Spor

Kayserispor Asbaşkanı Tokgöz: Kayserispor camiası çifte bayram yaşıyor

Kayserispor Kulübü Asbaşkanı Tokgöz, Süper Lig'de 2019-2020 sezonu için küme düşmenin kaldırılması kararı ile Kayserispor camiasının çifte bayram yaşadığını söyledi.

Kayserispor Asbaşkanı Tokgöz: Kayserispor camiası çifte bayram yaşıyor
30-07-2020 00:03

KAYSERÄ° (AA) - Kayserispor Kulübü AsbaÅŸkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Türkiye Futbol Federasyonu BaÅŸkanı Nihat Özdemir'in, Süper Lig'de 2019-2020 sezonu için küme düÅŸmenin kaldırıldığını açıklamasının ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Tokgöz, Kulüpler BirliÄŸi'nin aldığı tavsiye kararıyla tüm kulüplerin kardeÅŸ takım olduÄŸunun ortaya çıktığını belirterek, "Sahada ebedi rekabetimiz devam edecektir." dedi.

Kulüp BaÅŸkanı Berna Gözbaşı'nın göreve geldiÄŸi günden bu yana Kayserispor için elinden gelenin fazlasını yaptığını vurgulayan Tokgöz, ÅŸunları kaydetti:

"Berna baÅŸkan bu takım için çok mücadele etti. Bizzat kendisinin talimatıyla hazırlanan 20 takımlı yeni Süper Lig dosyasının sunumunu dünkü Kulüpler BirliÄŸi toplantısında kendisi yaptı. Tavsiye kararının alınmasında, bu dosya ve sunumun büyük payı var. Ä°lerleyen süreçte 20 takımlı Süper Lig'in daha çok gelir getiren bir sisteme dönüÅŸtüÄŸünü hep birlikte göreceÄŸiz. Seneye daha güçlü bir ÅŸekilde Süper Lig'de olacağız. Tüm Kayserispor sevdalılarının gözü aydın olsun. Kayserispor camiası çifte bayram yaşıyor."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER