Genel

İsrail'de Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 252’ye yükseldi

İsrail'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı can kaybı 252'ye, vaka sayısı 16 bin 477’ye yükseldi.

İsrail'de Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 252’ye yükseldi
11-05-2020 06:55


SaÄŸlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19 teÅŸhisi konulan 5 hastanın daha yaÅŸamını yitirdiÄŸi belirtildi.

Böylece ülkedeki Kovid-19 kaynaklı can kaybının 252’ye ulaÅŸtığı kaydedilen açıklamada, 23 kiÅŸide daha Kovid-19 tespit edildiÄŸi ve toplam vaka sayısının da 16 bin 477’ye çıktığı bildirildi.

Açıklamada ayrıca, hastalardan 74’ünün durumunun ağır olduÄŸu, 11 bin 430 kiÅŸinin ise iyileÅŸtiÄŸi aktarıldı.

İsrail'de Kovid-19 önlemleri kapsamında tüm okullarda eÄŸitime ara verilirken, ikiden fazla kiÅŸinin bir araya gelmesi yasaklanmıştı.

Tel Aviv yönetimi, salgın nedeniyle İsrail'de ikamet edenler hariç tüm yabancıların ülkeye giriÅŸine yasak getirmiÅŸti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER