Filistin mi? İşgal edilmiş vatan mı? 1. Dünya Savaşı devam ediyor! Uyanın!.. Çünkü ‘Hasta Adam’ ölmedi…

E. Yb. Halil Mert
E. Yb. Halil Mert
Filistin mi? İşgal edilmiş vatan mı? 1. Dünya Savaşı devam ediyor! Uyanın!.. Çünkü ‘Hasta Adam’ ölmedi…
21-10-2023

FİLİSTİN Mİ? İŞGAL EDİLMİŞ VATAN MI?

1. DÜNYA SAVAŞI DEVAM EDİYOR. UYANIN!...

ÇÜNKÜ “HASTA ADAM” ÖLMEDİ…

Amerika Yerlisi (Kızılderililer) akrabalarımız ne diyordu?

“Derede iki kurbağa kavga ediyorsa oradan Uzun Bacak (İngiliz Gevuru) geçmiştir.”

Bu günün sebebi nedir?

1. Zayıflamış, bölgede gücünü kaybetmiş bir Türk Devleti ve Türk Milleti

2. Güçsüz kalan devletle beraber dağılmış tebaa.

(Bugün Arap Yarımadası’ndakilerin çoğu Arap kökenli vatandaşlarımız. Ancak Arap Yarımadası’nın da Kuzey Afrika’nın da her yerinde Türk Soylu aileler var.)

3. Bölgede kurulmuş tüm devletler İsrail, Ürdün, S. Arabistan, Suriye, Irak hatta Filistin vd. bizzat İngiltere tarafından kurulmuştur. Bunların hiçbiri Osmanlı’dan bir Kurtuluş Savaşı ile çıkmamıştır. İngiliz İşgali’ne karşı da bir ayaklanmaları olmamıştır.

4. Türkiye Cumhuriyeti, bölgede Redd-i Mirâs yaparak kurulmuştur. Ardından da diğer devletler, aynı şekilde ortak mirası reddederek kurulmuştur. Ortak Miras Osmanlı Medeniyet Devleti’dir.

5. 1. Dünya savaşı ‘HASTA ADAM’ı yağmalamak ve öldürmek için yapılmıştır. HASTA ADAM yağmalanmış ama ölmemiştir. 2. Dünya Savaşı ile Avrupa’da kozlarını paylaşan Batı’nın HASTA ADAM üzerindeki hedefleri devam etmektedir.

6. HASTA ADAM’ın topraklarında İngiltere, 100 yıldır KAOSU SÜRDÜRMEKTE VE DÜŞMANLIKLARI KALICI HALE GETİRMEYE çalışmaktadır. En büyük fitnesi mezhepçiliktir.

Önce İran ile Şii’liği palazlandırmış, Osmanlı Topraklarındaki Şiileri İran’a sunmuştur. Sunmaya da devam etmektedir. Irak İşgali’nde Şii bölgede İngiliz Birlikleri Şii Unsur ve gruplarla anlaştırılmış, İngiliz Ordusu, Irak İşgalinde kayıp vermemiştir.

Mezhepçilik kapsamında S. Arabistan eliyle Selefilik ve Vehhabilik akımlarını yaymaktadır. Modern Şiilik ve Modern Vehhabilik DEAŞ, BOKO HARAM, HAŞTİŞÂBİ gibi terörize edilmiş yapıların mihengidir, kaynağıdır. Bunlar Müslüman öldürmekle meşhur yapılardır.

7. Filistin ve Mescid-i Aksa işgâl edilmiş Vatan Toprağı’dır. Biz buranın bize bağlı bir otonomi ile yönetilmesini istemeliyiz. Filistin Bayrağı diye ayrı bir bayrağı hele de Mehmetçik’i sırtından vurmuş şâki Şerif Hüseyin’in eline İngiliz Gevurunca tutuşturulmuş bayrağı İstanbul’da sallamak, sadece tarih bilmezliktir. Kendine güvensizliktir, Millî Mirasa sahip çıkmamaktır.

8. Şii=İran değildir. İsrail=Yahudî değildir. Yahudî=Musevî değildir. Bunları aynı çuvallara koymak yerine ayırmak ülke ve millet menfaatinedir.

Bugün İsrail içinde, ABD’nde İsrail karşıtı ciddi bir Musevî nüfus vardır. Bunları kendimize düşman blok haline getirmek tam da İngiliz Oyunu’dur. Tarihi sürece uygun davranılmalıdır. Şii’liği kurumsallaştıranlar Türkler’dir.

Şu anda da Fars’ın en az üç katı Türk Soylu Şii mevcuttur. Yahudîler içinde de Hazar Musevî Türkleri ciddi bir orandadır.

Türk Devleti, Psikolojik Harp/Harekât faaliyetlerini hem becerememekte hem de eksenini belirleyememektedir.

9. Yaklaşık 40 yıldır, İsrail’e katliam yapması için gerekçe ve sebep oluşturacak bir eylem yaptırılmaktadır. Sonrasında da İngiltere+ABD destekli İsrail katliam ve işgalleri, dünyanın âdeta gözüne bakarak yapılmaktadır.

Filistin’de kurulan hiçbir örgüt, Millî Unsurlarca yüzde 100 kontrol edilebilen örgütler değildir. HAMAS’ın son eyleminde azmettirici İran ve içine sızan MOSSAD’ın yani İsrail’in etkisinin olacağı değerlendirilmektedir. Bunu söyleyince bozulan arkadaşları da anlamak mümkün değildir. Siz HAMAS dâhil, bölgede hangi yapıyı kontrol ettiğinizi zannediyorsunuz?

10. İslâm Tarihi’nde maalesef İslâm Kardeşliği ekseninde bir araya gelip, omuz omuza duran devletler örneği yoktur. Bölgeye bakınız. İslâm ve Türk olan devletlerin birbiri ile kavgası utanç vericidir. Bu kavgalara haklı sebepler aramak hezeyandır. Bunu aşamadığımız sürece, tarihteki kardeş kavgalarına taraf olduğumuz sürece bu kavgalar kör döğüşü şeklinde sürer gider.

Hayır!..

Biz, kardeş kavgalarının her türüne karşıyız. Günümüzde de benzerleri olmaktadır. Önüne geçmek boynumuza borçtur.

11. Her şey ortadadır. İngiltere ve Fransa ülkemizi işgal etmiştir. Topraklarımızda uydu devletler kurmuşlardır. Biz bunları kabul etmişiz. Halklarımızın vicdanında karşılık bulmadığı herkesçe malumdur.

Bölge, Türkiye’nin iç meselesidir. Dış politikanın bir argümanı değildir. Dolayısı ile STK ve Mücadele grupları, iç örgütlenme olarak yapılandırılmalıdır.

Çok açık ifâde ediyorum Ülkü Ocakları, Millî Görüş’ün Gençlik Örgütleri’nin buralarda uzanımları ve temsilcilikleri olmalıdır. Siyasi partilerin, bu ülkeciklerde temsilcileri olmalıdır. Bu yapılmaz ise her defasında fenersiz yakalanırız.

12. Osmanlı Coğrafyası ve Türk Dünyası, Türkiye’nin etki alanıdır ve ülke içidir. Bu coğrafyanın zihinlerde birlenmesi, birlikte harekete zorlanması Türkiye’nin Millî hedefidir. Bu yapılmadığı için yaşananları kimse yadırgamasın.

13. Türkiye başta olmak üzere İslâm Dünyası’ndaki sözde İslâmcı (!) yapıların en az yarısı sıkıntılıdır.

Sorarım vicdanlara “MEHMETÇİK GAZZE’ye” diyenlerin kendi ailelerinde kaç Mehmetçik var, kaçının ailesinde şehit var, gazi var, Bosna Cihâdı’na, Çeçen Cihadı’na giden var?

Bakıyorsunuz deprem durduran şeyhlerden, hocalardan medet uman diplomalı-diplomasız cahiller, toplumu yanıltmak için ne gerekirse yapıyorlar. Bunlar da toplum dışına atılmalıdır.

Gazze’de şehid olanlara Allah’tan rahmet diliyorum.

Oradaki şehid olan çocuklardan dolayı bir insan ve Müslüman olarak utanıyorum. Rabb’im bizi affetsin.

Türkiye, orta ölçekli bir Başat Güçtür. Stratejik konumu ve geçmiş ilişkileri, derin mirası ile bölgesinde süper güçlerle muhatap olacak durumdadır.

Örgütlenmeye, planlı hareket etmeye, tam bir birliğe ihtiyacı vardır. Bunu devletimizi baştâcı eden Millî kadrolarla yapabilir.

Devletle zihninde kavga edenler, camilerde de yatsalar sorunludur.

Yegâne çözüm; Güçlü ve Büyük Türk Devleti’nin ihyasıdır.

Yemen’deki kardeşim, Gazze’deki kardeşim, Kahire, Trablus, Buhara, Kırım, Tiran, Erbil, Edirne, Kars, Tebriz, Kazan, Manastır’daki kardeşim hatta Atina, Tel Aviv, Sofya, Tiflis, Erivan’daki yurttaş torunları da bunun için mücadele edecek şekilde yönlendirilmelidir.

.

Emekli Yarbay Halil MERT, dikGAZETE.com

-Strateji ve Yönetim Uzmanı-

Yazıyı açıklamaları ile buradan izleyebilirsiniz;

.

E. Yb. Halil Mert
E. Yb. Halil Mert

Emekli Yarbay, Strateji ve Yönetim Uzmanı

SAVORAS Savunma Teknoloji ARGE Danışmanlık AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı

Elektrik-Elektronik Mühendisi

TÜREYİŞ Strateji ve Medeniyet Değerleri Çalışma Merkezi Kurucusu.

Din ve Devletime, Vatan ve Milletime sadâkat. KADER, GAYRETE AŞIKTIR! azmi ile hâreket.

hmert@savoras.com

.

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?