Yerel haber-Şirket Haber

TV+, nisan ayında dünyaca ünlü yapımları seyirciyle buluşturacak

Liverpool'un 2020 yılındaki İngiltere Premier Lig şampiyonluğunun anlatıldığı The End of the Storm belgeseli de Türkiye'de ilk kez ve sadece TV+'ta futbolseverlerle buluşuyor

TV+, nisan ayında dünyaca ünlü yapımları seyirciyle buluşturacak
06-04-2021 16:33

Dijital televizyon platformu TV+, nisan ayında dünyaca ünlü yapımlarla seyirciyi bir araya getirecek.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, bu ay sadece TV+'ta yayınlanacak diziler arasında, Catastrophe, Younger, The Bay, Two Weeks To Live, Deep Water ve Deepwater Fell yer alırken, Music ve Polaraid de sadece TV+'ta yayına girecek filmler arasında bulunuyor.

Ayrıca Liverpool'un 2020 yılındaki İngiltere Premier Lig şampiyonluğunun anlatıldığı The End of the Storm belgeseli de Türkiye'de ilk kez ve sadece TV+'ta futbolseverlerle buluşuyor.

Açıklamada yer alan bilgiye göre, TV+, mart ayında da diziden filme, spordan belgesel ve çocuk kanallarına kadar zengin içerik yelpazesi ile ekran tutkunlarının tercihi oldu.

Türkiye'nin her bölgesinden izleyici kitlesine sahip TV+'ı mart ayında en fazla izleyen şehirlerin başında İstanbul geldi. İstanbul'u sırasıyla İzmir, Ankara, Adana, Gaziantep, Antalya, Mersin, Bursa, Diyarbakır ve Kayseri takip etti.

Mart ayında TV+’da en çok izlenen yapımlar arasında Romulus, Siberia, Escape Plan 3, Şimdi İntikam Zamanı ve Gerçeğin Peşinde yer aldı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER