon merkezli yürütülen Şeytani küresel güç odaklarına yönelik bu hazırlığın  beyni, United States Department of Defense/ Amerika Birleşik Devletleri Savunma Başkanlığı'na bağlı Defense Intelligence Agency/ Savunma İstihbarat Teşkilatı (DIA). 

Burada istihdam edilen, Kızılderili, Meluncan ve dahi Hazar Türkleri’nin gayreti ile yakın zamanda öldürücü darbe vurulması an meselesi.  

Küreselciler Trump'a diş geçiremedi...

Küresel pedefoli çetesi, pizzacı garabetler, organ mafyası katiller sürüsünün tüm fırıldakları, korkutmaları işe yaramadı.

Onlara kalsa ‘Kapitol’ün manevi şahsına yönelik bu saldırı, cezasız kalmamalı idi. Ama gördüğünüz gibi Trump, güle  oynaya, tereyağından kıl çeker gibi bu vartayı da atlattı. 

5 kişinin hayatını kaybettiği Kongre baskınını, baskın öncesi yaptığı konuşmada “isyana teşvik” suçunu işlediği gerekçesiyle Senato'da görevinden azledilmekle yargılanan ABD eski Başkanı Trump, Senato’daki azil yargılamasının 5. gününde aklandı. 

Oylamada, Trump'ın mahkum edilmesine yetecek üçte iki çoğunluğa ulaşılamadı. 100 senatörden 57'si Trump'ın görevinden azledilmesi yönünde, 43 senatör ise Trump lehine oy kullandı. 

Aralarında Trump'a karşı tutumuyla bilinen Mitt Romney'nin de bulunduğu yedi Cumhuriyetçi senatörün, Trump aleyhine oy kullanmış olmasına karşın Trump'ın görevinden azledilmesi için gereken üçte ikilik çoğunluğa ulaşılamadı. 

Trump'ın görevinden azledilebilmesi için 100 senatörden 67'sinin Trump aleyhinde oy kullanması gerekiyordu. Avuçlarını yaladılar.  

Trump, böylelikle hakkındaki ikinci azil davasından da aklanmış oldu.

Dava sonrası, küreselcilere meydan okuyan Trump; Daha yeni başlıyoruz. Önümüzdeki aylarda sizlerle paylaşacağım çok fazla şey var. Amerika'yı yeniden harika bir hale getirmek için tarihi, vatansever ve güzel hareketimiz daha yeni başladı" demişti. 

4 Mart, ABD Başkanlık tarihinde neden önemli?

151 sene sonra bir ilk yaşanmış, Donald Trump, Joe Biden'ın başkanlık yemin törenine katılmamıştı.

Trump'a yakın kaynaklar, efsane başkanın kısa süre sonra tekrar döneceğini bildiği için küreselcilerin tören aldatmacasına iltifat etmediğini söylemişlerdi. 

Trump'ın dönüş takviminde, 4 Mart  2021 tarihi ön plana çıkıyor. Neden 4 Mart? ABD Başkanlık tarihinde bir yeri, önemi  var mı?

Evet var.

ABD tarihinde 19’uncu yüzyılda Anayasa’dayemin töreni günü” olarak “4 Mart” tarihi yazılıydı. Bu, sonraki yıllarda değiştirildi. Biden ve şürekasının yemin ettiği, “20 Ocak” diye bir tarih yok. 

1771 Anayasası’nda ve ilk yemin “4 Mart 1776”da edildi. 20 Ocak, İngilizler'in ABD'yi işgal edip sömürgeleştirmesi sonrasında kabul edilen yemin töreni tarihi. 1871'de çıkarılan yasa ile ABD, Londra bankerlerinin kontrolündeki bir şirkete dönüştürülmüştü. 

O nedenle Trump’ın, 4 Mart'ta yemin etmesi bekleniyor.  Yeniden 4 Mart'ın gündeme getirilmesi, “fabrika ayarlarına geri  dönüş”ü simgeliyor.

Küreselcilerin korkusu Kapitol’ü sardı!..

Biden ve sözde yardımcısı “Lesbian” (etkin eşcinsel kadın) kılıklı Harris, Beyazsaray’da popolarını koydukları tabure  bulmalarına rağmen, yolunda gitmeyen bir şeyler olmalı ki,  ABD Kongresi, hala 6000 Ulusal Muhafız tarafından korunuyor.

Kongre ile Savunma Bakanlığı arasındaki yazışmalara göre, söz konusu güvenlik önlemlerinin sonbahara kadar sürdürülmesi istenilmiş.  

Küreselcilerde korku bacayı sarmış olmalı. Çünkü seçim bitmesine ve naklen yayınlanan başkanlık yemin merasimine karşın, Başkanlık kaygan zeminde.

Trump'ın giderayak Joe Biden'ın ayağının altına döşediği yasal sabun, bu kayganlığı her geçen gün artırıyor. 

4 Mart hazırlıkları… Trump'ın otelinden al haberi…

ABD medyası, 3 ve 4 Mart tarihleri arasında Washington’daki Trump Hotel fiyatlarının 3 kat arttığını yazdı. Habere göre, bir  gecelik konaklama ücreti 595 Dolar’dan 1795 Dolar’a çıkmış. 

Trump’çılara göre bu durum, Trump’ın geri dönüşünün kanıtı. 

Bir ABD Savunma Bakanlığı yetkilisi, Washington DC'deki Trump Hotel'in doluluk oranının artmasına dikkat çekti. Bu gelişmeye dikkat çeken yetkili, Ulusal Muhafızların görev  süresinin 14 Mart'a kadar uzatıldığına dikkat çekiyor. 

Önce Amerika'yı görelim. Sırada burnumuzun dibindeki  Avrupa ülkeleri  var. Türkiye’deki küreselcilerin defterinin  dürülmesi belki daha sonra.

.

Ömür Çelikdönmez, dikGAZETE.com

Twitter'da takip edin: @oc32oc39 , @dikgazete

Seçilmiş Kaynakça 

https://www.amerikaninsesi.com/a/yemin-torenilerinden-ilkler-ve-unutulmayan-anlar-amerika-baskan-biden-trump/5744740.html

https://tr.euronews.com/2021/01/08/abd-baskan-donald-trump-joe-biden-n-baskanl-k-yemin-torenine-kat-lmayacak

https://www.dw.com/tr/trump-azil-davas%C4%B1nda-akland%C4%B1/a-56563793

https://m.bloomberght.com/eski-abd-baskani-trump-senatodaki-azil-oylamasinda-aklandi-2274598

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-56080598?at_custom2=twitter&at_custom1=%5Bpost+type%5D&at_campaign=64&at_custom4=A71F27C8-7014-11EB-81C5-5C483A982C1E&at_medium=custom7&at_custom3=BBC+Turkce

https://www.yenisafak.com/dunya/trump-daha-yeni-basliyoruz-3599187

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
çarkcı
çarkcı 3 yıl önce
Çoğu gitti azı kaldı
ahsen zengi
ahsen zengi 3 yıl önce
Sürekli umut yüklüyorsunuz bu üslubunu beğeniyorum
nizami
nizami 3 yıl önce
4 Mart da gelir geçer Trump başkan olmazsa vay haline